۲۶/فروردین/۹۶, ۱۰:۵۰
نقل قول:در زمان مرحوم مصدق که رسانه معنی داشت و نمی شد ایشان را کشت، با تهمت هایی پوچ دادگاهی و تبعیدش کردند.
در کنار هم قرار دادن مصدق با شهید قائم مقام و شهید امیرکبیر یجور بی انصافیه
مصدق چوب اعتمادش به شیاطین رو خورد
نقل قول:در زمان مرحوم مصدق که رسانه معنی داشت و نمی شد ایشان را کشت، با تهمت هایی پوچ دادگاهی و تبعیدش کردند.
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۰:۵۰)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]در کنار هم قرار دادن مصدق با شهید قائم مقام و شهید امیرکبیر یجور بی انصافیهدر کنار هم قرار دادن احمدی نژاد با اشخاصی مثل مصدق و امیر کبیر یجور چیه ???
مصدق چوب اعتمادش به شیاطین رو خورد
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۱:۱۶)پارمیس نوشته است: [ -> ]در کنار هم قرار دادن احمدی نژاد با اشخاصی مثل مصدق و امیر کبیر یجور چیه ???این که سواله ،نظر شما چیه ؟

(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۳:۴۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]این که سواله ،نظر شما چیه ؟نظر من که مشخصه

(۲۵/فروردین/۹۶ ۲:۰۱)MEEAAD نوشته است: [ -> ]░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░اﻭﻟﻴﻦ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﺭﻫﺒﺮﻱ ﺿﺪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺑﻮﺩ (آیتالله ﻣﻨﺘﻈﺮﻱ)
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥
(۲۶/فروردین/۹۶ ۸:۴۲)vahrakan نوشته است: [ -> ]یعنی اگه مصدق میدونست یه روزی قراره یکی مثل احمدی نژادو باهاش مقایسه کنن اصلا پی ملی کردن نفت و نحدید قدرت مطلق شاه و اجرای مشروطه نمیرفت
دقیق تر که نگاه می کنی، متوجه می شویم که احمدی نژاد هم به این عارضه مبتلا گشته است ولی او را نه می توان به راحتی قائم مقام کشت و نه به راحتی مصدق دادگاهی کرد.

الان استخوان های بدبخت تو قبر لرزید...(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۰۵)خاتمي نوشته است: [ -> ]اﻭﻟﻴﻦ ﻗﺎﺋﻢ ﻣﻘﺎﻡ ﺭﻫﺒﺮﻱ ﺿﺪ ﺍﻧﻘﻼﺏ ﺑﻮﺩ (آیتالله ﻣﻨﺘﻈﺮﻱ)
- ﺍﻭﻟﻴﻦ ﺍﻣﺎﻡ ﺟﻤﻌﻪ ﺍﻳﺮﺍﻥ، ﺣﺎﻣﻲ ﻣﻨﺎﻓﻘﻴﻦ ﺑﻮﺩ (آیتالله طالقانی)
- ﻣﻌﻠﻢ ﺍﻧﻘﻼﺏ، ﺍﻟﺘﻘﺎﻃﻲ ﺑﻮﺩ (دکتر ﺷﺮﻳﻌﺘﻲ)
- ﺍﻭﻟﯿﻦ ﻧﺨﺴﺖ ﻭﺯﯾﺮ کشور ﺟﺎﺳﻮﺱ ﺁﻣﺮﯾﮑﺎ ﺑﻮﺩ! (مرحوم ﺑﺎﺯﺭﮔﺎﻥ)
- ﺍﻭﻟﯿﻦ ﺭﺋﯿﺲ ﺟﻤﻬﻮﺭ کشور ﺟﺎﺳﻮﺱ ﻣﻨﺎﻓﻘﯿﻦ ﺑﻮﺩ! (دکتر ﺑﻨﯽ ﺻﺪﺭ)
- ﻧﺨﺴﺖﻭﺯﯾﺮ ۸ ﺳﺎل دفاع مقدس ﺍﺻﻞ ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ (مهندس ﻣﻮﺳﻮﯼ)
- ﺭﺋﯿﺲ ﺩﻭ ﺩﻭﺭﻩ مجلس ﻓﺘﻨﻪﮔﺮ ﻭ ﻋﺎﻣﻞ ﺍﺳﺘﮑﺒﺎﺭ (حجتالاسلام ﮐﺮﻭﺑﯽ)
- ﺭﺋﯿﺲ دولت اصلاحات ﺣﺎﻣﯽ ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ (حجتالاسلام ﺧﺎﺗﻤﯽ)
- ﺭﺋﯿﺲ دولت ﺳﺎﺯﻧﺪﮔﯽ ﻭ رئیس ﻣﺠﻤﻊ ﺗﺸﺨﯿﺺ ﻣﺼﻠﺤﺖ ﻧﻈﺎﻡ ﺳﺎﮐﺖ و رأس ﻓﺘﻨﻪ ﺍﺳﺖ! (مرحوم آیتالله ﻫﺎﺷﻤﯽ)
- رئیس دولت نهم و دهم ﺟﺮﯾﺎﻥ ﺍﻧﺤﺮﺍفی و مهره انگلیس است! (محمود ﺍﺣﻤﺪﯼﻧﮋﺍﺩ)
- رئیس دولت تدبیر و امید هم که غربگرا، خائن و جاسوس است (دکتر روحانی)
ﺳﻮﺍﻝ ﻣﻄﺮﺡ ﺍﯾﻨﻪ ﮐﻪ ﺍﯾﻦ ﺍﻧﻘﻼﺑﯽ ﺭﻭ ﮐﻪ ﻧﺒﺎﯾﺪ ﺑﮕﺬﺍﺭﯾﻢ ﺩﺳﺖ ﻧﺎﺍﻫﻼﻥ و نامحرمان ﺑﯿﻔﺘﻪ، ﺍﺳﺎﺳﺎ کی ﺩﺳﺖ ﺍﻫﻠﺶ ﺑﻮﺩﻩ ﮐﻪ ﻣﺎ ﻧﮕﻬﺶ ﺩﺍﺭﯾﻢ؟!
با سوء استفاده از جمله امام که فرمود: «ملاک، حالِ فعلی ِافراد است»، همه رقبا را حذف کردند و علی ماند و حوضش!
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]مرحوم طالقانی حامی کیا بود؟ ......... خدا رحمتش کنه ....... قضیه همون جوکه س که میگه من کاری ندارم اونه که گرفته ول نمیکنهاوایل انقلاب برادران عرزشی که بعدا در انصار حزب الله دور هم جمع شدن به طالقی میگفتن حامی منافقین.شهید بهشتی هم که لیبرال و کافر بود!! یک زمانی در دهه 60 کتاب های شریعتی ممنوع بود!!
دکتر شریعتی هم اشتباه داشت ولی شرافتش از افرادی مثل خاتمی و منتظری و ... بیشتر بود و البته معلم انقلاب هم نبود گرچه موثر بود ولی جنبه تبلیغاتیش از علمیش بیشتر بود
میریزید موسوی هم اصل فتنه نبود....ینی عددی نبود خدا لعنتش کنه
احمدی نژاد هم عامل نیست گرچه احمقانس کاراش
ولی
شما دقیقا چه کاره هستی که بخوای سوال کنی؟ هزینه ای دادی برای انقلاب؟
اگر 100 تا ریزش داشتیم 10000 تا رویش داشتیم
مملکت و انقلاب صاحاب داره
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۱۷)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]شما دقیقا چه کاره هستی که بخوای سوال کنی؟ هزینه ای دادی برای انقلاب؟در نگاه شما سوال کردن بی معناست.یک نفر باید دستور بده همه هم بگن چشم!!! من شهروند این کشورم حق طبیعیمه سوال کنم.مثل همه آدم های این کشور هم هزینه دادم. خودم که زمان جنگ بچه بودم ولی خانوادم هم زمان جنگ هزینه داده.....منتی هم نداشته البته بخاطر کشورمون بوده ولی هر شهروندی حق داره سوال کنه
اگر 100 تا ریزش داشتیم 10000 تا رویش داشتیم
مملکت و انقلاب صاحاب داره
نقل قول:اوایل انقلاب برادران عرزشی که بعدا در انصار حزب الله دور هم جمع شدن به طالقی میگفتن حامی منافقین.شهید بهشتی هم که لیبرال و کافر بود!! یک زمانی در دهه 60 کتاب های شریعتی ممنوع بود!!
نقل قول:در نگاه شما سوال کردن بی معناست.یک نفر باید دستور بده همه هم بگن چشم!!! من شهروند این کشورم حق طبیعیمه سوال کنم.مثل همه آدم های این کشور هم هزینه دادم. خودم که زمان جنگ بچه بودم ولی خانوادم هم زمان جنگ هزینه داده.....منتی هم نداشته البته بخاطر کشورمون بوده ولی هر شهروندی حق داره سوال کنه
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۲۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]_________________________________اتفاقا شما خودتون رو مالک حقیقت مطلق-انقلاب و اسلام میدونید طلبکار هستید و به کسی هم اجازه صحبت نمیدید.من هم گفتم که هیچ منتی سر کسی نداریم شهید دادیم به خاطر کشورمون امروزم لازم بشه از خاکمون دفاع میکنیم
در نگاه ما طلبکار بودن بی معناس
طرف 5 تا بچه داده صداش در نمیاد
شما که معلوم نیست کجای کره زمین و با چه نیتی میای و هر دفعه با یه کاربری سمپاشی میکنی حقی نداری
چون هدفی جز تخریب نداری
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۲۹)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]_________________________________این دومین باره شمایی که اتفاقا خودت رو مسلمان میدونی به من افترا میزنی که با چند کاربری میام....در حالی که این طور نیست
شما که معلوم نیست کجای کره زمین و با چه نیتی میای و هر دفعه با یه کاربری سمپاشی میکنی حقی نداری
(۲۶/فروردین/۹۶ ۱۶:۰۱)پارمیس نوشته است: [ -> ]نظر من که مشخصه
اگر اشتباهات عمدی و غیر عمدی احمدی نژاد و کارهای مفیدشون رو در دو کفه ترازو بگذارید مسلما کفه اشتباهاتش خیلی خیلی خیلی سنگین تره
دو تا کار مفید به نظر من تو دوره ایشون انجام شدکه تازه اونام هر کدوم ایرادهایی داشت :
یکی مسکن مهر که بعدا گفتن مصالحش خیلی بد وبی کیفیت بوده از این حرفا
یکی هم بحث رسیدگی و توسعه راهها و جاده های کشور در این مورد هم یه جا میخوندم چون روایت هست وقتی امام زمان بیاد راهها گسترش پیدا میکنه عمدا این کار رو میکردن که یه جلوه مذهبی و امام زمانی هم بگیرن البته نمیدونم تا چه حد درسته هاااا و آیا نیت شون. واقعا این بوده یا نه !