تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
نمایندگانِ فراکسیونِ امیدِ مجلس طرحِ دوفوریتی دادند که اگر شخصی وسطِ سخنرانی سوالی بپرسد باید دستگیر شود و دو سال برود حبس! آن وقت اساتید محترم بفرمایند اگر سوال وسطِ یک سخنرانی دو سال حبس دارد، قبول نکردنِ نتیجه ی انتخابات و آشوب و آتش افروزی چقدر مجازات دارد؟!

[تصویر: photo5843758109988858020.jpg]

شوکران:
.
.
نظام بد! نظام گوگولی!
.
از نظر دوستان اهالی اندیشه و ملتمس تفکر! ، نظام جمهوری اسلامی بسیار نظام بدی است!
تمامی رده های بالای نظام فاسد و دزد بوده و هستن!
این نظام باید یا سرنگون بشه یا اونی بشه که اینا میخوان!
از نظر این بزرگواران سرنگونی پهلوی هم کار بدی بود!
رضا و ممد رضا وطن_پرست و گوگولی بودند!
.
از نظر این علمای اهل حق! تمامی مشکلات اقتصادی، اجتماعی، سیاسی، فرهنگی و... فقط و فقط و تکرار میکنم فقط بخاطر رهبری بوده!
البته هشت سال دولت سابق هم سیاه ترین و اخی ترین دوران این کشور محسوب میشده!
.
طبق عقاید موزون این فضلا ، سیاسیونی که در عکس میبینید ابدا نقشی در مشکلات نداشته و ندارن!
چون معتقدن که اینها حتی جزو نظام محسوب نمیشن!
.
درسته که در مجموع این سیاسیون_گوگولی نزدیک صد سال! رییس_جمهور و رییس_مجلس و نخست_وزیر و نماینده_مجلس و رییس مجمع تشخیص مصلحت نظام بودن ولی تمامی بدبختی های کشور فقط و فقط بخاطر وجود رهبری بوده و ایضا کاپشن دولت سابق!
.
اگه سیل بیاد!
زلزله بشه!
ساختمون آتیش بگیره!
گرسنگی باشه!
بیکاری باشه!
فقر باشه!
گورخوابی باشه!
تحقیر ملی باشه!
هرزگی باشه!
اختلاس باشه!
اینجاها فقط و فقط رهبری و نظام باید فحش بخوره ولی اون دوستان که جزو نظام نبودن اصلا!
کی میگه صد سال ریاست و پست و مقام زیاده برای پاسخگویی؟!
.
نمیدونستین که 8سال> 100سال هست؟!!!
.
حتی دیده شده نظام و رهبری بخاطر کاخی که بقیه به اسم آرامگاه امام خمینی (رضوان الله )ساده زیست ساختن فحش میخورن، ولی آسید حسن آقا که بانی اون کاخ بوده هنوز که هنوزه علامه عظماس و حقشو خوردن!
.
.
مشکل این فضلای بزرگوار نه عرب بودنه! نه سید بودنه! و نه حتی آخوند بودن!
اینا میگن به ما رای بدین تا ما رییس بشیم، کشورتونو آباد کنیم!
اگه خوبی دیدین که شک نکنین از ما بوده!
ولی اگه مشکلی بعدش دیدید فحش هاشو حواله رهبری کنین چون ما کاره ای نیستیم که!
.
البته اگه نظامو هم عوض کنین بازم هستیم در خدمتتونا!مشکل فقط رهبریه! ماکه گوگولی هستیم اینقده بذاریم بریم؟!!!
..
معین_ثائر

.
.

[تصویر: photo5839227469247392063.jpg]

در جنگ خندق، فشار زیاد شد.
مسلمان ها محاصره شدند...
گرسنگی و بدبختی فشار آورد و عده ای از رزمنده ها شک کردند.
نیروهای دشمن را می دیدند که زیادند.
وقتی خندق را می کندند، پیامبر(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) از گرسنگی سنگ به شکم بسته بود.

.
مسلمانها می گفتند: ما دنبال پوست بزغاله ای می گشتیم که دباغی نشده باشد تا همان را به دندان بکشیم و کمی سیر شویم.پیامبر نیز در کانال کلنگ می زد و خندق می کند.
.
در آن شرایط تیشة کلنگ پیامبر، به سنگی خورد و جرقه زد.
فرمود: من در این جرقه فتح امپراتوری روم را دیدم!
عده ای آن کنار بودند، پوزخندی زدند...
باز پیامبر در کلنگ بعدی، جرقه ای دید و گفت: در این جرقه فتح ایران را دیدم!
یکی از مسلمان ها خطاب به بغل دستی اش گفت: آقا مثل اینکه گرسنه شان است، گرسنگی فشار آورده!

.
ما در محاصره ایم، یک لقمه نان نداریم و معلوم نیست تا شب زنده بمانیم، زنان ما را به اسیری و کنیزی ببرند و خودمان هم زیر پای اسب های اینها خرد شویم، آن وقت ایشان فتح امپراتوری روم و ایران را می بیند!
.

چند سال بعد این اتفاقاتی که پیامبر گفته بود، روی داد. بیست سال پیش اگر کسی می گفت امپراتوری شوروی سقوط می کند، همه به او می گفتند دیوانه!
.
الآن درباره آمریکا یا اسرائیل وقتی بحث می شود، بین دوستان هستند کسانی که می گویند آیا شما واقعاً فکر می کنید روزی اینها عقب می روند و متلاشی می شوند؟! در آن زمان به پیغمبر هم همین حرف ها را زدند.
.
حسن رحیم پور ازغدی...

.
[تصویر: photo5855237556843685803.jpg]

روسیه و دریای کاسپین!
.
.
یارو از دانشگاه تشتک سازان آینده یه لیسانس گرفته و دیگه به همه عالم و آدم نگاه عاقل اندر سفیه داره!
.
کل معلومات و منابع و اسناد ش برای بحث ها هم شده کانال تلگرامی اشکبوس چهارم و پیج اینستاگرامی کمپین بازگشت رضا پهلوی!
.

باد به گلوش میندازه که ای هوار ای داد که ایران دریای_خزر رو به روسیه بخشیده و باج داده!!!
.
میگه زمان رضاپالان و ممدرضا پنجاه درصد دریای خزر در مالکیت ایران بوده!!!
.
.
بنده خدا اول یه نگاهی به نقشه بنداز!
کمترین ساحل از دریا رو ایران داره!
غیر از ایران ،چهار تا کشور دیگه هم هستن که سواحلشون از ایران هم طولانی تره!

.
میشه بگی تو اون مغزت به جای فسفر دقیقا چی میسوزونی که ادعا میکنی زمانی پنجاه درصد دریا مال ایران بوده؟!
نکنه بخاطر اقتدار رضا مفنگی بقیه کشورها و روس ها از حقشون تو دریا گذشته بودن؟
.
اگه تونستی با خط کش جوری این دریا رو تقسیم کنی که با توجه به سواحل کم ایران، بیشتر از پونزده درصد به ما برسه، بدون جنسی که میزنی اصله و تو خود مزارشریف افغانستان تولید شده!
.
.
نه واقعا میخوام بدونم!
گیرم شونصد تا کانال پر از مزخرفات هم داشته باشی!
گیرم صبح تا شب بهت تهاجم_فرهنگی ، تهاجم_عقلانی ، تهاجم_روحانی و حتی تهاجم جسمانی! شده باشه و کل وقتتو پای دایره زنگی هدر بدی!

.
.
ولی این دلیل میشه به شعور خودت توهین کنی با این مزخرفات!؟
لااقل مزخرف تولید میکنی چیزی تولید کن که بقیه نگن فضانوردی!

.
.
معین_ثائر

.
نقل قول:روسیه و دریای کاسپین!
قبل از انقلاب، ایران و شوروی به طور مساوی حق کشتیرانی در دریای خزر رو داشتند. نه به این معنا که 50 درصد از دریا مال هر کشور باشه، بلکه به این معنا که دو کشور حق یکسانی برای کشتیرانی در دریای خزر داشتند. بعد از فروپایشی شوروی تا سال 1380 این موضوع پابرجا ماند و کشورهای مجاور دریای خزر حق یکسانی در بهره برداری از دریا داشتند تا اینکه در سال 1380 ، کشورهای روسیه، قزاقستان و آذربایجان دریای خزر را بدون موافقت ایران و ترکمنستان تقسیم بندی کردند.

هم گفته اون کانالهای تلگرامی ایراد داره و هم متن بالا، چون هر دو تصور کرده اند که قبل از انقلاب یک تقسیم بندی در دریای خزر وجود داشته. این برای همه ما پیش میاد که چیزی رو ندونیم یا به اشتباه بیانش کنیم.اما میشه مسائل رو با ادبیات بهتری تصحیح کرد. به هر حال رژیم حقوقی دریای خزر برخلاف منافع ایران و بدون اجماع کشورها ایجاد شده.

آدرس زیر رو در این مورد ببینید:
http://www.yjc.ir/fa/news/4296140/%D8%B1...8%B3%D8%AA
[تصویر: photo532579114846403273.jpg]

هر چه به پایان ریاست جمهوری دکتر روحانی نزدیک تر میشویم شاهد مواضع محکمتر و انقلابی تری از ایشان خواهیم بود!
حالا که دیگر حنای مذاکره و توافق و تعامل با دنیا و پرواز تهران_نیویورک مستقیم، رنگی ندارد،بر آن شدند تا رنگ عوض کنند و دوباره گفتمان انقلاب اسلامی را وجه قالب مملکت کنند و در آخر بگویند اگر نقد و اشکالی هست به ما وارد نیست!
یقه نظام و انقلاب را بگیرید!
روغن ریخته برجام را نذر امام زاده نکنید!

آقای روحانی!
در این پنج ماه پایان کار از تبعیت محض از رهبری معظم انقلاب نگوید!

شما همان کسی هستید که در 43 ماه قبل اگر رهبر میگفت به مذاکرات خوشبین نیستم، بلافاصله مصاحبه میکردید که در عالم سیاست خوشبینی معنا ندارد!
شما همان کسی هستید که فردای روزی که رهبری از تدریس صرف زبان انگلیسی انتقاد کرد، پیشرفت هند در آی تی را به تدریس زبان انگلیسی ربط دادید!
از ایستادگی نگوييد!
شما همان کسی هستید که گفتید با شعار های تو خالی نمیتوان در مقابل قدرت های بزرگ ایستاد!
از انقلابی بودن نگوييد!
شما همان کسی هستید که گفتید، انقلاب یک ماه دو ماه، یک سال، دو سال! نه 38 سال!
لطفاً برای غرب خط و نشان نکشید!
شما همان کسی هستید که اوباما را فردی باهوش و مودب خواندید!
از لزوم تکیه به قدرت و نیروهای جوانان داخل کشور نگوييد!
مدیران شما از صنعت نفت تا خودرو تا مناطق آزاد تا آشپزخانه قطارها را به کشورهای اروپایی دادند!
این معضلات مملکت حاصل 43 ماه مدیریت کسانی بود که حرف رهبر را زمین گذاشتند و تمام نگاهشان به خارج از کشور بود!
پ ن:
مهم نیست از کجا مدرک دکترا گرفتید!
بصیرت که نباشد،روزی زیر پرچمی هست و نیست هسته ای را میبازید که فردا ترامپ آن را در آغوش میکشد!
هر چه به پایان ریاست جمهوری دکتر روحانی نزدیک تر میشویم شاهد مواضع محکمتر و انقلابی تری از ایشان خواهیم بود!

meysam_zlf

[تصویر: photo5325760783045240996.jpg]

هنوز مانده تا دست عراقچی رو شود!

عباس عراقچی یکی دیگر از حلقه لندنیهاست که در دهه هفتاد و در حالیکه کارمند وزارت خارجه و دارای مدرک کارشناسی ارشد از دانشگاه آزاد بود، همراه با جماعت منتخب کارگزاران برای دریافت دکتری عازم انگلیس شد!

دکتر در دولت اصلاحات سفیر ایران در فنلاند و بعد رئیس دانشکده روابط بین الملل شد. عراقچی مدتی در دولت نهم به متکی نزدیک و سفیر ایران در ژاپن شد. همانزمان و در ایام فتنه 88 تجمعات سبزها علیه نظام در این کشور شعله ور شد و بعد مشخص گردید سرنخ در داخل سفارت داشته.

مدتی بعد در دولت دهم زمانیکه دکتر صالحی با گرای آمریکا و از مسیر مشایی به وزارت خارجه رسید، عراقچی به عنوان نماینده او به تیم مذاکراتی جلیلی اضافه شد. عباس در این مقطع نقش رابط و خبرچین را بخوبی ایفا کرد و توانست ضمن برملاکردن پیشدستانه برنامه تیم، روند مذاکرات را بخوبی مدیریت کند! در مناظرات انتخاباتی سال 92 عراقچی مجددا درخشید. وی با ارائه گزارشهای کذب از مذاکرات به ولایتی قضیه جنجالی "انشاء خواندن جلیلی" را رقم زد!

در دولت یازدهم عراقچی مزد خدمات خود را گرفت و معاون ظریف و صحنه گردان اصلی مذاکرات برجام شد و کار نیمه تمام خود را تمام کرد!

بعد از برجام عراقچی متولی مذاکرات و پیاده سازی برجام_بانکی یا همان توافق محرمانه با کارگروه اقدام مالی ( FATF) است. او البته با زیرکی تلاش دارد تا جوانکی به نام احمدآبادی که مدیر واحد اطلاعات مالی وزارت اقتصاد است را به عنوان مسئول مذاکرات جا بزند و نقش وزارت خارجه و عامل خود یعنی شاهرخ شاکریان را کمرنگ کند. با این حال مدتیست که برجام بانکی با عتاب رهبری کند شده اما متوقف نشده.

فعلا باند نیویورکی ها و لندنی ها در حال ارسال پیام همکاری به ترامپ هستند. ظاهرا تلاشهای اولیه دلسرد کننده بوده. امید آنها به لابی راکفالر و کسینجر است تا شاید ترحمی شود
[b]
(۱۷/بهمن/۹۵ ۲۳:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]
بررسی گام به گام قتلهای زنجیره ای به قلم ح. قاسمی قسمت دوم

در ۲۱ فروردین ۱۳۷۶، حدود دو هفته پس از برکناری سعید امامی از معاونت امنیت، حکم دادگاه میکونوس علیه جمهوری اسلامی صادرشد و يک روز پس از اعلام حکم دولت‏هاي عضو اتحاديه اروپا سفيران خود را از تهران فراخواندند. با تدبیر رهبر معظم انقلاب، سفرای اروپایی پس از چند ماه، از اواسط آبان ۱۳۷۶،‌که دولت جدید سید محمد خاتمی مستقرشده بود، شروع به بازگشت به ایران کردند و ترمیم بخشی از روابط آغاز شد.

در زمانی که تبعات اقدامات مشکوک قبلی در حال کاهش بود، ناگهان شاهد اجرای پروژه‌ای جدید توسط همان تیم «عملیات خیارشور» هستیم که با نام «قتل‌های زنجیره‌ای» شهرت یافت. شاید بتوان گفت شهادت شاهد C (ابوالقاسم مصباحی) در دادگاه میکونوس در پروژه «قتل‌های زنجیره‌ای» تحقق پیدا کرد.

«قتل‌های زنجیره‌ای» سال ۱۳۷۷ تبعات منفی سنگین برای جمهوری اسلامی ایران داشت؛ قتل‌هایی که به فرموده رهبرمعظم انقلاب «موجب درگیرشدن نظام جمهوری اسلامی شد» و «به ضرر ملت، دولت و حکومت بود.»
رهبرانقلاب در خطبه‌های نماز جمعه ۱۸ دی ۱۳۷۷ در این باره فرمودند:‌

«آشنایی من با مسائل سیاسىِ این بیست ساله و قبل از این در دوران انقلاب- آشنایی با اشخاص، آشنایی با جریانات سیاسی، آشنایی با توطئه‌های گوناگونی که از اطراف دنیا همیشه در جریانش بوده‌ایم- اجازه نمی‌دهد که من باور کنم این کارِ عناصری است که با نظام مسئله‌ای ندارند و نمی‌خواهند علیه نظام کار کنند. بعضی از این دو سه نفر نویسنده‌ای هم که متأسفانه در این حادثه کشته شدند، اسمشان را بنده هم نشنیده بودم. الان بنده غالباً مجلات و کتاب‌ها و تازه‌های فرهنگ را می‌بینم. من آدمی نیستم که یک نویسنده و روشنفکر معروفی در کشور باشد و او را نشناسم. البته شاید مثلاً در بعضی از محافل فرهنگی یا غیرفرهنگی خارجی اینها را می‌شناختند اما در داخل آنقدر معروف نبودند که بنده اسم اینها به گوشم خورده باشد. بعضی‌هایشان را هم که اسم‌هایشان را شنیده بودم، جزو روشنفکران درجه یک این کشور نبودند. افرادی که مردم اینها را نمی‌شناسند، مردم از کتاب‌ها و نوشته‌ها و آثار فکری‌شان هیچ خبری ندارند و کسی از اینها حرفی نمی‌شنود، بُرد تبلیغی ندارند.

ان دستی که به فکر می‌افتد بیاید اینها را تصفیه کند و به قتل برساند- یا در داخل خانه‌هایشان، یا در میان راه، یا در خیابان، یا در بیابان- مگر می ‌تواند بیگانه نباشد و تابع یک نمایشنامه از پیش طراحی‌شده‌ای نباشد؟»

«پرونده‌سازی‌های زنجیره‌ای» برای نظام جمهوری اسلامی ایران به قتل‌های جنجالی سال ۱۳۷۷ ختم نشد. در بسیاری از حوادث بعدی اقدامات مشابه را همچنان می‌توان پیگیری کرد.

بررسی گام به گام قتلهای زنجیره ای با قسمت دوم پایان یافت و در ادامه به تبار شناسی عاملین آن از بدو استخدام در وزارت و حتی قبل آن پرداخته میشود.

واکاوی سعید امامی به قلم ح. قاسمی
سرنوشت خواهرزاده وابسته نظامی شاه درامریکا

سعید امامی فرزند علی اکبر در سال ۱۳۵۵ درسن ۱۹سالگی برای تحصیل به امریکا می رود. تا ان زمان نه تنها سعید امامی و خانواده اش سابقه هیچگونه فعالیت انقلابی یا اسلامی یا مبارزاتی نداشته اند ، بلکه خانواده وی دارای ارتباطات تنگاتنگ با رژیم پهلوی بوده است، به نحوی که دایی او وابسته نظامی شاه در امریکا بوده است.پدرش نیز از مدیران دستگاه پهلوی بوده است و...
امامی در حالی به امریکا می رود که دایی او در کنار منصور رفیع زاده رییس ایستگاه ساواک در امریکا و اردشیر زاهدی سفیر شاه کماکان درامریکا حضور داشته است.

خواهرزاده وابسته نظامی شاه در امریکا در دوران علی فلاحیان طی سالهای ۱۳۷۰تا۱۳۷۶
معاون امنیت وزارت اطلاعات می شود.
برای شناخت بیشتر در اینجا به بررسی سوابق و پیشینه خانوادگی سعید امامی پرداخته می شود.

۱-سعید حجاریان درگفتگویی که دردیماه ۱۳۷۸ انجام شده ودرتاریخ۱۳۷۹/۱/۱۵در روزنامه فتح منتشرشده، رسما اعلام می کند که گزینش و جذب سعید امامی توسط او دراطلاعات نخست وزیری صورت گرفته است.
تحلیلی وجود دارد او چون متوجه گردید سند جذب امامی توسط اوبه دست بازجوها و دستگاه قضایی افتاده است ، این مطالب را جهت عادی جلوه دادن گفته است:
''[سعید حجاریان]:مسئله گزینش سعید اسلامی به سال۵۸ برمی گردد.من اورا درسال ۵۸یاشاید هم ۵۹ (شک دارم،چون خیلی گذشته)گزینش کردم...ان موقع رابطه ماباامریکا قطع شده بود ولانه جاسوسی هم اشغال شده بود.ماعملا دفترحفاطت منافع پیدا کردیم وسطح روابطمان تاان حدتقلیل پیداکرد.

دران زمان این ضرورت پیش امد که مامورینی درامریکا اطلاعاتی را برای ماجمع اوری کنند وبفرستند.درهمان مقطع بود که سعید اسلامی راپیشنهاد کردندکه به درد این کارمی خورد.گزینش اورا هم به عهده من گذاشتند.

مورد او تحقیقات محلی فوق العاده ای درداخل کشورنداشت،چون ازجوانی به امریکا رفته بود.تحقیقات محلی درمورد اوعمدتابایستی درامریکاصورت می گرفت،که کارمشکلی بود.
فکرمی کنم حتی دیپلمش را هم درامریکا گرفته بود،یعنی مثلا نوجوان بوده که به امریکا رفته بود.سابقه ممتد طولانی اقامت درامریکا داشت وگمان می کنم شاید به دلیل سابقه طولانی درامریکا گرین کارت هم داشته است.

اورا به من معرفی کردند که گزینش کنم.می دانید که گزینش هم مراحلی دارد،هم تحقیقات محلی دارد،هم مصاحبه دارد،هم رجوع به سوابق.سوابق که چیزی نداشت.تحقیقات محلی اوراهم بایستی درامریکا صورت می دادیم،چون معرف های نسبتا معتبری هم داشت(ازبچه های انجمن های اسلامی که درامریکا بودند اورامعرفی کرده بودند).

تحقیقات محلی هم درمورد اوبه واسطه دانشجوهایی که انجابودندیافارغ التحصیل شده بودند وبه ایران برگشته بودندیادرزمان انقلاب درس را نیمه کاره رها کرده وبرگشته بودند،صورت گرفت.بعدهم اورابرای مصاحبه دعوت کردیم که امد ومن شخصا یکی دو جلسه اورامصاحبه کردم.
ازمجموعه اطلاعاتی که مابرای قضاوت به دست اوردیم،معلوم شد که او ادم زرنگی هست وسرش برای این گونه امور درد می کند.
بچه های انجمن اسلامی هم اورا توثیق می کردند.این قدر که من به یاد دارم درتحقیقات محلی درمورد او اطلاعات فوق العاده ای به دست نیامد،مگر این که مثلا ان حوزه های انجمن اسلامی که اودرانها فعالیت می کرده حوزه هایی بودند با گرایش های لیبرالی.شاید مثلا دربین انها عناصری باگرایشات انجمن حجتیه هم بوده است(مثلا حوزهsteel water).

درمورد مصاحبه هم چون من خودم باایشان مصاحبه کردم تاانجا که به یاد می اورم نتیجه این بود که خیلی ریشه عمیق مذهبی نداشت وفکرمی کنم دریک دوره ای همکاری هایی جانبی با کنفدراسیون دانشجویان ایرانی که این اواخرازهم پاشیده شده بود(یاCIS)داشت.
کنفدراسیون هم ترکیب درهمی بود که همه تیپی دران فعالیت می کردند.ازچپی ها وعناصرمذهبی ومائوئیست وتروتسکیست وغیره.یک پیش زمینه این طوری دراوبود...سرجمع این که بنیادهای خیلی مذهبی نداشت.البته ادم زبر وررنگی بود.مجموعه نکاتی که من یادم هست ودرمورد ایشان به ان رسیدم اینها بود.

مجموعا(چه به دلیل ضعف امکانات ما برای جمع اوری اطلاعات محلی درموردایشان وچه دلیل اینکه ضرورت داشت ان کارانجام شود او مشغول به کارشود)من دراین حدگزینش کردم که بنارا براین بگذاریم که اوممکن است ازنطرسیاسی یااطلاعاتی ادم ناسالمی هم باشد،اماچون بنابود معلوماتی را یکطرفه به این طرف بفرستد وازاین طرف اطلاعاتی دراختیاراوگذاشته نمی شود.

قراربود درانجا(امریکا)اطلاعاتی را جمع اوری کندوبرای مابفرستد.من صلاحیت اورا در این حدارزیابی کردم که بنا را براین بگذاریم که حتی مسئله دار هم باشد،ولی بخاطر این که اطلاعات را یکطرفه می فرستدمهم نیست،اماازاین طرف اطلاعاتی به اوداده نشود واحیانا اگر یک موقع خواستند درداخل ازاو استفاده کنندبایدگزینش مجدد دقیق درمورد اوصورت بگیرد ودرامور امنیتی هم مطلقا ازاو استفاده نشود.
[مصاحبه کننده]: یعنی شما بنا داشتید درحد منبع ازاواستفاده کنید؟

[سعید حجاریان]:منبع دوجانبه.یعنی منبعی که شمامظنون یامطمئن هستید که باطرف مقابلتان هم کارمی کند.لفظ استخدام رانبایددرمورد اوبه کاربرد.یک وقت است که شما کسی را به عنوان پرسنل یک دستگاه استخدام می کنید،ویک وقت است که یک منبع را استخدام می کنید.اینها فرق دارند.
شمابه دلایلی ممکن است ازوجود فردی استفاده کنید که حتی به اومظنون هستید که ممکن است باحریف همکاری کند،امابه دلایل ویژه ای می گویید باعلم به این موضوع من می خواهم ازاواستفاده کنم که مثلا فقط اطلاعاتی را که ان طرف جمع می کند بفرستد وخودتان قدرت ارزیابی اطلاعاتش رادارید.''
چند نکته درباره مصاحبه سعید حجاریان :

الف: زمان گزینش و به کارگیری امامی را پس از تسخیر سفارت امریکا در ایران ذکر کرده است. حجاریان هم چنین درگفتگوبا اندیشه پویا(سال اول،شماره ۲،تیرومرداد۱۳۹۱،صفحه ۴۵-۳۷) از مسولیت خود به عنوان سربازجوی جاسوسان نظامی مرتبط با سفارت آمریکا پس از تسخیر خبر داده است :

"من آن موقع در اداره دوم ارتش بودم، در لانه دو دسته جاسوس بودند، نظامی و غیرنظامی. مطابق مسئولیتی که داشتم جاسوس‌های نظامی را برای بازجویی و تشکیل پرونده به من سپردند."
یکی از نظامیانی که همان زمان به اتهام جاسوسی براساس مدارک و مستندات موجود بازداشت می شود، سرهنگ سلطان محمد اعتماد، دایی سعید امامی و وابسته نظامی رژیم شاه در آمریکا بوده است.
پس از تسخیر لانه جاسوسی و کشف اسناد، سلطان محمد اعتماد به اتهام ارتباط و عامل سیابودن خصوصا وصل بودن به ''توماپ پاور''چندماه بازداشت و تحت بازجویی قرار گرفت.
یعنی سعید حجاریان ، فردی را جذب می کند که دایی وی وابسته نظامی رژیم شاه درامریکا درهمان مقطع گزینش ، متهم حجاریان بوده است.

لازم به ذکر است سعید امامی سال۱۳۵۵ وپس ازاخذ مدرک دیپلم،عازم امریکا شده است و تاسال ۱۳۶۴که دروزارت اطلاعات به کارگیری شده است درامریکا بوده است.
ب: حجاریان در تحقیقات محلی و بررسی پرونده و سوابق خانوادگی سعید امامی ، چگونه چشم خود را بر این سوابق بسته است؟
سعیدفرزند علی اکبر و همارخ اعتماد بوده است.علی اکبرمدتی معاون مدیرکل اموزش وپرورش کردستان در دوران شاه بوده است.مدتی نیزشهرداریاسوج بوده است.علی اکبرامامی منبع کدداروحقوق بگیرساواک بوده است.

درپی درخواستی که وی برای همکاری باساواک داده است،کارشناس مربوطه نظرداده است که نامبرده به منظور پرستیژ میخواهد ساواکی شود.
هم چنین در فرم گزینش سعید امامی در اطلاعات نخست وزیری به سفر یکماهه پدرش به اسرائیل در سال ۱۳۵۲ اشاره کرده است.

همارخ اعتماد(متوفی ۱۳۶۶) مادر امامی نیزسابقه عضویت درحزب توده داشته است.

همسرسعید امامی درباره خانواده همسرش می گوید:
''خانواده سعید یک خانواده خيلي مذهبی نیست و نبودند ... علیرغم اینکه ظاهرا مذهبی نبودند ولی یکسری خصوصیات داشتند که معمولا همیشه ازشون به خوبی یاد می شود و همه خاطره خوب از ایشون دارند بخصوص مادرشان ( هما رخ اعتماد ) علیرغم اینکه می گویم اعتقادات مذهبی نداشتند ولی خوب خیلی دست به خیر و خیِّر بودند .نداشتند ولی خوب خیلی دست به خیر و خیِّر بودند .

همشون هم می گفتند که اصلا سعید اخلاق و رفتارش جدای بقیه بود... شاید وضع خانواده اش دختر عموها پسرعموها و دیگران را الان بعنوان یک نقطه ضعف سعید الان دارند مطرح می کنند .

بدلیل وضع خانوادگى، اطرافیان پوشش قبل از انقلاب و بچّه ها و خواهر و برادرها و... من نمى توانم بپذیرم که "سعید" را الان مورد سرزنش قرار بدهند بگویند خانواد ه ات اینطور بوده پس تو ریشه ى اعتقادات قوى نداشتى یا نمى دانم فساد اخلاق داشتى... "
سرهنگ سلطان محمد اعتماد عنصرمهم این خاندان ودایی سعید،سالهاوابسته نظامی حکومت پهلوی درامریکا بوده است.اوتا ماههای نزدیک به انقلاب در این سمت بوده است که بخاطر شرایط ویژه و مقابله با انقلاب،به ایران فراخوان می شود وسرپرست ''گروه جنگ روانی''رادیو را دردولت نظامی ارتشبد ازهاری برعهده می گیرد.

مسولیت وپست ''وابسته نظامی حکومت پهلوی درامریکا''به هرکسی داده نمی شد.به دلایل متعدد خصوصا خریدهای نظامی ازامریکا،پیمان های نطامی میان شاه وامریکا،حضوردهها هزارمستشارامریکایی درایران و...فردی که به این مقام منصوب می شد،دارای شرایط ویژه ای باید باشد

ادامه دارد....

سلام.
ادامه شو نمیذارین؟
جایی خوندم که به سعید امامی میگن : "شهید"
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

آیا از فازِ "ما بیشمار پنداری" بیرون خواهید آمد؟

((وزیـری که تمـام کـارنـامه اش در حـوزه ی "راه و مسکـن" با واژه ی آشــنــای "تـقـریـبـاً هـیــچ"
قابل توصیـف است، با یادآوری بیمه بودن قربانیان حادثه ی قطار، به زخم مردم نمک می پاشد.))
گفته شده توسط آقای "پیـام مرادی" (دبیر سیاسی اتحادیه) به آقای روحانی در "روز دانشجـو".
به بهانه ی "رأي قـاطـع" مجلس دهم به جناب "آخـونـدی" و اعتماد مجدد بهارستان نشين ها به
اين "خدوم انقلاب" با بخشی از يادداشتی كه چندي پيش در "همین تالار" و در زمان رأی اعتماد
گرفتن آن "سه وزیر" (در واکنش به "خود فریبی" روزنامه های زیر) منتـشر کردم؛ آغـاز می کـنـم:

[تصویر: Image_k02.jpg]

((آنها راست گفته بودند؛ اصولگرایان، فاتح مجلس دهم شدند. اما "اصولگراییِ استحاله ‌شده‌ ی
سیاست ‌زده"، بود و نبودش، باخت است!))

نکـتــه ی اول)
سخن فله‌ای و مضحکِ "نادر قاضی پور" نماینده ی ارومیه، تبدیل شد به تیتـر خبرگزاری فارس در
مورد استیضاح وزیر راه "مخالفین وزیر راه: ما یک گــونــی سنــد و مـدرک علیــه آخوندی داریم "!

[تصویر: Photo_VCF_01.jpg]

استیضاح آقای آخوندی در "سه ماه پایانی دولت آقای روحانی" چه کمـکی به "مـردم" می کند؟
فرضاً اگر استیضاح میشد، نفر بعد چه تحولی در سه ماه ایجاد می کند؟ جـز آنکه وقـت مجلـس
گرفته شود آیا واقعا این استیضاح فایـده ای داشت؟ (البته بجـز تشـفـی خاطـر بخشی از مردم)

نکـتــه ی دوم)
قبلاً در "ایـن ارسال" خطـر گـروه قارچی اصول گریان موسوم به "جبـهه مردمی نیروهای انقلاب"
را گـوشـزد کـرده ام که برای متقـاعد کردنِ مردم جهت تن دادن به گزینـه ‌های حداقـلی، توجیـه
می‌ تراشند که برای "دفـعِ افسد"، باید از انتخـاب "اصلح" چشم پوشید و به انتخاب "صالح" تـن
داد و به بیـانِ دیگر " صــالــحِ مقـبـول (!)، بِـه از اصـلـحِ نـامقـبـول" که همیـن "تدبیـر" را برای به
ریاست رساندن جناب "علی لاریجانی" (آن هم رقابت 2 سر دولتی لاریجانی – عـارف!) برگزیدند.
آقـای دکتـر "وحیـد جلیلـی" (برادر آقای دکتر سعیـد جلیـلـی) در افتتـاحیه ی نمایشگاه "مشهدِ
دوست‌داشتنی" فرمودند: "جریان حزب اللهی تفاوت دارد با جریان حزب اللابی." (در توصویر زیر)

[تصویر: Photo_VCF_02.jpg]

ما هم گفتیم پسندیده تر این است که این سخنان از زبان خود آقای "سعید جلیلی" گفته شود
و در عمل نیز همین باشد نه به گفتار معروف و به کردار مجهول! نمی‌ شود ادعـا کرد که وحـدت
باید گفتمانـی باشد نه قبیلگی، اما از کلیـت دوستــان اصولـگـرا هـم دفاع کرد یا از تـزاحم با آنها
کنـاره گرفت که بعـضـاً بـدتـر از اصـلاح طلبـان به گفتمـان انقلاب ضربه زده ‌اند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: آیا از فــاز "ما بیـشمـار پنداری" بیرون خواهید آمد؟ و آیا درک خواهیـد کرد که عـدم پیـروزی
آقای "عـــارف" در هیـأت رئیـسه ابـداً به معنـای پیروزی "طیـف انقـلابی" در هیأت رییسه مجلس
نیست و ضرر و زیان آقای "لاریجانی" بسیار بیشتر از آقای "عارف" است؟✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
(۱/اسفند/۹۵ ۲۰:۰۸)MEEAAD نوشته است: [ -> ]

آیا از فازِ "ما بیشمار پنداری" بیرون خواهید آمد؟

((وزیـری که تمـام کـارنـامه اش در حـوزه ی "راه و مسکـن" با واژه ی آشــنــای "تـقـریـبـاً هـیــچ"
قابل توصیـف است، با یادآوری بیمه بودن قربانیان حادثه ی قطار، به زخم مردم نمک می پاشد.))
گفته شده توسط آقای "پیـام مرادی" (دبیر سیاسی اتحادیه) به آقای روحانی در "روز دانشجـو".
به بهانه ی "رأي قـاطـع" مجلس دهم به جناب "آخـونـدی" و اعتماد مجدد بهارستان نشين ها به
اين "خدوم انقلاب" با بخشی از يادداشتی كه چندي پيش در "همین تالار" و در زمان رأی اعتماد
گرفتن آن "سه وزیر" (در واکنش به "خود فریبی" روزنامه های زیر) منتـشر کردم؛ آغـاز می کـنـم:

[تصویر: Image_k02.jpg]

((آنها راست گفته بودند؛ اصولگرایان، فاتح مجلس دهم شدند. اما "اصولگراییِ استحاله ‌شده‌ ی
سیاست ‌زده"، بود و نبودش، باخت است!))

نکـتــه ی اول)
سخن فله‌ای و مضحکِ "نادر قاضی پور" نماینده ی ارومیه، تبدیل شد به تیتـر خبرگزاری فارس در
مورد استیضاح وزیر راه "مخالفین وزیر راه: ما یک گــونــی سنــد و مـدرک علیــه آخوندی داریم "!

[تصویر: Photo_VCF_01.jpg]

استیضاح آقای آخوندی در "سه ماه پایانی دولت آقای روحانی" چه کمـکی به "مـردم" می کند؟
فرضاً اگر استیضاح میشد، نفر بعد چه تحولی در سه ماه ایجاد می کند؟ جـز آنکه وقـت مجلـس
گرفته شود آیا واقعا این استیضاح فایـده ای داشت؟ (البته بجـز تشـفـی خاطـر بخشی از مردم)

نکـتــه ی دوم)
قبلاً در "ایـن ارسال" خطـر گـروه قارچی اصول گریان موسوم به "جبـهه مردمی نیروهای انقلاب"
را گـوشـزد کـرده ام که برای متقـاعد کردنِ مردم جهت تن دادن به گزینـه ‌های حداقـلی، توجیـه
می‌ تراشند که برای "دفـعِ افسد"، باید از انتخـاب "اصلح" چشم پوشید و به انتخاب "صالح" تـن
داد و به بیـانِ دیگر " صــالــحِ مقـبـول (!)، بِـه از اصـلـحِ نـامقـبـول" که همیـن "تدبیـر" را برای به
ریاست رساندن جناب "علی لاریجانی" (آن هم رقابت 2 سر دولتی لاریجانی – عـارف!) برگزیدند.
آقـای دکتـر "وحیـد جلیلـی" (برادر آقای دکتر سعیـد جلیـلـی) در افتتـاحیه ی نمایشگاه "مشهدِ
دوست‌داشتنی" فرمودند: "جریان حزب اللهی تفاوت دارد با جریان حزب اللابی." (در توصویر زیر)

[تصویر: Photo_VCF_02.jpg]

ما هم گفتیم پسندیده تر این است که این سخنان از زبان خود آقای "سعید جلیلی" گفته شود
و در عمل نیز همین باشد نه به گفتار معروف و به کردار مجهول! نمی‌ شود ادعـا کرد که وحـدت
باید گفتمانـی باشد نه قبیلگی، اما از کلیـت دوستــان اصولـگـرا هـم دفاع کرد یا از تـزاحم با آنها
کنـاره گرفت که بعـضـاً بـدتـر از اصـلاح طلبـان به گفتمـان انقلاب ضربه زده ‌اند.
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: آیا از فــاز "ما بیـشمـار پنداری" بیرون خواهید آمد؟ و آیا درک خواهیـد کرد که عـدم پیـروزی
آقای "عـــارف" در هیـأت رئیـسه ابـداً به معنـای پیروزی "طیـف انقـلابی" در هیأت رییسه مجلس
نیست و ضرر و زیان آقای "لاریجانی" بسیار بیشتر از آقای "عارف" است؟✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
سلام

با توجه به موضع گیری های عارف بعد انتخابات امکان اینکه وضعیت با ریاست عارف خیلی بدتر بشه وجود داشت همچنانکه اثر نائب رییسی مطهری دیده میشه

یک دلیل این موضوع که جریان انقلابی به لاریجانی رای داد البته بعد از اینکه کلی باهاش صحبت کردن و حرفشون رو قبول کرد این بود که قرار بود نائب رییسان مجلس از جریان انقلابی باشن چون تعداد افراد این جریان کم بود مجبور به این ائتلاف بودن
و روز اول رای گیری به جز پزشکیان که به خاطر لابی قومیت انتخاب شد نفر دوم از جریان انقلابی بود
ولی دوباره دارودسته لاریجانی نامردی کردن و روز دوم بعد از انتخاب لاریجانی در مرحله بعد نائب رییس به گزینه امید رای دادن

اون تبلیغات برنده شدن بیشتر برای روحیه دادن و امید به بدنه انقلابی و حزب اللهی بعد از نتایج بود و بحث بیشمار پنداری خیلی درست نیست

متاسفام بابت تهمت هایی که به جبهه مردمی نیروهای انقلاب زده میشه با اینکه افرادی انقلابی مثل طالب زاده و رحیمیان در اون هست و وقتی هنوز معلوم نیست کاندید منتخب این جریان کیه اینطور این جریان کوبیده میشه
حتی دکتر حسن عباسی که نقدی بر این جریان داشت که نقدش درست بود خواستار اصلاح اون شده بود و بخشی از این جبهه رو انقلابی میدونست
________________________________________________________________________________

بدتر از همه اینه که مدعیان عدالت خواهی و انقلابی گری یک کاندیدی همچون بقایی که احتمال رد صلاحیت اون خیلی بالاست رو میارن تا مثلا به جریان انقلابی یا اصولگرا ضربه بزنن و رد صلاحیتش کمکی برای روحانی بشه و ضربه ای به مخالفش بزنن

این نتیجه "قدرت طلبی" و "انحصار طلبی" این جریان است که حتی ادامه دولت با این همه خسارت رو حاضرن قبول کنن
(۱/اسفند/۹۵ ۲۱:۴۶)میثم2 نوشته است: [ -> ]این نتیجه "قدرت طلبی" و "انحصار طلبی" این جریان است که حتی ادامه دولت با این همه خسارت رو حاضرن قبول کنن

دولت فعلی ادمه داشته باشه که خیلی بهتره یکی از جریان لاریجانی بیاد بالا !
مثل ریاست مجلس که خیلی بهتر بود عارف باشه تا لاریجانی!
(۱/اسفند/۹۵ ۲۳:۰۰)عمار94 نوشته است: [ -> ]دولت فعلی ادمه داشته باشه که خیلی بهتره یکی از جریان لاریجانی بیاد بالا !
مثل ریاست مجلس که خیلی بهتر بود عارف باشه تا لاریجانی!
سلام
اولا کی گفته قراره یکی از جریان لاریجانی بیاد بالا؟ اصلا شما به نظرت وقتی جریان لاریجانی حاضر به برکناری وزیر روحانی نشد میاد مقابل روحانی قرار میگیره؟

مگه دور قبل سال 94 لاریجانی تو لیست امید نبود؟ مگه تو برجام بخشی از اصولگراها رایشون مخالف نبود؟
آیا جلیلی از جریان لاریجانیه؟ چند نفر از اعضای هیئت موسس جبهه مردمی از جریان لاریجانی هستن؟
بذر پاش ، رستم قاسمی و شبیه اینا از جریان لاریجانی هستن؟

بعد یکی از جریان لاریجانی بدتر از دولت روحانیه؟ بله از یه جهت بدتره
کاندید جریان انقلابی باید شروط لازم رو داشته باشه کاندیدی مثل لاریجانی یا احمدی نژاد فایده نداره

اگه عارف رییس مجلس بود معلوم نبود چه رفتاری داشت و چکار میکرد
از یه جهت شاید بهتر میشد ولی از چند جهت ممکن بود بدتر باشه

کنفرانس فلســـ♥ـــطین و چند نکته

متأسفانه غلبه ی "نگاه امنیتی" در کشور به خصوص در موضوعاتی مثل فلسطین که سرقفلیِ
خاص خودش را دارد باعث شده مثل همیشه حداقل های رسانه ای و فرهنگی هم دیده نشود.
انگـار نـه انگـار فردا [امـروز] دارد بعد از 5 سال کنفرانس حمایت از انتفاضه در جمهوری اسلامی
برگزار می شود. نه موج رسانـه ای درستـی؛ نه فـضـاسازی ای؛ ظاهـرا "بزرگواران" و "مصلحت
سنجـان" و "بیشتـر فهمان" و "نخبگـان" و "طبقه ی علیا" عادت کرده اند در اتـاق های بسته دورِ
هم بنشینند و ابلاغیه صادر کنند.

[تصویر: Candle_for_Gaza.jpg]

حسـبِ ابلاغ هم فـارس و تسنیم و مشرق و صدا و سیـما و مـابـقـی شبکه هایی که از ما پول
می گیرند خبـرهایـی مخابره می کنند و ذهنیت ما اینگـونـه شکل می گیرد که کنفرانس نه تنها
داخل کشـور که کل جهان را متـأثر کرده! مثـل همـان ذهنیتی که در مورد نامه رهبری معظم به
جوانان اروپا و آمریکا در داخل پمپاژ کردیم.

[تصویر: ICPalestine6_02.jpg]

فردا [امروز] روز اول کنـفرانسی است که سخنـران افتتـاحیه اش رهبـری معظم است و حالا در
عصر روز قبـل از کنـفـرانس لیـست اکانت های مجـازی کنـفرانس هم منتـشر شده که ای کاش
همین هم نمی شد. اکانت توئیتـر با 5 فالوینـگ و 7 فالـور، گـروه های تلگرام عربـی و انگلیـسی
با 2 عضو و صفحه اینستاگرام با 4 فالور...

[تصویر: ICPalestine6.jpg]

نه مهـمـانـان کـنـفــرانــس [حـداقــل غـیـر رسمـی هـا و اکتیـویـسـت ها و خبرنگارها و...] را به
دانشـگـاه ها و مسـاجــد و محیــط های مردمی فرستاده ایم چون ذهنیت امنیتی ما می ترسد
نکند یک نفر اعتراضی بکنـد! نـه دسـت آخر همیــن سمند ها [سازمان های مردم نهادِ دولتی!]
بازی داده شدنـد! نـه استـراتـژی رســانـه ای مشخـصی دیـده می شود و تنــها و تنها باید امید
داشت که حـضـور رهبـر معـظـم انـقــلاب و سخنــان ایشان گره گشایـی کند که این هم خیلی
ربطی به برنامه ریزی دست اندرکاران ارجمند ندارد.

لکـن واقـع امــر ایـن اسـت که اینــها بـرای مــا عــادی شده است و خیـلی آزاردهنــده نیـست.
آزاردهنـده ادبیـات دوستـانی است که به استـمرار این سیـسـتمِ اشتبـاه کمک می کنند. اینکه
ما "چـای ریــز" و "سربـازیــم" و "حـالا که یک کاری شده بیایم کمک کنیــم بهتـر بـرگزار شود" و
"حـالا اگه دسـت شـما می دادنـد چه می شـد" و... در واقع مشـاهده ی این تابلوی غم انگیز
بیشتر از اصل ماجرا انسان را آزار میدهد که "ماله کش ها مشغول کارند!"

تلخیص از یادداشت آقای "حسین همازاده"
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: مشـاهـده ی ایـن تابــلــوی غــم انگـیـز بیشـتر از اصـل ماجـرا انسان را آزار می دهد که:
"مــالـه کـش ها مشغول کارند!"✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
آدرس های مرجع