۱۸/مهر/۹۵, ۱۴:۰۹
(۱۸/مهر/۹۵ ۱۴:۰۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]خواهش میکنماین رو که خودمم میدونم
البته من همه پست های شما رو اینجوری میخونم

(۱۸/مهر/۹۵ ۱۴:۰۲)پارمیس نوشته است: [ -> ]خواهش میکنماین رو که خودمم میدونم
البته من همه پست های شما رو اینجوری میخونم

(۸/مهر/۹۵ ۲۳:۱۹)vahrakan نوشته است: [ -> ]امروز برای اولین بار در تاریخ ۳۸ ساله انقلاب_اسلامی، منافع اصولگرایان و اصلاح_طلبان و دشمنان_جمهوری_اسلامی هم سو شده و همگی از نبودن و نیامدن احمدینژاد خوشحال هستند.
این خاصیت محمود احمدینژاد است که چهره واقعی همه را آشکار میکند.
چه رقص و سروری در اردوگاه اصولگرایان برپاست و چه نشاطی می رود بر دار و دسته ی جناح لیبرال آمریکایی !!
اولا خدا رو شاکریم به سبب نعمت ولایت
و اما بعد ...
بی صبرانه مشتاق آمدن جناب "[b]دکتر حسن روحانی " هستیم !
جشن اینروزها و بر طبل شادابی کوبیدن برخی ها نشانه جهل است چون قیامتی در پیش دارند که فرصت آن توسط رهبری هوشمند فراهم گردید !
کل برنامه ی دولت کریمه در زمینه فرهنگ و اقتصاد و آب و نان ، دستاورد تقریبا هیچ برجام بود !
جناب روحانی یادتان هست که فرمودید " در مورد معیشت " ؛"گزارش 100 روزه" ؛" آنچنان تحولی ایجاد کنم ..."
چه لحظات دیدنی در انتظار است!
برخلاف نظر برخی دوستان اعتقادم اینست که از اتفاق پیش آمده ؛ زیرکان دولتی نباید خرسند باشند !
چون رهبری همه ی پنبه ها را در "8 دقیقه" رشته کرد!
حداقل 3 سال سرمایه گذاری برای نیامدن! برای له کردن! مفسد خواندن!
3 سال جلسه گرفتند که بزنند و بکوبند و بتازند تا " او" نیاید
ولی "او" زمام کار را داد دست "ولی امرش" و نتیجه آن شد که ولی ، امر فرمود !
زین پس ؛ پاسکاری ! پرونده سازی ! تهمت چسبانی و ... رنگی ندارد ! 3 سال کامل تمام شد و حال زمام امور کامل بدست توست جناب رییس جمهور !
باید باین فکر کرد در انتخابات چه وعده ای خواهند داد که عوام بپذیرند !
رهبری شما را آزاد کرد که با صدای بلند از دستاورد برجام و دست دادن ها و پادادن ها و قدم زدن ها و بازخندیدن برای مردم بگویید !!
با صدای بلند برای مردم از معیشت و رفاه حرف بزنید !
رهبری فرزانه ، مهره ی تمام عیار بهانه را از دستتان گرفت !
ما منتظریم جناب زیبا کلام ! حجاریان! غروی! و ... از فردا افاضه بفرمایند !
واقعا از فردا چه کسی را باید بکوبید ؟؟
3سال وقتتان را تلف کردید و در مقابل 3 سال احمدی نژاد از خط امام و انقلاب گفت و روشنگری کرد !
نتیجه شد برد_برد با امتیاز 3 بر 0 بنفع یاران حضرت سید علی !
ما منتظر خودزنی های شماییم !
عاشقانه پیرو رهبری عزیزیم و در مسیر خواهیم ماند و پیوند دهنده ی قلوب مومنین خواهیم شد و در عین حال دعاگوی شما برای تقویت مسیر انقلابیمان هستیم !
ما کماکان فرزند محرم و رمضانیم ! منطقی که شهادت انتهایش باشد هراسی از برچسب ندارد ! پس بزنید بالهایمان را ! "بیدارتر میشویم"
والعاقبة للمتقین
![[تصویر: photo293057060855198945.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/cbB3aLLDBj/large/photo293057060855198945.jpg)
![[تصویر: sandooghzakhirehseda1.jpg]](http://sedayemoallem.ir/images/akhbar2/sazmanha2/sandooghzakhirehseda1.jpg)
![[تصویر: 13940929000394_PhotoA.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1394/09/29/13940929000394_PhotoA.jpg)
![[تصویر: IMG18565647.jpg]](http://media.mehrnews.com/old/Original/1392/04/01/IMG18565647.jpg)
![[تصویر: pic-21801-1442314400.jpg?itok=aHuA6Jli]](http://otaghkhabar24.ir/sites/default/files/styles/large/public/repo/pics/1394/06/24//pic-21801-1442314400.jpg?itok=aHuA6Jli)
![[تصویر: 13910317110133796_PhotoL.jpg]](http://media.farsnews.com/media/Uploaded/Files/Images/1391/03/17/13910317110133796_PhotoL.jpg)
ببینید من خودم با آقای احمدی نژاد خب مشکل داریم نسبت به اون موضوعاتی که در دولت ایشون اتفاق افتاد و بچه حزب الهی محجور شد، در خلال مستند مذاکره من یه وقتی رو از ایشون گرفتم برا مصاحبه، سال ۹۲ زمستون ۹۲ بود رفتم پیشش، یه جمله خیلی قشنگی ایشون گفت اون جمله همیشه توی ذهن من مونده،
به من گفتش که ببین سهیل، کسی که جنسی رو داره میفروشه هر چی، اصلا شما بگو هندونه فروش، چه میدونم خیار فروش، سبزی فروش، هر که، یا طرف ماشینی رو داره میفروشه هی سعی می کنه بولد (Bold) کنه،
آقا نوبر بهاره مثلا فلان، آی نمیدونم این ماشین من مثلا فلان فول امکاناته فلان، هی می بینید این جنس رو میاره بالا، هی میخواد، شاید اقراق هم بکنه ها،
حالا شاید یه مقدار از لحاظ شرعی شاید مشکل هم باشه توش، این وجود نداشت، اصلا میگیم وجود هم داره، طرف آقا مزیت هایی رو داره میگه، آقا مثلا من مثلا چه میدونم فلان میوه سیب، آقا این ارگانیک، آقا من باغدارم، این ارگانیک تهیه شده سم توش استفاده نشده، این مزیت ها رو داره، اگه می بینی این گرونه دلیل داره گرونه، من این امکانات رو برای این فراهم کردم که این گرون شده.
گفت همه کسانی که چیزی رو می فروشن، جنسشون رو میارن بالا، الا #وطن_فروش(!)، خیلی برا من قشنگ بود، گفت وطن فروش واسه اینکه وطنش رو خوب بفروشه میزنه تو سر وطنش :
:کارخونه های ما تعطیلن،
ما نمی تونیم از لحاظ هسته ای کار کنیم،
ما فوق فوقش یک لولهنگ هم نمی تونیم بسازیم،
نتیجه کل تلاشهای ایرانی اینه که فوقش بشینه آبگوشت برا خودش درست کنه،
تو قرمه سبزی خودش بمونه،
ما و فضا!؟
تو همینجا، تو خود زمین خودمون باشیم فضا پیشکشمون !
ببین، این آدمی که میشه رئیس جمهور، این آدمی که میشه وزیر، میزنه تو سر جنسش که جنسش رو چون جنسش وطنه،
این آدم وطنش رو ارزون میکنه که بتونه راحت بفروشه
وقتی ما با غربی ها اون وقت مذاکره می کنیم، اون میگه چیزی نداری که تو، چه جور حرفی، هسته ای تونم که تعطیل شد چی برای حرف زدن داری؟
هی مجبوره هی اینارو بزنه تو سرش تعطیل تعطیل تعطیل تعطیل، که راحت بتونه این وطن رو بفروشه(۲۴/مهر/۹۵ ۱۲:۴۸)MohammadSadra نوشته است: [ -> ]سلام و عرض ادب ،و تشکر بابت این که مطالب یک بیسواد و ... رو میخونیدممنون از بابت تاپیک عالی و مطالب خوبتون. همه رو کلمه به کلمه خوندم. ببخشید که نمی تونم وقت بذارم مطالب به درد بخور برای تاپیکتون بذارم.
فقط کمی حمایت بیش از حد از شخص آقای احمدی نژاد دیده میشه. من یک تار موی گندیده ایشون رو با ابوموسی اشعری و سامری و اطرافیانشون عوض نمی کنم ولی آقای احمدی نژاد اشتباهات مهلک و نابخشودنی مرتکب شدند که بحث مفصلی رو میطلبه. بخشی از تقصیر تحریم ها به عهده ایشون بودند سر قضیه اختلاف با رهبری که این اختلاف رو علنی کردند و چندین موضوع دیگه.
راستی طرز تفکر سامری در گوساله پرست کردن مردم و رفتار ابوموسی اشعری در دنیاپرستی و استفاده از ابزار دین برای توجیه خواسته های نامشروعش، خط فکری تاریخی است که منحصر در دوران ما قبل تاریخ نمیشه و جریان ادامه داریه که امروزه هم به وضوح در رفتارهای کثیفشون مشاهده میشه.
مردم هم خوب می بینند و متوجه میشن اما چون گوساله پرستی همخوان با هواهای شهوانی و امیال دنیاپرستانه اونهاست (و این امیال با تکنیک های مهندسی افکار عمومی سامری و ابوموسی اشعری به شدت تحریک شده و این بیماری عود کرده) در مقابل اون ساکت شدند و چیزی نمیگن. چون با دنیای خودشون در تضاد.
بابا قضیه کربلا همین بود دیگه، موقع جنگ و کشتن امام حسین ایشون رو فرزند فاطمه خطاب می کردند. ایشون رو می شناختند ولی کور شده بودند. امان از دنیا طلبی.

(۲۴/مهر/۹۵ ۱۶:۲۲)سعدی نوشته است: [ -> ]سلامسلام جناب سعدی
این جمله ما نمی تونیم لولهنگ بسازیم که مال رئیس جمهور نیست ...
این متن به نوعی مسائل مختلف رو با هم قاطی کرده. یه جمله که ربطی به رئیس جمهور نداره رو ذکر می کنه بعد از رئیس جمهور انتقاد می کنه. انتقاد از ساخت نیروگاه هسته ای رو هم ربط میده به دست کم گرفتن توان علمی کشور، اما حتی ذکر نکرده که توان علمی کشور چقدر در طراحی نیروگاههای هسته ای سهم داشته؟ ضمن اینکه انتقاد برنامه های هسته ای لزوما به دلیل دست کم گرفتن توان علمی نیست و حتی در کشورهای پیشرفته هم مخالفانی داره.
اینجور متنهای احساسی و مغلطه آمیز نباید مبنای تصمیم گیری قرار گیرند. نمیشه از مسئولان انتظار داشت که تصمیم گیری بر اساس نظر کارشناسان رو کنار بگذارند و طبق این نظرات عمل کنند.
![[تصویر: photo293057060855198990.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/KeX8EOjCOf/large/photo293057060855198990.jpg)
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]اون چیزی که بومی شده فقط غنی سازیه نه ساخت نیروگاه. قراره 20 تا نیروگاه دیگه هم روسها برامون بسازند.من خودم مخالف انرژی هسته ای هستم و حتی برای تولید انرژی به نظرم بشدت مسخره است اما اولا در مورد صحبت اولتون :
(۲۴/مهر/۹۵ ۱۶:۲۲)سعدی نوشته است: [ -> ]این متن به نوعی مسائل مختلف رو با هم قاطی کرده. ... انتقاد از ساخت نیروگاه هسته ای رو هم ربط میده به دست کم گرفتن توان علمی کشور، اما حتی ذکر نکرده که توان علمی کشور چقدر در طراحی نیروگاههای هسته ای سهم داشته؟واقعا نفهمیدم کجا در مورد نیروگاه هسته ای گفته شده . دنبال "نیروگاه" و "هسته" گشتم ولی چیزی پیدا نکردم . حتی دنبال "نیر" هم گشتم پنیر پیدا کردم
حتی دنبال "نير" با ي عربی هم گشتم ولی هیچ چیز پیدا نکردم . میشه لطفا بفرمایید ؟ تشکر .نقل قول:و بدانید که نژاد آریا و عرب از نژاد اروپا و امریکا و شوروى کم ندارد و اگر خودىِ خود را بیابد و یأس را از خود دور کند و چشمداشت به غیر خود نداشته باشد، در درازمدت قدرت همهکار و ساختن همهچیز را دارد. و آنچه انسانهاى شبیه به اینان به آن رسیدهاند شما هم خواهید رسید به شرط اتکال به خداوند تعالى و اتکا به نفس، و قطع وابستگى به دیگران و تحمل سختیها براى رسیدن به زندگى شرافتمندانه و خارج شدن از تحت سلطهی اجانب.
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]خب گفته شده برخی دغدغه های مردم به خاطر نبود کاباره است.یعنی آیا مخالفید که دغدغه بعضیا کاباره است ؟ اینکه غیرقابل انکاره !
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]بعد هم به جای اینکه در مورد این دغدغه ها صحبت کنهدر مورد چی این "دغدغه"ها صحبت کنه دقیقا ؟ متوجه نمیشم . این دغدغه ها چه نکته ی پنهانی داره که در موردش صحبت کنه ؟
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]بعد هم به جای اینکه در مورد این دغدغه ها صحبت کنه میگه اگه کاباره داشتیم این بحثها پیش نمیومد. در واقع داره مردمی که دغدغه های اجتماعی دارند رو موافق بودن کاباره نشون میده،خب اینکه میگه "اگه کاباره داشتیم این بحثها پیش نمیومد" هم یه رویکرده دیگه ! میخواسته این قسمت از ماجرا رو بگه . نمیفهمم به خودی خود چه ایرادی داره ؟
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]بعد هم به خاطر اینکه از این طریق صورت مسئله رو پاک نکرده اند بر مردم منت می گذارندالحمد و المنة لله .
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ](بماند که قبل از انقلاب این مسائل بود اما موجب حذف صورت مسئله ها نمیشد.)می شد .
نقل قول:... از وابستگیهاى عظیم خانمانسوز، تا اوضاع وزارتخانهها و ادارات و اقتصاد و ارتش و مراکز عیاشى و مغازههاى مسکرات فروشى و ایجاد بىبندوبارى در تمام شئون زندگى و اوضاع تعلیم و تربیت و اوضاع دبیرستانها و دانشگاهها و اوضاع سینماها و عشرتکدهها و وضعیّت جوانها و زنها ...
... سرگرم کردن و به تباهى کشاندن جوانها که عضو فعال هستند با فراهم آوردن مراکز فحشا و عشرتکدهها، و دهها از این مصائب حساب شده، براى عقب نگهداشتن کشورهاست ...
... و از جوانان، دختران و پسران، مىخواهم که استقلال و آزادى و ارزشهاى انسانى را، ولو با تحمل زحمت و رنج، فداى تجملات و عشرتها و بى بند و باریها و حضور در مراکز فحشا که از طرف غرب و عمال بىوطن به شما عرضه مىشود نکنند؛ که آنان چنانچه تجربه نشان داده جز تباهى شما و اغفالتان از سرنوشت کشورتان و چاپیدن ذخائر شما و به بند استعمار و ننگ وابستگى کشیدنتان و مصرفى نمودن ملت و کشورتان به چیز دیگر فکر نمىکنند؛ و مىخواهند با این وسایل و امثال آن شما را عقب مانده، و به اصطلاح آنان «نیمه وحشى» نگه دارند. ...
... بساط ظلم و ستمشاهى و مراکز فحشا و اعتیاد و عشرتکدهها که هر یک براى تباه نمودن نسل جوان فعال ارزنده کافى بود، در هم پیچیده و این ارث کشور بر باد ده و انسان برانداز به ملت نرسیده بود. ...
م ـ رادیو و تلویزیون و مطبوعات و سینماها و تئأترها از ابزارهاى مؤثر تباهى و تخدیر ملتها، خصوصاً نسل جوان بوده است. در این صد سال اخیر بویژه نیمهی دوم آن، چه نقشههاى بزرگى از این ابزار، چه در تبلیغ ضد اسلام و ضد روحانیت خدمتگزار، و چه در تبلیغ استعمارگران غرب و شرق، کشیده شد و از آنها براى درست کردن بازار کالاها خصوصاً تجملى و تزئینى از هر قماش، از تقلید در ساختمانها و تزئینات و تجملات آنها و تقلید در اجناس نوشیدنى و پوشیدنى و در فرم آنها استفاده کردند، به طورى که افتخار بزرگِ فرنگى مآب بودن در تمام شئون زندگى از رفتار و گفتار و پوشش و فرم آن بویژه در خانمهاى مرفه یا نیمه مرفه بود، و در آداب معاشرت و کیفیت حرف زدن و به کار بردن لغات غربى در گفتار و نوشتار به صورتى بود که فهم آن براى بیشتر مردم غیرممکن، و براى همردیفان نیز مشکل مىنمود! فیلمهاى تلویزیون از فرآوردههاى غرب یا شرق بود که طبقهی جوان زن و مرد را از مسیر عادى زندگى و کار و صنعت و تولید و دانش منحرف و به سوى بیخبرى از خویش و شخصیت خود و یا بدبینى و بدگمانى به همه چیز خود و کشور خود، حتى فرهنگ و ادب و مآثر پر ارزشى که بسیارى از آن با دست خیانتکار سودجویان، به کتابخانهها و موزههاى غرب و شرق منتقل گردیده است. مجلهها با مقالهها و عکسهاى افتضاحبار و أسفانگیز، و روزنامهها با مسابقات در مقالات ضدفرهنگى خویش و ضداسلامى با افتخار، مردم بویژه طبقهی جوان مؤثر را به سوى غرب یا شرق هدایت مىکردند. اضافه کنید بر آن، تبلیغ دامنهدار در ترویج مراکز فساد و عشرتکدهها و مراکز قمار و لاتار و مغازههاى فروش کالاهاى تجملاتى و اسباب آرایش و بازیها و مشروبات الکلى بویژه آنچه از غرب وارد مىشد. و در مقابل صدور نفت و گاز و مخازن دیگر، عروسکها و اسباب بازیها و کالاهاى تجملى وارد مىشد؛ و صدها چیزهایى که امثال من از آنها بىاطلاع هستیم. و اگر خداى نخواسته عمر رژیم سرسپرده و خانمان برانداز پهلوى ادامه پیدا مىکرد، چیزى نمىگذشت که جوانان برومند ما ـ این فرزندان اسلام و میهن که چشم امید ملت به آنها است ـ با انواع دسیسهها و نقشههاى شیطانى به دست رژیم فاسد و رسانههاى گروهى و روشنفکران غرب و شرقگرا، از دست ملت و دامن اسلام رخت برمىبستند: یا جوانى خود را در مراکز فساد تباه مىکردند؛ و یا به خدمت قدرتهاى جهانخوار درآمده و کشور را به تباهى مىکشاندند. خداوند متعال به ما و آنان منت گذاشت و همه را از شر مفسدین و غارتگران نجات داد.
اکنون وصیت من به مجلس شوراى اسلامى در حال و آینده و رئیسجمهور و رؤساى جمهور مابعد و به شوراى نگهبان و شوراى قضایى و دولت در هر زمان، آن است که نگذارند این دستگاههاى خبرى و مطبوعات و مجلهها از اسلام و مصالح کشور منحرف شوند. و باید همه بدانیم که آزادى به شکل غربى آن، که موجب تباهى جوانان و دختران و پسران مىشود، از نظر اسلام و عقل محکوم است. و تبلیغات و مقالات و سخنرانیها و کتب و مجلات برخلاف اسلام و عفت عمومى و مصالح کشور حرام است. و بر همهی ما و همهی مسلمانان جلوگیرى از آنها واجب است. و از آزادیهاى مخرب باید جلوگیرى شود. و از آنچه در نظر شرع حرام و آنچه برخلاف مسیر ملت و کشور اسلامى و مخالف با حیثیت جمهورى اسلامى است به طور قاطع اگر جلوگیرى نشود، همه مسئول مىباشند. و مردم و جوانان حزباللهى اگر برخورد به یکى از امور مذکور نمودند به دستگاههاى مربوطه رجوع کنند و اگر آنان کوتاهى نمودند، خودشان مکلف به جلوگیرى هستند. خداوند تعالى مددکار همه باشد.
... آیا از یاد بردهاید ستمهایى که آن رژیم لعنتى بر این ملت مظلوم بىپناه روا مىداشت؟ آیا نمىدانید که کشور اسلامى در آن زمان یک پایگاه نظامى براى امریکا بود و با آن عمل یک مستعمره مىکردند و از مجلس تا دولت و قواى نظامى در قبضهی آنان بود و مستشاران و صنعتگران و متخصصان آنان با این ملت و ذخائر آن چه مىکردند؟ آیا اشاعهی فحشا در سراسر کشور و مراکز فساد، از عشرتکدهها و قمارخانهها و میخانهها و مغازههاى مشروبفروشى و سینماها و دیگر مراکز که هر یک براى تباه کردن نسل جوان عاملى بزرگ بود، از خاطرتان محو شده؟ آیا رسانههاى گروهى و مجلات سراسر فسادانگیز و روزنامههاى آن رژیم را به دست فراموشى سپردهاید؟ ...
(۲۴/مهر/۹۵ ۲۳:۴۲)سعدی نوشته است: [ -> ]حالا یک سوال: آیا نویسنده این متن که با بی بند و باری مخالفه، خودش دغدغه های اجتماعی نداره؟ یعنی براش مسائل مناطق محروم مهم نیست؟ مسائل زیست محیطی مهم نیست؟ اون داستان شهرداری رو پیگیری نمی کنه؟ از دکل گم شده سراغ نمیگیره؟ اصلا فکر می کنیم فقط افراد موافق بی بند و باری دغدغه دارند؟لطفا بفرمایید کجا چنین تعمیمی به تمام دغدغه مندان صورت داد ؟