تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۹/خرداد/۹۳ ۲۲:۲۶)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام و عرض ادب

به نیابت از یکی از دوستان عزیز تالار Heart مینویسم که با دل پاکتون براشون دعا کنید
دعا بفرمایید در مورد حاجتی که مدنظرشونه

یا علی / التماس دعا

سلام

خواهش میکنم واسه این دوست عزیز دلم دعا کنید
سلام
دوستان به حق این ساعت ، دعا کنین برای صاحب این روزConfused
... يَا مَوْلايَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ وَ أَنَا يَا مَوْلايَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ يَا مَوْلايَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ ...

التماس دعا
دعا کنین برای خود اقامونConfused
بسم الله الرحمن الرحیم

به نیت حل مشکلات همه ی عزیزان هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

يا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَناعِنْدَاللّهِ

اى جانشين حسن،اى يادگار شايسته،اى پايدار مورد اميد،اى مهدى‏ اى فرزند فرستاده خدا،اى حجّت خدا بر بندگان،اى آقا و مولاى ما،به تو روى آورديم و تو را واسطه قرار داديم و به سوى خدا به تو توسّل جستيم،و تو را پيش روى حاجاتمان نهاديم،اى آبرومند نزد خدا،براى ما نزد خدا شفاعت كن.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
التماس دعا
(۱۲/خرداد/۹۳ ۲۳:۲۳)مرهـم نوشته است: [ -> ]
اللهم اشف کل مرضانا به حرمت مولانا الامام مهدی عجل الله تعالی ظهوره

[تصویر: 0.959567001341925152_jazzaab_ir.gif]
لطفا اگر این پست رو خوندید برای شفای این برادر بزرگوار آیه ی زیر رو به نیت 5 تن 5 مرتبه بخونید

بسم الله الرحمن الرحیم
« أَمَّن یُجِیبُ الْمُضْطَرَّ إِذَا دَعَاهُ وَیَكْشِفُ السُّوءَ »

(سوره نمل،آیه62)

(۱۳/خرداد/۹۳ ۲۱:۰۹)میرزا احمد نوشته است: [ -> ]از روزی که برگشتم سمت خدا. بار ها بار ها و بارها خدا بهم کمک کرد.
بار ها باعث شد شرمنده نشم . من نیم قدم برداشتم خدا به سمتم ده قدم برداشت .
دوستان همه چیز برام داره عالی می شه فقط یه مشکل کوچولو برام مونده . شما رو به همین روز عزیز من رو هم از دعای خیرتون محروم نکنید.HeartHeartHeart

(۱۵/خرداد/۹۳ ۲۰:۱۷)مصباح نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

ببخشید که من همش میام وسط التماس دعاهاتون پست می ذارم. گفتم چیزایی که یاد گرفتم رو هم با شما به اشتراک بذارم.

این درسم امروز یاد گرفتم :

مرحوم آیت الله حاج آقا مجتبی تهرانی (رحمة الله علیه) می فرمایند :

در روایتی است از علی(علیه السّلام)، است که حضرت فرمودند: «إِنَّ‏ کَرَمَ‏ اللَّهِ‏ سُبْحَانَهُ‏ لَا یَنْقُضُ حِکْمَتَه‏»؛
علی(علیه‏ السّلام) دو صفت خدا را با هم می‏ آورد و مقایسه می‌کند و می‏ گوید: او هم کریم است و هم حکیم است. کرم اقتضای اعطاء می کند و محلّ اعطا است.
امّا در حکمت که حکیم است می ‏گوید: وقتی به ضررش باشد و به مصلحتش نیست به او نده. حکیم به مصلحت عمل می‏ کند نه به مفسده.

خیلی زیبا اشاره می کند: این خدایی که داری، مجموعۀ صفات جمال و کمال است. او هم کریم است و هم حکیم است و امّا وقتی به هم برخورد می‏ کنند جریان چه می ‏شود؟ اینجا حکمت است، چون ضرر وجود دارد.

جمله‏ ای از امام زین العابدین(علیه ‏السّلام) است که در مناجاتش به خدا خطاب می‏ کند: «یَا مَنْ‏ لَا تُبَدِّلُ‏ حِکْمَتَهُ‏ الْوَسَائِلُ»؛ ای خدایی که وسائل، حکمتِ تو را دگرگون نمی‏ کند.
حالا هر وسیله‏ ای، اگر دعا است، باشد؛ هرچه می‌خواهد باشد، لَا تُبَدِّلُ‏ حِکْمَتَهُ‏ الْوَسَائِلُ؛ الْوَسَائِلُ لَا تُبَدِّلُ حِکْمَتَهُ.

این مقدّمه ای بود برای مطلبی دیگر و البته در معارفمان چنین بحثی‏ را ‏هم داریم و آن اینکه در دعا می گویند: تکرار کنید، الحاح و اصرار کنید
امّا از آن طرف هم داریم که خدا فرموده است: برای من مصلحت اندیشی نکنید؛ مصلحت اندیشی مربوط به حکمت من است. هر چه می‏ خواهی تکرار کن و ما هم خسته نمی‏ شویم. در روایات هم آمده است که: تو هر چه بگویی و زیاد هم بگویی من خستگی‌ناپذیرم، امّا خیال نکن که این اصرارها حکمت من را از بین می برد و به مصلحت‌اندیشی من ضربه بزند. برای من مصلحت‌اندیشی دعا نکن که من مفاسد و مصالح را از تو بهتر می‏ فهمم.

گاهی بنده در اصرارِ خود لحن مصلحت اندیشی به کار می برد و گاهی به خدا جنب‏ه ای تعرّضی پیدا می‏ کند.
عبد چنین حالتی پیدا می‏ کند و به اصطلاح می گوید: مگر از تو کم می‏ شود که این را به ما بدهی؟

اصرار و الحاح باید به این صورت باشد که: خدایا اگر مصلحت ما است، این را به ما بده. هر روز پنج وعده بعد از نماز این را می‏ گوید و بسیار کار خوبی هم هست. خدا از این لذّت می برد و به تعبیر من می‏ گوید: این آدم فهمیده‏ ای است و برای من تعیین، تکلیف نمی‏ کند.

اگر بخواهیم تعیین تکلیف و اصرار بکنیم، خدا حکمتش را به ما نشان می‏ دهد، چون حکمت او اقتضا می‏ کند تا آن را به ما بفهماند و الّا بعداً در مقابل خداوند می ایستیم. مسئله این است.
لذا خدا می‏ گوید: از نظر درخواست از من خسته نشو و مرتّب از من بخواه که خوشم می ‏آید. امّا تعیین تکلیف نکن.

در روایتی دارد: «لَا تَمَلَ‏ مِنَ‏ الدُّعَاءِ فَإِنِّی لَا أَمَلُّ مِنَ الْإِجَابَةِ»؛ تو از دعا خسته نشو، من هیچوقت از اجابت خسته نمی‏ شوم.

هیچ وقت فکر نکنی که من خسته می‏ شوم، چه در تعجیل در اجابت، چه تأخیر در اجابت و چه در اصل عدم اجابت؛

التماس دعای فرج
.
.

(۱۶/خرداد/۹۳ ۱۳:۰۷)شیدا نوشته است: [ -> ]سلام

خواهش میکنم واسه این دوست عزیز دلم دعا کنید

(۱۶/خرداد/۹۳ ۱۳:۲۸)mahdy30na نوشته است: [ -> ]
سلام
دوستان به حق این ساعت ، دعا کنین برای صاحب این روزConfused
... يَا مَوْلايَ يَا صَاحِبَ الزَّمَانِ صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى آلِ بَيْتِكَ هَذَا يَوْمُ الْجُمُعَةِ وَ هُوَ يَوْمُكَ الْمُتَوَقَّعُ فِيهِ ظُهُورُكَ وَ الْفَرَجُ فِيهِ لِلْمُؤْمِنِينَ عَلَى يَدَيْكَ وَ قَتْلُ الْكَافِرِينَ بِسَيْفِكَ وَ أَنَا يَا مَوْلايَ فِيهِ ضَيْفُكَ وَ جَارُكَ وَ أَنْتَ يَا مَوْلايَ كَرِيمٌ مِنْ أَوْلادِ الْكِرَامِ وَ مَأْمُورٌ بِالضِّيَافَةِ وَ الْإِجَارَةِ فَأَضِفْنِي وَ أَجِرْنِي صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَيْكَ وَ عَلَى أَهْلِ بَيْتِكَ الطَّاهِرِينَ ...

التماس دعا
دعا کنین برای خود اقامونConfused

(۱۶/خرداد/۹۳ ۱۴:۰۸)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]به نام خدای بخشایش گرمهربان
اللهم عجل لولیک الفرج
باسلام خدمت تمامی بزرگواران
دوستان گرامی برای یکی ازکاربران تالار که ازدوستانتان هستند دعاکنید
نتونستم اسمشون روبیارم
ولی این خانم درشریط بدروحی هستندوالبته افسرده ودارو
ضدافسردگی مصرف میکنند
ولی هیچ دوایی بالاتراز ذکرخدانیست
براش دعاکنید
دلش شکسته
دعاکنیدبه زندگی عادی اش برگرده
چراکه مسئولیت های خانه وزندگی باایشونه
نگاه همه به ایشونه
SadSad
یامن اسمه دوا وذکره شفا
یاعلی(علیه السلام)مددی

(۱۶/خرداد/۹۳ ۱۴:۳۸)Night_World نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم

به نیت حل مشکلات همه ی عزیزان هر جور که صلاحتونه و سلامتی و عاقبت بخیریتون ان شاء الله 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

يا وَصِىَّ الْحَسَنِ وَالْخَلَفَ الْحُجَّةَ اَيُّهَا الْقاَّئِمُ الْمُنْتَظَرُ الْمَهْدِىُّ يَا بْنَ رَسُولِ اللّهِ يا حُجَّةَ اللّهِ عَلى خَلْقِهِ يا سَيِّدَنا وَمَوْلينا اِنّا تَوَجَّهْنا وَاسْتَشْفَعْنا وَتَوَسَّلْنا بِكَ اِلَى اللّهِ وَقَدَّمْناكَ بَيْنَ يَدَىْ حاجاتِنا يا وَجيهاً عِنْدَ اللّهِ اِشْفَعْ لَناعِنْدَاللّهِ

اى جانشين حسن،اى يادگار شايسته،اى پايدار مورد اميد،اى مهدى‏ اى فرزند فرستاده خدا،اى حجّت خدا بر بندگان،اى آقا و مولاى ما،به تو روى آورديم و تو را واسطه قرار داديم و به سوى خدا به تو توسّل جستيم،و تو را پيش روى حاجاتمان نهاديم،اى آبرومند نزد خدا،براى ما نزد خدا شفاعت كن.

التماس دعا

سلام بر منجی منتظر
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
[/font]
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
[font=Arial]یا مهدی علیه السلام

امام مهدى عليه السلام :
أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم ؛

امام مهدى عليه السلام :

براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، كه فرج من فرج شما نيز هست .
http://www.hadithlib.com/guides/view/14/امام-مهدی-علیه-السلام/page:2
بسم الله

با عرض سلام

دوستان گرامی ازتون عاجزانه میخوام برای یکی از نزدیکان حقیر که بیمار هستن و بیماریشون شدت گرفته دعا کنید ایشون چندین ساله بیمارن و سختی کشیدند سنشون هم کمه و جوان هستند ...

دعا کنید ان شاء الله شفا عاجل پیدا کنند و عاقبت بخیر بشن...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
بسم رب المهدی

سلام برهمگی...دوستان لطفا برای منم دعاکنین.

مشکل خاصی خدارو شکر ندارم ولی خب کنکور دارم ویه عالمه نگرانی...
Confusedدعاکنید هم رتبه ام خوب شه هم اینکه رشته ای که به صلاحمه والبته علاقه دارم قبول شم.

خدا همه مریض هامون روشفا بده وهم مشکلات همه ی مومنان رو حل کنه انشاالله.
Heart
ممنونم وموفق باشید
Rose
سلام Smile

نه خدا رو شکر دو جین مشکل دارم و در کمال نیمه بی خیالی مطلق ! مشخص نیست دارم چی کار میکنمSmile. SmileSmileSmileSmile

غرض از مزاحمت Cool

به این لینک مراجعه کنید اگه دوست دارید ببینید که آرزو ی یه بچه از خدا چیه و یا از امام علی چی خواسته .

کعبه ی کریمان
التماس دعای بچه ای رو دیدم که ته آرزوش یه چادر ملی و یه دفتر بود .!!!!

یه فایل اکسل هست که ارزوهای بچه ها رو لیست کردن . فقط بخونید. حتی اگه نخواستید کمک کنید . به خودتون کمک کنید.!
لطفا دعا کنید که خدا درمان این درد رو بده ...بهش بگین که تلاشمو کردم !!!
لطفا ازش بخواین اگه درمانمو نمیده مرگمو هر چه نزدیک تر بکنه ! امشب که خوابیدم دیگه فردا رو نبینم !

به هر چی مقدسات میشناسین قسم اش بدین !
به زهرا
به حسین
به ابوالفضل
به مهدی
به حسن
به محمد
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]لطفا دعا کنید که خدا درمان این درد رو بده ...بهش بگین که تلاشمو کردم !!!
لطفا ازش بخواین اگه درمانمو نمیده مرگمو هر چه نزدیک تر بکنه ! امشب که خوابیدم دیگه فردا رو نبینم !

به زهرا
به حسین
به ابوالفضل
به مهدی
به حسن
به محمد

[b]ارزوی مرگ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

نه
.
خدایا.. کمکمان کن که بتوانیم پنچره ی دلمان راروبه حقیقت بگشایم...

نه ارزوی مرگ

[b]
خدایا...یاریمان کن که مرغ خسته دلمان راکه دیری است دراین قفس زندانی است، دراسمان آبی عشق [/b]
توپروازدهیم...

نه ارزوی مرگ

خدایا....یاریمان کن که شوق پروازراهمیشه درخود زنده نگهدارم .....

نه ارزوی مرگ
[b]
خدایا...توخود می دانی که بدترین دردبرای یک انسان دورماندن ازحقیقت خویشتن ورهاشدن
درگرداب فراموشی وسردرگمی
است...پس توای کردگار بی همتا مارا یاری کن که به حقیقت انسان بودن پی ببرم تابتوانم روزبه[/b]
روزبه تو که سر چشمه تمام
حقیقت هایی نزدیک ونزدیکتر شویم....

یکم تامل کنید ارزوی مرگ کردن خیلی دردناک
(۱۷/خرداد/۹۳ ۲۳:۱۷)Reza2035 نوشته است: [ -> ]لطفا دعا کنید
........
به زهرا سلام الله عليها
به حسین عليه السلام
به ابوالفضل عليه السلام
به مهدی عليه السلام
به حسن عليه السلام
به محمد صلي الله عليه واله وسلم

سلام كربلايي عزيز

كربلايي عزيز مي دوني درمان همه درد هاچيه ؟

به همه ي اون مقدساني كه نام بردي قسم فرج و ظهور ارباب حضرت مهدي عليه السلام هست و بهترين زمان براي دعا براي فرج درست همين زمانهايي هست كه داري

پس خواهشاً براي فرج و ظهور ارباب دعا كن

اللهم عجل لوليك الفرج

مطمئن باش ارباب تلافي مي كنه

از دوستان عزيز هم مي خوام براي شفاء شما هم كه شده براي ارباب منتظر دعا بفرمايند اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم اللهم عجل لوليك الفرج اللهم صل علي محمد وال محمد وعجل فرجهم

راستي دوستان اين كربلايي سفير خيلي از دوستان بوده ببينيد
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-32010.html
آدرس های مرجع