تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۴/فروردین/۹۳ ۰:۳۵)Reza2035 نوشته است: [ -> ]با سلام .

من تاحالا توی این تاپیک شرکت نکردم . ولی خب اگه میشه دعام کنید !
نمیخوام زیاد بازش کنم اما شنیدم که دعای دیگران در حق خودت زودتر براورده میشه ... خواهشا منو از یاد نبرید . چند ساله که توی بن بست هستم !

در پناه حق

بسم الله

علیک سلام برادر

ان شاءالله بحق بانو فاطمه زهرا سلام الله علیها،مشکلتون حل بشه.

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

اللهم العن قاتلیک یا فاطمه الزهرا سلام الله علیها
خدايا به حق اين لعن ها مشكل فرج ارباب رو برطرف نما و دعا هاي دوستان و كاربران و خواهران و برادران اين تالار اگه صلاحشون هست اجابت بفرما
[تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg][تصویر: emza_fatemieh_talar.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

السلام عليک يا فاطمه الزهرا يا بنت رسول الله

[تصویر: Alam_Fadak.jpg]
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

التماس دعا
به نام خدا

سلام دوستان گرامی

سالروز شهادت دخت نبی اکرم،حضرت فاطمه الزهرا سلام الله علیها را به تمام شما محبان آن حضرت تسلیت عرض میکنم.

ان شاءالله عزاداریهاتون مورد قبول درگاه حق

دوست عزیزم خانم help me دسترسی به اینترنت ندارند،به من گفتند:

از طرف ایشون بهتون التماس دعا بگم.

مخصوصن هر کسی میره مراسم و مجالس عزاداری حضرت زهرا سلام الله علیها

التماس دعا
یکی پیدا بشه واسه من بیچاره گناه کار هم دعا کنه! که با این گناهام دارم باعث تأخیر در ظهور آقام میشم!

خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!!!!!!!!!​

به چادر خاکی عصمت کبرایت زهرا (سلام الله علیها) توفیق ترک محرمات و انجام واجبات به ما عنایت فرماااااااااااااااااااااااااااااااااااا!
ساقی امشب آتشی دارد دلم / شعله شعله اشک می بارد دلم

از خدا بخواید کمی بهم اشک بده ... این دلم ترکید
SadSadSad

آنچه آنجا بین آتش بود و دود
آیه های آخر والفجربود

نسترن های تبسم دود شد
گوهر دردانه ای مفقود شد
سادات های تالار تسلیت Sad
شب اول یتیمی سخته
..............................................................
الهی به دل شکسته فرزندان فاطمه
العفو العفو العفو

سلام .

اگر میشه واسه منم دعا کنید دوستان ، افتادم تو یه دایره ننگ و بدون دعای شما و نگاه اهل بیت بیرون اومدن واسم عجیب سخته .

یا فاطر بحق فاطمه خودت دست ما جوونها رو بگیر ، خدایا خودت از ته دل ماها خبر داری ، این همه سعی کردیم تا دلمون رو صیقل بدیم خودت دست شیطان رو از ماها کوتاه کن ..

خدایا ، خدایا امشب که همه خوبان عزای مادر رو با حسرت نبودن منتقم زهرای مرضیه سلام الله ، به دل دارن باهات چند باره و چند باره عهد میبندم که دیگه دل امام زمان رو نشکونم .Sad

التماس دعا ها رو دریاید دوستان Sad

الهم عجل لولیک الفرج
سلام
اگر میشه برای منم دعا کنید تا خدا سکینه و آرامشی برام برسونه.
دعاگوتان هستم،دعام کنید.
سلام دوستان

اگه براتون مقدوره برای یکی از دوستام که بیماری مزمن داره و یکی از اقواممون که بیمار هستن ،دعا کنید

گاهی اوقات افراد بیمار خسته میشن،ان شاء الله که خدا بهشون صبر و شفا بده
التماس دعا
ان شاءالله برای شفای تمام مریضها،مخصوصن شفای مریضی که خواهر گل یاسین،فرمودند.
همگی قرائت کنید:
[تصویر: IMAGE634611060260625000.jpg]
آدرس های مرجع