تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام خدا

مجلس سبز و بنفش کنونی در جمهوری اسلامی که برای حمایت از مستضعفین پایه گذاری شد،‌ همین امروز تصویب کرد که میزان حقوق مدیران رانتی و نجومی بگیر و مختلس، تا 60 درصد اضافه شود و از آنطرف حقوق من کارمند در سال جدید نزدیک به 150 هزارتومن اضافه میشود و تازه آن را هم در نیمه دوم سال آینده به ما پرداخت میکنند !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

وای بر این کشور و وای بر مردمی که اینها را انتخاب کردند و راهی دولت و مجلس کردند.

همان مردمی که برای برجام سوت و کف میزدند و برای نابودی هسته ای و فضایی، پایکوبی !!
[تصویر: photo58840997198929367040.jpg]
بابابزرگشون!
.
حضرات عوام_الناس میفرمایند شما چرا دریافت فلان جایزه رو تبریک نمیگین؟!
.
والا بنده تو خاندان و فک و فامیل و آشناهامون پیرمردی رو سراغ ندارم که آدرس خونه فا...ها رو بلد باشه و هنوز تو این سن دنبال زیر شکمش باشه!
.

پیرمرد های خاندان ما همگی یا از آرتروز و درد کمر و زانو بخاطر کارهای سخت دوران جوونیشون مثل کشاورزی و کارگری زمین گیر شدن یا نهایتا دنبال این هستن که نماز سفارش شده امروز چه کیفیتی داره و نوه هاشون کی قراره بیان پیششون!
.
حتی تو پیرمرد هایی که تو عمرم هم دیدم سراغ ندارم کسی رو که آدرس خونه فاحشه ها رو بلد بوده باشه!
شمام سراغ داشته باشین تعدادشون یک هزارم درصد جامعه هم نمیشه!

.

حتما اونایی که این فیلم رو میساختن تو آشناهاشون همچین افراد پیری رو داشتن که اونا رو قانع کرده برای دغدغه همه گیر و ضروری تجاوز پیرمردها به دختران فیلم بسازن!
.
البته بعید هم نیس کسایی که تو جوونیشون میگن به فاحشه ها احترام میذارن تو پیریشون سراغ خونه فاحشه ها نرن! بالاخره دلشون جوونه دیگه!
.
.
اصلا مهم نیست که مردم نقاط دور افتاده ایران دغدغه هاشون و گرسنگی شکمشون باشه !
مردم زاهدان و خوزستان و...مهم نیستند .

.
اصلا مهم نیست که مردم بخاطر تحریم های دارویی و غذایی فرانسه جون و آمریکا جون جونشونو رو از دست بدن!
تنها تحریم مهم فقط عدم اجازه ورود به آمریکاس که نمیذاره اینا برن خرس و پلنگ نقره ایشونو بگیرن!

.
اصلا مهم نیست که نصف ملت ایران که تو روستاها زندگی میکنن!
.
گور بابای خونه های میلیاردی اسطوره های سیاسی اصغر آقا!
.
گور بابای دغدغه آمار بالای طلاق بازیگران!
.
گور بابای عزب اوقلی بودن و زندگی مجردی اکثر بازیگرا!
.
گور بابای نحوه جذب دختران به سینمای_ایران و پشت پرده ش!
.
گور بابای سگ بازی و آب شنگولی خوری بازیگرا!

.
.
اینا که دغدغه نیستن!
.
دغدغه فقط یعنی تجاوز یه پیرمرد به یه زن شوهردار!
.
دغدغه یعنی وحشی و عقب افتاده بودن ریشوها و مذهبیا!
.
[تصویر: index0g0.jpg]
.
تبریک و کف زدن و هورا کشیدنو هم، بذار اون عجوزه ی قطری انجام بده که قدیما پول میدادن دانشمندامونو ترور کنن و حالا پول میدن خودمون چهره و هویتمونو ترور کنیم!
.
.
پ.ن؛
کاملا معتقدم اصغر آقا میدونسته قراره دوباره فیلم سیاهش جایزه بگیره که برای شرکت در مراسم جای خودش نماینده معرفی کرده!
اون هم چه نماینده ای!
کسی که میلیاردها تومن داد که به فضا بره!
فقرایی که فقط وقت نذری و ماه رمضون مهم میشن هم مهم نیستند!
.
معین_ثائر

[تصویر: photo5886710888210212835.jpg]

آقا، ما به اصغر فرهادی افتخار میکنیم!
_شما فیلم فروشنده رو دیدی؟تحلیل هاشو خوندی؟

_نه،ولی کلا افتخار میکنیم!
_میدونی در لایه های پنهان فیلم غیرت مردان ایرانی و زده؟
میدونی تو انگلیس و آمریکا،فیلم برای افراد زیر 12 سال ممنوع بود؟

_میدونی اسکار ماهیت سیاسی داره؟
میدونی حتی به فیلم های ضعیفی مثل ارگو چون ایران ستیز بود اسکار دادن؟
میدونی خیلی از بزرگان سینما مثل هیچکاک تاحالا اسکار نگرفتن؟

_نه، ولی به هر حال ما فقط افتخار میکنیم!
_میدونی تیزری که معرف جامعه ایران بود تو فیلم جدایی نادر از سیمین بسیار زشت و سیاه بود؟
میدونی کشورتو بد معرفی کرده که جایزه گرفته؟

_نه،ما این چیزا حالیمون نیست، فقط افتخار میکنیم!
_میدونی سینماگران خودشون مثل اسپیلبرگ اصلاً سیاه نمایی نمیکنن، فقط و فقط سینمای فاخر دارن؟
صبح تا شب دنیا رو از دست فضایی ها نجات میدن؟
_میدونی اون فیروز نادری که به عنوان نماینده تمدن ایرانی و توحیدی،رفت جایزه رو گرفت ملحد بود؟
تو مصاحبه با صدای آمریکا گفت اعتقادی به خدا نداره؟
میدونید یا بازم بگم؟

_میدونی اون انوشه انصاری جزو لابی مخوف شورای ملی ایرانیان آمریکا(نایاک) هست که تحت حمایت دولت آمریکا پروژه نفوذ و تغییر در نظام ایران و دنبال میکنند؟
_میدونی قطر سرمایه گذار فیلم فرهادی بوده؟
همون کشوری که تو عرصه نظامی سرمایه گذاره داعشه؟
_میدونی با قهرمان سازی کاذب امثال این خانم که با هزینه شخصی به فضا رفته و امثال گلشیفته فراهانی، دارند این و به زن عفیف و با حیا و مومن ایرانی القا میکنند که تو برهنه شو،ما دیکاپریو رو میزاریم جلوت فیلم بازی کنه!
ما تا فضا میفرستیمت!
فقط لخت شو!
میدونید یا بازم به جایزه ای که برای وطن فروشی دادن افتخار میکنید!؟

_میدونید قرآن آیه داره که میفرماید :
هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ
آیا آنان که میدانند، با آنان که نمیدانند برابر اند؟
میدونید یا نه؟

آقای اصغر فرهادی و همه جایزه بگیر های وطن فروش!
ما میدونیم!
اون چیزی و که در مخیله شماست!
ما میدونیم!
meysam_zlf

[تصویر: index0.jpg]
(۱۰/اسفند/۹۵ ۲۳:۵۵)vahrakan نوشته است: [ -> ]
[تصویر: photo58840997198929367040.jpg]
بابابزرگشون!
.
حضرات عوام_الناس میفرمایند شما چرا دریافت فلان جایزه رو تبریک نمیگین؟!
.
والا بنده تو خاندان و فک و فامیل و آشناهامون پیرمردی رو سراغ ندارم که آدرس خونه فا...ها رو بلد باشه و هنوز تو این سن دنبال زیر شکمش باشه!
.

پیرمرد های خاندان ما همگی یا از آرتروز و درد کمر و زانو بخاطر کارهای سخت دوران جوونیشون مثل کشاورزی و کارگری زمین گیر شدن یا نهایتا دنبال این هستن که نماز سفارش شده امروز چه کیفیتی داره و نوه هاشون کی قراره بیان پیششون!
.
حتی تو پیرمرد هایی که تو عمرم هم دیدم سراغ ندارم کسی رو که آدرس خونه فاحشه ها رو بلد بوده باشه!
شمام سراغ داشته باشین تعدادشون یک هزارم درصد جامعه هم نمیشه!

.

حتما اونایی که این فیلم رو میساختن تو آشناهاشون همچین افراد پیری رو داشتن که اونا رو قانع کرده برای دغدغه همه گیر و ضروری تجاوز پیرمردها به دختران فیلم بسازن!
.
البته بعید هم نیس کسایی که تو جوونیشون میگن به فاحشه ها احترام میذارن تو پیریشون سراغ خونه فاحشه ها نرن! بالاخره دلشون جوونه دیگه!
.
.
اصلا مهم نیست که مردم نقاط دور افتاده ایران دغدغه هاشون و گرسنگی شکمشون باشه !
مردم زاهدان و خوزستان و...مهم نیستند .

.
اصلا مهم نیست که مردم بخاطر تحریم های دارویی و غذایی فرانسه جون و آمریکا جون جونشونو رو از دست بدن!
تنها تحریم مهم فقط عدم اجازه ورود به آمریکاس که نمیذاره اینا برن خرس و پلنگ نقره ایشونو بگیرن!

.
اصلا مهم نیست که نصف ملت ایران که تو روستاها زندگی میکنن!
.
گور بابای خونه های میلیاردی اسطوره های سیاسی اصغر آقا!
.
گور بابای دغدغه آمار بالای طلاق بازیگران!
.
گور بابای عزب اوقلی بودن و زندگی مجردی اکثر بازیگرا!
.
گور بابای نحوه جذب دختران به سینمای_ایران و پشت پرده ش!
.
گور بابای سگ بازی و آب شنگولی خوری بازیگرا!

.
.
اینا که دغدغه نیستن!
.
دغدغه فقط یعنی تجاوز یه پیرمرد به یه زن شوهردار!
.
دغدغه یعنی وحشی و عقب افتاده بودن ریشوها و مذهبیا!
.
[تصویر: index0g0.jpg]
.
تبریک و کف زدن و هورا کشیدنو هم، بذار اون عجوزه ی قطری انجام بده که قدیما پول میدادن دانشمندامونو ترور کنن و حالا پول میدن خودمون چهره و هویتمونو ترور کنیم!
.
.
پ.ن؛
کاملا معتقدم اصغر آقا میدونسته قراره دوباره فیلم سیاهش جایزه بگیره که برای شرکت در مراسم جای خودش نماینده معرفی کرده!
اون هم چه نماینده ای!
کسی که میلیاردها تومن داد که به فضا بره!
فقرایی که فقط وقت نذری و ماه رمضون مهم میشن هم مهم نیستند!
.
معین_ثائر

[تصویر: photo5886710888210212835.jpg]

آقا، ما به اصغر فرهادی افتخار میکنیم!
_شما فیلم فروشنده رو دیدی؟تحلیل هاشو خوندی؟

_نه،ولی کلا افتخار میکنیم!
_میدونی در لایه های پنهان فیلم غیرت مردان ایرانی و زده؟
میدونی تو انگلیس و آمریکا،فیلم برای افراد زیر 12 سال ممنوع بود؟

_میدونی اسکار ماهیت سیاسی داره؟
میدونی حتی به فیلم های ضعیفی مثل ارگو چون ایران ستیز بود اسکار دادن؟
میدونی خیلی از بزرگان سینما مثل هیچکاک تاحالا اسکار نگرفتن؟

_نه، ولی به هر حال ما فقط افتخار میکنیم!
_میدونی تیزری که معرف جامعه ایران بود تو فیلم جدایی نادر از سیمین بسیار زشت و سیاه بود؟
میدونی کشورتو بد معرفی کرده که جایزه گرفته؟

_نه،ما این چیزا حالیمون نیست، فقط افتخار میکنیم!
_میدونی سینماگران خودشون مثل اسپیلبرگ اصلاً سیاه نمایی نمیکنن، فقط و فقط سینمای فاخر دارن؟
صبح تا شب دنیا رو از دست فضایی ها نجات میدن؟
_میدونی اون فیروز نادری که به عنوان نماینده تمدن ایرانی و توحیدی،رفت جایزه رو گرفت ملحد بود؟
تو مصاحبه با صدای آمریکا گفت اعتقادی به خدا نداره؟
میدونید یا بازم بگم؟

_میدونی اون انوشه انصاری جزو لابی مخوف شورای ملی ایرانیان آمریکا(نایاک) هست که تحت حمایت دولت آمریکا پروژه نفوذ و تغییر در نظام ایران و دنبال میکنند؟
_میدونی قطر سرمایه گذار فیلم فرهادی بوده؟
همون کشوری که تو عرصه نظامی سرمایه گذاره داعشه؟
_میدونی با قهرمان سازی کاذب امثال این خانم که با هزینه شخصی به فضا رفته و امثال گلشیفته فراهانی، دارند این و به زن عفیف و با حیا و مومن ایرانی القا میکنند که تو برهنه شو،ما دیکاپریو رو میزاریم جلوت فیلم بازی کنه!
ما تا فضا میفرستیمت!
فقط لخت شو!
میدونید یا بازم به جایزه ای که برای وطن فروشی دادن افتخار میکنید!؟

_میدونید قرآن آیه داره که میفرماید :
هَلْ يَسْتَوِي الَّذِينَ يَعْلَمُونَ وَالَّذِينَ لَا يَعْلَمُونَ
آیا آنان که میدانند، با آنان که نمیدانند برابر اند؟
میدونید یا نه؟

آقای اصغر فرهادی و همه جایزه بگیر های وطن فروش!
ما میدونیم!
اون چیزی و که در مخیله شماست!
ما میدونیم!
meysam_zlf

[تصویر: index0.jpg]

به نام خدا

آخه این فرهادی خودفروخته، مشکل حاد دارد با نظام اسلامی و یکسری چیزهای دیگر که سانسور و ویرایش کردم بنا به پیشنهاد دوستان !!!
یه حرف هایی میزنید، که اصلا خودتون رو زیر سوال میبرید !!

نکنید، خرف نزنید.....
حرف نزنید، کسی نمیگه زبان ندارید !!!

نکن داداش ...

این رو به همه میگم، حرف زدن کنتور نداره ولی وقتی زدیش، نمیتونی پسش بگیری !!!

غیبت نکنید، اول چنین پستهایی را با " به نام خدا " شروع نکنید .... بیچاره خدا !!!!!!!!
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۱:۱۳)عدالت نوشته است: [ -> ]به نام خدا
آخه این فرهادی خودفروخته، خودش مشکل جنسی دارد، شایعات در رابطه با ارتباطات خارج از عرف او با یکی از بازیگران زن معروفش وجود دارد. البته خدا میداند ولی به هر حال تا چیزی نباشد مردم چیزها نمیگویند.

درباره رهبری و سبک زندگیش هم خیلی شایعات هست. آیا باید با منطق تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها باید جلو بریم؟
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۲:۵۲)del@ نوشته است: [ -> ]یه حرف هایی میزنید، که اصلا خودتون رو زیر سوال میبرید !!

نکنید، خرف نزنید.....
حرف نزنید، کسی نمیگه زبان ندارید !!!

نکن داداش ...

این رو به همه میگم، حرف زدن کنتور نداره ولی وقتی زدیش، نمیتونی پسش بگیری !!!

غیبت نکنید، اول چنین پستهایی را با " به نام خدا " شروع نکنید .... بیچاره خدا !!!!!!!!

به نام خدا

آخی، شما انقدر پرهیزگارید که نگران غیبت بنده هستید که آن خبر را نه تایید کردم و نه تکذیب ؟؟؟؟؟

شما که انقدر مومن و متقی هستید و از غیبت بنده ناراحت شدید و آن حرف زشت (( بیچاره خدا )) را میزنید، رگ غیرت و شرفتان زمانی که فرهادی، هویتتان را به سخره گرفته بیرون نمیزند، حالا شدید کاسه داغتر از آش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

برای این شبه روشنفکران که روابط جنسی خارج از عرف مشکلی ندارد که شما ما را متهم به تهمت میکنید ؟؟؟؟؟؟

یکبار برو پشت صحنه فیلمها را از نزدیک ببین تا متوجه شوی حرفی که میزنم تهمت نیست و اتفاقا حقیقت خیلی خیلی تلخ تر است.

(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۲:۵۶)Bidel.s نوشته است: [ -> ]درباره رهبری و سبک زندگیش هم خیلی شایعات هست. آیا باید با منطق تا نباشد چیزکی مردم نگویند چیزها باید جلو بریم؟

به نام خدا

از شما که کاربر قدیمی تالار هستید بعید است.

خیلی از این شبه روشنفکران اصلا به روابط در چارچوب زناشویی کوچکترین اهمیتی نمیدهند و اتفاقا روابط راحت با جنس مخالف برایشان یک افتخار است.

چرا میخواهید خودتان را به خواب بزنید.

فساد عظیم اخلاقی موجود درسینمای ایران که احتیاج به تهمت و غیبت ندارد، هر کودکی هم میداند پشت پرده سینمای ایران چه خبر است.

جالبه از شخصی مثل فرهادی میخواهید قدیس بسازید بعد سلحشور را که حقیقت را میگفت، چقدر بهش فحاشی کردید و در انتها هم ترور بیولوژیک شد ولی کک هیچکسی هم نگزید !!!!!!!!!!!!!!
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۳:۱۸)عدالت نوشته است: [ -> ]
به نام خدا

آخی، شما انقدر پرهیزگارید که نگران غیبت بنده هستید که آن خبر را نه تایید کردم و نه تکذیب ؟؟؟؟؟

شما که انقدر مومن و متقی هستید و از غیبت بنده ناراحت شدید و آن حرف زشت (( بیچاره خدا )) را میزنید، رگ غیرت و شرفتان زمانی که فرهادی، هویتتان را به سخره گرفته بیرون نمیزند، حالا شدید کاسه داغتر از آش ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

چی میگی با خودت ... مگه من گفتم خیلی پاکیزه و متقی و پاکدامنم ... چی میگی !

نوع حرف زدنت چقدر قشنگه، آفرین احسنت ..

(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۳:۱۸)عدالت نوشته است: [ -> ]
برای این شبه روشنفکران که روابط جنسی خارج از عرف مشکلی ندارد که شما ما را متهم به تهمت میکنید ؟؟؟؟؟؟

یکبار برو پشت صحنه فیلمها را از نزدیک ببین تا متوجه شوی حرفی که میزنم تهمت نیست و اتفاقا حقیقت خیلی خیلی تلخ تر است.

مگه من گفتم، اون ( اصغر ) خوبه !!! مگه من چیزی در تطهیر اون بیان کردم !!!

من میگم، ( خوب بخون ) وقتی مطمئن نیستی و فقط از روی شنیده ها حرفی را بسط و گسترش میدی، اینکار درستی نیست ..

بعدش گفتی از فساد عظیم سینما هر بچه ای خبر داره، این کلی گویی نیست !!! این تهمت به هر زن و مرد بازیگری نیست !!!

من عذر میخوام، شما ادامه بده !!! و راحت باش .

نه من رو تو قبر شما میندازن و نه شما رو در قبر من ...

(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۳:۴۴)del@ نوشته است: [ -> ]چی میگی با خودت ... مگه من گفتم خیلی پاکیزه و متقی و پاکدامنم ... چی میگی !

نوع حرف زدنت چقدر قشنگه، آفرین احسنت ..

مگه من گفتم، اون ( اصغر ) خوبه !!! مگه من چیزی در تطهیر اون بیان کردم !!!

من میگم، ( خوب بخون ) وقتی مطمئن نیستی و فقط از روی شنیده ها حرفی را بسط و گسترش میدی، اینکار درستی نیست ..

بعدش گفتی از فساد عظیم سینما هر بچه ای خبر داره، این کلی گویی نیست !!! این تهمت به هر زن و مرد بازیگری نیست !!!

من عذر میخوام، شما ادامه بده !!! و راحت باش .

نه من رو تو قبر شما میندازن و نه شما رو در قبر من ...

به نام خدا

دو کلام بحث بلد نیستید بکنید و فقط شعار میدهید.

خیلی جالبه بنده راجع به سینمای ایران و فسادی که در آن درجریان است کلی گویی میکنم ولی فرهادی راجع به مردم ایران و جمهوری اسلامی و دین اسلام، کلی گویی نمیکند !!!!!!!!!!!!!!!!!

یعنی خودتان ،‌ خودتان را قبول ندارید. لااقل من در مورد سینمای ایران کلی گویی کردم، فرهادی شما که در مورد کل مردم ایران کلی گویی میکند و آنها را متجاوز و دروغگو و وحشی و عصبی و دگم و نفهم و جاهل میداند و به دنیا هم نشان میدهد و به جای اعتراض به او، تاج گل بر سرش میگذارید !!!!

مگه من دارم از فرهادی دفاع میکنم !! ... چی میگی

تو جملات من، دفاع از فرهادی میبینی !!!... برو عینک سفارش بده ..

باز میگه فرهادی شما ... شما .... !! من فرهادی رو قبول ندارم .

عجیبه ... شاید من دارم عربی حرف میزنم، خودم خبر ندارم !!!

فرهادی بد ولی دلیل نمیشه شایعه براش پخش کنیم !!
(۱۱/اسفند/۹۵ ۱۴:۰۳)del@ نوشته است: [ -> ]مگه من دارم از فرهادی دفاع میکنم !! ... چی میگی

تو جملات من، دفاع از فرهادی میبینی !!!... برو عینک سفارش بده ..

باز میگه فرهادی شما ... شما .... !! من فرهادی رو قبول ندارم .

عجیبه ... شاید من دارم عربی حرف میزنم، خودم خبر ندارم !!!

فرهادی بد ولی دلیل نمیشه شایعه براش پخش کنیم !!

به نام خدا

آهان، نکته همین جاست دیگر

تو که به من معترضی که چرا حرفها و شایعاتی که راجع به او میزنند را میگویم که البته نه تایید میکنم و نه تکذیب،‌ چرا به فرهادی معترض نیستی که این چه مزخرفاتی هست که میسازی و نمایش میدهی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟

منظور را گرفتی ؟؟؟؟ اقلا بنده یک اشتباه کردم و یک شایعه را که ممکن است حقیقت باشد را بیان کردم که آنرا هم بچه های تالار فقط میبینند، ولی فرهادی فیلمی ساخته کل دنیا دارند میبینند و رگ و ریشه مملکت را کلا زده و زیر سوال برده، مشکل من با تو این است که چرا شما به فرهادی که این کار را کرده معترض نیستی ولی یک صحبت کوچک در مورد او را که شاید اصلا برای خودش مهم هم نباشد، اینهمه رویش مانور میدهی ؟؟؟؟؟

اگر حرف من زشت بود، تفکر و فیلمهای فرهادی به مراتب زشت تر و کثیف تر است. پس اولویت انتقادی اگر داری،‌ فرهادیست که در همین تالار جایی ندیدم که به او نقدی وارد کرده باشی. بی خیال بحث فایده ندارد.
آدرس های مرجع