شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۳/دی/۹۲ ۱۲:۳۳)boghz نوشته است: [ -> ]سلام برادرها و خواهرای بزرگوارم
اول دعاها دعا برای ظهور مولای غریبمونه
اما.......
اومدم ازتون درخواست کنم برای یکی از اعضای تالار(چون ازشون اجازه نگرفتم اسمشون رو نمیگم) دعا کنید
هم برای خودشون وهم برای مادرشون که خدا شفای عاجل بهشون بده
الهی خدا دلتون رو شاد کنه
بعد از دعا برای این خواهر عزیزم لطفا برای شفای این دله سیاه منم دعا کنید این روزها یه سری اخلاق های خیلی زشت میخوان تو وجودم ریشه بندازن
دنیا نقشه ها کشیده برای صفت های خوبه ما .........
خدا حفظتون کنه
یا علی مدد
به نام خدا......امیدوارم خداکمکتون کنه اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم وسهل مخرجهم
[b]
به نام خدای مهربان......صلوات جهت تعجیل درفرج آقاامام زمان......خواهران وبرادران مهربانم اول اینکه تمام امیدم به خدای بزرگ ومهربون وائمه اطهار(علیه السلام)است وهمچنین امیدبه دعای خیرونفس پاک شما دوستان دارم خداوندهمیشه محافظتان باشد صلوات[/i]
به نام تنهاپناه بی پناهان....صلوات جهت تعجیل درفرج آقاامام زمان(عجل الله تعالی فرجه الشریف) صلوات....خواهران وبرادران گرامی بیاییددرحق هم دعاکنیم....برای من نیزاگه جاداشت دعاکنیدچون دلم هم گرفته هم شکسته است....خدانگهدار....
سلام
--------------------------------------------
اول التماس دعا برای تعجیل در فرج
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
-----------------------
اَنَّ اللهَ لا یَستَجِیبُ دُعاءَ مِن قَلبِ غافِلٍ لاه...
بدانید که خداوند دعا را از قلب غافل بیخبر نمی پذیرد......
این روزها اعصابم خیلی خورده، برای من و این قلب غافلم دعا کنین
---------------------
ممنون
یا شافی
اللهم اشف کل مریض
سلام و عرض ادب
ان شاء الله به لطف و عنایت الهی حوائج دوستان برآورده به خیر بشه
عمه ی بنده بیمار هستن و در حال درمان ممنون میشم برای سلامتیشون دعا بفرمایید
یا علی/ التماس دعا
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
شب جمعه برا درگذشتگان فاتحه بخونیم و برا اونایی که بینمونن و به گردن ما حقی دارن دعای خیر کنیم و...
بسم الله الرحمن الرحیم
اللهم عجل لولیک الفرج و العافیة و النصر و جعلنا من خیر انصاره و اعوانه و المستشهدین بین یدیه
یا صاحب الزمان خودت کمکمون کن ـ حالمون خیلی بده...
یا اباصالح؛ التماس دعا التماس دعا التماس دعا ...
بسم الله
باعرض سلام
ان شاء الله که همه ی دوستان گرامی موفق و عاقبت بخیر بشن و ان شاء الله هرچی صلاحشونه همون اتفاق براشون بیفته....
از دوستان التماس دعا دارم ممنون میشم برام دعا کنید...
اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
به نام خدا
سلام
میلاد حضرت رسول اکرم ،محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و صادق آل محمد علیه السلام رو
خدمت شما دوستان محترم تبریک عرض می نمایم.
خواهران و برادران عزیزم
امشب از پیامبر خوبیها ، بهترین چیزها رو بخواهید.
اول تعجیل در امر فرج
و بعد برای همه دعا کنید،
دعا کنید واسه کسانی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند که به عقل من و شما هم نمیرسه ،
دعا کنید برای شفای مریضها
دعا کنید برای حفظ دین و کشورمون از دست دشمنان
دعا کنید همه ما جوانها از شرور و فتن آخرالزمان در امان باشیم
و از پیامبر صلی الله علیه و آله بخواهید که اخلاق و کردار نیکو و پسندیده به همه ماها عنایت کنه(مخصوصن من)
و از رئیس مذهب شیعه،امام جعفر صادق علیه السلام بخواهید که شیعه واقعی بشیم.
التماس دعا
(۲۸/دی/۹۲ ۲۰:۳۱)Bahar نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام
میلاد حضرت رسول اکرم ،محمد مصطفی صلی الله علیه و آله و صادق آل محمد علیه السلام رو
خدمت شما دوستان محترم تبریک عرض می نمایم.
خواهران و برادران عزیزم
امشب از پیامبر خوبیها ، بهترین چیزها رو بخواهید.
اول تعجیل در امر فرج
و بعد برای همه دعا کنید،
دعا کنید واسه کسانی که با مشکلاتی دست و پنجه نرم میکنند که به عقل من و شما هم نمیرسه ،
دعا کنید برای شفای مریضها
دعا کنید برای حفظ دین و کشورمون از دست دشمنان
دعا کنید همه ما جوانها از شرور و فتن آخرالزمان در امان باشیم
و از پیامبر صلی الله علیه و آله بخواهید که اخلاق و کردار نیکو و پسندیده به همه ماها عنایت کنه(مخصوصن من)
و از رئیس مذهب شیعه،امام جعفر صادق علیه السلام بخواهید که شیعه واقعی بشیم.
التماس دعا
التماس دعا
بانام ویادخداوسلام خدمت شماخواهران وبرادران بزرگوارم امیدوارم دراین شب های بزرگ وعزیز به حق آقارسول الله (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)اول ازهمه فرج مولاوآقایمان نزدیک باشه واینکه دراین شب هابرای بیماران دعاکنیم چراکه درکنج بیمارستان چشم به دعای مادارندودوست دارنددراین ایام گرامی درکنارخانواده هایشان باشند.
ولادت باسعادت حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)وامام جعفرصادق (علیه السلام)برهمه ی شماخواهران وبرادران بزرگوارم مبارک باشه
دلتون شادلبتان خندان وتنتان سلامت درکنارعزیزانتان خیلی التماس دعامحتاجم به دعای شمااول به یاری ولطف خداوبعدبه دعای شماعزیزان نفس میکشم