تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۱۹/بهمن/۹۶ ۲۰:۳۰)vahrakan نوشته است: [ -> ]1- شنیدید با تمسخر به انقلابیون میگن ساندیس خور!

2- حتماً هم دیدید که تو جمع و برهنگان،محجبه رو مسخره میکنند!
1- دوستان شما خیلی مظلوم هستن و هیچ حرف بدی نمی‌زنن. طفلکی‌ها

2- انقدر که اطرافیانتون تندرو هستند (و هر چه توی ذهنشون هست سریع میگن) اطرافیان ما اینطور نیستن. در همین تالار انواع توهین‌های جنسی و غیر جنسی به من شد صرف اینکه سوالی مطرح کردم. این رو چه طور توجیه می‌کنید؟
در کم شعوری امثال افرادی که چنین چیزهایی را می‌نویسند (از منتشر کردنش شرم دارم) چه کسی مقصر است؟

[تصویر: v200080_DVco7.jpg]
(۱۹/بهمن/۹۶ ۲۲:۵۷)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]1- دوستان شما خیلی مظلوم هستن و هیچ حرف بدی نمی‌زنن. طفلکی‌ها

2- انقدر که اطرافیانتون تندرو هستند (و هر چه توی ذهنشون هست سریع میگن) اطرافیان ما اینطور نیستن. در همین تالار انواع توهین‌های جنسی و غیر جنسی به من شد صرف اینکه سوالی مطرح کردم. این رو چه طور توجیه می‌کنید؟
در کم شعوری امثال افرادی که چنین چیزهایی را می‌نویسند (از منتشر کردنش شرم دارم) چه کسی مقصر است؟

[تصویر: v200080_DVco7.jpg]
سلام

ببینید وقتی انسان عصبانی ميشه اینجوری ميشه فارغ از اینکه چه عقایدی داشته باشه
تنها راهش نادیده گرفتن توهین هست تا بحث منحرف نشه

و البته تمسخری که امثال شما می کنن اینقدر باعث ناراحتی ميشه که خدا بهتر می دونه و پر واضحه که تمسخر هم توهین حساب ميشه

در ضمن شما سوال نکردی بلکه از اقدام بی حجابی دفاع کردی و خودت اعتراف کردی به خاطر لجبازی با کاربران مخالف خودتون بود که داشتید بحث می کردید حتی الان هم این هیجان و لجبازی در پست های خودتون مشهوده پس بهتره با پشت سرگذاشتن گذشته چنانچه بحثی دارید در کمال احترام بیان کنید

(۲۰/بهمن/۹۶ ۱۵:۱۸)قلب نوشته است: [ -> ]شما سوال نکردی بلکه از اقدام بی حجابی دفاع کردی
شما خودتون از یه طرف دعوایی و صلاحیت قضاوت در این موضوع رو نداری. من با فردی که در موضوع دخیل نبوده مطرح کردم تا قضاوت با ایشون باشه.

ضمن اینکه تاپیک دختر خیابان انقلاب هنوز این جا برقراره (یکیش که به خاطر فحاشی و تهمت‌های دوستاتون به مدیر بسته شده) سوال منم روشن بود!

برو ببین اولین پاسخی که به من داده شده چیه؟ (وصف شوهرخواهی آن هم به سبک حیوانات)

[تصویر: j182500_Opera_Snapshot_2018-02-10_070047...she_ir.png]
(۲۱/بهمن/۹۶ ۸:۰۵)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]شما خودتون از یه طرف دعوایی و صلاحیت قضاوت در این موضوع رو نداری. من با فردی که در موضوع دخیل نبوده مطرح کردم تا قضاوت با ایشون باشه.

ضمن اینکه تاپیک دختر خیابان انقلاب هنوز این جا برقراره (یکیش که به خاطر فحاشی و تهمت‌های دوستاتون به مدیر بسته شده) سوال منم روشن بود!

برو ببین اولین پاسخی که به من داده شده چیه؟ (وصف شوهرخواهی آن هم به سبک حیوانات)

[تصویر: j182500_Opera_Snapshot_2018-02-10_070047...she_ir.png]
سلام
اول اینکه من قضاوت نکردم و دعوایی هم ندارم
مشکل شما دقيقآ اينه که شخصی برخورد کردی وقتی قضیه رو شخصی کنید همین ميشه

شما جوري با این کار و افراد همراه شدی که توهین به اونها رو مساوی با توهین به خودت و البته جنس زن گرفتی که این غلطه
اینجا يه تالار پرته که فقط 1000 نفر بهش سر میزنن و تاپیک ها هم معمولا فقط توسط اعضای فعال دیده ميشه و هر بار که همون افراد وارد تاپیک بشن به تعداد بازدید اضافه ميشه
کاربران هم افرادی از تفکرات مختلف هستند و ممکنه هر حرفی بزنن این دلیل نمیشه شما اینطور برخورد کنی

حالا اگر کاربری اشتباهی هم کرد که نباید یک پست در میان روی اون اشتباه تاکید بشه و اینکار غیر عقلانی هست اگر شما اون طوری برخورد نمی کردی کل تاپیک به این روز نيافتاده بود
اینجا آدمای مریض هم میان و کاربران ممکنه فکر کنن شما هم یکی از اونها هستید

از ما گفتن بود خوددانی
(۱۹/بهمن/۹۶ ۲۲:۵۷)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]1- دوستان شما خیلی مظلوم هستن و هیچ حرف بدی نمی‌زنن. طفلکی‌ها

[تصویر: v200080_DVco7.jpg][/align]

ابتدا با ید عرض کنم که تصویری که شما اسکرین شاتش کردی و در این جا می خوای بکوبیش توی سر برو بچ ولای و حامی نظام و حزب اللهی و بسیجی ...از تویتر گرفته شده که پر از جبهه های مخلتف و فیکه و هر شخصی میتونه خودش رو در هر قالبی بگنجونه و از اون ناحیه به مخاطبانش هر حرفی رو بزنه در ثانی مگه من و دوستانم وجود چنین افرادی رو انکار کردیم که شما انگار مثل ارسطو یافتم یافتم میکنی ...سوما ..دوستان زامبی شما که فحشای علنی شون در فضاهای مجازی اظهر من الشمسه و نیازی نیست چیزی که خودشون اظهارش میکنند از نام برده بشه ..هر ادم عاقلی میدونه که ادامه روند نه به حجاب اجباری .....نه به جمهوری اسلامی و نه به اسلام و تبلیغ بی خدایی و این مزخرفاتیه که در ایران جایی نداره و بنده به عنوان یک بسیجی و پیرو ولایت فقیه با این تفکرات علنا برخورد میکنم .....فرقی نداره که در فضای مجازی باشه و یا در سطح جامعه ...این کشور با جماعت فاسدی مثل کمونیستها و سوسیالیستها و منافق ها و کوموله ها و دموکراتها که عقبه شون سازمانهای جاسوسی غرب بوده دست و پنجه نرم کردند و برای وجب به وجب این خاک خون دادند تا این انقلاب رو حفظ کنند ، حالا شما فکر میکنید با سه چهار تا لیدر سوسول مثل محمد حسینی و مسیح پولی نژاد میتونید با روسری علم کردن سر چوب دنبال تغییر قانون اساسی و ماهیت اصلی انقلاب باشید ...اصلا به این نتیجه نخواهید رسید ....تا زمانی که تفکر انقلابی و بسیجی و ولایی وجود داره شما فنا خواهید شد ...پس برید داخل خونه هاتون کشف حجاب کنید و این قدر وقت مردم و صرف بطلیات خودتون نکنید
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۳۶)vahrakan نوشته است: [ -> ]تصویری که شما اسکرین شاتش کردی از تویتر گرفته شده که پر از جبهه های مخلتف و فیکه
ببخشین عکسی که گذاشتم فیک نیس و مثل این حاج آقا، کاربر شناخته شده‌ای است
( تشبیه زنان به گوشت و مردان به گربه توسط روحانی جلالی!)
[تصویر: y3849_pho.jpg]
یکی یا دوتا نییستند که شما بخواین انکار کنی. یه سر به این حساب‌های کاربری بزنین متوجه میشین این‌ها دبیرهای چه تشکیلاتی هستن : )
[تصویر: n585055_Opera_Snapshot02.png]

پی نوشت : شما هم صرف مطرح شدن این موضوع هر چی به ذهن‌تون رسید در مورد من مطرح کردی و توهین‌ها رو توجیه کردی. آفرین پس مظلوم نمایی نکنین وقتی خودتون قادر به رعایت اخلاق نیستین : )
(۲۳/بهمن/۹۶ ۱۸:۴۲)دختر انقلاب1 نوشته است: [ -> ]ببخشین عکسی که گذاشتم فیک نیس و مثل این حاج آقا، کاربر شناخته شده‌ای است
( تشبیه زنان به گوشت و مردان به گربه توسط روحانی جلالی!)
[تصویر: y3849_pho.jpg]
یکی یا دوتا نییستند که شما بخواین انکار کنی. یه سر به این حساب‌های کاربری بزنین متوجه میشین این‌ها دبیرهای چه تشکیلاتی هستن : )
[تصویر: n585055_Opera_Snapshot02.png]

پی نوشت : شما هم صرف مطرح شدن این موضوع هر چی به ذهن‌تون رسید در مورد من مطرح کردی و توهین‌ها رو توجیه کردی. آفرین پس مظلوم نمایی نکنین وقتی خودتون قادر به رعایت اخلاق نیستین : )

من نه اهل مظلوم نمایی هستم نه اهل جاخالی دادن ...قبل از انقلاب اجان های رضاخان رو اجدادم اویزون میکردند و در زمان پسرش ساواکی ها رو با افتخار به درک واصل می کردیم .. در زمان جنگ بعثی ها رو در میدان جنگ و منافق ها رو در داخل به درک واصل می کردیم ..سال 88 هم یه مشت فتنه گر بر انداز رو دماغشون رو به خاک مالیدیم ..از حالا به بعد قدم به قدم و وجب به وجب چشم در مقابل چشم به فتنه هاتون حمله خواهیم کرد ...هم در فضای مجازی و هم در کف خیابون .......قسمت دوم عرایض بنده هم مشمول همین افرادی میشه که اکانت اصلی دارند ...چیز قابل انکاری وجود نداره که فساد عده ای فمینیست مانکن خیابانی که در اخیر اعتراف کردند با شبکه منافقین در ارتباط بودند بخواهند بر اعمالشون سر پوش بگذارند

[تصویر: photo6023800884179348216.jpg]
فاتحه سر قبر خالی!
.
بزرگترین مصیبت مملکت مردمی هستن که اندک اطلاعاتی از اهداف، آرمان ها، عملکرد و تاریخ جریان های فکری رایج و محبوبشون ندارن و صرفا با پوپولیسم ،موج های احساسی ،هوچی گری و مظلوم_نمایی فریب میخورن!
.
نمیدونن از لیبرال ها و شیفتگان غرب و اقتصاد آزاد و نظام سرمایه داری نباید انتظار عدالت و توجه دولتی به قشر مستضعف و مفاهیمی مثل این داشت!
چون دقیقا خلاف باورها و اهداف این جماعته!
..
.
متن پایین رو بخونید تا بیشتر با انتظارات و تفکرات این جریان آشنا بشید؛
.
روزنامه_اعتماد:
.
روزي كه دولت يازدهم تيم اقتصادي خود را معرفي كرد، بسياري از طرفداران اقتصاد_آزاد خوشحال بودند كه فضاي سوسياليستي حاكم بر اقتصاد ايران تا حدي تلطيف خواهد شد!
.
وبا قرار گرفتن افرادي چون اسحاق#جهانگيري، مسعود نيلي، محمدعلي نجفي، عباس آخوندي، محمدرضا نعمت‌زاده، محمد نهاونديان و بيژن زنگنه در تيم اقتصادي دولت، ادبيات اقتصادي رييس‌جمهور تغيير كرده و آزادسازي و رقابتي‌سازي جاي خود را به مفاهيمي چون عدالت و توزيع_منابع خواهد داد!!!!!!
.
گمان مي‌شد كه دولت ديگر در ماه رمضان وارد قيمت‌گذاري زولبيا باميه نشود، در شب يلدا براي هندوانه قيمت تعيين نكند و به اينكه پرتقال در شب عيد به چند هزار تومان مي‌رسد، كاري نداشته باشد!!!!
روزها گذشت اما در نهايت تعجب ديده شد كه شخص رييس‌جمهور از افزايش قيمت برخي كالاها مكدر شده است!
.
اول بابت بالا رفتن قيمت خودرو و آنگاه به سبب نوسانات قيمت دلار.
اين موضوع سبب شد تا از همان ابتدا برخي اقتصاددانان اميد خود را براي آزادسازي اقتصاد از دست بدهند اما در اين ميان عده‌اي اميدوار ماندند!
تا اينكه مشاهده كردند سطح دخالت دولت در قيمت‌گذاري‌ها آنقدر بالاست كه دست دولت‌هاي سوسياليستي را از پشت بسته‌اند.
.
.
پ.ن؛
سر قبر خالی فاتحه نخونید!
این جریان سیاسی اگه بهترین عملکرد رو هم داشته باشه و صد درصد به اهدافش هم برسه از توش عدالت و کاهش شکاف_طبقاتی و مبارزه با فقر درنمیاد!
.
پ.ن۲؛
برای شروع مبارزه با بی_سوادیجامعه، ضریب_جینی در دولت های مختلف رو مقایسه کنید که معیار خوبی برای سنجش عدالت و شکاف طبقاتیه!
.
معین_ثائر
[b]
با سلام من حقیر ،برادر کوچک همه شما ،همه شمایی که آنقدر دوستتان دارم که در این لحظه با هیجان برایتان مینوسم... نمیدانم! چرا کسی به دنبال حقیقت نمیرود؟ حقیقت رو پیدا کنید، در بیرون هیچ خبری نیست هیچ کس به فکر شما نیست شما مردم، مردمی که سرمایه ای نداری... حقیقت در درون شماست... حقیقت شمایید و سرمایه، کار شماست کار ،کار و کار... آزاد کسی است که آرزوئی جز جهاد و شهادت نداشته باشد به امید پیروزی و شهادتHeartHeartHeartHeartHeart
ناله پنداشت که در سینه ما جا تنگ است * رفت و برگشت سراسیمه که دنیا تنگ است
[تصویر: photo6023681557102963861.jpg]
جهانگیری در مناظره انتخاباتی به قالیباف میگفت: نمیتوانید حتی زباله‌ها را جمع کنید! امروز رفیق شفیق جهانگیری شهردار تهران است و مردم پس از ۱۲سال این تصاویر را دوباره می‌بینند!!/مجله شهر
آره ما مردم ایران هیچ وقت فریب نمیخوریم...
واقعا اولین دفعه است که بالاترین رده های مسئولیتی بهمون دروغ میگن...؟
صفحه: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62 63 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 86 87 88 89 90 91 92 93 94 95 96 97 98 99 100 101 102 103 104 105 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 119 120 121 122
آدرس های مرجع