(۱۱/تیر/۹۶ ۱۲:۳۹)علی املشی نوشته است: [ -> ]![[تصویر: 43546546.jpg]](http://s8.picofile.com/file/8299383276/43546546.jpg)
_ فریدون برا درس ت پشتیبان گرفتی؟
+ بله
_ تاثیری هم داشته؟
+ آره از موقعی که داداشم پشتیبانم شده بدون شرط معدل دانشگاه شهید بهشتی قبول شدم
گند دکترای تقلبی این هم مثل داداش بزرگش در اومد ...خدا میدونه توی این چهار سال اینده چه بلایی میخوان سر مملکت بیارند
![[تصویر: photo5958728697966078086.jpg]](http://cdn.persiangig.com/preview/8i7nZhVx94/large/photo5958728697966078086.jpg)
دلم برات میسوزه!
.
شاید نسبت به گنده هاتون یااون یه درصدی که تو تحریم_ها چه بعدش خون ملتوکردن تو شیشه حس نفرت داشته باشم،
.
ولی نسبت به نود درصد مردم عادی جریان مقابلم حس دلسوزی دارم فقط!
.
واقعا دلم برای تو دوست عزیزی میسوزه که از فلان دانشگاه ارشدتو گرفتی وبی کاری یا یه شغل آبرومند نداری!
ولی نمیدونی پسر علی مطهری با مدرک کارشناسی دانشگاه آزاد، متولد66 و بدون هیچ سابقه ای شده معاون شهردار فلان ناحیه تهران!
و تو هنوز هشتگ میزنی علی مطهری صدای ماست و قهرمان ماست و فلان!
.
دلم برات میسوزه که درآمد خودت فک و فامیلت قدر حق اوقات فراغت فاطمه_حسینی نبود که هیچ، اونوقت با دستای خودت کردیش نماینده مجلس و هنوز هم معتقدی کار درستی کردی!
.
دلم برات میسوزه که طبق شنیده های موهوم صب تا شب میگی پسر خامنه_ای فلان دارایی رو داره و فلان مافیای اقتصادیه مملکته!
اونوقت خودت به صورت داوطلبانه شدی پیاده نظام خانواده هاشمی و سپر بلای منافعشون!
.
دلم برات میسوزه ،با این حال که معتقدی آقازادگی و نشستن سر سفره انقلاب بخاطر فضایل پدر غلطه، ولی تعصبات سیاسیت بهت اجازه نمیده هیچ نقدی از یادگار_یادگار_امام! و یادگار_یادگار_یادگار_امام! داشته باشی و ازشون بپرسی چند ده میلیارد بودجه از بیت المال رو کجا خرج میکنن؟!
.
دلم برات میسوزه که خیال میکنی اگه از جونت مایه بذاری و رهبری و نظامو عوض کنی کسایی جز زنگنه و آخوندی و ابتکار و امثالهم میشن مسول و وزیر مملکت!
.
اصلا دلم برات میسوزه که هشت سال پیش از جون خودت و دوستات مایه گذاشتی تا بگی فلانی نباشه و فلانی باشه ولی خبر نداری همون فلانی ها شدن وزیر و وکیل و تو هنوز ول معطل زندگیتی!
.
دلم برات تو و امثال تو میسوزه که زیر بار تحریم ها له شدین و شدیم!
از کمبود دارو مردیم و مردید!
ولی تعصباتت اجازه نمیده بهت بری ببینی کیا مسبب تحریم بودن و کیا دلال_تحریم بودن و اصلا کیا باعث تشدید تحریم ها میشدن تا دوباره به قدرت برسن!
.
دلم میسوزه برای تو که بیش از سی سالته و مجردی!
تویی که حقت وام و تسهیلات ازدواجه...
ولی خیلی راحت فریب دادنت که از ما نخواه کاری برات بکنیم به جاش فشار میاریم که بتونی با دوز دخترت آزاد! باشی!
.
دلم برات میسوزه که خیال میکنی داری برای گرسنه ها و محرومین مبارزه میکنی ولی حتی تا به حال یه بار به اطرافت نگاه نکردی که ببینی هرچی میلیاردر و مرفه بی درده داره حرف تو رو میزنه و کنارته!
و حتی یه بار به زندگی همون گرسنه ها رو نگا نکردی که ببینی عکس کیا رو دیوارشونه و اونوقت تو کجا یادگاری مینویسی!
.
معین_ثائر
آمد نیوز کانال اطلاعات یهود / عباسی
سازمان های اطلاعاتی و زبان ایماء و اشاره
از جنگ دوم جهانی به بعد و توجه به اثرگذاری عملیات روانی در تحقق اهداف جنگ ها ، سازمانهای وسیع ، تخصصی و هوشمندی در این زمینه در سازمانهای رزمی پیش بینی و با کمترین فاصله تشکیلاتی از راس سازمان قرار گرفته و مورد حمایت همه جانبه بوده اند.
پرورش و انتشار اخبار اعم از دروغ ، ساختگی و حتی انتشار پیش از موقع اخبار صحیح که از آن بعنوان افشاگری نیز نام برده میشوند در لیست تنوع اخبار تولیدی این سازمانها بوده و خواهند بود .
مهم این است که در نبردهای اطلاعاتی نوین و مخصوص عصر انفجار اطلاعات و فضای مجازی کانالهای مستقیم ، پوششی و مخفی حریف را به موقع شناسایی نمود و تولیدات آنها را به دقت و لحظه ای رصد و تحلیل نمود .در این نبردها استفاده به موقع از ایماء و اشاره در انتقال پیام خاص به حریف نیز جایگاه خاص خود را دارد گاهی مدتها سیستم های اطلاعاتی پیام های تهدید و یا حتی " پیشنهاد آتش بس موقت " را با همین ابزار بهم منتقل میکنند و طرفین هم خوب میفهمند و این به یک کانال تبادل آرا ی پنهان تبدیل شده در حالیکه مردم عادی چیزی متوجه نمیشوند و البته در این فضا دو حریف مطلع تر از وقایع آتی از بسیاری از سرمایه گذاریهای امنیتی و اقتصادی " روزهای آتی " بهره مند هستند و باز مردم عادی بی اطلاع و همچون عنصری منفعل ، ترجمان این بیان این است که به شرط هشیاری و تسلط بر کانالهای تبادل " پیام های اطلاعاتی " همه جنگ ها ازقبل قابل تشخیص هستند.
از اینجا وارد بحث اصلی میشویم :
رصد عملکرد " آمدنیوز " و توجه به سلسله انساب ! مدیران آن شکی باقی نمیگذارد که این کانال اطلاعات حریف برانداز نظام ( بخوانید یهود ) میباشد ، اکنون زمان چانه زنی و ارائه مستندات در اینخصوص نیست و بحث مهمتری در پیش است والا ارائه مستندات در این خصوص امری سهل است .
بهره مندی این شبکه از اطلاعات لحظه ای ، طبقه بندی شده و عملیاتی که تماما جهت پشتیبانی اهداف براندازانه علیه نظام بکارگیری شد نیاز به کارشناسی امنیتی اطلاعاتی ندارد و امروز همه مجموعه های دانشجویی با حداقل بضاعت استفاده از آرشیو اخبار و اطلاعات و تقاطع آنها باهم عالم به شناخت چنین رسانه ی اطلاعاتی ای شده اند . حمایتهای عریان این رسانه خاص از جریانات و شخصیت ها که بدون هیچ لاپوشانی صورت میگیرد شاید در نگاه اول ناشیانه و در مظان اتهام بنظر بیاید اما این هزینه برای تبدیل این رسانه خاص به تریبون واحد " جریان برانداز " که به مرور از قبح آن نیز کاسته شده است انتخابی آگاهانه و البته حاصل یک تصمیم " اطلاعاتی " بوده است.
ششم تیرماه در سالگرد ترور حضرت آقا در سال 1360 که در ظاهر " فرقان " آن را بعهده گرفت ودر واقع معماری و اجرای آن توسط منافقین صورت گرفته بود از جمله عملیات های اطلاعاتی بسیار حساس بود که به دلیل نوپایی سیستم های پدافندی اطلاعات نظام در آن مقطع روایت هوشمندانه ای از اجرای آن در آن زمان حاصل نشد که پس از 36 سال با کنار رفتن ابرهای تردید و بی بصیرتی میتوان به قطع آنرا محصول همکاری عملیاتی شبکه منابع ثابتی " موسسین فرقان " و منافقین دانست که باز البته در این شرایط در صدد ارائه تحلیل و واکاوی آن نیستیم ، درست در چنین روزی " آمدنیوز " با قرار دادن خبر تصویری از " رضا کرمانی " و بیان دلایل ترور شاه توسط وی و تشبیه رذیلانه ای در تطابق آن با شرایط کنونی به صراحت از ترور " حضرت آقا" با همان دیالوگ اطلاعاتی که البته در نگاه اول از نگاه عوام مغفول است سخن گفته است که این همان دیالوگ با ایماء و اشاره است که توضیح داده شد.
پس از هوچیگریهای بی سابقه ای که البته خیلی شتابزده از روز قدس آغازیدن گرفت و شعارهای ضد اسرائیلی را به سمت دوقطبی سازیهای داخلی متوجه نمود و در روز عید فطر نیز چون آواربرنامه ریزی شده ای با انفجاری طراحی شده بر سر مداح فهیم و بابصیرتی که جرمش مطیع بودن بر ولایت بود خراب شد ، میتوان فهمید سلسله اقدامات برنامه ریزی شده ای برایمان تدارک دیده اند ، طرفین نبرد نشانه گذاری شده اند و فراخوان نیروها نیز علنی تر از قبل صورت گرفته یک طرف یهود و همه اذناب و شعباتش اعم از بابی ، بهایی ، وهابی داخلی و خارجی با سلاح و با قلم و...و گویا بهانه ای دفعتی و آنی را مترصدند تا به جان امت حزب الله بیفتند وهمه امکانات خوفیه و جنجال سازیها نیز بکار گرفته شده اند و آنقدر عجله دارند که ملاحظات " بی آبرو شدن " و " نقاب افتادن از چهره " را نیز دیگر ندارند که البته این از مکر الهی در تجری آنهاست تا به دست و پای خود به ورطه هلاکت افتند اما ما نباید ناظری دست بسته باقی بمانیم
کلام_آخر :
بشدت از دو قطبی سازی پرهیز شود تا صف اذناب خصم مشخص باشد و البته نفوذیهای انقلابی نما افشا گردند ، نیروهای انقلاب با چشمانی بیدار از رصد لحظه ای حرکات دشمن غافل نشوند " عمار " های انقلاب سینه و حیثیت خود را برای دفاع از نظام بی محابا سپر دفاع از ولایت نمایند و " مالک " ها آماده جانفشانی باشند ایام حیات امام رضوان الله تعالی علیه را لازم داریم تا سرداران جان برکفی که هریک امتی بودند به عرصه آیند تا طمع دشمن به نزدیک شدن به خیمه مولایمان را ناامید گردانند .
در این مصاف دیگر جایی برای دین به دنیا فروشان باقی نمانده است پس یا علی.
#عباسی
[b]
quote='vahrakan' pid='382394' dateline='1499481795']
چند وقتی است که حضرت امام خامنه ای در نمازهای سیاسی عبادی با سلاح قناسه پشت تریبون می ایستند!!!
[b]
[/quote]
به عبارت دقیقتر 38 سال و خورده ای. فلسفه این اسلحه در سالهای گذشته هم توضیح بدید. مثلا هاشمی رفسنجانی فلسفش چی بوده.
(۱۷/تیر/۹۶ ۹:۴۹)truthfinder نوشته است: [ -> ]quote='vahrakan' pid='382394' dateline='1499481795']
چند وقتی است که حضرت امام خامنه ای در نمازهای سیاسی عبادی با سلاح قناسه پشت تریبون می ایستند!!!
[b]
به عبارت دقیقتر 38 سال و خورده ای. فلسفه این اسلحه در سالهای گذشته هم توضیح بدید. مثلا هاشمی رفسنجانی فلسفش چی بوده.
این تحلیل فقط برای امام جامعه و شخص ولی فقیهه برادر ،مرحوم هاشمی رفسنجانی حتی نتونست امام خونهء خودش بشه ....اخرین باری که ایشون امام جمعه تهران بودند ، عده ای برانداز که ادعای ما بیشماریم داشتند با کفش و مختلط پشتش نماز خوندند .....یاد پیشنمازی ولید ابن عتبه در روز شنبه افتادم ....اهل نکته بیشتر می فهمند
خطای منتقدان روحانی
خطای منتقدان_روحانی این است که شعار آزادی_نقد و تحمل مخالفش را جدی گرفتهاند و در پی هر نظر و مخالفتی که میکنند، از آتش تهیه سخت و نرم روحانی و سمپاتهایش علیهشان تعجب میکنند. چون احتمالا نمیدانند که او تعطیلی و محاکمه_مطبوعات را حداقل میدانست. (مجله راهبرد، شماره بهار ۱۳۸۰)
و یحتمل نمیدانند روحانی معتقد بود صاحبان مطبوعات متخلف، علاوه بر تعطیلی و محاکمه، #مادامالعمر باید از فعالیت سیاسی محروم شوند. (همان)
و یا فراموش کردهاند که روحانی با فیلمی مثل مارمولک، آنچنان مخالف بود که گفت این فیلم حتی در دوره پهلوی هم ساخته نمیشد.
و یا یادشان رفته است که آنکه میگفت زنده_باد_مخالف_من، تنها دولت بعد از ج.ا.ا است که یک نهاد منتخب_مردم یعنی شورای شهر اول را منحل کرد.
و یا خبر ندارند وقتی یکی از مخالفانش (احمدینژاد) بر اساس رای مردم، شهردار تهران شد، نگذاشت بر خلاف گذشته، در جلسه هیات دولت شرکت کند.
و یا بیاطلاعاند که وقتی در تلویزیون، کسی واقعیتی برخلاف نظر رئیس_دولت زنده باد مخالف من گفت، به اعتراض، لاریجانی؛ رئیس صداوسیما را به جلسه هیات دولت راه ندادند.
و یا احتمالا خاطرشان نیست که رئیس دولت زنده باد مخالف من، در پاسخ به مخالفانش در دانشگاه تهران، گفت: آدم_باشید! وگرنه میدم بیرونتان کنند!
و یا یحتمل ناآگاهند که روحانی تضارب آراء را هم برای جامعه ایران زود میدانست و میگفت این کار مثل این است که یک بچه ۱۳ ساله را بگذاریم کلاس دکتری!
بنابراین منتقدان دولت در گام اول باید پیشفرض خود را اصلاح کنند که با رئیسجمهور و دولتی که مسئلهاش آزادی و تحمل نقد مخالف است، روبرو نیستند. بنابراین یا عطای نقد را به لقایش ببخشند یا خود را برای تحمل هزینههایش از جمله حواله به_جهنم و ملقب شدن به مزدوری و بی_شعوری و میکروفن_کشی و سرکوب_رسانهای آماده کنند.
پرویز_امینی
?واکنش کاربران شبکه های اجتماعی به صحبت های #عراقچی در خصوص #طارمی ?
?هر کسی کو دور ماند از اصل خویش
باز جوید روزگار وصل خویش
#عراقچی #طارمی (میرشمسی)
?بعد از تحریمهای جدید همه سوال این بود که عراقچی کجاست!؟!
امروز عراقچی از خودش رونمایی کرده و خطاب به مهدی طارمی گفتن: بمون پرسپولیس! (صادق نیکو)
?+ آقای عراقچی نظرتون درمورد نقض برجام چیه؟
- از طارمی میخوام تو پرسپولیس بمونه باتوجه به اینکه درآسیا حضور دارن نتیجه میگیریم برجام نقض نشده(عاشق سیاسی)
?- آقاي #عراقچي، پاسخ مناسب به تجاوزهاي متعدد به برجام چيست؟
+من هم تقاضا دارم #مهدي_طارمي در پرسپوليس بمونه!
نوبخت: لطفا تو كار من دخالت نكن
?عراقچی به طارمی گفته در پرسپولیس بمون. طارمی قبلاً به رهبری ابراز ارادت کرده بوده. پس برجام مطابق نظر رهبری بوده.
آمدنیوز طور (محمدزاده)
? #عراقچی در برنامه نود به زودی؛
خوب ببینید این صحنه هم میتونست آفساید باشه، هم میتونست نباشه. ولی در هر صورت از نظر ما نقض #برجام نیست r
(بسم الله الرحمن الرحیم)
چگونه امیر کبیر اصلاح طلبان ،دلواپس شد؟
درحالی این روزنامه امروز تصویری کاریکاتوری ازظریف ارائه داد که فردای تصویب برجام با طرحی قابل توجه وی را در ردا و قامت امیرکبیر به نمایش گذاشت و در یادداشت اول خود ظریف را «امیرکبیرعصرما» خواند.
به نظر میرسد روزنامههای زنجیرهای اصلاحطلب را بایستی جزو کمحافظهترین رسانهها به حساب آورد. نگاهی به برخی تیترهای گذشته این روزنامهها با امروز و تناقضهای آن این مسئله را اثبات میکند. کم حافظهگی این رسانهها را نیز میتوان به دلیل چرخش منفعتگرایانه آنان در مورد اخبار و اطلاعات روز دانست.
یکی از این موارد بسیار جالب توجه تیتر روزنامه آفتاب یزد امروز ۲۸ تیرماه است. این روزنامه امروز با ارائه تصویری کاریکاتوری از محمد جواد ظریف مواضع اخیر وزیر خارجه کشورمان درباره برجام را دلواپسانه خواند و با تیتر «دلواپسی ظریف» روی پیشخوان روزنامهفروشیها ظاهر شد.
درحالی این روزنامه امروز تصویری کاریکاتوری از ظریف ارائه داد که فردای تصویب برجام با طرحی قابل توجه وی را در ردا و قامت امیرکبیر به نمایش گذاشت و در یادداشت اول خود ظریف را «امیرکبیرعصرما» خواند.
حال که برجام توسط کشورهای غربی از جمله امریکا زیر پا گذاشته شده و آمریکاییهایی برای اجرای آن دبه درآوردهاند، ظریف در نیویورک به تکاپو افتاده تا دستاورد دیپلماتیک خود را حفظ کند و گاهی نسبت به موضع طرف مقابل درباره این سند هستهای هشدار میدهد. حال روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد این رویکرد ظریف را برنتابیده و وی را دلواپس خوانده است.
نظر شما در مورد این دو طرح روزنامه زنجیرهای آفتاب یزد چیست؟
۲۸ تیرماه سال ۱۳۹۶
۲۳ تیرماه سال ۱۳۹
خودشون هم میدونن آزادی بیان حرف مفتی بیش نیست..ظریف حق داری چیزی رو بگی که اونها دوست دارن...
بابا لااقل دیگه ظریف رو خرابش نکنین اینکه دیگه از خودتونه چقدر دیگه دیکتاتوری