تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
مصاحبه آیت الله کاشانی با روزنامه مصری 3 هفته پس از کودتا

آیت الله سید ابوالقاسم کاشانی، کمتر از ۳ هفته پس از کودتای ۲۸ مرداد ۱۳۳۲ و سرنگونی دولت محمد مصدق در گفتگو با روزنامه مصری اخبار الیوم دیدگاه های خود را درباره دولت مصدق و کودتای ۲۸ مرداد تشریح کرد.

وی در پاسخ به سوال اخبار الیوم مبنی بر اینکه به‌نظر شما بزرگ‌ترین اشتباه مصدق کدام است؟ گفت: «پایمال کردن قانون اساسی و عدم اطاعت از اوامر شاه». او هم‌چنین اشتباه بزرگ مصدق را تلاش برای برقراری جمهوریت شمرد و گفت: «مصدق برای برقراری جمهوریت می‌کوشید. او شاه را مجبور کرد ایران را ترک کند؛ اما شاه با عزت و محبوبیت چند روز بعد برگشت. ملت شاه را دوست دارد.»

کاشانی در جواب روزنامهٔ مصری که پرسیده بود آیا عقیده دارید مصدق مستحق همین سرنوشتی بود که به او رسید؟ گفت:«خداوند عادل است و آنچه امروز بر مصدق گذشته ‌است نتیجهٔ عدل خداوندی است.» وی هم‌چنین در این مصاحبه مصدق را به مرگ محکوم کرد: «این مصدق راه را گم کرده و مستحق چنین عاقبتی بوده‌است. تمام هم و غم او این شده بود که مردم فریاد بزنند زنده باد مصدق. مصدق به من و کشورش خیانت کرد. طبق شرع شریف اسلامی مجازات کسی که در فرماندهی و نمایندگی کشورش خیانت کند مرگ است.»

آیت الله کاشانی در ادامه این گفت و گو، محمد مصدق را به داشتن جنون متهم کرد: «مصدق برای کشور کاری نکرد. نه یک خرابی را تعمیر کرد نه خیابانی را افتتاح کرد نه خزانه را نجات داد و نه ملت را متحد ساخت. حتی در مورد نفت که او ادعا داشت صاحب فکر ملی ساختن می‌باشد اگر این اتحادی که من در صفوف ملت بوجود آوردم نبود هرگز ملی نمی‌شد. او خیانت کرد. به من و کشور خیانت کرد. قبل از اینکه من با مصدق مخالفت کنم، ملت با او بود ولی پس از اینکه من با او مخالفت کردم ملت از دور او پراکنده شدند.مقام و کرسی صدارت مصدق را مسحور کرده بود. او دستخوش نوعی جنون شده بود.»

آیت الله کاشانی روی کار آمدن دولت کودتا را «سبب مسرت» دانست و ضمن تبریک به زاهدی گفت:«جای مسرت است که دولت جناب آقای زاهدی که خود یکی از طرفداران جبهه ملی بوده، تصمیم دارند که شرافتمندانه از حیثیت و آبروی ایران دفاع نموده و در راه صلاح و افق ملت حداکثر فداکاری را بنمایند.»

آیت الله کاشانی هم‌چنین در این مصاحبه گفت: «من از ژنرال زاهدی مادام که به منفعت ایران قدم برمی‌دارد پشتیبانی می‌کنم… هر وقت که نظرم برسد او بر خلاف مصلحت ایران عمل می‌کند با او مخالفت می‌کنم. تا این لحظه راجع به کار او نمی‌توان قضاوت کرد.»

سرانجام حمایت های کاشانی از دولت کودتا به کجا انجامید؟ دو روز پس از کودتا نیز آیت الله کاشانی و زاهدی با یک‌دیگر در منزل آقای مقدم در دزاشیب ملاقات کردند.این ملاقات‌ها تا مدتی ادامه داشت. جریان دیدارهای ۳۱ شهریور، ۱۸ مهر، ۲ آبان و ۲۳ آذر سال ۱۳۳۲ در مطبوعات آن دوره درج گشته‌اند.

اما آیت الله کاشانی در دوران زاهدی به مرور خانه نشین شده و لب به شکایت گشوده و گفت: «آزادی جز برای عمال انگلیس نیست. مطبوعات و نشریات ملی هیچگونه اظهار عقیده ندارند و همه توقیف‌اند. بسیاری از میلیون و آزادیخواهان متدین در زندان‌ها بسر می‌برند. این اختیارات را چه کسی به آقای زاهدی داده که این دیکتاتوری شدید و قرون وسطایی را با مردم شریف ایران می‌نماید؟» «حیف که رادیو در اختیار من نیست که از افکار مردم و احساسات پاک این ملت استفاده کنم.»

آیت الله کاشانی در ۱۰ دی ۱۳۳۴ بازداشت و در سلول مجاور محمد مصدق در لشکر زرهی تهران محبوس شد.

منابع:
کیهان، ۱۲ آبان ۱۳۳۲
کیهان، ۱۷ شهریور ۱۳۳۲
روزنامه آتش، ۳۱ مرداد ۱۳۳۲
کیهان، ۲۳ شهریور ۱۳۳۲
مجموعه‌ای از مکتوبات وسخنرانی‌های آیت‌الله کاشانی، ج۳، ص ۱۱۲
بررسی فیلم منتشر شده بر علیه آیت الله کاشانی
http://www.aparat.com/v/cMDRZ

در مورد سایر مسائل مطرح شده پیرامون ایشان اطلاعات کافی ندارم. اما این فیلم ظاهرا تقطیع شده و ساختگیه

[تصویر: 2.png]

چه کسی سنگ را در چاه انداخت؟

صادق خرازي:حساسیت اصلی نسبت به دانش هسته‌ای در دولت آقای سيد محمد خاتمي پیش آمد!

افرادی که مسئول انرژی هسته‌ای و یا مسئول مدیریت سیاست خارجی هسته‌ای بودند، از آغاز نتوانستند به‌گونه‌ای عمل کنند که این معضلات برای ما در جامعه جهانی پیش نیاید!

آقای حسن روحانی به همراه آقای میرحسین موسوی! در کمیسیون محرمانه حضور داشتند و حتی در استفاده از اصطلاحات هم دچار ضعف بودند!

من آن زمان سفیر بودم. در کاخ الیزه مشاور ارشد امنیت ملی رئیس جمهور فرانسه به من گفت: «انقدر این اصطلاح فلان هسته‌ای را به‌کار نبرید!
این واژه مبنای حقوقی‌اش بمب هسته‌ای است!!!
همین اشتباه از لحاظ حقوقی پای شما را گیر می‌اندازد!

وقتی شما می‌گویید می‌‌خواهیم دانش صلح‌آمیز هسته‌ای داشته باشیم، نباید این اصطلاح را به‌کار ببرید.!!!
اشتباه آقایان این بود که قوانین حقوقی برخورداری از انرژی هسته‌ای را رعایت نکردند!

اگر ما به آقای احمدی نژاد انتقاد می‌کنیم و می‌گوییم چرا ایشان حرف‌هایی زد که باعث وهن دانشمندان هسته‌ای ما شد و یا بحث‌هایی مثل هولوکاست را در کنار موضوع مهم انرژی هسته‌ای مطرح کرد و حساسیت جامعه جهانی را برانگیخت، باید به دوره قبل او نیز نگاه کنیم!

عصرانديشه، شماره ٧، خرداد ١٣٩٤

پ.ن؛
با خوندن هر بند از مصاحبه بالا میشه دو دستی به کله کوبید!
اگه این سوتی ها یکیش از جلیلی و احمدی نژاد سر میزد مملکتو شخم میزدن!
ما چرا شخم نزنیم و پیاز نکاریم؟

مرحله اول کاشت پیاز برجام
.

پست ها ادامه خواهند داشت:-)

.

معین_ثائر

[تصویر: 5.png]

خیانت و دروغ صلح
« مسلمانان میانمار در میان سکوت کشورهای مسلمان کشته می‌شوند، هیچ ملتی تاکنون این گونه در میان این همه خونسردی و سکوت بین المللی و بی خیالی دولت داخلی سرکوب نشده بود."

اینها سخنان «شیخ عبدالله المعروف» روحانی مبارز اهل میانمار است.
امروز میانمار نمونه بارز دروغ حقوق بشری غرب است.مسلمانان به دست سفاکان بودایی تندرو سلاخی و یا بر روی آتش
جهالت_مدرن
گروه گروه کباب میشوند و مدعیان حقوق بی بشر که هیاهویشان تنها بر سر ایران بلند است و هردم به بهانه نقض حقوق بشر تحریم جدیدی را روانه ایران میکنند در برابر اینهمه وحشی گری و درنده خویی سکوت مرگ گرفته اند.

اما چه دستانی امروز هلوکاست میانمار را رقم می زنند ؟ مردم مسلمان میانمار بدست بوداییان افراطی و به فرمان "دالایی لاما" به طرز وحشیانه‌ای کشته می شوند. کسی که او را به دروغ صلح طلب می نامند. وی بودایی به اصطلاح صلح طلب و عارف سازمان سیا و اسراییل است ,کسی که در سال 2009 میلادی، قبل از دیدار با اولمرت نخست وزیر وقت اسراییل در مقابل دیوار "ندبه " تعظیم میکند, تا بدین معنا رسما عضویت خود در جامعه جهانی صهیونیزم را اعلام کند.

پس از تعظیم، اولمرت ده هزار دلار به عنوان کمک به خیرین به وی اعطا میکند و شخصیت‌های صاحب مقام اسرائیل نیز چندین لوح تقدیر به وی اهدا می کنند.تقدیر و دستخوشی برای مسلمان کشی.

متاسفانه امروز آنچیزی که وجدانها را به برده,تحریف واژه هاست.از لبخند زدن و کنار آمریکا ایستادن و کمک به تحقق اهداف استکبار به عنوان صلح طلبی و
تعامل
یاد میشود و از حق طلبی و مقاومت و ایستادن در برابر زیاده خواهی های شیطان بزرگ به عنوان
افراطی_گری
و مسلمانی به معنای مجرم بودن.

صلحی که نماد آن دالایی لاماست و اعتدالی که نمادش بوداییان
افراطی
میانمار است و اینگونه ; تحریف واژه ها سبب میشود تا دستان چدنی اوباما با دستکش مخملی بزک شود و دروغ دیپلماسی ;نشستن با گرگ بر سر میز مذاکره را افتخار و دستاورد قلمداد کند.گرگی که دندانهایش آغشته به خون تنها هزاران مسلمان میانماری است.

امروز آغوش سردمداران آمریکا برای دالایی لاماهایی گشوده است که معتقدند : "ممكن است كسي با اعتقاد به خدا به آرامش برسد و ديگري با انكار خدا هر كدام بايد داروي مورد نياز خود را انتخاب كنند. " و بزرگترین آرزویشان : "خوراكي خوب و خوابي خوش"

میانمار

عکس نوشت : عکس یادگاری سلبریتی ها و بازیگران مدعی
آزاد اندیشی! و صلح طلبی! با رهبر آدمکشان میانمار Confused

زاهدی یک هفته بعد از کودتا خطاب به آیزنهاور: خزانه کشور خالی است؛ کمک فوری می‌خواهیم!

سرلشکر زاهدی در 4 شهریور 1332 یعنی تنها به فاصله کمتر از یک هفته بعد از کودتا در نامه ای به پرزیدنت آیزنهاور؛ رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا چنین می‌نویسد:

دولت من مایل است که با سایر اعضای خانواده ملل روابط دوستانه بر اساس احترام متقابل داشته باشد و خواهد کوشید اختلافاتی را که بین ایران و سایر کشورها{ بریتانیا} وجود دارد با روحیه دوستی و بر طبق اصول مورد قبول روابط بین المللی برطرف سازد.

آقای رئیس جمهور! خزانه کشور خالی است، ذخایر ارزی ته کشیده و اقتصاد ملی رو به زوال رفته است و ایران نیاز به کمک فوری دارد تا بتواند خود را از هرج و مرج اقتصادی و مالی نجات بدهد.

منبع:
سیاست خارجی ایران در دوره پهلوی؛ تالیف: هوشنگ مهدوی نشر پیکان؛ 1391
روزنامه کیهان/ تاریخ 11 شهریور سال 1332
(۲۹/مرداد/۹۶ ۱۴:۴۵)-Ali- نوشته است: [ -> ]زاهدی یک هفته بعد از کودتا خطاب به آیزنهاور: خزانه کشور خالی است؛ کمک فوری می‌خواهیم!

سرلشکر زاهدی در 4 شهریور 1332 یعنی تنها به فاصله کمتر از یک هفته بعد از کودتا در نامه ای به پرزیدنت آیزنهاور؛ رئیس جمهور وقت ایالات متحده آمریکا چنین می‌نویسد:

دولت من مایل است که با سایر اعضای خانواده ملل روابط دوستانه بر اساس احترام متقابل داشته باشد و خواهد کوشید اختلافاتی را که بین ایران و سایر کشورها{ بریتانیا} وجود دارد با روحیه دوستی و بر طبق اصول مورد قبول روابط بین المللی برطرف سازد.

آقای رئیس جمهور! خزانه کشور خالی است، ذخایر ارزی ته کشیده و اقتصاد ملی رو به زوال رفته است و ایران نیاز به کمک فوری دارد تا بتواند خود را از هرج و مرج اقتصادی و مالی نجات بدهد.

منبع:
سیاست خارجی ایران در دوره پهلوی؛ تالیف: هوشنگ مهدوی نشر پیکان؛ 1391
روزنامه کیهان/ تاریخ 11 شهریور سال 1332

و اتفاقا آمریکا به دولت کودتا چندین میلیون دلار بلاعوض کمک کرد

[تصویر: 6.png]
اعتدال"، کلمه ای حق، اما نیتی باطل
حضرت امیر المؤمنین علی علیه السلام در خطبه مشهور خود كه در آن به مسئله اختلاط و امتزاج باطل با حق اشاره ميكنند، مى‏ فرمايند : «...يؤخذ من هذا ضغث، و من هذا ضغث، فيمزجان فهنا لك يستولی الشّيطان على أوليائه...»
یعنی اينها مقدارى از حق را با اندكى از باطل ممزوج و مختلط مي كنند، و بدين گونه شيطان بر يارانش مستولى مى ‏گردد.
تا زمان جنگ صفين ، اجراى «عدل» بود كه مسئله اصلی حكومت حضرت امير المؤمنين بود، اما در ماجراى حكميت و قضاياى مربوط به خوارج، «حق» در مقابل «باطل» مطرح میشود كه در اين معناى دوم، مسئله جنبه عقيدتى و ايدئولوژيكى پيدا می كند.
در «كلمة حق يراد بها الباطل»، سخن از «كلمه حقی» مطرح است كه از آن، «معنا و مقصد باطل»، اراده شده است. شعارى كه خوارج در تشكلاتشان مطرح مى ‏كردند «لا حكم الّا للّه و لو كره المشركون» بود.

امير المؤمنين (علیه السلام) در برابر شعار و تبليغات اين گروه روش ملايمت و پرهيز از درگيرى و خونريزى را در پيش گرفتند.

خط مشى حضرت امیر اين بود كه مادام كه جريان خوارج به شكل يك جريان عقيدتى و سياسى در جامعه مطرح است، و هنوز جنبه نظامى و محاربه با حكومت اسلامى را بخود نگرفته، با آنها نجنگد.

زيرا در این حال تنها به عنوان يك طرز تفكّر جاهلانه، و يك سلسله معتقدات آلوده به تعصّب مطرح ‏اند.

حرف خوارج اين بود كه معاويه و علی در قضيه قبول حكميت، هر دو تن مرتكب شرک شدند، لذا باید همگی استغفار كنيم، پس از آن جنگ را با لشكر شام آغاز كنيم.

حضرت مى‏ گفتند : پس چرا شما اين موضع تند ضد معاويه ‏اى را آن روز كه در جنگ صفين فقط چند گام با پيروزى فاصله داشتيم، نگفتيد؟؟

جواب مى‏ دادند : كه ما آن روز خسته بوديم و در جنگ زخمى زياد داده بوديم. امّا الآن متوجه اشتباه خود شده ‏ايم.
حضرت مى ‏فرمود : آن روز كه من شما را به ادامه جنگ با معاويه تشويق كردم و شما تن به این توافق داديد، من ناچار مجبور به قبول حكميت شدم و با دشمن پيمان بستم. امروز ديگر نمى ‏توانم نقض پيمان
بكنم.
پيامبر خدا با مشركان هم پيمان مى ‏بست و هرگز پيمان شكنى نمى ‏كرد. ولی آنها همچنان بر شعار باطل خويش اصرار مى‏ ورزيدند.

اين شعار «لا حكم الّا للّه» كه كلمه‏ ايست حقّ، اما بدان اراده امرى باطل را كرده ‏اند، در حقيقت هدف آن تنها و تنها نجات معاويه از شكست و سست كردن مسلمين بود.

و امروز ما دقیقاً همين روش را در مورد شعار «اعتدال» شاهدیم.
گمان ندارم در هیچ زمانی مجلس شورا به چنین انحطاط آشکاری رسیده باشد؛

در بررسی برنامه های وزیر امور خارجه، خانم نماینده ای که شوهرش کارمند وزارت امور خارجه است، خواستار افزایش حقوق کارمندان و دیپلماتهای آن وزارتخانه میشود تا مبادا دستمزد این عزیزان کمتر از سطح دیپلماتهای ممالک دیگر باشد. از این قرار شخصی که دغدغه ای آن گونه دارد، بلاشک نماینده ملت نیست، او حداکثر وکیل شوهر و همصنفان شوهرش است

یا اینکه در جریان بررسی عملکرد وزیر نفت، کاشف به عمل می آید که افراد معتنابهی از نمایندگان پیشین مجلس، به واسطه خوش خدمتی به این وزیر بی هنر، به اشتغال در وزارت نفت درآمده اند. وزیر نفت، حتی منکر چنین سیاهکاری بزرگی نشد؛ بلکه در مقام توجیه برآمده و گفت روا نیست پس از اتمام دوره نمایندگی، سطح زندگی آنان تنزل یابد!

وای، خدایا این چه وضعی است که بدان دچار گشته ایم؟ کمتر کسی در اندیشه دردهای مردم رنجور است، پنداری فقر و گرسنگی و بیکاری و مفاسد خرد و کلان اجتماعی، از این مملکت رخت بربسته و فقط مانده حقوق دیپلماتها به سطح همتایان خارجی شان برسد یا مبادا در آتیه، سطح زندگی نمایندگان اندکی تنزل یابد

چنین مینماید که متصدیان امور، مقام و منصب خویش را طعمه ای برای دریدن و سفره ای برای چریدن یافته اند؛ نه امانت و مسوولیتی که به گردن آویخته باشند. و این همه را من نه بازتاب خصایل اجتماعی و عمومی، که برونداد ساختاری میدانم که هر چه میرود روزنه ها بر اصلاح آن تنگ تر و بسته تر میگردد.

احمد سعیدی

سرانجام احسنت گویی در مجلس، لیست کامل نمایندگانی که زنگنه استخدام کرد!

1 - محمد سعيد انصاري نماينده سابق ابادان – صندوق ‌های بازنشستگی نفت
2 - عبدالله تميمي نماينده سابق شادگان - صندوق ‌های بازنشستگی نفت
3 - حسن شبانپور نماینده سابق مرودشت- معاونت پارلمانی وزارت نفت
4 - حمید کریمی نماینده سابق ایلام – شرکت نفت مناطق مرکزی
5 - شمس اله بهمیی نماینده سابق رامهرمز - معاون پشتیبانی و فناوری مرکز توسعه مدیریت وزارت نفت
6 - سید شریف حسینی نماینده سابق اهواز- مدیرکل حسابرسی و امور مجامع وزارت نفت
7 - سید موید حسینی صدر نماینده سابق خوی – مشاور وزیر نفت در امور پتروشیمی
8 - امیرعباس سلطانی نماینده سابق بروجن – عضو هیئت مدیره شرکت نفت فلات قاره
9 - علی مروی نماینده سابق نیشابور – رئیس هیئت مدیره پتروپارس
10 - سعید حیدری طیب نماینده سابق کرمانشاه – نماینده وزیر نفت در هیئت عالی گزینش
11 - جلیل جعفری نماینده سابق خلخال – عضو هیئت مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت
12 - سید عماد حسینی نماینده سابق قروه – رئیس هیئت مدیره تاپیکو
13 - سید معروف صمدی نماینده سابق سنندج – فعال در فاز 15 و 16
14 - سید محمد بیاتیان نماینده سابق بیجار – فعال در فاز 14
15 - مرتضی زرین گل نماینده سابق کردستان - معاونت توسعه طرح های شرکت نفت و گاز پارس
16 - احمد سجادی نماینده سابق سرخس- شرکت نفت مناطق مرکزی
17 – ابوالقاسم رحمانی نماینده سابق اقلید – مدیرعامل شرکت تاسیسات دریایی
18 – محمد سقایی نماینده سابق استهبان و نی‌ریز - مشاور وزیر و مجری طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره – جاسک
19 - محمد ابراهیم محبی نماینده سابق سنقر - سرپرست هسته گزینش مرکزی
20 - حمیدرضا کاتوزیان نماینده سابق تهران – رئیس پژوهشگاه صنعت نفت
21 – پورفاطمی نماینده سابق تنگستان – رئیس امور فرهنگی شهرک های مسکونی صنعت نفت
22 - محمد فیروزی نماینده سابق نطنز - مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز
23 - غلامحسین فروغی نیا نماینده سابق شیراز - مدیر منابع انسانی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی
نقل قول:
چنین مینماید که متصدیان امور، مقام و منصب خویش را طعمه ای برای دریدن و سفره ای برای چریدن یافته اند؛ نه امانت و مسوولیتی که به گردن آویخته باشند. و این همه را من نه بازتاب خصایل اجتماعی و عمومی، که برونداد ساختاری میدانم که هر چه میرود روزنه ها بر اصلاح آن تنگ تر و بسته تر میگردد.
آیا وقتش نرسیده که بگیم مردم سالاری هم به خط پایان خودش نزدیک شده
شاید مردم بخوان سالهای سال اینا رو به عنوان نماینده انتخاب کنند و مملکت رو به ورطه نابودی بکشن پس تکلیف بقیه چی میشه..??اونها هم باید به دردِ بی دردیِ اینها بسوزن??
.............
اومدیم و دوست داشتن نماینده های انتخاب کنن که عطش سلفی با ننجون ترامپ هم دارن,یا مرزهای لابی گری و باج خواهی رو تا افق جابجا کنن اون موقع چی??
میدونم اصل انقلاب و مردم سالاری دینی درسته ولی یه چیزایی داره تغییر میکنه
به نظر من بریم دعا کنیم صاحب اصلیمون زودتر بیاد
(۳۰/مرداد/۹۶ ۱۲:۱۳)-Ali- نوشته است: [ -> ] گمان ندارم در هیچ زمانی مجلس شورا به چنین انحطاط آشکاری رسیده باشد؛

در بررسی برنامه های وزیر امور خارجه، خانم نماینده ای که شوهرش کارمند وزارت امور خارجه است، خواستار افزایش حقوق کارمندان و دیپلماتهای آن وزارتخانه میشود تا مبادا دستمزد این عزیزان کمتر از سطح دیپلماتهای ممالک دیگر باشد. از این قرار شخصی که دغدغه ای آن گونه دارد، بلاشک نماینده ملت نیست، او حداکثر وکیل شوهر و همصنفان شوهرش است

یا اینکه در جریان بررسی عملکرد وزیر نفت، کاشف به عمل می آید که افراد معتنابهی از نمایندگان پیشین مجلس، به واسطه خوش خدمتی به این وزیر بی هنر، به اشتغال در وزارت نفت درآمده اند. وزیر نفت، حتی منکر چنین سیاهکاری بزرگی نشد؛ بلکه در مقام توجیه برآمده و گفت روا نیست پس از اتمام دوره نمایندگی، سطح زندگی آنان تنزل یابد!

وای، خدایا این چه وضعی است که بدان دچار گشته ایم؟ کمتر کسی در اندیشه دردهای مردم رنجور است، پنداری فقر و گرسنگی و بیکاری و مفاسد خرد و کلان اجتماعی، از این مملکت رخت بربسته و فقط مانده حقوق دیپلماتها به سطح همتایان خارجی شان برسد یا مبادا در آتیه، سطح زندگی نمایندگان اندکی تنزل یابد

احمد سعیدی

سرانجام احسنت گویی در مجلس، لیست کامل نمایندگانی که زنگنه استخدام کرد!

1 - محمد سعيد انصاري نماينده سابق ابادان – صندوق ‌های بازنشستگی نفت
2 - عبدالله تميمي نماينده سابق شادگان - صندوق ‌های بازنشستگی نفت
3 - حسن شبانپور نماینده سابق مرودشت- معاونت پارلمانی وزارت نفت
4 - حمید کریمی نماینده سابق ایلام – شرکت نفت مناطق مرکزی
5 - شمس اله بهمیی نماینده سابق رامهرمز - معاون پشتیبانی و فناوری مرکز توسعه مدیریت وزارت نفت
6 - سید شریف حسینی نماینده سابق اهواز- مدیرکل حسابرسی و امور مجامع وزارت نفت
7 - سید موید حسینی صدر نماینده سابق خوی – مشاور وزیر نفت در امور پتروشیمی
8 - امیرعباس سلطانی نماینده سابق بروجن – عضو هیئت مدیره شرکت نفت فلات قاره
9 - علی مروی نماینده سابق نیشابور – رئیس هیئت مدیره پتروپارس
10 - سعید حیدری طیب نماینده سابق کرمانشاه – نماینده وزیر نفت در هیئت عالی گزینش
11 - جلیل جعفری نماینده سابق خلخال – عضو هیئت مدیره شرکت بهینه سازی مصرف سوخت
12 - سید عماد حسینی نماینده سابق قروه – رئیس هیئت مدیره تاپیکو
13 - سید معروف صمدی نماینده سابق سنندج – فعال در فاز 15 و 16
14 - سید محمد بیاتیان نماینده سابق بیجار – فعال در فاز 14
15 - مرتضی زرین گل نماینده سابق کردستان - معاونت توسعه طرح های شرکت نفت و گاز پارس
16 - احمد سجادی نماینده سابق سرخس- شرکت نفت مناطق مرکزی
17 – ابوالقاسم رحمانی نماینده سابق اقلید – مدیرعامل شرکت تاسیسات دریایی
18 – محمد سقایی نماینده سابق استهبان و نی‌ریز - مشاور وزیر و مجری طرح خط لوله انتقال نفت خام گوره – جاسک
19 - محمد ابراهیم محبی نماینده سابق سنقر - سرپرست هسته گزینش مرکزی
20 - حمیدرضا کاتوزیان نماینده سابق تهران – رئیس پژوهشگاه صنعت نفت
21 – پورفاطمی نماینده سابق تنگستان – رئیس امور فرهنگی شهرک های مسکونی صنعت نفت
22 - محمد فیروزی نماینده سابق نطنز - مدیریت نظارت بر طرح‌های عمرانی مناطق نفت خیز
23 - غلامحسین فروغی نیا نماینده سابق شیراز - مدیر منابع انسانی شرکت بهره برداری نفت و گاز زاگرس جنوبی

(۳۱/مرداد/۹۶ ۰:۵۶)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]آیا وقتش نرسیده که بگیم مردم سالاری هم به خط پایان خودش نزدیک شده
شاید مردم بخوان سالهای سال اینا رو به عنوان نماینده انتخاب کنند و مملکت رو به ورطه نابودی بکشن پس تکلیف بقیه چی میشه..??اونها هم باید به دردِ بی دردیِ اینها بسوزن??
.............
اومدیم و دوست داشتن نماینده های انتخاب کنن که عطش سلفی با ننجون ترامپ هم دارن,یا مرزهای لابی گری و باج خواهی رو تا افق جابجا کنن اون موقع چی??
به قول یزید ابن معاویه ملعون حرامزاده ((علی برکت الله )) یه وقت فکر نکنید بنده این کلام رو به جناب روحانی گفتم ....نه ...اوشون حلال زاده اند ،،، اما راه های حرام رو برای رسیدن به مقاصدش انتخاب کرد ...از جمله اری گرفتن از هم صنفی های خودش و این نماینده های وجیزه خوان
(۳۱/مرداد/۹۶ ۰:۵۶)MOHSEN-Z نوشته است: [ -> ]آیا وقتش نرسیده که بگیم مردم سالاری هم به خط پایان خودش نزدیک شده
.............

دموکراسی رو تبدیل کردن به نقطه ضعف انقلاب.
چطوری؟

با تربیت مردم.
انقلاب با مسئولین فاسد و خائن به خطر نمی افته ، اگه مردم پشت کنن چرا.

به صاحب اصلی مون نزدیک تر از همیشه ایم محسن عزیز. خدا رو به حق حضرت زینب (سلام الله علیها) قسم بدید برای ظهور ...
آدرس های مرجع