تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
جناب عدالت
این تهمتی بود که نشریه یالثارات منتشر کرد. اگر به نوشته ای که یالثارات منتشر کرده دقت کنید، می بینید که اکثر قستمهاش داستان پردازیه. اگر فرض کنیم که ادعای اونها مبنی بر رفت و آمد بازیگران به اتاق همدیگه درست باشه این هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه. مگر شما به منزل دیگران (که ممکنه با شما محرم هم نباشند، مثل همسایه، اقوام، همکاران و ...) رفت و آمد نمی کنید؟ وقتی خونه کسی میرید چکار می کنید؟ آیا این رفت و آمد چیزی رو ثابت می کنه؟

از پشت صحنه فیلمها چه برداشتی می کنید؟ یه پشت صحنه بیار که در اون عمل جنسی اتفاق افتاده باشه یا اینکه حرفتو پس بگیر.

چرا باید برخی افراد مذهبی اینطور رفتار کنند در حالی که مذهب مخالف تهمت زدنه؟

سوره نور آیه 4:

وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاء فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً

وَلَا تَقْبَلُوا لَهُمْ شَهَادَةً أَبَدًا وَأُوْلَئِكَ هُمُ الْفَاسِقُونَ ﴿۴﴾

فولادوند: و كسانى كه نسبت زنا به زنان شوهردار مى‏ دهند سپس چهار گواه نمى‏ آورند

هشتاد تازيانه به آنان بزنيد و هيچگاه شهادتى از آنها نپذيريد
و اينانند كه خود فاسقند

مکارم: و كساني كه زنان پاكدامن را متهم مي‏كنند سپس چهار شاهد (بر ادعاي خود) نمي‏آورند

آنها را هشتاد تازيانه بزنيد، و شهادتشان را هرگز نپذيريد، و آنها فاسقانند
مگه من باید با تو بحث کنم .. باید حتما اینجا بحث کنم ......!!

من خیلی وقته، فقط نگاه میکنم و تو سایت خیلی کم پست میگذارم، که این دفعه هم اشتباه کردم !
من یه لحظه دیدم، آدمی که هر پستی یه " به نام خدا " مینویسه، نباید این رفتار رو داشته باشه !!!!
اشتباه کردم، به شما نقد کردم ..

حتما باید درباره فروشنده تو سایت پست اعتراضی بنویسم !
تو چه میدونی در جای دیگه، معترض نشده باشم .... مگه تو سایت ملاکه هر چیزیه !!!
چه حرفیه تو میزنی ...

دنبال فراری .. دست به هر چیزی هم میزنی ..
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۴:۱۷)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب عدالت
این تهمتی بود که نشریه یالثارات منتشر کرد. اگر به نوشته ای که یالثارات منتشر کرده دقت کنید، می بینید که اکثر قستمهاش داستان پردازیه. اگر فرض کنیم که ادعای اونها مبنی بر رفت و آمد بازیگران به اتاق همدیگه درست باشه این هیچ چیزی رو ثابت نمی کنه. مگر شما به منزل دیگران (که ممکنه با شما محرم هم نباشند، مثل همسایه، اقوام، همکاران و ...) رفت و آمد نمی کنید؟ وقتی خونه کسی میرید چکار می کنید؟ آیا این رفت و آمد چیزی رو ثابت می کنه؟

از پشت صحنه فیلمها چه برداشتی می کنید؟ یه پشت صحنه بیار که در اون عمل جنسی اتفاق افتاده باشه یا اینکه حرفتو پس بگیر.

سوره نور آیه 4:

وَالَّذِينَ يَرْمُونَ الْمُحْصَنَاتِ ثُمَّ لَمْ يَأْتُوا بِأَرْبَعَةِ شُهَدَاء فَاجْلِدُوهُمْ ثَمَانِينَ جَلْدَةً

و اينانند كه خود فاسقند

مکارم: و كساني كه زنان پاكدامن را متهم مي‏كنند سپس چهار شاهد (بر ادعاي خود) نمي‏آورند

سلام

بله درسته نباید به کسی تهمت زنا بزنیم چون اثباتش بسیار سخته

جناب سعدی لازمه جریانی رو بدونيد

استاد حوزه علميه خواهر بنده چندسال قبل رفتن برای حراست جشنواره و تعریف می کردند بعضی از این بازیگران زن و مرد باهم دست میدن!!!

البته که منظورشون همه نبوده و ما انسان متدین هم در سینما داریم و البته مطالب اون روزنامه رو ما تایید نمی کنیم چون وارد مصداق شده

نامه 30 زن بازیگر درباره فساد در سینما رو حتما بخوانید

حرفها و افشاگری های ابوالقاسم طالبی رو درباره دعوت سفارت انگلیس از تعدادی بازیگر و توزیع مشروبات الکی بین اونها رو هم بخونيد

متاسفانه فساد در جامعه نسبت به قبل بیشتر شده که خب معلومه روی سینما هم اثر میزاره
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۴:۱۷)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب عدالت

سوره نور آیه 4:

و اينانند كه خود فاسقند

به نام خدا

مگر بنده گفتم که اینها با هم زنا کرده اند، گفتم روابط خارج از عرف داشته اند. متوجه شدید یا باز هم میخواهید ادامه دهید.

خودت زنا را پیش میکشی و بعد برای بنده پرونده سازی میکنی ؟؟؟؟؟؟؟ خوب شد شما قاضی نشدی وگرنه هرکی سیلی میزد در صورت دیگری را به جرم قتل محاکمه و اعدام میکردی.

شما خودتان بحث زنا را پیش میکشید بعد آن را به بنده میچسبانید ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ عجبا

آنوقت حد شخصی که با زن نامحرم، خلوت میکند یا چهره ای وحشی از نظام اسلامی نشان میدهد چیست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۴:۳۲)del@ نوشته است: [ -> ]مگه من باید با تو بحث کنم .. باید حتما اینجا بحث کنم ......!!

من خیلی وقته، فقط نگاه میکنم و تو سایت خیلی کم پست میگذارم، که این دفعه هم اشتباه کردم !
من یه لحظه دیدم، آدمی که هر پستی یه " به نام خدا " مینویسه، نباید این رفتار رو داشته باشه !!!!
اشتباه کردم، به شما نقد کردم ..

حتما باید درباره فروشنده تو سایت پست اعتراضی بنویسم !
تو چه میدونی در جای دیگه، معترض نشده باشم .... مگه تو سایت ملاکه هر چیزیه !!!
چه حرفیه تو میزنی ...

دنبال فراری .. دست به هر چیزی هم میزنی ..

به نام خدا

مگر بنده معصوم از گناه هستم. بنده هم مانند همه بندگان خدا ممکن است اشتباهاتی داشته باشم ولی اشتباهاتم هرچه باشد به مراتب از امثال فرهادی و حامیانش کمتر است چون آبروی نظام اسلامی را در جهان و جلوی دشمنان این مملکت لااقل نمیبرم.

پس اگر قرار باشد بنده را امر به معروف کنید، واجب است که قبلش به ما نشان بدهید که فرهادی را هم امر به معروف کرده اید چون خطای بنده با خطای فرهادی، زمین تا آسمان فرق دارد و اولویت شما در امر به معروف صد در صد باید فرهادی باشد که آبروی نظام اسلامی را در جهان برده.
جناب عدالت
خودت می دونی که کارت زشت بود. فقط کافیه عدرخواهی کنی بابت این کار.

اگر اون زمانی که نشریه یالثارات به خودش اجازه چنین کاری داد باهاشون برخورد میشد، فرهنگ جامعه ما به اینجا نمی رسید.
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۴:۴۵)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب عدالت
خودت می دونی که کارت زشت بود. فقط کافیه عدرخواهی کنی بابت این کار.

اگر اون زمانی که نشریه یالقارات به خودش اجازه چنین کاری داد باهاشون برخورد میشد، فرهنگ جامعه ما به اینجا نمی رسید.

به نام خدا

عذرخواهی کنم از چی،‌ از حقیقتی که گفتم و همه هم میداند ولی سرشان را زیر برف کرده اند و خودشان را میزنند به آن راه تا حقیقت را پنهان کنند ؟؟؟؟؟؟؟؟ روابط خارج از عرف که برای خیلی از سینماگران عادیست !!!!!!!!!!!!!!!!! اصلا خودشان اعتراف میکنند و در صفحات اینستاگرامشان هم گاهی عکسهایی از مهمانیهایشان منتشر میکنند.

نمونش هم همان گلشیفه نجس که رفته آنور لخت مادر زاد شده و هزارجور کثافتکاری کرده تا در فیلمی همبستر فرعون شود و در فیلم دیگر همبستر دیگری و دیگری و دیگری. تازه این روی صحنست، پشت صحنه برو ببین با چند نفر همبستر شده. حد شرعی این زن هرزه چیه ؟؟؟؟؟؟؟

دیگه آش انقدر شور شده که خود بازیگران خانوم هم خیلیهاشون صداشون در امده و میگویند برای گرفتن نقش باید تن به برخی مسایل داد !!!!!!!!!!!!‌ دیگه حرف من یا یالثارات یا مرحوم مغفور سلحشور نیست که، حرف خودشان است. فهمیدید یا باز هم تهمت زنا میزنید !!!!!!

اگر قرار بر عذرخواهی باشه، شما باید عذرخواهی کنید که بحث زنا را کشیدید وسط. چون بنده کلمه ای از زنا صحبت نکردم و اصلا منظورم زنا نبود و این شما بودید که بحث زنا را پیش کشیدید. دیگه خدا را شکر نوشته هامون هست دیگر.

اصلا بنده صحبتی از یالثارات کردم که شما نام این مجموعه را آوردی ؟؟؟؟؟

فرهادی باید عذرخواهی کند که بخاطر یک جایزه شیطانی از دست خبیث ترین کشور دنیا،‌حاضر شده کشور خودش را بفروشد.
می دونی جناب عدالت
مثل اینه که من به شما رو به زمین خواری متهم کنم. بعد بگم اگر باور نداری برو گزارش هایی که در مورد زمین خواری هست رو بخون ... بله زمین خواری هست اما اسم شما توی اون گزارشها نیومده.

نمیشه شما هم معتقد به قرآن باشی، هم آوردن 4 شاهد رو برای اثبات تهمت لازم ندونی. تکلیف خودتو مشخص کن.
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۵:۰۸)سعدی نوشته است: [ -> ]می دونی جناب عدالت
مثل اینه که من به شما رو به زمین خواری متهم کنم. بعد بگم اگر باور نداری برو گزارش هایی که در مورد زمین خواری هست رو بخون ... بله زمین خواری هست اما اسم شما توی اون گزارشها نیومده.

نمیشه شما هم معتقد به قرآن باشی، هم آوردن 4 شاهد رو برای اثبات تهمت لازم ندونی. تکلیف خودتو مشخص کن.

به نام خدا

الله اکبر، باز شما حرف خودت را میزنی، آقا مگه بنده گفتم که اینها با هم زنا کردند،‌ گفتم (( روابط خارج از عرف )) این شما بودی که بحث زنا را باز کردی. بنده تهمت زنا نزدم که بخواهم 4 شاهد بیاورم شما بودی که اینگونه القاء کردی که اینها زنا کرده اند.

باز هم بگم. باز هم بگم. بی خیال ما هرچی بگیم شما حرف خودت را میزنی

لیست هزینه های روحانی در سفر به کرج !!!!!!!!!!!!!!!!!!

در کرج این است در خارج کشور چی هست ؟؟؟؟؟

[تصویر: 411809_650.jpg]
آدرس های مرجع