۱۶/آذر/۹۶, ۱۶:۴۲
اولا که قصد نداشتم جواب بی شخصیتی مثل شما رو بدم ولی خب لازمه برخی مسایل روشن بشه
مانور قدرت میدید باهاش .
کیه که ندونه اربعین شده مانور قدرت نمایی ایران نه برا خدا و پیغمبر .
هر وقت از جیب خودتون مایه گذاشتید بیاید بگید به شما جماعت لیبرال ربطی نداره ولی جالبه همه خرج هاشو همین مردم که از نظر شما لیبرال و آویزون هستن میدن بعد افاضه شو شماها می کنید .
من از آمریکا دفاع نکردن گفتم این رسم بد نیست به شکل تعدیل شده تو ایران هم باشه .
ئ.ما مگه شما تو آمریککا زندگی میکنی که خبر داری مردمش تو چادر زندگی میکنن؟؟
مطمن باش اگه اینطور بود تلویزیون میلی تون روزی صد بار نشون میداد.
کاش از اوضاع کشور خودتون هم به این قشنگی اطلاع داشتید .
بسه دیگه بیشتر از این خودتون رو معرفی نکنید . همه فهمیدن شغل شریف تون چیه
خب همونطور که میبینی تفکر نحس ما روز به روز بیشتر میشه در داخل کشور اونم دلیلش بخاطر نفرت مردم از تفکر زیبا و نازنین شما هست( همون تفکر قلع و قمع دنیا که در بالا توضیح دادید )
دیگه از نفرت انگیز بودن رد کردید ترحم برانگیز شدید
آدمهای بیچاره ای که تا مقابل حرف منطقی یا مخالف خودشون قرار میگیرن شروع میکنن به برچسب زدن : منافق / کافر / بی دین
وغیره برا همین میگم ترحم برانگیز شدید .
ستار بهشتی هم تقریبا همفکر ما بود . اونم کشتید آخرش یه برچسب منافق بهش زدید . ولی مطمن باشید آه مادر و پدر این جوونها دامن تون رو میگیره
از این یکی نمیتونید قصر در برید بهتون قول میدم.
خب طبیعیه مردم با دزدی و آدم کشی نفاق دارن بنابراین از نظر شما منافق محسوب میشن .
شب دراااااااز است و قلندر بیدار
می بینیم
آره همه میدونن با شناسنامه جعلی میرید تو کشورا برا پی پی کاری یا همون خرابکاری
نمیخواد بیشتر توضیح بدی.
افتخارم میکنه
چطوره شما ویزا بگیری بری لبنان یا سوریه دیگه هم برنگردی.
همون جا قبله آمال تون هست.
اگه برید اونجا پیش هموطن ها و هم زبون هاتون هم هستید راحتید اینطوری
در مورد مگس هم باید بگم مگس در ذات خودش هیچ عیبی نداره و یکی از آفریده های خدا هست
مشکل از جایی شروع میشه که سر و کله آشغال ها پیدا میشه.
اگه آشغال ها پاک بشن دیگه مگسی هم در کار نخواهد بود
گفتید جاسوس یاد دختر فلانی افتادم.
چقدر زود داستانش رو از ذهن مردم پاک کردن . انگار نه انگار جاسوسی کرده بود.
از هم مسلک های شما بود دیگه.
نه؟؟؟
شما فعلا برو یه دبه آب یخ بریز سرت تا آتیش نگرفتی .
چون جای سوختگی همیشه میمونه

خب آمریکا چون ابر قدرت دنیا هست بازم یه کلاسی داره میگی آمریکا راهت نداده. از این نظر گفتم.
خب شما دوست داری بری آمریکا ؟؟
طبیعتا میگی نه
از همین پاسخ تون میشه فهمید دیگه اکثرشون چه تفکری دارن .
به جون مادرم ماهواره نداریم
به تمام مقدسات قسم نداریم.
باور کنید دیگه
همش اینو میگن تو این تالار که من ماهواره می بینم. آخه شماها از کجا میدونید
خب برا همینه که امثال من از تفکر شما خوشش نمیاد
برای اینکه همش دوست دارید قضاوت کنید هیچ ارزشی برا تفکر خود شخص قایل نیستیید فک میکنید مردم غقل ندارن عقیده ندارن فقط نشستن از اینور و اونور خط میگرن .
(۱۶/آذر/۹۶ ۹:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]اولا برداشت ما از اربعین و غیر اربعین هیچ فرقی با هم نداره ...کلهم اجمعین واس ماست و هر چیزی که اتفاق می افته به شما جماعت لیبرال و اویزون امریکا هیچ ربطی نداره ...واس شما باشه کسی هم نخواسته ازتون بگیره ولی از ثروت و دارایی مردم خرجش میکنید بعد میاید پزش رو میدید که واس ماس !
مانور قدرت میدید باهاش .
کیه که ندونه اربعین شده مانور قدرت نمایی ایران نه برا خدا و پیغمبر .
هر وقت از جیب خودتون مایه گذاشتید بیاید بگید به شما جماعت لیبرال ربطی نداره ولی جالبه همه خرج هاشو همین مردم که از نظر شما لیبرال و آویزون هستن میدن بعد افاضه شو شماها می کنید .
(۱۶/آذر/۹۶ ۹:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]دوما مگه شما در امریکا زندگی میکنی که اینجوری داری ازش دفاع میکنی ....مصادیق زیادی وجود داره که نشون میده همین الان که من و شما داریم بحث میکنیم ...خیلی از همین مردم کشور قبله امال شما بعد طوفانهای اخیر این کشور هنوز داخل چادر و کنار خیابون می خوابند و وخامت به حدی رسیده که قیمتهای غذا دو برابر شده ...و اوضاع 99 درصد مردم اون کشور بدتر از این چیزیه که در کانالهای ماهواره ای براتون فوتوشاپ شده نشونش میدن
من از آمریکا دفاع نکردن گفتم این رسم بد نیست به شکل تعدیل شده تو ایران هم باشه .
ئ.ما مگه شما تو آمریککا زندگی میکنی که خبر داری مردمش تو چادر زندگی میکنن؟؟
مطمن باش اگه اینطور بود تلویزیون میلی تون روزی صد بار نشون میداد.
کاش از اوضاع کشور خودتون هم به این قشنگی اطلاع داشتید .
(۱۶/آذر/۹۶ ۹:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]....سوما ..ان شاء الله هم قدس رو ازاد میکنیم ...هم یمن رو از دست هم کیشان تون در میاریم ...هم کاخ سفید رو حسینیه میکنیم و جهان رو از وجود نحس امثال همفکران تو پاک خواهیم کرد ...همونطور که لاشه های منافقینی چون شما رو از اول انقلاب از کف خیابونها و داخل سوراخ سمبه های این کشور جمع کردیم و از عراق و سوریه و لبنان هم شما رو پاک سازی کردیم ...
بسه دیگه بیشتر از این خودتون رو معرفی نکنید . همه فهمیدن شغل شریف تون چیه

خب همونطور که میبینی تفکر نحس ما روز به روز بیشتر میشه در داخل کشور اونم دلیلش بخاطر نفرت مردم از تفکر زیبا و نازنین شما هست( همون تفکر قلع و قمع دنیا که در بالا توضیح دادید )
دیگه از نفرت انگیز بودن رد کردید ترحم برانگیز شدید
آدمهای بیچاره ای که تا مقابل حرف منطقی یا مخالف خودشون قرار میگیرن شروع میکنن به برچسب زدن : منافق / کافر / بی دین
وغیره برا همین میگم ترحم برانگیز شدید .
ستار بهشتی هم تقریبا همفکر ما بود . اونم کشتید آخرش یه برچسب منافق بهش زدید . ولی مطمن باشید آه مادر و پدر این جوونها دامن تون رو میگیره

از این یکی نمیتونید قصر در برید بهتون قول میدم.
خب طبیعیه مردم با دزدی و آدم کشی نفاق دارن بنابراین از نظر شما منافق محسوب میشن .
شب دراااااااز است و قلندر بیدار
می بینیم

(۱۶/آذر/۹۶ ۹:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]در همه جا به کوری چشم شماها غذای نذری هدیه میدیم تا چشتون دراد ...چهارما ..ما اصلا به این شیطان احتیاجی نداریم ....برو افغانستان شناسنامه افغانی بگیر با اغوش باز به امریکا رات میدن و دیگه هم به این کشور بر نگرد ..پنجما .امثال شماها مصداق همون مگس هایی هستید که فقط عاشق نشستن روی فضولات احشامی چون امریکا هستند ....اگر هزاران باغ گل هم در اطرافتون پیدا بشه ...براتون اون فضولات کدخدا با ارزش تره ....ششما ...ما ها مثل سردار سلیمانی برامون اهمیتی نداره که امریکا وجود داشته باشه یا کسی رو بخوان توش راه بدن یا ندن ....اتفاقا شماها رو توی افغانستان و لبنان راه نمیدن چون میدونن که جاسوسها و منافق هایی که به ایران خیانت میکنند به راحتی به اون کشور ها هم خیانت میکنند .....ما اگر اراده کنیم بدون ویزا میریم و میایم
آره همه میدونن با شناسنامه جعلی میرید تو کشورا برا پی پی کاری یا همون خرابکاری

نمیخواد بیشتر توضیح بدی.
افتخارم میکنه

چطوره شما ویزا بگیری بری لبنان یا سوریه دیگه هم برنگردی.
همون جا قبله آمال تون هست.
اگه برید اونجا پیش هموطن ها و هم زبون هاتون هم هستید راحتید اینطوری
در مورد مگس هم باید بگم مگس در ذات خودش هیچ عیبی نداره و یکی از آفریده های خدا هست
مشکل از جایی شروع میشه که سر و کله آشغال ها پیدا میشه.
اگه آشغال ها پاک بشن دیگه مگسی هم در کار نخواهد بود
گفتید جاسوس یاد دختر فلانی افتادم.
چقدر زود داستانش رو از ذهن مردم پاک کردن . انگار نه انگار جاسوسی کرده بود.
از هم مسلک های شما بود دیگه.
نه؟؟؟
(۱۶/آذر/۹۶ ۹:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]
اما جاش خوب میشه ... شایدم نشه
شما فعلا برو یه دبه آب یخ بریز سرت تا آتیش نگرفتی .
چون جای سوختگی همیشه میمونه

(۱۶/آذر/۹۶ ۱۴:۲۴)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]خانم پارمیس خداوکیلی من هر چی فکر میکنم نمیتونم بفهم کجاش کلاس داره...یعنی اگه آمریکا شما رو راه نده کلاس داره??واااااای خدا دارم دیوووونه میشم...
آخه این چه استدلالیه??
خب آمریکا چون ابر قدرت دنیا هست بازم یه کلاسی داره میگی آمریکا راهت نداده. از این نظر گفتم.
(۱۶/آذر/۹۶ ۱۴:۲۴)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]مثلا شما گفتی چند میلیون ایرانی همفکرای شما هستن..شما از کجا میدونی??از تک تکشون پرسیدی??نه نپرسیدم . بعدم گفتم اکثرشون نگفتم همشون.
خب شما دوست داری بری آمریکا ؟؟
طبیعتا میگی نه
از همین پاسخ تون میشه فهمید دیگه اکثرشون چه تفکری دارن .
(۱۶/آذر/۹۶ ۱۴:۲۴)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]پر واضحه مثل آینه که شما پایین و بالای اطلاعاتت رو از ماهواره میگیری حتی ایرانی های آمریکا رو هم از ماهواره دیدی...
در کل هیچ منطقی پشت حرفهای شما نیست...
به جون مادرم ماهواره نداریم
به تمام مقدسات قسم نداریم.
باور کنید دیگه

همش اینو میگن تو این تالار که من ماهواره می بینم. آخه شماها از کجا میدونید
خب برا همینه که امثال من از تفکر شما خوشش نمیاد
برای اینکه همش دوست دارید قضاوت کنید هیچ ارزشی برا تفکر خود شخص قایل نیستیید فک میکنید مردم غقل ندارن عقیده ندارن فقط نشستن از اینور و اونور خط میگرن .

یعنی این خانم پارمیسه که اومده چنین کامنتی گذاشته ....جل الخالق