تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۲۶/دی/۹۵ ۲۰:۳۱)vahrakan نوشته است: [ -> ][تصویر: photo213909244610724022.jpg]

متاسفانه یکی از این 384 چمدان سوراخ بوده و تاج شاه و تاج فرح ازش افتاده بیرون. الانم تو خزانه بانک مرکزی پایین میدان فردوسی میتونید برید ببینید. پس چمدان ها 383 تا بوده. امیدوارم تصحیح کنید.
و البته عذرخواهی بابت پستی که فحش و توهین و دروغ توش نبود. امیدوارم ببخشید.
(۲۷/دی/۹۵ ۹:۴۴)truthfinder نوشته است: [ -> ]متاسفانه یکی از این 384 چمدان سوراخ بوده و تاج شاه و تاج فرح ازش افتاده بیرون. الانم تو خزانه بانک مرکزی پایین میدان فردوسی میتونید برید ببینید. پس چمدان ها 383 تا بوده. امیدوارم تصحیح کنید.
و البته عذرخواهی بابت پستی که فحش و توهین و دروغ توش نبود. امیدوارم ببخشید.
حرف شما رو تایید میکنم ...خوشبختانه ...تاج های محمد رضای ملعون و فرح در داخل ایران هستند ...اما بقیه رو نه
نقل قول:مثل به رسمیت شناختن تمامی قراردادهای ننگین در طول تاریخ ایران از جمله برجام و حق دادن به استعمارگران و به رسمیت شناختن کوموله ها و منافقین و همکاری با اونها
به رسمیت شناختن گروهک منافقین؟ آدرس بده.

نقل قول:اگر رسانه واقعا میلی بود جای اینکه سیدمحبوبشون ممنوع_التصویر بشه میاوردیمش مینشوندیمش رو صندلی جلوی مردم و چند تا سوال ساده ازش میپرسیدیم تا همه مردم بفهمن بخاطر چه کسایی و با چه منطقی جونشونو سال هشتاد و هشت به خطر انداختن!
وقتی صدا و سیما بر ضد کسی حرف می زنه و تبلیغ می کنه، خوبه اجازه پاسخگویی به اون فرد داده بشه. اگر واقعاً این فرصت پاسخگویی باعث میشه مردم به درستی اون تبلیغات صدا و سیما پی ببرند، چرا چنین کاری انجام نمیشه؟

راستی چرا در مصاحبه ها همه موافق صحبت می کنند؟ Huh
[تصویر: photo293057060855200109.jpg]

سینمای_چرک!
.

سینمای ما تو این ده بیست سال اخیر نه تنها کمکی به حل معضلات اجتماعی و فرهنگی جامعه نکرده، بلکه خودش الهام بخش و مشوق فساد و اعتیاد و بدآموزی های فراوانی بوده!
.
کافیه یه جوون چهار تا فیلم از سینمای اجتماعی ایران نگاه کنه!
.
کاملا هدف دار بهش القا میشه که اگه کسی مشکل اقتصادی داشته باشه یا به پول نیازمند باشه ،دزدی و مال مردم خوریش طبیعیه و توجیه میشه!
.
سینمای چرک اجتماعی ایران کاملا هدف دار به یه جوون القا میکنه که راه اینکه بقیه بفهمن مشکل داری و بهت توجه کنن اینه که سیگار بکشی و اعتیادت هم طبیعیه و قابل درک!
.
با سینمای چرک اجتماعی ایران هیچ معتادی، هیچ هرزه و تن فروشی، هیچ دزد و مال مردم خوری احساس گناه و شرمندگی نمیکنه و فقط و فقط شرایط و جامعه رو مقصر میدونه!
بلکه برای کارهاش دهها توجیه تراشیده میشه و بلکه خیلی ها رو به این امور تشویق هم میکنه!

.
سینمای چرک همیشه به شما القا میکنه که یک فرد مذهبی و ریشو معمولا یا یه بازاری پولداره که پنهونی یکی رو صیغه کرده و حتما یه تسبیح هم تو دستش هست!
ویا یه ریشوی پایین شهریه که حتما خشکه مذهب و وحشی و ضد زنه!

.
سینمای چرک هیچ وقت سراغ مفاهیمی مثل فداکاری، ازخودگذشتگی، قهرمان سازی، القای مفهوم مقاومت دربرابر وسوسه و زور نمیره!
.
.
تهیه کننده کارگردان و نویسنده و حتی رده های بالاتر بیشتر مقصرن تو این خیانت تا یه بازیگر بی سواد که صرفا بنده پوله!

.
پول بدی نقش مختار و مالک بازی میکنه یا معتاد و هرزه!
.
شدیدا معتقدم بخشی از این سینمای چرک توسط خارج هدایت میشه و این از محفل ها و میتینگ های خصوصی عوامل خارجی تو ایران با سینماگران مشهوده!
.
خیلی جالبه که فیلم های ضد سعودی و ضد داعشی و ضد انگلیسی تو سینمای ایران به حاشیه میرن، و فیلم های چرک و سیاهی که با کمک شاهزاده های قطری و داعشی ساخته میشن مورد حمایت و به به و چهچه قرار میگیرن!
.
فیلم ضد انگلیسی یتیم خانه ایران که حمایت نشد، فیلم امپراطورجهنم که حذف شد، و حتی فیلم محمد رسول الله که گفته شده با توصیه عده ای از داخل ایران به فلان جشنواره خارجی راه پیدا نکرد!
.

.
پ.ن؛
اگه میخواین روان سالمی داشته باشین!
به سمت توجیه گناه و بی مسولیتی و وسوسه کشیده نشین!
ناامیدی و حس پوچی بهتون دست نده!

.
متاسفانه یکی از راههاش ندیدن سینمای چرک و سیاه اجتماعی ایرانه!
.
این یک واقعیته که فیلمی که به نفع ملت ایران و فرهنگش باشه هیچوقت هیچ گیاه و جانور حتی حلبی هم بهش نمیدن!

.
معین_ثائر
جناب vahrakan
باید به این سوال پاسخ بدید
(۲۷/دی/۹۵ ۱۸:۳۱)سعدی نوشته است: [ -> ]به رسمیت شناختن گروهک منافقین؟ آدرس بده.
(۲۷/دی/۹۵ ۲۲:۵۴)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب vahrakan
باید به این سوال پاسخ بدید
جناب سعدی الکی جلوی سرعت مطلب گذشتن من رو نگیر ....اما این مطلب برات شاید جالب باشه

مرحوم ایت الله خلخالی حاکم شرع به شدت به او بدبین بود.صادق زیبا کلام در مطلبی با عنوان ” ایت الله خلخالی ودوم خردادیها” در این زمینه می نویسد:
“آن روز بعدازظهر در دفتر سرهنگ آذری فرمانده پادگان مهاباد و در حضور افسران و مسوولان سپاه مهاباد، من به عملکرد آقای خلخالی به خصوص اتهاماتش به مرحومان شهریکندی و یارجایی اعتراض کردم و گفتم شما اساسا قرار نبوده که دیگر به کردستان بیایید. آقای خلخالی گفتند من نیام تا یک مشت… جاسوس، مزدور و منافق از پشت به انقلاب خنجر بزنند و منطقه را به امریکا تحویل دهند. گفتم چه کسی گفته که من برای دموکرات‌ها جاسوسی می‌کنم؟ فرمودند چه کسی نگفته؟ حاج آقا حسنی (حجت‌الاسلام غلامرضا حسنی امام جمعه ارومیه)، سرهنگ ظهیرنژاد مرحوم سرلشکر ظهیرنژاد که در آن موقع فرمانده لشکر ۶۴ ارومیه بودندسرگرد طالقانی (مسوول ضد اطلاعات لشکر ۶۴ ارومیه)، بچه‌های سپاه، همه بی‌خود می‌گویند و فقط تو درست می‌گویی؟ اینها چه دشمنی با تو دارند؟ مگر من قبلا چند بار به تو نگفته بودم که دیگر حق نداری به کردستان بروی (ایشان قبلا گفته بودند که حق ندارم دیگر به کردستان بروم). گفتم حکم من از طرف مهندس بازرگان رییس دولت موقت است. ایشان گفتند جرم آن امریکایی‌ها از تو خیلی سنگین‌تر است .”
البته در همان ایام که زیباکلام در کردستان بود به طرز مشکوکی از فرمانداری مهاباد ربوده شد و به شکل بسیار مشکوکتری نیز رهاشد.
بقیش رو همون جایی که بهت لینک دادم بخون ....البته میدونم باور نمیکنی ....چون زیباکلامها با گوشت و خونت عجین شدند.
جناب vahrakan
از کجای این متن، طرفداری زیباکلام از گروهک رجوی رو برداشت کردید؟
[تصویر: 200.jpg]

جریان شناسی دیگی....

اصولگرایان: بگذار این دیگ بجوشه، روزی برای ما خواهد جوشید.

اصلاح طلبان: این دیگ یا برای ما بجوشه یا اصلا نجوشه.

اصلاح طلبان افراطی: اگر این دیگ واسه ما نجوشه سر سگ توش بجوشه.

کارگزاران: بدین دیگ رو ببریم، پس میاریم.

حزب اعتماد ملی: پنج دقیقه خوابیدیم زیر دیگ رو خاموش کردند.

حزب مشارکت(منحله): دوران جوشش دیگ اینجا سرآمده.

جامعه روحانیت مبارز: دیگ رو ما جوشوندیم.

مجمع روحانیون مبارز: اونا نبودن ما بودیم.

اپوزیسیون خارج نشین: به نشانه ی اعتراض زیر دیگ ها رو روشن کنید.

خاندان هاشمی: مامان گفته اگه آش رشته از تو دیگ در اومد تقلب شده.

ناطق نوری: جوش و خروش و دیگ و آش و جاش همه آقای هاشمی بودن.

لاریجانی: کسی به خاموش کردن زیر دیگ اعتراض نداره؟ -چرا ما اعتراض داریم.. مخالفی نیست، تصویب شد.

روحانی: اگر برجام نبود اصلا ما نبودیم که دیگ لازم داشته باشیم.

احمدی نژاد: م... رو انداختیم تو دیگ لولو نبره.

عراقچی: قرار ما سرویس تفلون بود، ولی دیگ هم نقض قرارداد حساب نمیشه.

محسن رضایی: ما به جوونها میدون دادیم، دیگ رو جوشوندن.

(۲۸/دی/۹۵ ۲۳:۰۴)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب vahrakan
از کجای این متن، طرفداری زیباکلام از گروهک رجوی رو برداشت کردید؟
دقیقا به همون نسبتی که شما هیچ برداشتی از کارهای احمقانه زشت کلام نمیکنید Big Grin
(۲۸/دی/۹۵ ۲۳:۲۶)vahrakan نوشته است: [ -> ]دقیقا به همون نسبتی که شما هیچ برداشتی از کارهای احمقانه زشت کلام نمیکنید Big Grin
نه این نشد جواب ...

شما یک جمله ای رو اول نقل کردید که معلوم شد دروغ بوده. حالا بیا از این جمله دومیت دفاع کن.

اگر انتقاد دیگری بهش داری، همون انتقادو مطرح کن.
[تصویر: photo293057060855200117.jpg]
دروغ_شیرین!
.
یکی از مصیبت های معاصر جامعه ما اینه که بعضیا ابتدا تصمیم میگیرن کدوم وری باشن و به چه چیزایی علاقه داشته باشن و تازه بعد از اون میگردن دنبال اخبار و تحلیلی که در تایید علایقشون باشه!
.
هر چند اون اخبار منبع ضعیفی داشته باشه!
هرچند اون اخبار سعی داره با راست گفتن دروغ بگه و با ده درصد حقیقت سعی کنه نود درصد دروغ بگه!

.
مهم اینه که اون خبر یا مثلا تحلیل در تایید علایقشون باشه و بتونه باهاش دهن مخالف رو ببنده!
.
.
همین کانال وزین مملکته، آمد_نیوز و امثالهم رو یه نگاهی بندازین!
.

مخاطب ساده دل وقتی پست مدارس کپری و اشک_تمساح برای فقرا رو میبینه با خودش میگه دیدی گفتم! مملکت داغونه! آخوندا دارن میخورن! و بعد همین پستو برای شونصد تا کانال و گروه میفرسته تا بقیه بفهمن این چقدر روشنفکر و دغدغه منده و جزو عوام نیست!
.
بعد یکی دو ساعت کانال وزین مملکته پست میذاره برای تمسخر مخالفین خرید هواپیماها!
این دوست ساده_لوح هم با خودش میگه دیدی گفتم! این دلواپسا و آخوندا بازم با پیشرفت مخالفن!
بازم شروع میکنه به نشر سریع پست تا از ژست روشنفکری عقب نمونه!

.
.
این دوست ساده لوحمون حتی یه لحظه فکر نمیکنه که این دوتا پست دقیقا جواب همدیگن و صد درصد متناقض!
.
این دوست ساده لوحمون با خودش فکر نمیکنه که مخالفین و دلواپسان با ورود هواپیما مخالف نیستن! بلکه میگن اولویت های خیلی مهمتری داریم تو مملکت! مثل همون مدرسه کپری! مثل راههای همون روستا! مثل قطار و جاده و اتوبان!
.
.
ولی چون این دوست ساده لوحمون از قبل تعیین کرده کدوم وری باشه و به چی علاقه داشته باشه و با چی دشمن باشه هیچ وقت دنبال حقیقت نیست!
فقط میخواد یه مطلبی پیدا کنه تا باهاش دل خودش خنک بشه و دهن بقیه رو ببنده!

.[تصویر: photo293057060855200121.jpg]

یا تو یکی دیگه از پست های وزین این کانال تحت رهبری آغازاده ها گفته شده تو شیراز کلی پول دادن برای دستگاه پارازیت!
عده ای هم تو شیراز جوزده شدن و تجمع کردن!

.
اگه این جماعت ساده لوح یه جستجوی ساده داشتن تو نت میفهمیدن اون تجهیزات هواشناسی بوده نه پارازیت!
.
بگذریم از اینکه خود سرطان_زا بودن پارازیت هم یه جو دیگست و کاملا غیر علمی:
.
.
.

http://www.irna.ir/fa/News/82338073/.
پ.ن؛
لطفا با ساده لوحیتون آغازاده ها و خاینین و اعضای فرقه هایی مثل عرفان_حلقه و بهاییت که مدیر این کانال ها هستن رو خوشحال تر نکنین!
.
معین_ثائر

.
[b]

(۲۸/دی/۹۵ ۲۳:۳۰)سعدی نوشته است: [ -> ]نه این نشد جواب ...

شما یک جمله ای رو اول نقل کردید که معلوم شد دروغ بوده. حالا بیا از این جمله دومیت دفاع کن.

اگر انتقاد دیگری بهش داری، همون انتقادو مطرح کن.
دروغگو خودت هستی و تمامی ابطال طلبهای مثل خودت ....بنده حرفی رو زدم که بهش اطمینان دارم ....ولی مشکل امثال تو اینه که برای فهمیدن چنین مطالبی بصیرت نیازه که بی بصیرت هایی مثل تو اصلا و به هیچ وجه بهش نمیرسند ....شاید بعد از چندین سال تونستی به این نتایج برسی که اون موقع هم فایده ای نداره

[تصویر: photo532578560795600195.jpg]

من هنوز مرگ آقای هاشمی و باور نکردم !

همش فکر میکنم اینم شاید یه عملیات روانی دیگه باشه !
یعنی ایشون با اون همه قدرت رفت ؟
تموم شد ؟
الان زیر خروارها خاک خوابیده ؟
یعنی الان باید به تک تک کارهایی که انجام داده پاسخگو باشه ؟
آیا وقتی مهره چینی میکرد اصلاً فکرش و میکرد که اصلاً نرسه به انتخابات آینده ؟

امیرالمؤمنین علی علیه السلام میفرماید :

بسا کسی که در آغاز شب براو غبطه خوردند و آخر شب عزاداران به سوگش نشستند !

ماها چی؟
من چی؟
من میرسم؟
شما میرسید؟
انتخابات چیه اصلاً ؟
به عید نوروز میرسیم ؟
اصلاً به فردا میرسیم ؟
به شب میرسیم ؟
کی میدونه تا کی زنده است ؟

مگر نگفته كُلُّ نَفْسٍ ذائِقَةُ الْمَوْتِ ثُمَّ إِلَيْنا تُرْجَعُون َ؟

مگه نگفته همه میمیرن ؟
آهای آقا آخرش میمیری !
آهای خانم میمیری !
آهای وزیر میمیری !
آهای مدیر میمیری !
من میمیرم !
چقدر کوچیکم من !
چقدر کمم من که از این حقیقت محض غافلم !
استراتژی علم نگاه کردن به دوردست‌ها است !
آخرین منزل مرگه !
مرگ !

بهترین استراتژیست ها کسایی بودن که تا خونه آخر رو رصد کردن و خوب مردن !

شهدا بهترین استراتژیست عالم اند !
گرچه پشت القاب دکتر و مهندس نبودن !

پینوشت :

اکبر هاشمی رفسنجانی : نتیجه انتخابات ۹۶ معلوم است مگر اینکه دست های دیگری دخالت کند !
شاید !
شاید آن دست !
دست خدا باشد !
يَدُ اللَّهِ فَوْقَ أَيْديهِمْ

کاش خوب بمیریم
Meysam_zlf

آقای ناطق، به کجا چنین شتابان؟

مقدمه :
آقای ناطق نوری در مراسم شب هفت مرحوم هاشمی رفسنجانی گفت : «هر شخصیت بزرگی در تاریخ در کنارش جفایی بوده است...این خیلی بد است که شخصیت هایمان تا هستند به آن ها توهین کنیم و تا رفتند بر سرمان بزنیم.»
آقای ناطق جفای بزرگ چه بود؟
القاء دروغ بزرگ تقلب و تهمت به نظام دینی
دعوت به اردوکشی خیابانی و ایجاد اغتشاش
ضعیف قدرت ملی و انتخابات 40 میلیونی
بازگرداندن دشمنان به میز اجماع علیه ایران
لابی با آمریکا برای اعمال 18 تحریم جدید
تضعیف اقتدار نظام و قدرت نرم ج.ا. ایران
ممانعت از دستیابی ایران به اهداف ملی
کمک به دشمنان برای براندازی نظام ج.ا.ا
بسترسازی برای اهانت به امام و عاشورا
نتیجه :
آقای ناطق، به کجا چنین شتابان؟! اگر در فتنه 88 از میراث گرانبهای امام راحل عظیم‌ الشان دفاع نکردید و به ندای اَیْنَ عمار اماممان لبیک نگفتید؛ لااقل اکنون با تطهیر فتنه‌گران، در جفای بزرگ آنان به نظام شریک نشوید. آقای ناطق، جماعتی که چشم به حمایتشان دارید؛ روزگاری نه چندان دور، مرحوم هاشمی را عالیجناب سرخپوش خطاب نموده و برای رای نیاوردن ایشان در انتخابات مجلس ششم، به دفتر تحکیم وقت پول دادند تا همایش نقد و نه به هاشمی را برگزار نمایند. ظاهرا خُلق و خُوی اَشرافی، مخرج مشترک نفی انقلابیگری است.
آدرس های مرجع