آنچه مسلم این شرایط حاصل سیاست های لیبرالی در 4 دوره هاشمی ، خاتمی ، احمدی نژاد و روحانیست
لذا آنچه که مورد مناقشه دوستان باید باشد مکاتب افراد است نه خود افراد
احمدی نژاد و روحانی شاید در سیاست خارجی با هم تفاوت داشته باشند (که البته در آن هم شک دارم) اما در سیاست های فرهنگی و اقتصادی دو روی یک سکه هستند .
و نیز دور از انصاف است که بگوییم جریان انقلابی در طول دولت نهم و دهم منتقد دولت نبوده باشند مگر آنکه اصولگرایی را مساوی انقلابی گری بدانیم به عنوان مثال .
در سال 89 رحیم پور ازغدی پس از درگیری با رئیس دولت از شورای عالی انقلاب استعفا می دهد
حسن عباسی در دولت دهم سیاست های اقتصادی دولت را مورد نقد جدی قرار داد
در سال 87 محمد صادق کوشکی بارها سیاست های فرهنگی دولت نهم را مورد انتقاد قرار داد حتی در برخی از موارد پا را فراتر گذاشت تا جایی که صلاحیت اطرافیان احمدی نژاد را هم زیرسوال برد این در شرایطی بود که انتخابات 88 پیش روی دولت نهم بود
البته در این بین حتی افراطی ترین وجه نیروهای به اصطلاح انقلابی هم در نشریه یالثارات در سال 87 دولت را به باد انتقاد شدیدی گرفت و ....
و چندین و چندین موارد مشابه
لذا در شرایط کنونی انتظار می رود مذهبیون و انقلابیون به جای حمایت از این و آن و نبش قبر حوادث گذشته به نفع یک جریان ، بهتر است طبق سیره عدالت خواهی انبیا و ائمه به نفع اسلام و مردم عمل کرده و نگاه حزبی خود را کنار گذاشته و به پیروی از امام راحل در مقابل جریان لیبرال نفوذی در نظام و مسئولان آن موضع گیری کند.
(۱۶/دی/۹۶ ۱۴:۴۸)313s.w.o نوشته است: [ -> ]1-آنچه مسلم این شرایط حاصل سیاست های لیبرالی در 4 دوره هاشمی ، خاتمی ، احمدی نژاد و روحانیست
لذا آنچه که مورد مناقشه دوستان باید باشد مکاتب افراد است نه خود افراد
احمدی نژاد و روحانی شاید در سیاست خارجی با هم تفاوت داشته باشند (که البته در آن هم شک دارم) اما در سیاست های فرهنگی و اقتصادی دو روی یک سکه هستند .
و نیز دور از انصاف است که بگوییم جریان انقلابی در طول دولت نهم و دهم منتقد دولت نبوده باشند مگر آنکه اصولگرایی را مساوی انقلابی گری بدانیم به عنوان مثال .[/b]
در سال 89 رحیم پور ازغدی پس از درگیری با رئیس دولت از شورای عالی انقلاب استعفا می دهد
حسن عباسی در دولت دهم سیاست های اقتصادی دولت را مورد نقد جدی قرار داد
در سال 87 محمد صادق کوشکی بارها سیاست های فرهنگی دولت نهم را مورد انتقاد قرار داد حتی در برخی از موارد پا را فراتر گذاشت تا جایی که صلاحیت اطرافیان احمدی نژاد را هم زیرسوال برد این در شرایطی بود که انتخابات 88 پیش روی دولت نهم بود
البته در این بین حتی افراطی ترین وجه نیروهای به اصطلاح انقلابی هم در نشریه یالثارات در سال 87 دولت را به باد انتقاد شدیدی گرفت و ....
و چندین و چندین موارد مشابه
2-لذا در شرایط کنونی انتظار می رود مذهبیون و انقلابیون به جای حمایت از این و آن و نبش قبر حوادث گذشته به نفع یک جریان ، بهتر است طبق سیره عدالت خواهی انبیا و ائمه به نفع اسلام و مردم عمل کرده و نگاه حزبی خود را کنار گذاشته و به پیروی از امام راحل در مقابل جریان لیبرال نفوذی در نظام و مسئولان آن موضع گیری کند.
درود برشما
1-بله کاملا درست است همه روسای جمهور محصول همین انقلاب وفرزند امام راحل بوده ودر انتخابات دستچین شورای نگهبان بوده اند ولذا نباید چندان تفاوتی درمیان آنها قائل شد آنها در چارچوب نظام فعالیت کرده ومیکنند اگر ایرادی هست باید جای دیگری جستجو کرد
2-بله درست است باید مساله حزبی را کنار گذاشت وبقانون اساسی برگشت وفضای آزاد را برای ملت ایران ایجاد نمود تا منتخبین واقعی خودرا برگزینند موفق باشید
(۱۶/دی/۹۶ ۱۵:۴۵)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود برشما
1-بله کاملا درست است همه روسای جمهور محصول همین انقلاب وفرزند امام راحل بوده ودر انتخابات دستچین شورای نگهبان بوده اند ولذا نباید چندان تفاوتی درمیان آنها قائل شد آنها در چارچوب نظام فعالیت کرده ومیکنند اگر ایرادی هست باید جای دیگری جستجو کرد
2-بله درست است باید مساله حزبی را کنار گذاشت وبقانون اساسی برگشت وفضای آزاد را برای ملت ایران ایجاد نمود تا منتخبین واقعی خودرا برگزینند موفق باشید
آقای درودگر
این "باید جای دیگر جست و جو کرد"ت منو کشته!!
جان من بگو کجاست ما رو خلاص کن
(۱۶/دی/۹۶ ۱۱:۴۳)mdroudgar نوشته است: [ -> ]درود بردوستان
1-میدانیم که نظام ما برخواسته از خودمردم است یکی اینکه مسوولان کشور ایرانی اند ودوم اینکه همه آنان بدون استثنا یا مستقیم ویا غیر مستقیم منتخب مردمند.در نتیجه اگر اشکالی در جامعه هست حتما مقصر اصلی خود مردمند نه بیگانگان
2-دستگاه مدیریت کشور از4 نهاد تشکیل میگردد دو نهاد رهبری وقضائی که به مردم پاسخگو نیستند ودو نهاد مجلس ومجریه مستقیما درمواجهه با مردمند واین دو نهاد اخیر هم دربرابر دو نهاد دیگر باید جواب پس بدهند
3-اگر بحث برسر مشخص کردن مقصرهاست همه نهادها باید پاسخ دهند نه اینکه بار را بردوش تنها قوه مجریه انداخت. نمیتوان تمام عقب ماندگی هارا بردوش یک قوه نهاد وچنین تفکری نتیجه اش وجود 8 دولت بی اعتبار دردوره مدیریت رهبری است در حالیکه احتمالا در سیاستهای کلان باید شک کرد.
4-طبق قانون تغییر الهی تا مردم جامعه تغییر نکنند جامعه تغییر نمیکند بنابراین حکومت باید بستر تغییر را فراهم کند تا جامعه تغییر کند واگر فراهم نکند منجر به اصطکاک وهزینه میشود
حاصل یک تنه به قاضی نرویم تا خشنود برگردیم مسوولان همگی بخودشان سوزنی هم بزنند وریشه امور را در درون جامعه بپندارند موفق باشید
جناب درودگر ، جواب جناب محمد تراست و اختلافش با امثال ما به کنار و به موقعش با امارهای اقتصادی پاسخ ایشون رو خواهم داد ، چون برای نشان دادن شاخص تورم ، هجده قلم کالا خیلی کمه ، و طبق امارها بانک مرکزی ، شاخص تورم در علم اقتصاد شامل بش از سیصد قلم کالا و خدمات میشه که شمولیت عام در زندگی همه افراد جامعه پیدا میکنه ، ان شاء الله جوابش به وقتش .
اما شما ، با مطالعه مطالب حساب شده امثال شما که در این تالار زیاد هم نیستید ، کلمه ای به جز منافق و ضد انقلاب که در قالب جملات محترمانه داره کارش رو به صورت فردی یا گروهی پیش میبره نمیتونم برسم ، بیخود خودتون رو برای زدن ریشه این نظام که ولایت فقیهه مشغول نکنید که اگر به جاش برسه از همین کابلهای اینترنت ردتون رو خواهم گرفت و کاری خواهم کرد که اربابتون باز برای رهایی تون وزیر خارجش رو بفرسته
صفحه جعلی امام زمان و صفحه آمد نیوز در اینستاگرام هر دو با یک کانال_تلگرام فعالیت میکنند!!!!
.
.
خر_مذهب و خر لامذهب
هر دو در یک جبهه![/b]
(۱۶/دی/۹۶ ۱۶:۴۲)313s.w.o نوشته است: [ -> ]امام خمینی 68/1/6 نامه عزل حسیعلی منتظری از آنجا که روشن شده است که شما این کشور و انقلاب اسلامی عزیز مردم مسلمان ایران را پس از من به دست لیبرالها و از کانال آنها به منافقین میسپارید، صلاحیت و مشروعیت رهبری آیندۀ نظام را از دست دادهاید. شما در اکثر نامهها و صحبتها و موضعگیریهایتان نشان دادید که معتقدید لیبرال ها و منافقین باید بر کشور حکومت کنند.
جناب درودگر اگر کمی مطالعه می کردید امروز آن روسای جمهور لیبرال را فرزندان امام و نظام اسلامی نمی خواندید . البته اکثر پست های شما به سبب غرض و تعصبات کورکورانه به همین منوال بوده و خواهد بود
بحثی بیش از این مقدار با شما عبث و بیهوده است
درود برشما
قطعا آنان فرزندان نسبی نبودند مانند آقای منتظری همگی فرزندان معنوی ایشان بودند خوب نتیجه بد شدن این فرزند خواندگی شهامت امام راحل است که نامبرده را ازخود کنار زد آیا باز شاهد آن شهامت خواهیم بود؟ بهتر است گاهی بدیواری که تکیه کرده اید وتنها روبروی خودرا نگاه میکنید برگردید وببینید هنوز دیوار برپاست؟ ویا سست نشده است؟موفق باشید
(۱۶/دی/۹۶ ۲۲:۵۸)313s.w.o نوشته است: [ -> ]1- ما بر کوه ولایت تکیه میکنیم نه دیوار ؛ آن دیوار که امروز پابرجا نیست دیوار کداخداست که بر سر وادادگان غیرت و عزت خراب شد و امروز به سبب گیجی حاصل از آن است که کوه دل آتشین ولایت را دیوار می بینید.
2- روزی در صفین عده ای از سر جهل و تعصب اشعث ها و اشعری ها را در مقابل علی علم کردند و بعد از شکست به علی گفتند توبه کن . و امروز هم بعد از آنکه عده ای سنگ منتظری را بر سینه زدند و در فتنه ها نامش را صدا زدند ، بر پشت عناصر لیبرال قدم برداشتند و کشور را به آتش کشیدند ، سید علی را مقصر می نامند و از شهامت دم می زنند . اما بهتر است بدانند که در پس صفین، نهروان در راه است و آنجا جولانگاه شهامت است .
درود برشما
1-تشبیه تکیه گاه شما به دیواریک مثال بود قطعا ولایت همچون کوه است اما گاه کوه نیز ازدرون منفجر میشود مراد این بود که از حوادث روزگار درسی بگیریم اگر درطول 30 سال مدیریت همه دولتها بنوعی ناباب بودند چرا نباید بریشه این مسائل بنگریم آیا ممکن نیست که سیاستهای کلی که بستر کار دولتها بوده مشکل داشته باشد؟ آیا بررسی این امر منافاتی با تکیه کردن بر کوه است . دقیقا اشکال کار همین است که شما برکوه تکیه کرده اید ودیگر خیالتان آسوده است وهمین خیال آسوده شمارا از بررسی پایه فکریتان باز میدارد وباین شیوه تفکر میگویند تحجرضمنا دقت کنید بحث برسر اصل ولایت نیست چون قانون اساسی پاسدار آنست مساله سیاستهای کلی نظام است که نتوانسته تا کنون 8 دولت را بسامان برساند آیا همه اشکالات برعهده آمریکاست؟
2-یکی ازاشکالات مقایسه مردم ایران با عناصر موجود درتاریخ اولیه اسلام باقی ماندن در تاریخ است وشما درواقع درتاریخ نظر میدهید نه در واقعیت امروز جامعه .بگذریم که جای امام معصوم خالی است وجانشینان ایشان در مصدر کارند.در اینصورت مطالعه تاریخی هم هشداری است تا به غیر معصوم همانند معصوم ننگرید موفق باشید
دوستان مراقب کسانی باشید که آرام آرام و از در مهربانی و دلسوزی میخوان نظام جمهوری اسلامی رو زیر سوال ببرن..از در تخریب دولت های گذشته چه به حق و چه ناحق...این حرف ها خوراک مردم است....مردم راحت این حرف ها را قبول میکنن...نباید نگران اغتشاش گرا بود چرا که قلیل و معلوم الحال هستن...این عده ای که خودشون رو سفید و چه بسا خاکستری نشون میدن خطرناکن....اینا ایده اصلی دشمنه نه اغتشاش گرا..اونا رد گم کنی هست...
? راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» (جانباز شهید علی خوشلفظ که امروز پیمان با دوست را به سر برد) 16 دی ماه 1395در دیدار با رهبر انقلاب گفت: «من بسیجی آقای (احمد) متوسلیان بودم در دزلی و درگیریهای اول جنگ. میدانم که الان جاویدالاثر آقای متوسلیان اینجا بودند، یک نکته میگفتند؛ اینکه آقا! شما خیلی دارید درد میکشید، زجر میکشید؛ به هرحال این بحث اختلاسها و حقوقهای نجومی را میگویید، اینها گوش نمیدهند. یک چیزی بگویید که ما آرام بشویم؛ ما همچنان فدایی شما هستیم. دوست داریم شما بیشتر از این درد نکشید و آزار نبینید...».
✅ پاسخ مقتدای انقلاب: «آرام باشید. این چیزهایی که شما میبینید، اینها حوادث طبیعی یک راه دشوار به سمت قله است؛ هیچ انتظار نباید داشت که اگر ما میخواهیم برویم به قله توچال یا قله دماوند، در راه چاله نباشد، سنگ نباشد، باد نباشد، دود نباشد، گاز نباشد؛ مگر میشود؟ اما داریم میرویم، عمده این است. اصلاً نگران نباشید؛ این حوادث وجود دارد؛ اگر این حوادث نبود باید تعجب میکردید. یک لشکر فرهنگی، یک جبهه فرهنگی، حمله کرده به انقلاب و به نظام جمهوری اسلامی؛ یک عده هم جانانه دارند از آن دفاع میکنند؛ همین کتابها، همین نوشتهها... اینها همه سینه سپر کردن است. تقریباً چهل سال از انقلاب گذشته، توقع بوده که دیگر اینها نباشند، اما شما میبینید دارد رویش پشت سر رویش جلو میآید. اینها شوخی است؟
♦️(خوشلفظ: با نفس شما است آقا). نه نَفَس [ما نیست]، اراده الهی است؛ ما همه وسیلهایم؛ ما کسی [نیستیم]؛ بخصوص حالا بنده که هیچ ولی شماها چرا. ما کسی و چیزی نیستیم. اما میخواهم بگویم اینکه شما میگویید «آرامش، آرامش»، من آرامش دارم. من هیچ ناراحت [نیستم]. بعضیها میآیند میگویند «ما دلمان به حالتان خون است»؛ میگویم بیخود! من راحتم، من دارم حرکت میکنم، من دارم حرکت را میبینم، برای من روشن است که دارد چه اتفاقی در کشور میافتد؛ بله البته، دشمنی هست، مخالفت هست، اگر نبود باید تعجب میکردیم، گروههایی هستند «سازمان یافته»، برای ضربه زدن از روزنه فرهنگ... نگذارند این انقلاب حرکت بکند؛ انقلاب هم دارد حرکت میکند، سینهاش را سپر کرده؛ آمریکاییها اقرار میکنند به شکست، صهیونیستها اقرار میکنند به شکست...».
.
(۱۷/دی/۹۶ ۰:۲۳)علی املشی نوشته است: [ -> ]دوستان مراقب کسانی باشید که آرام آرام و از در مهربانی و دلسوزی میخوان نظام جمهوری اسلامی رو زیر سوال ببرن..از در تخریب دولت های گذشته چه به حق و چه ناحق...این حرف ها خوراک مردم است....مردم راحت این حرف ها را قبول میکنن...نباید نگران اغتشاش گرا بود چرا که قلیل و معلوم الحال هستن...این عده ای که خودشون رو سفید و چه بسا خاکستری نشون میدن خطرناکن....اینا ایده اصلی دشمنه نه اغتشاش گرا..اونا رد گم کنی هست...
? راوی کتاب «وقتی مهتاب گم شد» (جانباز شهید علی خوشلفظ که امروز پیمان با دوست را به سر برد) 16 دی ماه 1395در دیدار با رهبر انقلاب گفت: «من بسیجی آقای (احمد) متوسلیان بودم در دزلی و درگیریهای اول جنگ. میدانم که الان جاویدالاثر آقای متوسلیان اینجا بودند، یک نکته میگفتند؛ اینکه آقا! شما خیلی دارید درد میکشید، زجر میکشید؛ به هرحال این بحث اختلاسها و حقوقهای نجومی را میگویید، اینها گوش نمیدهند. یک چیزی بگویید که ما آرام بشویم؛ ما همچنان فدایی شما هستیم. دوست داریم شما بیشتر از این درد نکشید و آزار نبینید...».
✅ پاسخ مقتدای انقلاب: «آرام باشید. این چیزهایی که شما میبینید، اینها حوادث طبیعی یک راه دشوار به سمت قله است؛ هیچ انتظار نباید داشت که اگر ما میخواهیم برویم به قله توچال یا قله دماوند، در راه چاله نباشد، سنگ نباشد، باد نباشد، دود نباشد، گاز نباشد؛ مگر میشود؟ اما داریم میرویم، عمده این است. اصلاً نگران نباشید؛ این حوادث وجود دارد؛ اگر این حوادث نبود باید تعجب میکردید. یک لشکر فرهنگی، یک جبهه فرهنگی، حمله کرده به انقلاب و به نظام جمهوری اسلامی؛ یک عده هم جانانه دارند از آن دفاع میکنند؛ همین کتابها، همین نوشتهها... اینها همه سینه سپر کردن است. تقریباً چهل سال از انقلاب گذشته، توقع بوده که دیگر اینها نباشند، اما شما میبینید دارد رویش پشت سر رویش جلو میآید. اینها شوخی است؟
♦️(خوشلفظ: با نفس شما است آقا). نه نَفَس [ما نیست]، اراده الهی است؛ ما همه وسیلهایم؛ ما کسی [نیستیم]؛ بخصوص حالا بنده که هیچ ولی شماها چرا. ما کسی و چیزی نیستیم. اما میخواهم بگویم اینکه شما میگویید «آرامش، آرامش»، من آرامش دارم. من هیچ ناراحت [نیستم]. بعضیها میآیند میگویند «ما دلمان به حالتان خون است»؛ میگویم بیخود! من راحتم، من دارم حرکت میکنم، من دارم حرکت را میبینم، برای من روشن است که دارد چه اتفاقی در کشور میافتد؛ بله البته، دشمنی هست، مخالفت هست، اگر نبود باید تعجب میکردیم، گروههایی هستند «سازمان یافته»، برای ضربه زدن از روزنه فرهنگ... نگذارند این انقلاب حرکت بکند؛ انقلاب هم دارد حرکت میکند، سینهاش را سپر کرده؛ آمریکاییها اقرار میکنند به شکست، صهیونیستها اقرار میکنند به شکست...».
درود بر شما
بنده صلاحیت ندارم درباره روابط عاشقان ولایت وولی فقیه ومسائل عرفانی آن وارد شوم .اما بعنوان یک شهروند حق دارم مشکلات جامعه را تحلیل کنم که ممکن است درست باشد یا نادرست .اگر مدیریت کلان جامعه از روز نخست آرامش داشته اند محصول تلاشهای دولتهای منتخب بوده است واگر دولتها مقبول نبوده اند دیگر آرامش چه معنا میدهد؟ آیا مردم هم در کمال آرامش هستند؟ فقر وبدبختی اعتیاد روسپیگری فرار مغزها بیکاری جوانان عزب جای آرامشی باقی میگذارد؟ اگر دولتها نتوانسته اند برای مردم آرامشی تامین کنند مسوولان همچون مولا علی درنگرانی قرار نمیگیرند ؟ مسائل عرفانی امری شخصی است وربطی به مسائل اجتماع ندارد برای حل مشکلات جامعه ایران تنها روبنا دیدن کافی نیست باید زیر بناهارا بررسی کرد. مثلا اینکه آیا این دولت نماینده واقعی مردم است؟ یا اینکه دستچین نظام؟ شاید نتایج حاصله از همین نقطه حذف حقوق مردم نشات گرفته است. دشمن خارجی همیشه بوده وهست وخواهد بود واگر روزی اسرائیل وآمریکا هم برباد شوند باز دشمنی دیگر خواهد آمد .از دشمنان داخلی چرا غفلت میکنیم؟ هوای نفس همان چیزی که رهبری درکلامشان فرمودند وقدرت طلبی.