تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
دست احمدی نژاد نمک نداشت ...

داستان احمدی نژاد داستان عجیب و غم انگیزیست.

۱. احمدی نژاد اولین رییس جمهوری بود که پس از انقلاب در رسانه ملی اعلام کرد ، مشکل جوانان موهایشان نیست بلافاصله عده ای مدعی شدند می خواهد بین زن و مرد دیوار بکشد.

۲. احمدی نژاد اعلام کرد همه بیایند زیر پرچم انقلاب ، همه خودی هستند ؛ چند روزی نگذشته بود که او را دیکتاتور خواندند.

۳. همه تریبون های داخلی و خارجی شاهد استکبار ستیزی او بودند، همواره با صدای بلند فریاد می زد : صهیونیسم و رژیم جاعل صهیونیستی نابودشدنی است ، ولی همه دیدند مدعیان دین داری در عین بی تقوایی او را یهودی زاده خواندند.

۴. عاشق رهبری بود ، گفت رابطه ام با رهبری رابطه پدر و پسریست، گفت زندگی در سایه ولایت فقیه ، تمرین زندگی در سایه امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ، عده ای عمار پندار فریاد بر آوردند که دروغ می گوید او ضد ولایت فقیه است.

۵.از همان ابتدای ریاست جمهوریش گفت برای درست کردن نقص ظاهر دختران سرزمینم، گشت ارشاد راه حل مناسبی نیست؛ بی انصاف ها جار زدند او بانی گشت ارشاد است.

۶. قبل از همه سخنرانی هایش به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) متوسل می شد و از ذکر اللهم عجل الولیک الفرج مدد می گرفت ، اما عده ای نا مسلمان گفتند او حجتیه است.

۷. تا گفت : مردم ولی نعمتمان هستند؛ گفتند طایفه گرایی!

۸. تا گفت : من خادم کوچک ملتم ؛ گفتند پوپولیستی.

۹. تا گفت : بیت المال و ذخایر این کشور مال مردم است ، عده ای بر آشفتند و گفتند گدا پروری.

۱۰. تا گفت : انرژی صلح آمیز هسته ای حق ماست ؛ گروههای سیاسی او را جنگ طلب خواندند.

۱۱. تا گفت : انسانِ آزاد ، گفتند اومانیستی.

۱۲. تا گفت : عدالت ، گفتند کمونیستی.

۱۳. تا گفت آزادی ، گفتند پلورالیسمی.

۱۴. وقتی بخاطر مصالح کشور سکوت کرد فریادها بلندتر شد که کذابی ، حجتیه ای ، فراماسونی ، رمالی، جن گیری ، جاسوسی و در نهایت او را منحرف خواندند.

داستان احمدی نژاد، داستان تکراری تاریخ است ؛ داستان صالحینی که گفتند "هل من عدالت" و می بایست ذبح می شدند. عدالت واژه ای است که بزرگان ما که بر زبان جاریش کردند ، کمترین تاوانش خوردن سیلی بر صورت دختر سه ساله بود و حنجرهایی که بریده شد و چوبی که بر لب و دندانشان کوفتند ، و در تراز پایینتر امیرکبیری که از عدالت دم زد و در حمام به خون غلتید...

آری بدون دادن بها نمی توان از عدالت سخن گفت...

طــاهــابینـــا
@TahaBina
(۱۱/شهریور/۹۶ ۲۰:۵۴)-Ali- نوشته است: [ -> ]دست احمدی نژاد نمک نداشت ...

داستان احمدی نژاد داستان عجیب و غم انگیزیست.

۱. احمدی نژاد اولین رییس جمهوری بود که پس از انقلاب در رسانه ملی اعلام کرد ، مشکل جوانان موهایشان نیست بلافاصله عده ای مدعی شدند می خواهد بین زن و مرد دیوار بکشد.

۲. احمدی نژاد اعلام کرد همه بیایند زیر پرچم انقلاب ، همه خودی هستند ؛ چند روزی نگذشته بود که او را دیکتاتور خواندند.

۳. همه تریبون های داخلی و خارجی شاهد استکبار ستیزی او بودند، همواره با صدای بلند فریاد می زد : صهیونیسم و رژیم جاعل صهیونیستی نابودشدنی است ، ولی همه دیدند مدعیان دین داری در عین بی تقوایی او را یهودی زاده خواندند.

۴. عاشق رهبری بود ، گفت رابطه ام با رهبری رابطه پدر و پسریست، گفت زندگی در سایه ولایت فقیه ، تمرین زندگی در سایه امام عصر(عجل الله تعالی فرجه الشریف) است ، عده ای عمار پندار فریاد بر آوردند که دروغ می گوید او ضد ولایت فقیه است.

۵.از همان ابتدای ریاست جمهوریش گفت برای درست کردن نقص ظاهر دختران سرزمینم، گشت ارشاد راه حل مناسبی نیست؛ بی انصاف ها جار زدند او بانی گشت ارشاد است.

۶. قبل از همه سخنرانی هایش به امام عصر (عجل الله تعالی فرجه الشریف) متوسل می شد و از ذکر اللهم عجل الولیک الفرج مدد می گرفت ، اما عده ای نا مسلمان گفتند او حجتیه است.

۷. تا گفت : مردم ولی نعمتمان هستند؛ گفتند طایفه گرایی!

۸. تا گفت : من خادم کوچک ملتم ؛ گفتند پوپولیستی.

۹. تا گفت : بیت المال و ذخایر این کشور مال مردم است ، عده ای بر آشفتند و گفتند گدا پروری.

۱۰. تا گفت : انرژی صلح آمیز هسته ای حق ماست ؛ گروههای سیاسی او را جنگ طلب خواندند.

۱۱. تا گفت : انسانِ آزاد ، گفتند اومانیستی.

۱۲. تا گفت : عدالت ، گفتند کمونیستی.

۱۳. تا گفت آزادی ، گفتند پلورالیسمی.

۱۴. وقتی بخاطر مصالح کشور سکوت کرد فریادها بلندتر شد که کذابی ، حجتیه ای ، فراماسونی ، رمالی، جن گیری ، جاسوسی و در نهایت او را منحرف خواندند.

داستان احمدی نژاد، داستان تکراری تاریخ است ؛ داستان صالحینی که گفتند "هل من عدالت" و می بایست ذبح می شدند. عدالت واژه ای است که بزرگان ما که بر زبان جاریش کردند ، کمترین تاوانش خوردن سیلی بر صورت دختر سه ساله بود و حنجرهایی که بریده شد و چوبی که بر لب و دندانشان کوفتند ، و در تراز پایینتر امیرکبیری که از عدالت دم زد و در حمام به خون غلتید...

آری بدون دادن بها نمی توان از عدالت سخن گفت...

طــاهــابینـــا
@TahaBina

بطور مثال آقای بینا این دو پست رو زده

طاها بینا:
‍ ‍ ??انقلابی که روحش با روح الله رفت...

❇️انقلابی که قرار بود انقلاب پابرهنگان باشد ، دیر زمانیست که به انقلاب ثروتمندان تبدیل شده و فقرا آنقدر ضعیف و فرتوت شده اند که حتی حنجره شان توان فریاد زدن هم ندارد و جسمشان آنقدر نحیف و شکسته شده که با کمترین تلنگری می شکنند و فرو می افتند...

❇️روزگاری این انقلاب لرزه بر اندام استکبار و استعمار و قدرت های پوشالی عالم می انداخت ، اما براستی که شیطان خوب نقش آفرینی کرد. چه کسی گمان می کرد بعد از رحلت امام (رحمة الله علیه) ، انقلاب این چنین در بیراهه های ظلمت سرگردان شود؟

❇️ پرسش اما این است که حقیقتا از آرمان های اصیل انقلاب چه برای عرضه به جهان گذاشته ایم ؟

عزت و غروری مانده بود که آن را هم دو دستی به طمع لبخند شیطان به پای میز مذاکره ، معامله کردیم و امروز همه ممالکی که تا دیروز ما را می ستودند با طعنه می پرسند که شما را چه شده است؟ ما به پشتوانه انقلاب شما در پی انقلاب جهانی بودیم ولی چگونه شما توانستید از آرمان هایتان تا این اندازه عقب نشینی کنید؟

❇️واقعا اگر نظام ما کاملا به دست سران نظام سلطه می افتاد تا این اندازه در مقابلشان نرمش و کُرنش داشتیم؟

اگر اندکی با دقت اوضاع را تحلیل کنید در خواهید یافت که ما دقیقا گام به گام در جهت اهداف غرب و امریکا حرکت می کنیم ، خوش خدمتی دولتمردان ما حتی خود غربی ها را هم غافل گیر کرده و محال بود حتی دولتی بر آمده از اراده غربی ها بتواند تا این اندازه در جهت آمال شان نقش آفرینی کند.

هر چه را که اراده کنند بدون فشار می پذیریم و حتی در بسیاری موارد از آن ها پیشی می گیریم که نکند خاطر مبارک نظام سلطه مکدر گردد.

❇️دیپلماسی موجود نرمش قهرمانانه است یا کُرنش ذلتمندانه؟!!!

هنوز در حیرتم چگونه دیپلماسی لبخند را موکدا تایید می کنند و بر چابکی ، سرعت ، بروز بودن و ... آن می بالند. این استراتژی بَر انقلاب است یا برای انقلاب ؟؟

گویا انقلاب ما ، روحش هم با روح الله رفت...

طــاهـــا بینــــا
۵ شهریورماه ۹۶

https://telegram.me/TahaBina

مگر انقلاب منحصر در ایران است؟!؟!
جالب است نادیده گرفتن امامت ولایت فقیه رو
چون اقایون نمیپسندند و تایید صلاحیت نشدند پس انقلاب فلان شد

یا

طاها بینا:
??احمدی نژاد وخاتمی از بنی صدر بدترند چون از بیشترین اقبال مردمی برخوردارند .

❇️فقط موندم چرا مردم دو دوره به این دو رای دادن ولی هیچ وقت به شماها رای نمیدن؟

https://telegram.me/TahaBina

عبارت بالا خطاب به کریمی قدوسی ه
این یعنی اقایون مشائیست دلگرمیشان به مردمیست که دو دوره به احمدی نژاد رای دادند و دو دوره قبل به خاتمی که قطعا مشترک زیاد داشتند
حال اگر مردم به اصطلاح پایداری ها رای ندادند پس حتماً اشکال کار در آقای رییسی مستقل است نه مردم

نادیده گرفتن اصول انقلاب و خیلی مسائل دیگه و ادعای همین مطالب از عجایب روزگار است
دوتا تاپیک در همین مورد زدم و انحراف شون رو با مطالب خودشون گوشزد کردم نه بافته های خودم
دقت کنید در سال 88 چقدر به احمدی نژاد تاختند و احمدی‌نژاد چقدر محکوم کرد
نابینا هم باشه میفهمه اصل ولایت فقیه بود نه یه پسر لجباز
[تصویر: 17.png]

خفاشی که توسط بسیج شکار شد...
خفاش شب که بود؟ و توسط چه کسانی دستگیر شد ؟ غلامرضا خوش روی معروف به خفاش شب قاتل زنجیره ای دهه 70 در قتل‌های زنجیره‌ای خود، 9 زن به نام‌های توان نظری، عهدیه، الهه همتی‌نژاد، اعظم ثابت‌نژاد و دخترش منیره قهوه‌چی، پرند پرچمی و قدم‌خیر و جهان‌فر را پس از ربایش و تجاوز به قتل می رساند و جسد آن ها را میسوزاند
سرانجام زنجیره آدم‌کشی‌های خفاش شب با افتادن در دام بسیجیان پایگاه مقاومت شهید نظری در غرب تهران، قطع شد.شب پنجشنبه نوزدهم تیر 1376 بود که بسیجیان منطقه عملیاتی پونک در گشت شبانه خود متوجه مردی شدند که به‌تنهایی در بوستان شهری پونک دراز کشیده بود. وقتی از او پرسیدند که این موقع شب در بوستان چه می‌کند پاسخ داد: «خانه‌ام در سه راه آذری است. برای خرید از فروشگاه شهروند آمده بودم که حالم خراب شد. به خانه یکی ارر دوستانم که در پونک همین نزدئیکی‌ها است رفتم که شب را در آنجا بمانم اما کسی در خانه نبود و ناچار شدم به این بوستان بیایم و استراحت کنم.» او خود را جبار رحمتی و اهل مشهد معرفی کرده بود. پس از تذکر نیروهای بسیج بوستان را ترک کرد.
اما پس ازگذشت دو ساعت، نیروهای بسیج مرد را دوباره در همان حوالی پیدا کردند. وقتی از او پرسیدند که هنوز اینجایی و چه کار می‌کنی، پاسخ داد که «برگشتم به خانه دوستم بروم.» بسیجی‌ها از او خواستند که خانه دوستش را نشان دهد. بعد از اینکه چند دقیقه‌ای آن‌ها را معطل کرد و در خیابان‌ها گرداند، پی بردند که دوستی در کار نیست. بلافاصله او را به پایگاه بسیج منتقل کردند. پس از بازجویی و تفتیش بدنی مرد ناشناس یک دسته کلید و سوییچ خودرو در جیبش پیدا کردند. پس از گشت در منطقه خودروی سفیدی را پیدا کردند که به کلید جیب مرد می‌خورد. خودرویی که سرقتی بود. با این حال نیروهای بسیج از جریانات اخیر باخبر نبودند و آن را به نیروی انتظامی تحویل دادند. نیروی انتظامی اطلاعی به آن‌ها نداده بود. نیروهای بسیج پس از چند روز از اعلام هویت اصلی او تازه دریافته بودند که چه تبهکار خطرناکی را دستگیر کرده‌اند.
غلامرضا خوش‌روی معروف به خفاش شب در 22 مرداد 1376 بلافاصله پس از تحمل 214 ضربه شلاق، اعدام شد.

کاپیتالاسیون زنانه در تهران

‏1⃣ یک:
فقره راه یافتن بانوانِ بی‌حجاب سوری به ورزشگاه موسوم به آزادی در فقد زنان محجّبه و متحیّر ایرانی، با هر معیاری، تبعیض نژادی و تحقیر ملّی است. آیا هیچ پاسخگویی هست؟ کجاست؟

2⃣ دو:
یعنی خانم‌های سوری که اغلب ساکن همین شهرند و دست کم در مسیر فرودگاه تا استادیوم لابد خیابان‌های تهران را دیده‌اند از قانون حجاب‌ اجباری بی‌خبرند؟ از خود بپرسیم آن‌ها می‌خواستند چه چیزی را به رُخ بکشند در پیش چشم حریص و حسّاس دوربین‌ها؟

3⃣ سه:
و نفهمیدیم این سیاست یک‌بام و دو هوای حضرات وزارت ورزش برای صاحبان شناسنامه‌های ایرانی، آخرش محدودیت بود؟ مصونیت بود؟ یاچی؟

4⃣ چهار:
تعارف که نداریم. اینکه در پایتخت این ولایت، اتباع غیرایرانی با قواعد قانونی کشور خودشان رفتار کنند، مصداق بارز کاپیتولاسیون است. روح امام خمینی شاد.

حسین دهباشی
@tarikhonline
دو روزی هست که خبر هک شدن سایت فدراسیون فوتبال سوریه توسط یه عده هکر ایرانی دست به دست می شه

اولا من کلا اهل فوتبال نیستم. نمی دونم اسمش درسته یا نه کنفدراسیونه، فدراسیونه یا هرچی

آدرس سایت هست Syrian-soccer.com

اگه حملات واقعی سایبری به سایت ها و پورتال های معروف رو دیده باشید. در اولین ساعات کلا آدرس از دسترسی خارج می شه در حالی که خیلی راحت می تونید شما این سایتو باز کنید

اما اگر سایت رو باز کنید نام دو تا هکر معروف معروف رو می بینید(فکر کنم از گروه اغوا)
mr persia و invisible

اما صاحب سایت ظاهرا یک فرد سوری هست که از سال ۲۰۰۰ صاحب این آدرسه

حدس من اینه که این سایت فدراسیون نیست. شاید سایت طرفداری یا همچین چیزی.

به گمانم یه شایعه هست
[تصویر: 18.png]
درخواست تشدید تحریم ها!!!!
مایکل لدین مشاور اسبق شورای امنیت_ملی ایالات متحده:
کاخ سفید از طریق ماتیاس شامر برای موسوی پیام فرستاد!
.
سبزها در پاسخ خواستار فشار به ایران شدند!
(لینک اصلی از نشریه فوربس، لینک اول)
.
لدین : « دولت (آمریکا) تصمیم گرفت پیامی برای گروه (میر حسین) موسوی، جنبش سبز، بفرستد
.
سناتور شامر دوستی در وال استریت داشت که با سبزها در ارتباط بود! و همان فرد به عنوان رابط انتخاب شد!
.
از شامر خواسته شد از طرف دولت این پیام را به رهبران سبزها منتقل کند:
"سبزها باید بدانند که این سوالات از جانب وزیر خارجه (آمریکا) ارسال شده است!
سوالات این‌هاست: ما باید چه کاری انجام دهیم؟
چه کاری نباید انجام دهیم؟
.
در نامه سرکردگان فتنه ۸۸ به وزیر خارجه آمریکا با طرح درخواست تحریم ملت ایران، آمده است:
«باور داشته باشیم جمهوری اسلامی ایران هیچ گاه از دستیابی به بمب اتمی منصرف نشده، شبکه ترور خود را غیر فعال نساخته و از این ابزارها برای حفظ قدرت و افزایش سرمایه و توان مالی و اقتصادی، بهره می‌جوید!!!!

متن اصلی نامه ای که به تاریخ 30 نوامبر 2009 (9 آذر 1388) نوشته شده؛ ۸ صفحه میباشد که از لینک های ذیل قابل دانلود است

http://pjmedia-new.pjmedia.netdna-cdn.com/michaelledeen/user-content/10/files/2012/02/memo_to_US_from_Greens_20091.pdf[/b]

پ.ن؛ سبزها تو هر کشوری جز ایران بودن با این حجم از خیانت و خرابکاری الان قهوه ای بودن!
ادامه دارد!
.
جنبش قهوه ای
پیازکاران برجام
.
..
#معین_ثائر
بحران میانمار تکرار یک سهل‌انگاری

میانمار تکرار همان داستان بی‌خیالی ما نسبت به مسلمین مظلوم دنیاست که وقتی کارد به استخوان‌شان رسید و زیر علم حرکت‌های سلفی جهادی جهان وطن رفتند، فریاد تکفیری تکفیری بودن‌شان را سر دادیم. شما کجا بودید وقتی داشتند ضجه می‌زدند؟ شما کدام مرهمی را بر دردهایشان گذاشتید وقتی داشتند کشته می‌دادند؟

همان سال ۲۰۱۲ که موجی از خشونت‌ها علیه روهینگیا شکل گرفت و به همت رفقای «مجمع جوانان امت‌ واحده» کمک‌هایی را جمع‌آوری و به مرز بنگلادش ارسال کردیم، بچه‌ها خبر آوردند که هسته‌های مقاومت در دل اردوگاه‌های آوارگان رنج کشیده‌ی روهینگیا در حال شکل‌گیری است و نگاه‌های سلفی در حال رواج. خوب بیاد دارم هر کجا دستمان رسید گفتیم که آقایان این شواهدی است که بدست‌مان رسیده، کاری کنید اما یک سال نگذشت که آرسا (ARSA) یا همان ارتش رهایی بخش آراکان شکل گرفت و حالا عده‌ای سخن از نفوذ سعودی‌ها به میانمار و آراکان بر زبان می‌رانند‌ و تحلیل‌های مبتنی بر گزارشات محرمانه ارائه می‌کنند که چه طرح‌هایی در پشت پرده توسط سعودی‌ها در جریان است و این بازی یعنی استمرار همان دور باطلی که در ابتدا اشاره شد.

عین همین شرایط را در کشمیر پیش‌رو داریم و هرچه فریاد می‌زنیم، عده‌ای چشم و گوش بسته نشسته‌اند و انگار قرار نیست از این تکرار تجارب درس بگیرند.

سرباز روح الله رضوی
@RoohullahRazavi
?عید #غدیر، عید امامتِ #علی (علیه السلام) است.

✳️ #علی که در کنده شدن زینت از پای یک زن #غیرمسلمان توسط دشمن، فرمود:
? اگر مردی از غیرت بمیرد، ملامتش نخواهد کرد.

? #زنان_مسلمان را در #میانمار، برهنه کرده و جلوی دوربین ها بعد از هتک حرمت #آتش می زنند و دورشان می چرخند!!! و صدایی از نشخوار کنندگان #حقوق_بشر در نمی آید!!!

?⁉️سازمان های بین المللی و حقوق بشری که به بهانه های واهی احساس تکلیف می کنند تا کشورهای مسلمان مستقلّ را محکوم کنند و تحت فشار قرار دهند، کجایند؟

❌غرب ِ #وحشیِ به ظاهرِ متمدّن، سکوت کرده است و از #روشنفکران داخلی #شمع_به_دست خبری نیست.

⁉️ کجایند مدافعین دروغین #حقوق_شهروندی، آن #سلفی بگیرانِ سبک مغز که برای کشته شدن سگی فریاد #من_همان_سگ_هستم، سر می دادند و ....

?نه، نه خانوم!! نه آقا!! شما #سگ نیستید،

⭕️ #سگ شرف دارد بر انسانی که فریاد و #سکوتش با پالس های #اجنبی تنظیم می شود.

تظاهر به عدالت‌طلبی

چند روز پیش پس از انتصاب «حسینی مکارم» به معاونت شهرداری تهران، همان کسی که اسمش در لیست «املاک نجومی» بود، اتفاق روشنگرانه‌ای رخ داد، «یاشار سلطانی» که زمان قالیباف در انتشار لیست املاک نقش داشت، سابقا پس از انتشار اسم حسینی مکارم تکذیبه فرد مذکور را در سایتش منتشر کرده بود و سپس در پاسخ به آن تکذیبیه نوشته بود:

"با وجود ارسال این مدارک همچنان این پرسش مطرح است که شهرداری چگونه ملکی واقع درخیابان دربند را متری 4 میلیون و 200 هزار تومان به اشخاص در قالب تعاونی واگذار کرده است؟ قیمت واقعی این املاک در سال 90 چقدر بوده است؟ و آیا همه کارمندان این امکان را داشتند تا ملکی در دربند یا سایر نقاط بالای شهر را با چنین قیمتی حتی در قالب تعاونی خریداری کنند ؟ آیا آماری وجود دارد که سایر کارمندان شهرداری در کدام مناطق و با چه قیمتی ملکی را دریافت کرده اند؟ ... اما مگر این املاک جزو اموال عمومی نیست که به رسم امانت در اختیار شهرداری قرار گرفته است پس چرا در مقایسه با فروش به قیمت واقعی، عایدی کمتری به شهرداری می‌رساند؟ مگر وظیفه شهرداریها انجام خدمات شهری برای عموم مردم نیست پس چرا سهم عموم مردم به این شکل به دیگران واگذار شده است؟"

ولی پس از جوسازی های زیاد علیه قالیباف و سپس حاکم شدن لیست امید در شورای شهر تهران و شهرداری نجفی اصلاح‌طلب وقتی حسینی مکارم معاون نجفی شد، یاشار سلطانی در توییتی نوشت: "ایشان در آن مقطع شاغل در شهرداری و عضو تعاونی مسکن بوده، در گزارش سازمان بازرسی۲ واحد ۱۳۵ و ۹۹ متری به نام ایشان درج شده،درحالیکه این ۲ واحد به ۳ نفر واگذار شده و نام ۲ نفر ذکر نشده است، سهم حسینی مکارم از این متراژ ۷۴ متر و خرید نقدی بوده" و عملا حسینی مکارم معاون نجفی را تبرئه کرد! این دوگانگی رفتاری که روزی بنا به یک سری اطلاعات شعار فساد ستیزی میدهند و روز دیگر ماله بر آن میکشند چه توجیهی جز منافع جناحی سیاسی دارد؟

یاشار سلطانی که هیچ، حتی آمریکا و صهیونیستها اگر مدرک ظاهرا معتبر یا معجولی بر وجود فساد داخل کشور بدهند، قوه قضاییه باید با سرعت و دقت رسیدگی کند و اگر فرد گناهکار منتسب به جریان انقلابی باشد شایسته سرزنش و مجازات بیشتر است اما عدم رسیدگی در پرونده های این چنینی نظیر رسیدگی دقیق و زود به املاک نجومی یا سابقا در حقوق نجومی که منجر به حکم تاسفبار تبرئه از دیوان محاسبات شد ولی قوه قضاییه در سکوت ماند یا حتی در برخی اختلاسها یا پرونده های بانکها عدم اطلاع رسانی صحیح و بموقع موحب بی اعتمادی مردم شده است.

اما اشتباه گروهی از دوستان انقلابی در داستان املاک نجومی این بود که بجای مطالبه عدالت به بزرگنمایی و ارزش دادن به فرد مطالبه کننده بدون شناخت دقیق از وی روی آوردند، روزهای اول میگفتند اصلا سلطانی عدالت‌طلب است نه اصلاح‌طلب که زمان انتخابات وقتی وی ابراز ارادت به سید فتنه‌گران کرد و در لیست آمدنیوز قرار گرفت بطلان این ادعا ثابت شد؛ و الان هم با این موضع‌گیری درباره املاک حسینی و حسینی مکارم به وضوح به تمایلات جناح محور و تخریب قالیباف صحه گذاشته است و ادعای بی طرفی و عدالتخواهی پوچ شده است. هرچند حامی قالیباف و اصولگرایی نو و کهنه نبوده و نیستم ولی این مثالها تجربه‌ای است تا دوستان انقلابی از بغض کسی در دام فتنه‌های افسادطلبان متظاهر به عدالت‌طلبی‌ نیفتند.

امید نیکو
@houshdar
[تصویر: 19.png]

نژادپرستی یک پزشک ایرانی

گفت: من از تازی (عرب) بدم میآید !! ما از نسل کوروشیم ، منشور کوروش را خوانده ای؟
گفتم : کوروش آدم خوبی بوده؟
گفت: بله
گفتم: کوروش بین افراد جامعه تبعیض نژادی قائل میشد؟
کمی مکث کرد و چاره ای نداشت که بگوید: نه
گفتم : پس تو چرا اینطور شدی؟
[/b]"همانا ای مردم ما شما را از یک زن و مرد آفریدیم و شما را تیره های بزرگ و کوچک قرار دادیم تا یکدیگر را بشناسید [نه اینکه به یکدیگر فخر بفروشید و فخر و کرامت نزد خدا تنها به تقوی است] و گرامی ترین شما با تقواترین شماست که خداوند دانا و با خبر است.” حجرات/

[تصویر: 001.png]

باز شروع شد!
_از یه طرف خشک_مغز های فضای مجازی در حال کشفن؛میگن زننده گل سوریه یکی از مامورین سپاه بوده!
.
میگن دقیقه نود خامنه ای به فداییش علیرضا بیرانوند پیام داده که بخاطر من یه لایی بخور بشار اسد دلش نشکنه!
.
کی روش تنها مهره باقی مانده از دوران احمدی نژاد بالاخره زهرشو ریخت! البته بعید نیس از بیت رهبری
تحت فشار بوده!
.
.
_یه طرف دیگه جماعت منتظرین_ظهور بانوان در استادیوم دارن سینه میزنن؛
.
ببینین زنای سوری رو! چرا ما آزادی نداریم!
اسم استادیوم_آزادی رو عوض کنین!
.
وای! حضور دختران سوری بدون روسری در استادیوم و ممنوعیت حضور بانوان آریایی!
.
.
.
_از همه بدتر جوجه شوتبالیست هایی هستن که هنوز به سن رای دادن نرسیده سیاسی شدن و هنوز به بلوغ نرسیده هالییوودی!!!
.
.
.
عزیزای دلم باز شروع کردین که آخه!
.

خانوم محترم دلت فوتبال میخواد؟
خوب این همه مسابقات فوتبال بانوان!چرا نمیرین؟
مگه طرفدار برابری زن و مرد نیستین؟ برو اونجا اونقده قر بده تا فنر کمرت در بره!
من که میدونم مشکلت چیه !

.

داداش گلم! چگوارای مبارز
راه_آزادی !
والا بلا آزادی فقط بردن دوز دخترت به استادیوم آزادی نیس!
والا بلا چگوارا آرمانش مبارزه با آمریکا بود نه مبارزه با محدودیت زیر شکم!
من که میدونم مشکلت چیه !
.

شوتبالیست عزیز!
تو که هنوز به بیست نرسیده نظریه سیاسی میدی!
از فلان لیست حمایت میکنی و برای مرگ فلانی تسلیت میفرستی!
تویی که وقتی گل میزنی حتی حاضر نیستی فارسی حرف بزنی و شادی بعد گلت به زبان بیگانه ست!
اونایی که فحشت دادن مثلا!درست مثل خودت و امثال خودتن!
بالاخره همه کشورا توشون علی کریمی و مسعود شجاعی پیدا میشه دیگه که حافظ منافع و گفتمان اسراییل
باشن!

.
.
شوتبالیست عزیز!
نکته مهم و آخر!
.
اگه تو به عراقی و سوری نگی برادر! اگه سوری و عراقی به ایرانی
نگه برادر!
.
اونوقت همین ناموس توعه که باید به آمریکایی و اسراییلی و سعودی بگه داداشی !
..
معین_ثائر

آدرس های مرجع