تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دوستان ممنون میشم برای یکی از اشنایان من که یکی دو روزه خیلی اشفته س دعا کنیم دعا کنید اروم بشه
برای همه پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی هم که بچه یا نوه هاشون رو از دست دادن هم دعا کنید خدا بهشون صبر بده
بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

خوبید شما؟

حقیر به لطف خدا خوبم

امیدوارم همگی حالتون خوب باشه و سرزنده و شاداب برای خدمت به اسلام و مسلمین

التماس شدید دعا دارم بر آقا و سرورم حضرت صاحب الامر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که از دست من خیلی ناراحتند

دعا کنید هر غم و ناراحتی و مشکل از وجودشون برطرف بشه

همچنین دعا کنید برای سربازشون امام خامنه ای که از دست خودی و ناخودی و نخودی دارن میکشن

و همه خدمت گذاران به اسلام

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن و اهلک اعدائهم بالاخص صهیون و آل سعود
به نام خدا
سلام
پام درد میکنه ولی انقدر که ناراحت دوستمم درد خودم کمتر حس میکنم............

[تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif]
تورو به حضرت زهرا براش دعا کنید..........
[تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif]
سلام دوستانRose

از لحاظ معنوی خیلی خرابمAngryAngryAngryAngryAngryAngry

میشه دعام کنید خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی.Blush

اللهم عجل لولیک الفرج

گرم نه پیر مغان در به روی بگشاید
کدام در بزنم چاره از کجا جویم

بیچاره ام...

چون از بیچاره گی هایم خبر ندارم...
(۲۱/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۸)sagheb نوشته است: [ -> ]سلام دوستانRose

میشه دعام کنید خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی.Blush

اللهم عجل لولیک الفرج

بیچاره ام...

از آیت الله کشمیری پرسیده شد: برای نورانیت قلب ذکر تسبیحات اربعه چه عددی خوب است؟
فرمودند: سی مرتبه بعد از هر نماز!
(آفتاب خوبان/ص 75)
بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله ب نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن و حل مشکلات دوستان گرامی به بهترین نحو ممکن هرجور صلاحتون هست 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا
(۲۱/اسفند/۹۲ ۰:۵۵)مجنون الحسین نوشته است: [ -> ]سلام خواهر عزیز
برای شفای یه جوون که در گیر اعتیاد بود و چند بار هم اقدام کرده بودن برای ترکش و موفق نشده بودند متوسل شدم به یه شهید بزرگوار
با لطف خدا و کمک اون شهید به یک ماه نکشید که ترک کرد و بحمد الله وضعیتش روز به روز بهتر شد و حالا هم در شرف ازدواجهSmile

از توسل به شهدا غافل نشیمHeart
میگن در کنار ارادتی که به همه شهدا داریم یه شهید رو انتخاب کنیم برای رفاقت خاص
(مستحباتمون رو هدیه کنیم مخصوصا صلوات و گریه برای امام حسین(علیه السلام)که خیلی دوست دارن)

(۲۱/اسفند/۹۲ ۲:۱۸)مجنون العباس نوشته است: [ -> ]به نام خدا
درددل راهرچی میخواهم پنهانش کنم سینه می گویدکه من تنگ آمدم فریادکن........
صلوات
اللهم عجل لولیک الفرج
صلوات
التماس دعاCryingCryingCryingCryingCrying

(۲۱/اسفند/۹۲ ۲:۴۹)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]دوستان ممنون میشم برای یکی از اشنایان من که یکی دو روزه خیلی اشفته س دعا کنیم دعا کنید اروم بشه
برای همه پدر بزرگ ها و مادر بزرگ هایی هم که بچه یا نوه هاشون رو از دست دادن هم دعا کنید خدا بهشون صبر بده

(۲۱/اسفند/۹۲ ۳:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

خوبید شما؟

حقیر به لطف خدا خوبم

التماس شدید دعا دارم بر آقا و سرورم حضرت صاحب الامر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) که از دست من خیلی ناراحتند

همچنین دعا کنید برای سربازشون امام خامنه ای که از دست خودی و ناخودی و نخودی دارن میکشن

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم و العن و اهلک اعدائهم بالاخص صهیون و آل سعود

(۲۱/اسفند/۹۲ ۳:۴۶)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]بسم الله الرحمن الرحیم

سلام

خوبید شما؟

حقیر به لطف خدا خوبم

(۲۱/اسفند/۹۲ ۱۲:۰۷)شهیدناهید فاتحی نوشته است: [ -> ]به نام خدا
سلام
پام درد میکنه ولی انقدر که ناراحت دوستمم درد خودم کمتر حس میکنم............

[تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif][تصویر: s3870.gif]
تورو به حضرت زهرا براش دعا کنید..........
[تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif][تصویر: sfe4adlkulmzentukza.gif]

(۲۱/اسفند/۹۲ ۱۷:۵۸)sagheb نوشته است: [ -> ]سلام دوستانRose

اللهم عجل لولیک الفرج

بیچاره ام...

(۲۱/اسفند/۹۲ ۱۸:۳۱)حضرت عشق نوشته است: [ -> ]از آیت الله کشمیری پرسیده شد: برای نورانیت قلب ذکر تسبیحات اربعه چه عددی خوب است؟
فرمودند: سی مرتبه بعد از هر نماز!
(آفتاب خوبان/ص 75)

(۲۱/اسفند/۹۲ ۲۰:۳۵)farzaneh نوشته است: [ -> ]بسم الله

با عرض سلام

ان شاء الله ب نیت سلامتی و عاقبت بخیر شدن و حل مشکلات دوستان گرامی به بهترین نحو ممکن هرجور صلاحتون هست 110 صلوات با عجل فرجهم میفرستم...

اللهم عجل لولیک الفرج
التماس دعا

سلام
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
اللهم عجل لولیک الفرج
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم
دیگر مرا طاقت فراق یار نیست...
دعای وصل کنید مرا...

[تصویر: 7.gif][تصویر: 7.gif][تصویر: 7.gif]
یعنی میشه یه روزی این یه بیت زمزمه واقعی هر روزم بشه؟
خداااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااا!!!!!!

شکر خدا که امشب وا شد گره ز کارم
تا وصل روی مهدی جز یک نفس ندارم

((يا ايها العزيز مسنا واهلنا الضر وجئنا ببضاعة مزجاة فأوف لنا الكيل وتصدق علينا ان اللة يجزي المتصدقين))
هنوز گریه بر این جویبار کافی نیست
ببار، ابر بهاری، ببار، کافی نیست

چنین که یخ زده تقویم ها هر روز
هزار بار بیاید بهار کافی نیست

به جرم عشق تو بگذار آتشم بزنند
برای کشتن حلاج دار کافی نیست

گل سپیده به دشت سپید می روید
سپید بختی این روزگار کافی نیست

خودت بخواه که این روزگار سر برسد
دعای این همه چشم انتظار کافی نیست
(۲۶/دی/۹۲ ۱:۱۷)شیدا نوشته است: [ -> ]یا شافی

اللهم اشف کل مریض