تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام. دعا كنيدبه حق امام حسين (علیه السلام) زيارت در كربلا نصيبم بشه
باسلام خدمت تمامی دوستان گرامی ضمن قبولی عزاداری هایتان درراس دعاهایمان دعابرای فرج یوسف زهرا(علیه السلام)راقراردهیم .........التماس دعابرای به راه راست هدایت شدن همه جوان هاوخصوصا جوانی که من اورامیشناسم واوحق وحرمت خانواده اش رانگه نمیدارد......آمین.....جهت فرج اقاامام زمان صلوات
سلام.

التماس دعا براي عاقبت بخيري همه و من.
دوستان گرامی
می دانم باران رحمت خداوند است !
ولی سمت ما رحمت خداوندی خیلی شدت گرفته است !
از شما خواهشمندم برای حرکت ابرهای بارانزای ما به سمت مناطق خشک کشور دعا بفرمایید !!
سلام مجدد به دوستاي عزيزم.

ميدونم زيادي ميام اينجا و التماس دعا ميگم.ولي همش ياد حرف آقاي سيد ابراهيم مي افتم كه به خاطر دعاي بچه هاي اينجا راهي كربلا شدن.پيش خودم ميگم بيام اينجا و التماس دعا بخوام كه دعاي خير شما براي منم مستجاب بشه.انشاالله.Sad

راستش پدر من چند وقتيه كسالت دارند و اوايل هفته بعد بايد بستري بشن براي انجام ي سري آزمايشها تا بعد از آزمايشها نتيجه نهايي تشخيص پزشكشون معلوم بشه. Sad خوااااااااااااااااااااااهشا دعاشون كنيد.SadSad
دعا كنيد كه نتيجه آزمايشها خوب باشه.SadSad

دعااااااااااااااااااااااااا كنيد.خواهشا.لطفاااااااااااSadSad

ممنون از همه شما
نقل قول:سلام مجدد به دوستاي عزيزم.

ميدونم زيادي ميام اينجا و التماس دعا ميگم.ولي همش ياد حرف آقاي سيد ابراهيم مي افتم كه به خاطر دعاي بچه هاي اينجا راهي كربلا شدن.پيش خودم ميگم بيام اينجا و التماس دعا بخوام كه دعاي خير شما براي منم مستجاب بشه.انشاالله.[تصویر: sad.png]
انشا الله که حال پدرتون خوب میشه من همین الان واسشون از ته دل دعا کردم سر سجاده نماز هم حتما یادم میمونه........ نگران نباش دوست عزیز WinkHeart
اللهم عجل لوليك الفرج
سلام
نمیخواستم دیگه تو این تاپیک مطلب و التماس دعا بگم اما شرایطم بدجور پیچیده و بهم ریخته شده،اوضاع درون و برون بدجور بهم ریخته است،واقعاً اوضاع دارم برای غیرقابل تحمل میشه،جداً دیگه طاقت ندارم.
دل تو دلم نیست،با هیچی آرامش نمیگیرم(نه قرآن،نه دعا،نه ذکر و ...)یه بلایی سر خودم آوردم که خودم نمیدونم چیکار کنم،جدی بریدم.یه داغی به دلم نشسته که خواب و خوراک رو بر من حروم کرده،نمیتونم بازش کنم اما نفس و زندگیم رو کاملاً بهم ریخته.
محرم هم اومد و رفت اما فرقی که نکردم هیچ بدتر هم شدم،خیلی بدتر،خیلی خیلی بدتر...بیشتر از اون چیزیکه فکر کنید اوضاعم خراب و روح و جسمم داغون و له شده،دوای دردش هم به عقیده خودم"مرگ"هست.
رفقا،عزیزان طوری شده اوضاعم که دیگه هیچی آرومم نمیکنم،قبلاً خیال زیارت امام رضا یا شرکت در جلسات روضه آرومم میکرد اما الان هیچی هیچی آرومم نمیکنه.
دعا کنید تصمیم های احمقانه نگیرم.
دعام کنید.
بسم الله الرحمن الرحیم

توکلتون به خدا باشه، امیدوارم عمل شما اثرات بیرونی بر دیگران نداشته باشه، در هر حال اون کلمه مرگ رو از ارسالتون بردارید اگر در چنین شرایطی نمیتونید ثواب کنید حداقلش اینه که گناه نکنید، ناامیدی بدترین گناهه

مطمئنـــا دعای خیر دوستان اینجا همیشه شامل حال همدیگر خواهد بود از جمله شما

یا أبالغوث ادرکنی...یا أبالغوث ادرکنی...یا أبالغوث ادرکنی...
http://forum.bidari-andishe.ir/thread-26...#pid200528
(۲/آذر/۹۲ ۱:۲۰)یا امام رضا نوشته است: [ -> ]سلام
نمیخواستم دیگه تو این تاپیک مطلب و التماس دعا بگم اما شرایطم بدجور پیچیده و بهم ریخته شده،اوضاع درون و برون بدجور بهم ریخته است،واقعاً اوضاع دارم برای غیرقابل تحمل میشه،جداً دیگه طاقت ندارم.
دل تو دلم نیست،با هیچی آرامش نمیگیرم(نه قرآن،نه دعا،نه ذکر و ...)یه بلایی سر خودم آوردم که خودم نمیدونم چیکار کنم،جدی بریدم.یه داغی به دلم نشسته که خواب و خوراک رو بر من حروم کرده،نمیتونم بازش کنم اما نفس و زندگیم رو کاملاً بهم ریخته.
محرم هم اومد و رفت اما فرقی که نکردم هیچ بدتر هم شدم،خیلی بدتر،خیلی خیلی بدتر...بیشتر از اون چیزیکه فکر کنید اوضاعم خراب و روح و جسمم داغون و له شده،دوای دردش هم به عقیده خودم"مرگ"هست.
رفقا،عزیزان طوری شده اوضاعم که دیگه هیچی آرومم نمیکنم،قبلاً خیال زیارت امام رضا یا شرکت در جلسات روضه آرومم میکرد اما الان هیچی هیچی آرومم نمیکنه.
دعا کنید تصمیم های احمقانه نگیرم.
دعام کنید.

این تاپیک را ببینید

http://forum.bidari-andishe.ir/thread-28283.html

خدا رو شکر می کنم بابت همه نعمت های آشکار و پنهانش

فاکثروا الدعا بتعجیل الفرج فان ذلک فرجکم
آدرس های مرجع