تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستان خواهشمندم به لحظه ای هم شده برای رفع مشکل بنده دعا کنید .
پیشاپیش تشکر
چه حال قشنگی پیدا کردم اومدم تو این تاپیک...
خدا رو شکر من هیچکدوم از مشکلاتی که مطرح شد رو ندارم ولی همه رو دعا می کنم... منم دعا کنیم. دعا کنید اونچه که خیره واسه همومون پیش بیاد نه اونچه که دلمون میخواد...

من یه مدتی دور از تالار بودم و درجریان خیلی اتفاقاتی که ممکنه افتاده باشه، نیستم ولی همچنان قراری که در گردان های 40 نفره برای دعای همسنگرام گذاشتم پابرجاست... خدا رو شکر...

دلا معاش چنان کن که گر بلغزد پای
فرشته ات به دو دست دعا نگه دارد...

التماس دعا
سلام دوستانیکی از دوستان خیلی نازنیم که از خواهر هم عزیز ترن برام باید وضع حمل کنن که متاسفانه حالشون بد شده و پیش از موعد الان داخل بیمارستان هستن .من الان اخبار رو از خواهرشون میگیرم و بهشون دسترسی ندارم و نمیدونم مشکل چیه که پزشکشون هنوز اقدام به سزارین نکردنSadSadSadSadSadSadخیلی نگرانم لطفا جهت رفع مشکلشون اگه این پست رو میبینید 5 صلوات بفرستین
اللهم صل علی محمد و ال محمد و عجل فرجهم
اللهم صل علی محمد وال محمد
اللهم کن لولیک الفرج

دلم جز هوایت هوایی ندارد وضو و اذان و نماز و قنوتم بدون ولایت بهایی ندارد دلی که نشد خانه یاس نرگس خراب است و ویران صفایی ندارد بیا تا جوانم بده رخ نشانم که این زندگانی وفایی ندارد وفایی ندارد
(۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۳)غریب نوشته است: [ -> ]سلام
خیلی نگرانم لطفا جهت رفع مشکلشون اگه این پست رو میبینید 5 صلوات بفرستین

بِسْمِ اللَّـهِ الرَّ‌حْمَـٰنِ الرَّ‌حِيم

الّلهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم
با سلام
يكي از رفيقام هست كه خبر داشتم باباش جانبازه شيميايي هست و خيلي آدم مشتي هست!

چند وقت پيش خبر دار شدم كه رفته دكتر و بستري شده براي عمل!
نمي دونستم براي چي بستري شده!

بعد از چند تماس فهميدم كه رفيقم مشكل ريه داره!بايد عمل كنه!
دكتر بهش يه آمپول داده هر روز بايد بزنه تا يك ماه!

جالب كه اين آمپول دونه اي 200 هزار تومان قيمت داره!
و بدتر از همه اينكه دكتر بهش گفته بچه خودت هم مشكل ريه پيدا مي كنه
!
سلامتي همه جانبازها و بچه ها عزيزشون يه حمد و يك صلوات بخونيد!

خداييش از وقتي اين خبروشنيدم از خودم بدم اوده!
(۳/اسفند/۹۲ ۲۳:۴۳)غریب نوشته است: [ -> ]سلام دوستانیکی از دوستان خیلی نازنیم که از خواهر هم عزیز ترن برام باید وضع حمل کنن که متاسفانه حالشون بد شده و پیش از موعد الان داخل بیمارستان هستن .من الان اخبار رو از خواهرشون میگیرم و بهشون دسترسی ندارم و نمیدونم مشکل چیه که پزشکشون هنوز اقدام به سزارین نکردنSadSadSadSadSadSadخیلی نگرانم لطفا جهت رفع مشکلشون اگه این پست رو میبینید 5 صلوات بفرستین

SadSadSad
برای سالم به دنیا اومدن اولین فرزند خونواده (محمد طه عزیز)که در دوران جنینی حضور در کربلای معلا نصیبشون شده دعا کنید .
مادرشون یک خانم مومنه و مشاور روانشناس و پدرشون طلبه هستند ...

هنوز پزشک اقدامی برای تولدشون نکرده و مادر در بیمارستان بستری هستنSadSadSad

نقل قول:
از آیات 16 تا 34 سوره مریم رو بخونید

امیدوارم اثر داشته باشه
یا علیSad
بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله ب نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن و حل مشکلات دوستان گرامی به بهترین نحو ممکن هرجور صلاحتون هست 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...
ان شاء الله برای ب سلامت به دنیا آمدن محمد طه عزیز و شفا عاجل تمام بیماران 70 سوره حمد میخونم...

ان شاء الله در نجف و کربلا اگر لایق باشم نائب الزیاره و دعاگویتان هستم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
سلام علیکم دوستان عزیزSmile
دلم براتون تنگ شده بودHeart، بالاخره آموزشی ما هم تموم شد با اجازتون شدیم گروهبان یکمCool
دعا میکنم همه ی کسایی که التماس دعا گفتن مشکلشون هر چه سریعتر حل بشه و همه ی مریض ها شفا پیدا کنند.
من حقیر رو از دعای خیرتون فراموش نکنیدWink.

اللهم صل علی محمد و محمد و عجل فرجهم
سلام
جهت سامتی مولا و رفع مشکلات بچه شیعه ها و دفع شر شیطان و همکاراش ، حتما هر روز بعد نمازهاتون دعا بفرمایید
این برادر کوپیکتون هم دعا بفرماید.
آدرس های مرجع