(۶/اردیبهشت/۹۶ ۲۲:۵۷)MEEAAD نوشته است: [ -> ]░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
ســـ♥ـــلام
قصد جسـارت به مقام محترم (برادر بزرگ ترم) را ندارم اما این ترجیح شما را نمیتوانم درک کنم
یکبار آنرا مطالعه فرمایید. اینکه چه سرنوشتی در انتظار آقای احمدینژاد است بسیار روشن بود
و در آن یادداشت اشاره کردم که احتمالاً با فشار «امنیتیها»، ایشان حصر "فیزیکی – رسانهای"
خواهنـد شـد که نمـونـهی کوچـک آن را در حرم رضـوی شاهد بودیم؛ و با توجه به جو گستردهی
مبتنی بر انحرافی بودن ایشـان در بیـن مذهبیون، شدّت مخالفت همهی جانبهی همهی نیروهای
سیـاسـی ایـران (از راسـت سنتـی، راسـت مـدرن، امنیتـیها، اعتدالیون، اصلاحطلبها، سبزها،
اپـوزیـسیـون خـارجنشیـن و...)، و همیـنطـور شـدت تـهاجم رسانههای دومخردادی علیـه ایشان،
و همنظر شدن بدنهی مرفه، غربگـرا و متـوسط شهری با به اصـطلاح «ولایتمداران متعـارف» و
«بسیـجـیـان» برای «طرد آقای احمدینژاد»، به علاوهی همراهی جریانهای خارجی، و نـداشتن
ارادهی آشـوبهـای خیـابـانـی در جریـان ایشان یا فشـارهـای مختـلـف اجتـماعـی، و... سرکوب و
حـصـر فیزیکی – رسانـهای ایشـان هیـچ مشکـل و هزینهای برای نظام ایجاد نخواهد کرد و در اوجِ
اقـتـدار ایـن اقـدامـات صورت خـواهـد گـرفـت، بـدون آنکه بحـرانی برای کشور و جامعه ایجاد شود.
اهداف فراتر از انتخابات
چند خط زیر از دوست خوبم آقای «اللهیاری» (نفر «14» از امضـاکننـدگان نامه به شورای نگهبان)
است که در تاریـخ «23 فروردیـن» (همان روز ثبـتنام آقای احمدینژاد) در خصوص آیندهی ایشان:
![[تصویر: khomeynist_011.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293233892/khomeynist_011.jpg)
همانطور که قبلاً متذکر شدم تمام دوستان از سرنـوشت آقای احمـدینـژاد آگاه بودند و از طـرفی
«مـا» جمنا را نه نماد «خرد سیاسی» انقـلاب، که تفالهی اتاق برنامه ریزی کسانی میدانستیم
«مهنـدسـی رهبـری آینـده انقـلاب» را در سـر دارنـد و دسـت به «قـمــار» خـطـرنـاکـی زدهانـد در
همراهی کامل با طـرحی از جـمـهـوری اسـلامـی که آقـای هـاشـمـی با «تـعـادل قـوا و احـزاب و
جریانهای سیاسی» برای جمهوری اسلامی به ارمغـان آورده است. اما «قمارِ آقای احمدینژاد»
را بسـیـار خطــرنـاکتـر میدانستیم، هرچند ایشان «پیروزِ» این «قمـارِ» بسـیار خـطـرنـاک شـدنـد:
![[تصویر: Ahmadinejad_s_massage.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8293233850/Ahmadinejad_s_massage.jpg)
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: اگر میفرمودیـد «رأی باطله بهنام آقای احمـدینـژاد میدهم»، میتوانـستـم درک میکردم✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
سلام
خواهش میکنم. کدوم مقام

من و شما که از قشر آزاداندیش هستیم.... نهایتش اینه که agree to disagree ... مثل برخی نیستیم که تا نظرشون مخالف باشه، از دین چماق بسازیم و تکفیر و توهین کنیم
ولی ببینید در جهان بینی من پیروزی و شکست یعنی پیروزی اسلام و همین مردم شیعه... اگر قراره اینها شکست بخورن، دیگه هیچ پیروزی دیگه ای معنی نداره... بارها هم در پستهام قبل از رد صلاحیت گفتم که احمدی نژاد برای اتمام حجت اومد. یعنی بعد از این دیگه هیچکس حق نداره ازش انتظاری داشته باشه...
مسئولیت انحراف کشور با همه مسئولین ارشد نظام خواهد بود. مسئولیت نا امیدی مردم از نظام با همیناست
اما نکته ای که وجود داره اینه که ما برای این انقلاب هزینه های سنگینی دادیم. من که نه ولی خیلی ها بودن که یک حقوق هم از این انقلاب نگرفتن و هر چی که داشتن دادن... و رفتن
اینه که رای سفید دادن ما می تونه باعث بشه تحجر رای بیاره.... رسما دارن ادای احمدی نژاد رو در میارن. کم مونده ماسک با قیافه احمدی نژاد هم بزنن
چرا میگم ادا؟ چون دارن وعده اقتصادی میدن و تمرکز همه رو بردن سمت معیشت. ولی یکم دقت کنیم، اصلی از تقلبی قابل تشخیصه
احمدی نژاد در همین ویدئوهایی که قبل از انتخابات منتشر کرد، یکی از مسائلی که با قاطعیت بهش حمله کرد، برجام و توافق هسته ای بود. احمدی نژاد فقط شعار معیشت نمیداد که دنبال فریب عوام باشه
تا حالا فکر کردید چرا این 3 اصولگرای نامزد، صحبتی در مورد برجام نمیکنن؟؟؟!!!!
شما اصلا بگو 10 میلیون رای سفید بشه اول! خوب اینا که روی اسم احمدی نژاد رو خط کشیدن، انقدر وقیح هستن که بگن اون 10 میلیون اشتباه کردن و اونی که 8 میلیون آورده اوله و 4 میلیون آورده دوم!!!
این دفع افسد به فاسد که گفتم یک قاعده ی فقهی و عقلیست. کاملا منطقیه... یعنی شما میگی اینا همه بدن؟ اوکی
ولی کدومشون رو بازی میکنه؟
کدومشون مبنای کارش فریب و اداست؟ یا بهتره بگیم کدومشون فریبکارتره؟
حتی اگر همشون امنیتی و خشن هستن، کدومشون بدتره و کدومشون قابل تحمل تر؟؟؟
نهایتا من و خانوادم و دوستام میخوایم در این مملکت زندگی کنیم. روی احساس رای دادن خطرناکه.... بله اگر شما مطمئنی رای اون شخص معقول تر، اول هست، سفید دادن مشکلی نداره... ولی الان که مطابق نظرسنجی ها آرا خیلی بهم نزدیکه...
ترجیح خود من اینه که باید منطقی و آگاهانه رای داد و دیگران رو هم به همین قضیه دعوت کرد
(۶/اردیبهشت/۹۶ ۶:۳۵)بیداری اندیشه نوشته است: [ -> ]شما هم اقای میلاد زود قضاوت نکن. بنده خدا رییسی چه می دونه خادم حرمش کی و کجا و به چه انگیزه ای چکار کرده... احمدی نژاد که گفت از هیچکس حمایت نمیکنه. وقت گیر اورده الان بره مشهد که شائبه بشه؟ موندم واقعا...
البته مطابق عقاید ما مشهد و اماکن زیارتی رفتن، مستلزم طلبیدن صاحبخانه است...
اینطوری پیش بره، فردا مثلا X بشه رئیس جمهور، بقیه باید بشینن تو خونه که خدایی نکرده به دلیل خرابکاری زیردستشاش، شائبه پیش نیاد. ما نفهمیدیم این مدیریت یکساله بسیار عالی، دقیقا کجاست؟ این ابتدا و انتهاش رو مشخص کنید ما اشتباه برداشت نکنیم فکر کنیم همش بوده