تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: "التماس دعا"ها را دریابید...۲
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام به دوستاي گلم.

امروز دومين داداش دوستم فوت كرد و دفنش كردندSad
اگه براتون زحمتي نيست براش نماز شب اول قبر بخونيد يا هر چيزي كه از دستتون بر مياد و باعث زحمتتون نميشه.اين داداششم جوون بود.

خدا رحمتش كنه.Sad

ابوذر فرزند عباس(براي اونايي كه نماز ميخونن)Sad

التماااااااااااااااس دعاي فراوان

پروردگارم خدای مهربانم
دلم هوای گریه دارد دلم اندازه وسعت دلتنگی های عالم گرفته. می خواهم فریاد بزنم ، فریادی از اعماق وجودم ، صدایی که عمق درد قلبم را بعد از سکوتی طولانی درگوش دنیا فریاد بزند. وقتی بازی ها و نیرنگهای سرنوشت را می بینم دلم به درد می آید.خدایم کاش می شد رویاهای زیبایم با سرنوشتم عجین می شد کاش می شد پرواز کنم به ابدیت ، کاش می شددر هجوم بی رحمانه درد رنگ زیبای آرزوهایم را بر دفتر سیاه و سفید سرنوشت دعوت کنم .
التماس دعا که خیلی محتاج دعا هستم
خدایا...پروردگارا...کمکم کن، کمکم کن که بتوانم پنچره ی دلم راروبه حقیقت بگشایم...
خدایا...یاریم کن که مرغ خسته دلم راکه دیری است دراین قفس زندانی است، دراسمان آبی عشق
توپروازدهم...
خدایا..پروردگارا...یاریم کن که شوق پروازراهمیشه درخود زنده نگهدارم .....
خدایا...توخود می دانی که بدترین دردبرای یک انسان دورماندن ازحقیقت خویشتن ورهاشدن
درگرداب فراموشی وسردرگمی
است...پس توای کردگار بی همتا مرا یاری کن که به حقیقت انسان بودن پی ببرم تابتوانم روزبه
روزبه تو که سر چشمه تمام
حقیقت هایی نزدیک ونزدیکتر شوم....
خدایا...همیشه گفته ام که تورادوست دارم...حالا هم باتمام وجود فریاد می زنم:
خدایا........دوستت دارم.....
خدایا،شرمنده ام اززیادی گناهانی که انجام داده ام ،شرمنده ام.
خدایا از قدر نشناسی خودم ، ازاین که هرروباعث ناراحتی تو می شوم شرمسارم.
خدایا چه بگویم ازکدامین گناهم نزد توطلب عفوکنم.خدایابه کدامین گناه اشک شرم ازدیده جاری
سازم.هروقت که خواستم زبان به حمد وثنایت بگشایم.اشک در دیدگانم جمع شدوبغض شرم
وپشیمانی ازگناهان دیگرمجال
سخن گفتنم نداد.
خدایا ،مرا ازاین منجلابی که درآن گرفتارشده ام نجاتم ده.به این پرنده ی اسیر پروبالی ده تا خودش
راازاین قفس رهایی بخشد
وطعم آزادی ورهایی را تجربه کند .
خدایا، مرا فرصتی ده تاپاک بودن راتجربه کنم وبتوانم حتی برای یک لحظه آنچه باشم که تومی
خواهی
خدایا، چگونه می توانم روی به سوی تو بیاورم وزبان به حمدوثنایت بگشایم درحالی که
خودازکرده خویش آگاهم .
چگونه می توانم دوستارتوباشم درحالی که برعهد وپیمانی که باتو بسته ام وفادارنبوده ام.
چگونه می توانم طلب عفو وبخشش کنم درحالی هنوزشعله های عصیان دردرونم فروزان است.
بارالها،چگونه می توانم روی به توبه آورم درحالی که اسیرهواهای نفسانی خویشم.

بارالها،توازعلاقه ی من نسبت به خودات آگاهی ومی دانی که چقدرمشتاق رسیدن توام ولی هروقت
که تصمیم گرفتم که به
سوی توبیایم گناه به سراغم آمدومراازتو دورساخت.
همیشه آرزویم این بوده است که حتی برای یک روزکه شده آنچه باشم که تو می خواهی وآنچه کنم
که تو می پسندی ولی افسوس این نفس سرکش تا کنون مجال برآورده شدن این آرزورابه من نداده است.
بارالها، می ترسم، ازخویش وازاین سرنوشتی درانتظارمن است می ترسم.ازاین بیابان وشوره
زاری که درپیش روی من است
پس ای پروردگاربی همتا به لطف وکرم خویش مراازمرداب رهایی ده وتوانی ده خویشتن را
از هرچه بدی است پاک کنم.
خدایا به من فرصتی ده تاعاشق بودن راتجربه کنم
سلام ، تو این شبای عزیز محرم بنده حقیر رو هم دعا کنید بلکه بوسیله دعاهای شما مورد عفو و رحمت حق قرار بگیرم .
دعا کنید به زودی گرفتاریم برطرف بشه ان شاالله . بنده حقیر هم به نیابت همه بچه های تالار مخصوصا کسایی که التماس دعایی دارند یه زیارت عاشورا در این مراسمی که شرکت میکنم میخونم . یا علی.
به نام پروردگار

سلام دوستان

تو رو خدا بیاید در این شب ها برای بیمارهایی که به بیماریهای لاعلاج یا صعب العلاج،گرفتارنند، و چشم به راه چنین ایامی هستند که از حضرت اباالفضل العباس علیه السلام شفاشونو بگیرند،و در حسرت این هستند که یه شب بتونند در مراسم عزاداری شرکت کنند،دعای فراوان کنیم. (از کودک تا مسن ترین). مخصوصأ برای اون اشخاصی که پول برای درمان بیماریشون ندارند.

تورو خدا بیاین واسشون دعا کنیم.

التماس دعای فراوان
سلام
نمیخواستم دیگه بیام تو تالار(به یه دلیل شخصی)اما دلم طاقت نیاورد.
سر و ته مطلبم رو سریع جمع کنم،حالم یه مدت بصورت موقت خوب شد اما خودم میدونستم این حالت گذرا ست و خیلی دوام نداره،الان صدبرابر قبل ناخوش و بهم ریخته ام،شاید من اگه جای شما عزیزان بودم و میدیدم که یکی مثل خودم پشت سر هم میاد میگه "حالم بده،دعام کنید و..."میگفتم ای بابا!!اینم که شورش رو درآورده اما میگید چیکار کنم؟؟!!به کی بگم درد دلم رو؟؟!!امشب هم به ارباب بی کفن گفتم چه مرضی دارم(گرچه خودشون میدونن)هم به قمر منیر بنی هاشم،میدونم شنیدن درد و دلم رو اما من مشکل اساسیم اینکه صبرم کم شده،خودم میدونم صبر چه درجه ای داره اما بالاترین درجه اینکه ادم راضی باشه به رضای خدا،من هنوز به این مقام نرسیدم.
خلاصه محرم اومد،حقیر رو یادتون نره وگرنه حرف دل برای گفتن زیاد دارم.
بسم الله الرحمن الرحيم

سلام به همه دوستاي عزيزم.

اومدم بگم برام دعا كنيد كه دعام مستجاب بشه كه به حاجتم برسم و مشكلم حل بشه.اومدم كه يادآوري كنم و اميدوارم يادتون بمونه تو اين شبها منو هم از دعاي خيرتون بي نصيب نذاريد.Sad

خييييييييلي شرمنده خدا و اماماي عزيزم هستم كه نميتونم صبور باشمSadو انقد صبرم كمهSad

خييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييييلي محتاج دعاتون هستم.Sad

لطف ميكنيد اگه يادتون بمونه و برام دعا كنيدSad

ممنو
نHeart
سلام
دیشب تو هیئت برای همه بچه های بیداری اندیشه دعا کردم،تو بهترین حالم هم براتون دعا کردم.
دیشب دو دل بودم که بازم به ابی عبدالله بگم که پام رو شفا بده یا نه(چند روز قبل از محرم پام بر اثر یه سانحه به شدت آسیب دید و محرم من رو گوشه نشین کرد،تا دیشب قبل از اینکه برم هیئت خیلی ناراحت بودم که چرا پام قبل از محرم اینطوری شده،گفتم شاید ارباب داره من رو از خودش دور میکنه اما دیشب موقع فرمایشات استاد عزیزم به این نکته رسیدم که آقا امسال دوست داره من اینطوری نوکریش رو بکنم)اما دیشب گفتم آقا جان من میدونم چرا به این وضعیت افتادم،میدونم باعث و بانیش خودم بودم اما فقط یه خواهش ازت دارم،تو رو به حق مادرت حضرت زهرا مرضیه یه کاری کن لااقل این درد کشیدن و از جمع هیئت و دستگاهت دور بودن یه ذره از بار گناهم رو کم کنه،مگه نمیگن مومن با مریضی تو این دنیا گناهاش پاک میشه>>من مومن نیستم اما محب هستم(تو پرانتز این داستان رو بگم تا یه دل هممون آروم بشه،نقل شده امیر المونین تو جنگ صفین(اگر اشتباه نکرده باشم)نزدیک به2000نفر رو به درک واصل کردن،بعد از جنگ از حضرت امیر میپرسن شما چطوری اینقدر رو کشتید؟؟امیرالمونین میفرمایند شما هرکی جلوی دستتون میومد رو میکشتید اما من هرکی جلوم میومد اول تو چهره اش نگاه میکردم اگر میدیدم که 5نسل بعد از ین محب من هستند من اون رو نمیکشتم.)
میدونم خیلی پراکنده حرف میزنم و مطالبم هیچ ربطی بهم ندارن اما میگم حرف دل رو هرطوری هست باید بزنی منم هرچی تو دمه برای شما عزیزان میریزم بیرون.
داشتم در مورد پام و محب حرف میزدم،خلاصه دیشب دیگه به آقا گفتم من که محرمت رو از دست دادم،من که لیقات نوکریت رو ندارم لااقل یه عنایتی به بقیه محبین بکن تا اونا لیاقت نوکری داشته باشن،دیشب خیلی هیئت بهم چسبید،نشسته بودم یه گوشه داشتم سینه زنی رو نگاه میکردم و گریه میکردم،تو همون حال دعاتون کردم.
خلاصه دوستان اگر حالی بهتون دست داد،اشکی از گوشه چشمتون جاری شد،اگر ناله ایی برای غریب مادر زدید منم یادتون نره.
یکی از دوستان میگفت اگر تو مجلس امام حسین اشک هم نداری خودت رو به گریه بزن،داد بزن،نعره بزن(این دوستی که میگم مداح بسیار با اخلاص اهلبیت هست و دکترای معارف اسلامی داره و این حرفی رو که میگفت به سند صحیح از روایات میگفت)
میگفت اصلا تو مجلس ابی عبدالله ساکت نباشید،تنها جایی که آدم میتونه ادای گریه کردن هم دربیار تو مجلس امام حسین هست،این رفیقمون میگفت اقا شما اصلا از سر ریا برای ابی عبدالله گریه کنید(یعنی گریه کنید تا بقیه ببین)میگفت من تو اون دنیا جواب میدم.
سلام بر همه عزیزان
روزها و لحظات مهمیه. یادمون نره همدیگرو دعا کنیم
یادمون نره برای عزت و سربلندی مسلمین دعا کنیم. برای به کمال رسیدن و حل مشکلات همه دعا کنیم

در نهایت یاد این حقیر هم باشید Blush
سلام
عزاداری همه شما عزیزان مورد قبول صاحب عزا،حضرت صدیقه طاهره قرار بگیره،ان شاالله.
نمیدونم چی باید بگم؟!باید بگم التماس دعا!!باید بگم دعاتون میکنم!!بیاد بگم بعضی اوقات نه دوست دارم کسی رو دعا کنم و نه کسی برام دعا کنه!!نمیدونم چی بگم؟!!
من دیشب باز همه بچه های بیداری رو تو هیئت دعا کردم،دعا کردم ان شاالله همه برن کربلا...
آدرس های مرجع