تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
[تصویر: photo533186942912803112.jpg]

پان ایرانیستها و کوروش پرستها میگن که دومیلیون نفر رفتن مقبره منتسب به کوروش

خداوکیلی این جمعیت دو میلیون نفره؟؟ دو میلیون نفر میدونید چقدر ایاب و ذهاب و تدارکات میخواد؟؟

دروغ

[تصویر: photo213909244610723551.jpg]
Big Grinروز کوروش یا روز یهود! یهودیان پیامبرکُش
یهود بخاطر قتل عام ایرانیان،در 13 بدر جشن پوریم میگیرد و اینها برای آزادی آن قاتلان، سر یک قبر خالیConfused
جنس خوب قدرت_توهم

[تصویر: photo293057060855199156.jpg]
درددل از دیار_باقی!
..
دو هزار و اندی سال بود که کسی اسمی از من نمیبرد!
حتی شعرا و فضلای ایران طی این دهها قرن منو
فراموش کرده بودن، گویی اصلا من وجود نداشتم!
.
ولی هرچی که بود لااقل آرامش داشتم!
.

خدا لعنت کنه پدر این رضا_پالان گور به گوری و دختر هرزه شو که از استوانه_گلی من که توش بت_مردک رو ستایش کرده بودم، داستانها ترجمه کردن و اسطوره ها ساختن تا بتونن باهاش اسلام و اسطوره های محبوبش رو بکوبن و براشون رقیب بتراشن!
.
خدا نیامرزه اون پدر و پسر گور به گوری رو که منو مقابل سرورم مولا علی و پیامبر اسلام قرار دادن!
من این دنیا آرزومه فقط یه روز همنشین اون بزرگان شم و اونوقت عده ای به اسم طرفداری از من دارن جلو بزرگان و سرورای من می ایستن و تن منو تو گور میلرزونن!
.
خدا نیامرزه اون قوم نفرین شده ای(بنی اسراییل) رو که من تو فتح بابل آزادشون کردم و اونا بخاطرش هفت آبانو جشن میگیرن و دارن برای مردم سرزمینم این روز رو مقدس و جهانی جلوه میدن!
خدا لعنت کنه یهود و تاریخ شناساشو که برای تخریب اسلام دارن از من و بقیه پادشاها اسطوره میسازن و...!
.
.
د آخه پدر آمرزیده ها من چطور دو هزاروپونصدسال پیش مهد کودک و تونل و ...ساختم؟؟؟
چطور بدون خونریزی ایرانو اندازه دو تا قاره گسترش دادم؟؟؟
جایی که منو کشتن سه هزار کیلومتر از این مقبره ای که دارین بهش سجده میکنین فاصله داره! چرا با سجده کردن بهش روح منو آزار میدین؟؟؟
.

اگه واقعا علاقه ای به من دارید به نیت من به فقرا کمک کنید!
نمیدونم چرا هرچی میگردم تو شما یه فداییوطن پیدا نمیشه!
یه زجرکشیده و فقیر و ...پیدا نمیشه!
.

هشت سال مملکتتونو به آتیش کشیدن...
چرا اون موقع فروهر به گردن نمینداختین و یا کوروش نمیگفتین و از مملکتون دفاع نمیکردین؟؟؟
.
چرا شدین مایه آبرو ریزی من و خانوادم تو این دنیا؟
کجا من گفتم ناموس مردم رو بیارین پاسارگاد سرشو لخت کنین و ازش عکس بگیرین؟؟؟؟
پدر آمرزیده ها مگه راه و روش من لختی و خانوم بازی بود؟؟؟
[/b]

پ.ن؛
خواهش میکنم بخاطر عقده هاتون از حکومت مثل ممنوعیت آب_شنگولی و خانوم بازی و هرزگی منو عذاب ندین!
برید همون یقه نیچه و راسل و صادق هدایتو بچسبین خواهشا!
قلبم گرفت بابا!

دوستی خاله خرسه شماها رو نخوام کی رو باید ببینم؟؟؟
طرفدارای خمینی و امثالهم براش فاتحه میخونن و اون اینور داره کیف میکنه شمام همش واسه من عذاب بفرستین با کاراتون!
معین_ثائر

هویت اجداد من اون کارگر ساده ای بوده که با زحمت کاخ های عظیم رو برای شاهان ظالم میساخته !!

هویت و اجداد من اون دهقان ساده ای بوده که یک از پنج سهم کل درامدشو باید به شاهان مالیات میداده !!

جد من اون کفاشیه که به شاهان ساسانی گفت ؛ کل داراییمو میدم که فقط اجازه کسب سواد به فرزندم بدین !! اما بهش گفتن چون تو از طبقه پایین جامعه هستی حق تحصیل نداری !!

هویت و اجداد من فارابی ها؛ ابن سیناها؛ مولوی ها؛ رودکی ها؛ نظامی ها؛ عطارها؛ سعدی ها؛ رازی ها؛ فردوسی ها؛ ملاصدراها؛ خوارزمی ها و تمام اون مردمی هستن که با دادن خون ؛ طی قرن ها از شرف این کشور دفاع کردن !!
جد من میرزاکوچک خان جنگلیه !! جد من امیرکبیره !! جد من خواجه نصیر طوسیه !! جد من ابوالحسن خاقانیه !! جد من بایزید بسطامیه !! جد من ابوریحان بیرونیه !! جد من سلمان فارسیه !!

جد من اون ایرانیه که گفت سر به دار میدم، اما تن به ذلت نمیدم !!

کشور من بیش از ۷ هزار سال تمدن داره !! خیلی قبل تر از کوروش و احتیاجی ندارم روز آزادی یهودیان مبدٵ تاریخ من یعنی ۲۵۰۰ سال ادعایی شما باشه !!

در کشور من ۷۰۰۰ سال قبل عمل جراحی چشم انجام می شده !!

چرا باید بخاطر خواست و منافع سیاسی یه عده چشم رو تاریخ گهربار قبل از هخامنشیان ببندم و خودم با دست خودم تاریخمو جعل و سانسور کنم ؟؟

کامنت تأثیرگذار یکی از ایرانیان خارج از کشور زیر پست اینستاگرامی در مورد روز کوروش[/b]
[تصویر: photo532582499280553429.jpg]
در سال ۱۹۷۸ رژیم غاصب صهیونیستی به لبنان حمله کرد و در سال ۱۹۸۲ بیروت را گرفت. همه فکر کردند که لبنان مانند فلسطین شد و کسی نمی تواند با اسرائیل مقابله کند. اما ۱۱ نوامبر اتفاقی افتاد که همه چیز را عوض کرد و موازنه تاریخ را به هم ریخت.

جوانی هجده ساله به نام « احمد قصیر » با ماشینش که پر مهمات بود بیش از ۱۵۰ افسر اسرائیل را به درک واصل کرد.

این اولین عملیات شهادت طلبانه بود که بعد از آن کار اسرائیل تمام شد.

احمد در وصیت نامه خودش می نویسد :

« عملیات شهادت طلبانه را از نوجوان ۱۳ ساله ایرانی به نام حسین فهمیده یاد گرفتم » !!

حالا فهمیدید که چرا امام(رحمة الله علیه) فرمودند : رهبر ما آن طفل سیزده ساله است.

عملیات شهادت طلبانه به کابوس اسرائیل تبدیل شد. تا اینکه الان رژیم غاصب صهیونیستی می گوید :

« تنها عملیاتی که اسرئیل هیچ وقت نمی تواند جلویش را بگیرد همین عملیات های شهادت طلبانه شیعیان است. اگر جلو عملیات های شهادت طلبانه گرفته شود اسرائیل خیلی جلو می افتد !! »

حالا متوجه می شوید چرا اسرائیل با حسین_فهمیده و درس قهرمان کوچک در کتب درسی بچه های ما مشکل دارد ؟؟

و با نفوذ عمال داخلی این درس از پیامهای آسمانی کلاس ششم حذف می شود ؟؟

او می داند که همه از حسین فهمیده درس می گیرند، پس باید جلو درس گرفتن آنها را بگیرد !!

سخنرانی واقعاً تحسين برانگیز نماینده لهستان

در پارلمان اروپا

در حمایت از ایران

کاش میشد نصف یا شاید هم کل دیپلمات‌هایمان را با این آقا جایگزین کنیم

دانلود: [تصویر: download.png] دانلود نسخه موبایل | دانلود نسخه با کیفیت: [تصویر: download.png] | حجم فایل: 7.64 MB

معادله های استعمار

استعمار همیشه معادله های جالبی برای تحمیق ملت ها داشته!

.
بی_بی_سی_فارسی به ایرانیا میگه؛
ایرانیان بیدار شید که شما تمدن دو هزار ساله داشتید و مسلمانان به شما حمله کردن و تجاوز و فلان...
به خون و ریشه آریایی تون افتخار کنید و از دین اعراب پیروی نکنین!
بی بی سی عربی به عربها میگه؛
بیدار شید که ایرانیا میخوان امپراطوری شون رو احیا کنن و بر شما تسلط پیدا کنن!اونها از اعراب متنفرن!
اونها شما رو #دشمن اصلیشون میدونن! ببینین تو فیلما چی میگن در موردتون!

.
.
[b]به فلسطینی ها و اهالی مقاومت که سنگر اول ایران مقابل حرامزاده های اسراییل محسوب میشن میگه؛
ببینین! مردم ایران همگی میگن نه غزه نه لبنان! جانم فدای ایران! واسه خاطر چه کسایی دارین مقاومت میکنین؟؟؟ بیاین و به فکر زندگی خودتون (صلح با حرامزاده ها) باشین!
.
به ایرانیهای ساده_لوح به دروغ میگه؛
فلسطینی ها خون شیعیان ایرانی رو قبول نکردن!
اونها ناصبین و از شیعیان بیزارن!
شمال لبنان و لب ساحلشو ببینین! لخت خوابیدن و شما پولتونو میدین تا از اونا حمایت کنین!

.
.
تو شبکه های لندنی شیعه میگن؛
قمه_زنی از شعایر شیعه بوده و باید احیا شه!
فحاشی و لعن علنی به مقدسات اهل سنت از اولویت هاست!
دشمن شما آمریکا و اسراییل نیس! سنی ها هستن!

.
تو شبکه های لندنی سنی میگن؛
ببینین اینا در مورد مقدساتتون چی میگن!
دیدین راست میگفتیم که شیعه دشمن اصلی شما و دینتونه و نه آمریکا و اسراییل؟؟؟

.
.
.
همین معادله ها برای مردم خودشون هم قابل برقرار کردنه!
کافیه داعش از جنایاتش به سبک هالیوود فیلم بگیره!
کافیه خرج مراسم قمه زنی و انحرافی شیعه تامین بشه و به نحو احسن تو دنیا پخش بشه!

..
خیلی راحت میشه هر دو طرف معادله اسلام رو باهاش تو دنیا بی آبرو کرد!
.
.
پ.ن؛
بعد از مراسم جعلی هفت_آبان همونطور که انتظارشو داشتیم تو رسانه های منطقه و سعودی و وهابی دارن به شدت روی این مراسم مانور میدن که ببینین شیعیان ایران درد اسلام ندارن!
اونها میخوان انتقامشونو از اعراب بگیرن!
اونها بت پرست شدن و به قبر پادشاهان سجده میکنن!!!
..

معین_ثائر

[تصویر: 424591_168.jpg]

صبحانه_نهار_شام_فریب!!![/b]

.
ساده_لوحان ایرانی علاوه بر وعده هایی غذایی معمول وعده ای با عنوان فریب هم دارند که از قضا علاقه خاصی به خوردن آن دارند!!!

یادتونه ابله ها برای زیر سوال بردن نذری و محرم چه گریبان ها که ندریدند و چه عربده ها که نزدن؟؟؟
[/b]
.
یادتونه این آقا دکتر عزیزو که برا بیماراش صدای حضرت شجریان تجویز میکرد؟؟؟
.
یادتونه سرکار علیه تهمینه_میلانی رو که اول کاریکاتور نذری رو پخش کرد و وقتی که دید ملت اعتراض کردن این پستو گذاشت و گفت زن و مادرزن این دکتر تبریزی بخاطر غذای_نذری آلوده فوت کردن؟؟؟
.
یادتونه حرومزاده های اونور آبی چه برنامه ها که دربارش نساختن؟؟؟

[تصویر: alireza-salehi-tab-photokade.jpg]
خوب کبک های عزیز!
سرتونو بیارین بیرون که برفا آب شدن!
دوباره کسایی که با محرم و نذری درافتادن ور افتادن!
.
ایشون به دست داشتن در قتل اون دو نفر اعتراف کردن!!!
تکرار میکنم اعتراف کردن!

.
پ.ن1؛
پزشک تبریزی که ادعا می شد همسر و مادربزرگش در اثر خوردن غذای نذری فوت کرده اند، به دست داشتن در قتل این دو اعتراف کرده است/فارس
[b]Farsna

.
پ.ن2؛
وعده گول امشبتون سرد نشه ساده لوحهای عزیز!سفره صدای آمریکا و بی بی سی و... منتظر شماست!
نوش جان
.
پ.ن3؛
انتظار نداشته باشید این خبرو تو دایره زنگی ببینیدا! اصلا مگه قتل همسر و مادر مهمه؟؟؟ اونم کسی که صدای شجریانو نسخه میکرده؟؟؟؟ اون هم کسی که تا دیروز میگفتن قربانی غذای نذری بوده!
اگه حق طلبید سه تا لینک از خبرگزاری های رسمی کشورو میذارم ببینید!

.
[/b]
پ ن 4:پیام تسلیت وزیر بهداشت به دکتر صلحی تبریز

http://www.farsnews.com/newstext.php?nn=13950809000101

http://www.tabnakazarsharghi.ir/fa/news/320220/پزشک-تبریزی-اعتراف-کرد

http://www.entekhab.ir/fa/news/301253/پزشک-تبریزی-به-دست-داشتن-در-قتل-همسر-و-مادرهمسرش-اعتراف-کرد
.
معین_ثائر
فک کنید یه دکتر خیلی خوش خط و نیکوکار
محبوب بین مردم منطقه شون
معروف تو فضای مجازی
و از همه مهمتر مشتاق و دوستدار آهنگ های شجریان.
یه همچین آدمی بخاطر تجویز آهنگ های شجریان و خط خوبش به سرعت محبوب میشه.
حالا بگید کیا از این محبوبیت میترسن؟؟
اصلا بحث غذای نذری نیست.
یادتون رفته همین چند سال پیش بسیجی ها تو جنوب به دخترهای بدحجاب چاقو میزدن.؟؟
یادتون رفته همین چند سال پیش رو سر و صورت دخترهای مردم اسید میپاشیدن ؟؟
یا اون یارویی که سال 68 یا 78 به بهانه امر به معروف چندین زن رو کشته بود الان یادم نیست اسمش
و ..........
و ..........
و .............
این کینه توزی ها از چه قماشی بر میاد؟؟
تجربه ثابت نکرده؟؟
چرا یه دکتر باید نامزد و مادربزرگ خودش رو بکشه اونم با غذا؟؟؟
بعد یهو اعتراف کنه من کشتم.
!!!!!!!
از همون اعترافای بامزه و زورکی Angry
برید خجالت بکشید
تو این دنیاتون تا بودید خرابکاری کردید حداقل به فکر جهنم اون ور باشید
حاضرم قسم بخورم زن و مادر زن این بدبخت رو بخاطر کینه ای که از محبوب شدنش به واسطه شجریان به دل گرفتن کشتن
حالا در آینده معلوم میشه.
این آقای دکتر اگه میخواست قتل انجام بده چرا قبلش اومد خودشو معروف و انگشت نمای خاص و عام کرد؟؟؟
[تصویر: photo293057060855199204.jpg]
اسکولوژی!
.
اسکل پرنده ایه که وقتی برا زمستونش غذا ذخیره میکنه بعدا یادش میره کجا گذاشتتشون!
حتی شاید ازش بپرسی غذاتو کجا گذاشتی میگه غذاااا؟؟؟ کدوم غذا؟؟؟
.

.
حکایت بعضی سبک_مغزان فضای_مجازی هم همینه!!!
.
.
یه روز برای شهاب_مرادی سند خونه صادر میکنن و بهش فحش میدن! درحالی که خودش میگه کذبه!
.
یه روز برای کامران_نجف_زاده شایعه درست میکنن که طرف اون سر دنیا روحشم ازش خبر نداره!
.
یه روز میگن فرزند_رهبری پرورش اسب داره و میلیاردره! سندش کو؟؟؟ ننه قمرشون تو مهمونی میگفت!
.
همین سبک مغزا برا پرونده شیش سال پیش یه نفر که هم خودش میگه کذبه و هم دستگاه قضا براش قرار منع تعقیب صادر کرده ببین چه فحاشی ها و در فشانی ها که نکردند!کافیه یه نگا به فضای مجازی بندازی!
.

همین سبک مغزا وقتی ماه پیش بهشون گفتیم چرا فقط خانواده دکتر تبریزی بین اون همه گیرنده نذریمسموم شدن و فوت کردن کور و کر بودن و مشغول پست گذاشتن از عرب_ستیزی و محرم ستیزی!
..
حالا تمامی خبرگزاری های رسمی کشور امروز اعلام کردن آقا دکتره اعتراف کرده خودش مسبب این جنایت بوده!
.
از اونور هم خانواده این حضرت آقا به عنوان منبع آگاه!تکذیب کردنو...!!!
به یارو گفتن شاهدت کیه؟ گفت دمم!

.
از اسکل های سبز و بنفش تا دیروز برای ایشون پیام تسلیت میفرستادن! حتی جناب پزشکیان و امثالهم!
تو خبرگزاریاشون میگفتن همدردی با پزشک اصلاح طلب هوادار شجریان!
ولی حالا میگن چرا هی بهش میگین اصلاح طلب بوده؟؟ اصلا به شجریان چه ربطی داره!!!؟؟؟
.

.
پ.ن؛
آی کیوی زیاد بالایی نمیخواد دو دوتا چهار تا کردن و مقایسه این چند مورد بالا...
ولی امان از روزی که دوستان علاقه به اسکل شدن پیدا کنند!
.
معین_ثائر
سلام
از من می شنوید به هیچ خبرگزاری اعتماد نکنید. نه خارجی نه داخلی. اینها همه با هدف و جهتگیری کار می کنند.
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

تاریخی ترین، دروغ ها در دفاع از فساد شهرداری

بیـن مطـالـب 2 مـاه گذشـتـه ی رسـانـه ها در دفـاع از فسـاد شهـرداری،

تاریـخـی تـریـن دروغ هـا متـعـلــق اسـت به دفـاعـیــات 2 ماه پیـش آقـای

"صلاحی" (نماینده ی شهرداری) روی آنتن زنده تلویزیون، که ماندگار شد✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: ویدئوی بالا را از دست ندهید........ .
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
(۹/آبان/۹۵ ۱۹:۵۴)vahrakan نوشته است: [ -> ][تصویر: photo533186942912803112.jpg]

پان ایرانیستها و کوروش پرستها میگن که دومیلیون نفر رفتن مقبره منتسب به کوروش

خداوکیلی این جمعیت دو میلیون نفره؟؟ دو میلیون نفر میدونید چقدر ایاب و ذهاب و تدارکات میخواد؟؟

بذارید یه هفته بگذره بعد دست به دروغ پردازی و تحریف بزنید
این عکس خیلی معروفه مال الانم نیست مال چندین سال قبل هست

عکسهای مراسم امسال:

[تصویر: 285371_597.jpg]

[تصویر: 285372_633.jpg]

[تصویر: 285373_569.jpg]
(۱۲/آبان/۹۵ ۱۰:۱۵)پارمیس نوشته است: [ -> ]بذارید یه هفته بگذره بعد دست به دروغ پردازی و تحریف بزنید
این عکس خیلی معروفه مال الانم نیست مال چندین سال قبل هست

عکسهای مراسم امسال:

[تصویر: 285371_597.jpg]

[تصویر: 285372_633.jpg]

[تصویر: 285373_569.jpg]
حالا من که نمیدونم که تصاویر مال چه زمانیه ،ولی ایا اینا دو میلیون نفرند ؟؟؟؟؟!!!!!Big Grin

اطرافیان خود را امتحان کنید !!

یک انقلابی و یک حزب اللهی و یک مدعی احمدی نژادی باید ﺧﻮﺵ ﺳﺨﻦ ﺑﺎشد !!

اگر دیدید فردی یا شخصیتی مدعی انقلابی بودن یا حزب اللهی بودن یا متدین بودن و ... است

اما با کوچکترین مخالفت یا انتقادی از کوره در می رود
[b] و به شما توهین می کند، و یا به شما اتهام می زند، بدانید :که انسان صادقی نیست !!

او شیعه اهل بیت نیست، چه رسد به یک انقلابی یا عدالتخواه !!

ﻭﻗﺘﯽ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﻨﺪ ﺑﺪﺍﻧﻨﺪ ﮐﻪ ﻫﻨﺪﻭﺍﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﯾﺎ ﻧﻪ، ﺑﻪ ﺁﻥ ﺗﻠﻨﮕﺮ می ﺯﻧﻨﺪ ﻭ ﺍﺯ ﻧﻮﻉ ﺻﺪﺍﯼ ﺁﻥ ﻣﺘﻮﺟﻪ ﻣﯽ ﺷﻮﻧﺪ ﮐﻪ ﺭﺳﯿﺪﻩ ﺍﺳﺖ ﯾﺎ ﻧﻪ ...

ﺍﻧﺴﺎﻥ ﻫﺎ ﻫﻢ ﻫﻤﯿﻦ ﻃﻮﺭﻧﺪ !!

ﺍﮔﺮ ﻣﯽ ﺧﻮﺍﻫﯽ ﮐﺴﯽ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺳﯽ ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﻪ ﺻﺪﺍ ﺩﺭ ﺑﯿﺎﻭﺭ !!

ﯾﻌﻨﯽ ﺑﻪ ﺳﺨﻦ ﻭ ﺑﻪ ﺣﺮﻑ ﺑﯿﺎﻭﺭ !!

ﺁﻥ ﮔﺎﻩ ﺍﺯ ﺟﻨﺲ ﺣﺮﻑ ﻭ ﺳﺨﻨﺶ، ﺍﻭ ﺭﺍ ﺑﺸﻨﺎﺱ !!

عصبانیش کن، تا نقاب از چهره اش کنار برود !!

اگر هزار مرتبه به سخنانش توجه کنی و حرکت باب میل او را انجام بدهی و فقط یکبار به طور امتحانی کار مورد علاقه او را انجام ندهی ...

به راحتی از او شناخت پیدا می کنی !!

ﭼﻮﻥ ﺑﻪ ﻗﻮﻝ ﺍﻣﯿﺮ ﺍﻟﻤﻮﻣﻨﯿﻦ ﻋﻠﯽ ﻋﻠﯿﻪ ﺍﻟﺴﻼﻡ :

ﺍﻻﻧﺴﺎﻥُ ﻣَﺨﺒﻮﺀٌ ﺗَﺤﺖَ ﻟِﺴﺎﻧِﻪِ

ﺁﺩﻣﯽ ﻣﺨﻔﯽ ﺍﺳﺖ ﺩﺭ ﭘﺸﺖ ﺯﺑﺎﻧﺶ ...

‏(ﻣﯿﺰﺍﻥ ﺍﻟﺤﮑﻤﻪ , ﺟﻠﺪ 4 , ﺹ 766 ‏)

آیا نظام جمهوری اسلامی یک نظام علوی است ؟؟

در دوران حکومت امام علی علیه السلام، به آن حضرت خبر رسید که "ابن هرمه" مأمور حکومتی ناظر بر بازار اهواز، مرتکب خیانتی شده است.

امام علیه السلام پس از اطلاع ، به فرماندار خود در اهواز چنین نوشت :

هنگامی که نامه مرا خواندی، ابن هرمه را از نظارت بازار برکنار دار و او را به مردم معرفی کن، و به زندانش بیفکن و آبرویش را بریز، و به همه بخش های تابع اهواز بنویس که من _علی_چنین عقوبتی برای او معین کرده ام !!

مبادا در مجازات او غفلت یا کوتاهی کنی، که نزد خدا خوار می شوی، و من به زشت ترین صورت ممکن تو را از کار بر کنار می کنم و خدا آن روز را نیاورد !!

الله اکبر

و چون روز جمعه رسید، او را از زندان درآور و ۳۵ تازیانه به او بزن و او را در بازار بگردان و هر کس گواهی آورد که ابن هرمه از او چیزی گرفته است، او را با گواه قسم بده و مبلغ را از مال ابن هرمه بردار و به صاحب آن مال بپرداز و دوباره او را خوار و سر افکنده و بی آبرو به زندان بازگردان، و پاهایش را در بند بگذار، و تنها برای نماز باز کن و فقط اگر کسی برایش خوراک یا نوشیدنی یا پوشاک یا زیراندازی آورد به او برسان !!

مگذار ملاقاتی داشته باشد، تا مبادا راه پاسخگویی به محاکمه را به او یاد دهند و به آزاد شدن از زندان امیدوارش سازند.

و اگر دانستی که کسی چیزی (عذری) را به او آموخته است که به مسلمانی زیانی می رساند، او را نیز تازیانه بزن و زندانی کن تا توبه کند.

شبها زندانیان را به فضای باز بیاور تا تفریح کنند، جز ابن هرمه !!
مگر بترسی که بمیرد، در این صورت او را نیز به حیاط زندان بیاور و اگر دیدی هنوز طاقت تازیانه خوردن دارد، پس از ۳۰ روز، ۳۵ تازیانه دیگر به جز ۳۵ تازیانه نخستین به او بزن و برای من بنویس که درباره بازار (و نظارت بر آن) چه کردی، و پس از این خیانتکار، چه کسی را برگزیدی، در ضمن حقوق ابن هرمه خائن را نیز قطع کن !!

دعائم الاسلام ۵۳۳-۵۳۲ / الحیاة ۴۱۰-۴۰۹

پینوشت : «مهدی هاشمی رفسنجانی» از تمام ماه هایی که باید در زندان حضور داشته باشد، آنهم هتل اوین، تنها ۸۳ روز در زندان بوده و الباقی را در بیرون از زندان به بهانه های مختلف مشغول خندیدن به ریش ملت مظلوم ایران بوده است .

نباید از این قوه قضائیه توقع برخورد انقلابی و «عدالت علوی» با مفسدین منافق را داشت .

چه برسد به برخورد با فیش های نجومی دولت و املاک نجومی شهرداری و فساد اقتصادی و رانت های استفاده شده بانک ها و صندوق ذخیره فرهنگیان مظلوم و ...

فیلم/ استدلال مضحک پروانه سلحشوری در دفاع از سلطانی‌فر
پروانه سلحشوری در دفاع از وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان با ذکر خاطره‌ای از دوستانش گفت: اینکه برای آقای سلطانی‌فر دو رکعت نماز می‌خوانند، در رأی اعتماد مجلس کافی نیست!؟
دانلود

[تصویر: 82289858-71135762.jpg]
نطق طوفانی نماینده ورامین در مجلس
سید‌حسین نقوی‌حسینی نماینده مردم ورامین در مجلس، در جلسه بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، انتقادات صریح خود را از رئیس‌جمهور و وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش مطرح کرد.

دانلود فیلم

فریاد های شجاعانه نماینده انقلابی مردم ورامین (نقوی حسینی) بر سر رئیس جمهور !!!

ماشاءالله به مردم خوش غیرت و مومن ورامین با این نماینده شجاعشون
ماشاءالله

آنوقت دختر صفدر_حسینی، فرزند نجومی بگیر معروف دولت و متاسفانه نماینده مردم شریف تهران !

همونی که به سفارش حضرات خ...و ه...و ر... وارد لیست شد !

تو تریبون مجلس، از دریافتی نجومی پدرش دفاع میکنه و میگه حقمون بود !!!!

تو چشم مردمی که مجبور به انصراف از یارانه شدن نگاه میکنه میگه سهممون از انقلاب بود !!!

لیست انگلیسیه دیگه !!!!

دو روز قبل از انتخابات مجلس رهبر این مملکت فرمود تاثیر این انتخاب به خود شما بر میگرده !

بفرما اینم تاثیرش !

این میشه که نماینده مردم ورامین برای بیکاری و فقر و تورم مردمش فریاد میزنه !

نماینده مردم تهران که نه، مردم نیاوران از حقوق_نجومی پدرش دفاع میکنه !

حالا میدونید چرا بالانشین ها، میلیاردر ها و فوتبالیست ها و بازیگر ها و امثال مهناز افشار و باران کوثری و ... دنبال لیست_امید بودن و داب اسمش میساختن ؟؟
همونایی که الان هم دنبال اینن که تو هالوین چه ماسکی بزنن ؟

چجوری فخر فروشی مجازی ؟؟
چون سیرن آقا !!
سیرن !
سیره سیر !

تا خرخره شون پره !

شکمشون سیره !
زیر شکمشون هم سیره !

کل خاندانشون هم سیره !
سگا و گربه هاشون هم سیرن !

باک ماشینشون پره !

جیباشون پره !

حساباشون پره !

انبار هاشون پره !

به عمرشون اتوبوس و مترو ندیدن !

باید برن سراغ کسایی که براشون ایرباس و بویینگ و پژو وارد کنن !

مریضن برن سراغ کسایی که از بیکاری و فقر بگه ؟؟

حسن روحانی که برای دفاع از وزرای پیشنهادی خود به صحن مجلس شورای اسلامی رفته بود، در گوشه ایی از سخنان خود فرمود:
Confused"نسل جوان باید برای اینده امیدوار باشد؛ چرا اعتیاد داریم؟ چون ناامیدی حاکم شده، چون برخی رسانه ها پمپاژ ناامیدی در نسل جوان ایجاد می کنند."

باید به ایشان متذکر شد:

Confusedحس ناامیدی را ان مسئولی در جوانان القاء می کند که فرمود؛ "در هیچ صنعتی بجز ابگوشت_بزباش و قرمه_سبزی توان رقابت نداریم." و با القای همین سخنان به جوانان کشور بود که رشد علمی ما نسبت به سال 2014 طبق اماری که سایت سایماکو اعلام میکند، 9 درصد کاهش داشته، که این یعنی فاجعه...!

Sadحس ناامیدی وقتی در جوان القاء میشود که ان مسئول میلیادر دولت در همایش صادرات می گوید: "برای حضور در بازارهای بین المللی از مدیران با تجربه خارجی و دانش انها باید استفاده کنیم." و برای همین است که مدیریت اشپزخانه ناوگان حمل و نقل ریلی را به اطریشی ها واگذار می کند..!

Dodgyحس ناامیدی وقتی در جوان هویدا میشود که تمام مشکلات کشور را به مذاکرات_هسته_ایی پیوند بزنی و با وعده های پرطمطراق جوان_بیکار را به پای صندوق های رای بیاوری و در زمانی که نوبت چیدن #گلابی های باغ برجام می رسد به او وعده #صبر بدهی...! ان هم جوانی که دلش را خوش کرده بود، تا برجامت مشکل بیکاریش را حل کند...

Confusedحس ناامیدی وقتی ایجاد می شود که ان جوان طالب ازدواج را برای دریافت وام_ازدواج با انواع و اقسام دست اندازی ها روبرو کنی ولی به ذخایر_نظام وام هایی با بهره یک درصد بدهی...!

Confusedحس ناامیدی یعنی اینکه علی رغم درخواست امام المسلمین به برخورد با ویژه خواران و حرام_خواران، تو انان را ذخیره_نظام بنامی و انان با وقاحت حق "اوقات فراغت فرزندانشان" را از بیت_المال طلب کنند...و تو اراده ایی برای برخورد با انان نداشته باشی...

HuhHuhحس ناامیدی یعنی برای گشایشات پسا برجامی دست خود را به سوی کدخدا دراز کنی، در حالیکه امام المسلمین نسخه اقتصاد_مقاومتی را برای کشور می پیچد، و تو اعتقادی به ان نداری...

Confusedحس ناامیدی یعنی به ملتی که بیش از 37 سال دشنه تحریم شیطان بزرگ را بر قلب خود حس کرده ، وعده همزیستی مسالمت امیز با کدخدا را بدهی در حالیکه او نسخه شوروی زمان گورباچف را برای تو پیچیده(اعترافات جان کری در دانشگاه شیکاگو)...

Confusedو حس ناامیدی در جوان یعنی اختلاس 8000 هزار میلیاردی را بدهی معوقه بنامی در حالیکه دولتت را به جوانان، دولت پاکدستان معرفی کرده بودی....

و حس ناامیدی یعنی......
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

شاهراه نرمالیزاسیون کامل انقلاب اسلامی

امـشـب در بـرنامـه ی "ثــریـــا"، آقای مهندس "افشیـن میرزایی" به عنوان محور تیم تحریریه ی
کتاب "گزارش ناخوانده" بالأخره گوشه‌ ی پرونده ی توافق ژنو و توافق وین (برجام) را در حیطه ی
تحریم‌ ها بالا می ‌زند.

[تصویر: Gozarsh_e_Nakhandeh.jpg]

توضیح آنکه کـــودکــان عـرصـه ی سیـاست فکر می‌ کنند برجام نکات مثبت و منفی ‌ای داشت
که بـــایـــد بـــرای جـلــوگــیـــری از بــدعـهــدی آمــریــکــا بــر اجــرای بـرجـام پافـشـاری کنیـم.
ایـــن‌هـــا هــمـــان (قـبـیـلــــه ی) اصـولـگــرایــان هستـنـد.

جــوان‌تـرهـا خیـال می‌کنند برجام خود متنی نامتوازن دارد که فاصله ی داده ‌ها و ستانده ‌ها در
آن غــیــرمنـصـفــانــه اسـت و تیـم مـذاکــره ‌کنـنـده را بایـد در این معامله فریب‌ خورده دانست.
این‌ها جنبش عدالتخواه و جبهه ی پایداری و امثالهم هستند.

اما با کمــی دقـت بیشتــر معـلـوم می ‌شود برجـام "شاهراه نرمالیزاسیـون کامل انقلاب" برای
رسیـدن به آرزوی آلمـان و ژاپـن اسـلامی اسـت و در ایـن راه، این ایران اسـت که بایـد وفاداری
کامـل خـود را بـه آمریـکا نشـان بدهـد و ایـن مهـم جـز از راه تـداوم و حتـی تشدید تحریـم ‌ها و
ســکـــوت هــم‌زمـــان ایــــران حــــاصــــل نـخــواهـــد شـد.

امشب این "تداوم و تشدید" را بیشتـر خواهیـم فـهمیـد تا بلکـه به درک جایگاه تاریخـی برجـام
نزدیـــک‌تر شــویــم... احتـمالاً بعد از مشروح سخنان رهبر معظم انقلاب / شبکه ی یک سیما✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿

[تصویر: mirzaeipour_jashne_solhe_emamhasan.jpg]

منبع: کانال تلگرامی آقای "محمدمهدی میرزایی‌پور" – دبیر سیاسی اسبق بسیج دانشگاه صنعتی امیرکبیر
.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
(۱۲/آبان/۹۵ ۱۲:۱۷)vahrakan نوشته است: [ -> ]حالا من که نمیدونم که تصاویر مال چه زمانیه ،ولی ایا اینا دو میلیون نفرند ؟؟؟؟؟!!!!!Big Grin
[تصویر: 82289858-71135762.jpg]ConfusedConfusedSadBig GrinConfusedConfusedHuhHuhConfusedConfused

خب شما که نمیدونید تصویر مال چه زمانیه برای چی میذارید?????
حالا گیریم ۲ میلیون هم نباشن به هر حال تعدادشون از کسانی که ۹ دی به زور کیک و ساندیس و بدون هیچ ترس و واهمه ای جمع میشن بیشتره
راستی این همه جمعیت و این همه حاشیه پس چرا تلویزیون حتی یه خبر یه دقیقه ای هم از حضور مردم پخش نکرد ???
این صدا و سیمای میلی به چه زبونی دیگه بگه دشمن مردم و تاریخ کشور هست ?!
یه موضوع دیگه رو هم همینجا بگم که اون پزشک تبریزی عضو اصلاح طلب و فعال شهرشون بوده
اینم یه دلیل برای کشتن خانواده اش و پاپوش درست کردن برای خودش و اصلاح طلب ها
آدرس های مرجع