تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: w535]
سلام بر منجی عالم بشریت "

قال امام عصر عجل الله تعالی فرجه :
« به شیعیان و دوستان من بگویید خدا را به حق عمه ام زینب سلام الله علیها قسم دهند تا فرج مرا نزدیک گرداند »
شیفتگان حضرت مهدی علیه السلام : 1 / 251

بارالها
به حق زینب کبری سلام الله علیها عجل لولیک الفرج
[font=Arial][/font]یا علی علیه السلام
اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
«و اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست»
و

دعای امام سجاد در طلب باران
بسم الله الرحمن الرحیم

اللَّهُمَّ اسْقِنَا الْغَيْثَ ، وَ انْشُرْ عَلَيْنَا رَحْمَتَكَ بِغَيْثِكَ الْمُغْدِقِ مِنَ السَّحَابِ الْمُنْسَاقِ لِنَبَاتِ أَرْضِكَ الْمُونِقِ فِي جَمِيعِ الْافَاقِ .
خداوندا ما را به باران سيراب كن و رحمت خويش را بر ما بگستر. در همه جاى زمين براى گياهان زيبا و خوش‏منظر ابرى بارنده روانه كن‏
وَ امْنُنْ عَلَى عِبَادِكَ بِإِينَاعِ الَّثمَرَةِ ، وَ أَحْيِ بِلَادَكَ بِبُلُوغِ الزَّهَرَةِ ، وَ أَشْهِدْ مَلَائِكَتَكَ الْكِرَامَ السَّفَرَةَ بِسَقْيٍ مِنْكَ نَافِعٍ ،
دَائِمٍ غُزْرُهُ ، وَاسِعٍ دِرَرُهُ ، وَابِلٍ سَرِيعٍ عَاجِلٍ .
[b]
و به رسيدن ميوه‏ها بر بندگان خود منت گذار و زمينهاى مرده را به شكفتن شكوفه‏ها زنده گردان و فرشتگان گرامى
و نويسندگان را حاضر آور بارانى سودمند پياپى، بسيار، در همه جاى، درشت، شتابان و زود
[/b]
تُحْيِي بِهِ مَا قَدْ مَاتَ ، وَ تَرُدُّ بِهِ مَا قَدْ فَاتَ وَ تُخْرِجُ بِهِ مَا هُوَ آتٍ ، وَ تُوَسِّعُ بِهِ فِي الْأَقْوَاتِ ،
سَحَاباً مُتَرَاكِماً هَنِيئاً مَرِيئاً طَبَقاً مُجَلْجَلًا ، غَيْرَ مُلِثٍّ وَدْقُهُ ، وَ لَا خُلَّبٍ بَرْقُهُ .
تا هر چه مرده است بدان زنده كنى و هر چه در گذشته بازگردانى و آنچه روئيدنى است بيرون آرى و روزيها را فراخ گردانى.
از توده ابرى برهم گوارا و خوش، كه چون چترى سايبان شود و غرش رعد از آن به گوش آيد،
نه چندان كه به ويرانى انجامد يا برق به فريب خندد و ابر نگريد.
اللَّهُمَّ اسْقِنَا غَيْثاً مُغِيثاً مَرِيعاً مُمْرِعاً عَرِيضاً وَاسِعاً غَزِيراً ، تَرُدُّ بِهِ النَّهِيضَ ، وَ تَجْبُرُ بِهِ الْمَهِيضَ
خداوندا! ما را سيراب كن به بارانى كه به فرياد ما رسد، گياهان را بروياند. پهن و فراخ
و بسيار كه گياه نورسته را بالان و خرم، و نهال پژمرده و شكسته را بدان برومند سازد
اللَّهُمَّ لَا تَجْعَلْ ظِلَّهُ عَلَيْنَا سَمُوماً ، وَ لَا تَجْعَلْ بَرْدَهُ عَلَيْنَا حُسُوماً ، وَ لَا تَجْعَلْ صَوْبَهُ عَلَيْنَا رُجُوماً ، وَ لَا تَجْعَلْ مَاءَهُ عَلَيْنَا أُجَاجاً .
خدايا مبادا كه از سايه ابر بر ما باد گرم وزد و سردى آن بر ما شوم باشد و ريزش آن بر ما مهلكه و عذاب شود و آب آن به كام ما تلخ گردد
اللَّهُمَّ صَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ ، وَ ارْزُقْنَا مِنْ بَرَكَاتِ السَّمَاوَاتِ وَ الْأَرْضِ ، إِنَّكَ عَلَى كُلِّ شَيْ‏ءٍ قَدِيرٌ
خدايا درود بر محمد و آل او فرست و از بركات آسمانها و زمين ما را برخوردار گردان كه تو بر هر چيز توانائى‏
[b]

«و اکثروا الدعاء بتعجیل الفرج فإنّ ذلک فرجکم»
[/b]
«برای تعجیل در امر فرج ، بسیار دعا کنید که همان فرج شماست»

التماس دعا
[تصویر: Heart-Fr.jpg]

خدایا
ای خدای آسمان زیبا وزمین
مابرای داشتن دست های تو "ریسمان "نبسته ایم....
بلکه "دل بسته ایم"
همین که حال دلمان خوب باشدبرایمان کافی است.....

اللهم عجل لولیک الفرجHeart
سلام به همگی..
درگیر مشکلی شدم که اصلا خیری توش نیست، فقط شره..
دوستای گلم اگه بنده رو لایق دیدین سر نمازاتون واسم دعا کنید..
ممنون..
جهت رفع مشکل همه خواهر برادرای عزیزمون

برام دعا کنید

دارم می رم سربازی

دعا کنید هر چی خیره رخ بده

برای بعد از سربازیم، هدف و برنامه دارم. دعا کنید بتونم پای اهدافم بمونم و خدا ازم راضی باشه.

بیداری اندیشه خیلی به من کمک کرد و تاثیراش برای همیشه همراه من خواهد بود. شما بهترین دوستان من بودید و هستید.

التماس دعای شهادت دارم ازتون
آدرس های مرجع