تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
♥.......•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•. ♥ .•*¨`*•. ☆ .•*¨`*•.......♥

سه گفتمان حاضر در انتخابات 96

مطلب زیر مربوط به بخشی از بازنویسی سخنرانی دکتر «پرویز امینی» در دانشگاه تهران به
تاریخ دهم اردیبهشت 96 است که صرفاً «گفتمان» را مورد توجه قرار داده‌اند:

یکی از واقعیت‌های ساخت یافته امروز جامعه ما «تکثر» است که نتیجه این تکثر صورت‌بندی
جامعه ذیل سه گفتمان بزرگ و فراگیر است.
این سه گفتمان؛ عدالت، آزادی و توسعه یا پیشرفت است. این گفتمان‌ها در انتخابات کنونی
بالفعل‌ترین و نمادین‌ترین عامل خود را از نظر اجتماعی در دسترس ندارند. اما به طور نسبی،
هر کدام از نامزدها می‌توانند یکی از این گفتمان‌ها را نمایندگی کنند.

[تصویر: Dr_ParvizAmini_013.jpg]

زوج روحانی – جهانگیـری در غیاب هاشمی، بیشترین استعداد در بیـن نامزدهـای حاضر برای
نمایندگی گفتمان توسعه با مدلول رشد اقتصادی و برون‌زایی و حل مسائل داخلی متکی به
روابط خارجـی را دارند که عـلی‌رغم تجربه‌ی چهارساله و نقاط عطفی مثل برجام، جمع‌بندی
جامعه از این رویکرد رضایت‌بخش نیست و همین مسئله منجر به تغییر ادبیات و اولویت داخل
در روحانی شده است.

[تصویر: Dr_ParvizAmini_012.jpg]

رئیسی بیشترین ظرفیت را برای نمایندگی گفتمان عدالت دارد. او تلاش کرده نشانـه‌هایی با
تأکید بر سه برابر کردن یارانه سه دهک پایین و مسکن مهـر و اولـویـت تـوجـه به محرومـیـن،
ظرفیت اجتماعی این گفتمان را نمایندگی کند. البته زمـان کمی دارد و بـرای اجتماعی کردن
این نمایندگی نیاز به حضور پرقدرت‌تر دارد.

میـرسلیـم و هاشـمـی‌طبـا نیـز ظرفیـت نماینـدگـی هیـچ گفتـمانی را ندارند و بنابراین از متـنِ
رقابت‌های انتخاباتی خارج هستند✿✿✿✿✿✿✿✿✿☼✿
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
پ.ن: آقای قالیباف را فاکتور گرفتم. ایشان نماینده‌ی گفتمان پیشرفت هستند. (در اینـــجـــــا)

جایگاه "عدالـت" و "پیـشــرفــت" در گفتمان گزینی آقایان "قالیبـاف" و "جلیـلی" در ویدئوی زیر:

.......•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•. .•*¨`*•.......
░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░♥░░
[تصویر: photo5773662508551350343.jpg]

شخصا ترجیح میدم کارتون پینوکیو رو بارها ببینم...
چون تهش بالاخره آدم میشه و دیگه گول نمیخوره!

.
ولی دیدن سریال پایینی تهش به جای خوشی ختم نمیشه!
البته نه برای امام!
برای مردم!
چون اونا و نوادگانشون سالها و نسل هاس به این تشخیص نرسیدن که نباید گول بخورن!

.
.
پ.ن؛
متاسفانه سریال بالایی افسانه س و واقعیت نداره!
ولی پایینی عین تاریخه!

.
پ.ن2؛
بتن نریزی تو مغزمون عزیزدلم!
فقط علایق سینماییمو گفتم!

.
پوششی
.
گلگیر
.
سپر
.
ضربه گیر
..

معین_ثائر

سخنان دیروز حضرت امام خامنه ای نکات جالبی داشت ؛

1. ایشان برخلاف حسن روحانی که برجام را علت دور شدن جنگ از کشور بیان میکند ، مشارکت مردم را علت دور شدن سایه جنگ از کشور می دانند اما به کارآمدی نظام برای مشارکت عمومی اشاره نمی کنند همان طور که روحانی هم از کارآمدی برجام نمی گوید و صرفا " امنیت ملی " را به رخ می کشد.

2. با رد صلاحیت احمدی نژاد تا به حال نگفته اند که همه ی سلائق در انتخابات حضور دارند در حالی که همواره این جمله را بیان می کردند حتی میگفتند از اول انقلاب تا کنون انتخابات غیر آزاد نداشته ایم .

3. در انتخابات های قبل از سال 92 همواره به " نص صریح " سخنان دشمنان اشاره می کردند که آشکارا از تحریم انتخابات می گویند ! اما در برهه ی فعلی که دشمنان نیز روی بعضی از کاندیداهای تایید شده توسط شورای نگهبان سرمایه گذاری کرده و آنها را ترویج می کنند ،
حضرت امام خامنه ای
می گویند :
(( بنابر "اطلاعات موثق" دشمن از حضور مردم میترسد . ))

4.
حضرت امام خامنه ای نگفتند به چه کسی رای بدهید و به چه کسی رای ندهید اما شورای نگهبان، یک فرد شاخص را قبل از انتخابات از معرض آراء حذف کرد و درباره ی فرد دیگر هم گفته نشد که به وی رای ندهید اما با تکیه معنادار روی مساله ی "تشخیص" و تبیین حربه ی شخص مقابل یعنی " دور کردن سایه جنگ با برجام " سعی کردند سطح آگاهی و تشخیص را افزایش دهند حتی درباره ی مردم و رای دادن به نامزدهای تایید شده توسط شورای نگهبان گفتند :
(( اگر سرسری و بی دقت انتخاب کند، پیش پروردگار و حتی وجدان خود عذری ندارد. ))

در جمهوری اسلامی همه آزادند؛ جز حزب اللهی ها

یاد شهید آوینی به خیر ، که جمله فوق یکی از جملات درست و به جای ایشان است که به یادگار مانده و هر از چند گاهی با دیدن پلشتی ها و ظلم به حزب الله و مردم انقلابی به کار می رود .

پدران ما چرا انقلاب کردند ؟؟

آیا انقلاب نمودند تا تبعیض و بی عدالتی و همان ظلم و زشتی های رژیم پهلوی با شدت بیشتری در حال وقوع باشد و به آن رنگ و لعاب اسلامی بدهیم ؟؟

چه می شود که انقلاب پابرهنگان و مستضعفین و به قول امام ره کوخ نشینان به کام کاخ نشینان می شود ؟؟

راستش را بخواهید سالهاست که شاهدیم حزب الله مرغ عزا و عروسی است .

هر وقت نظام در تنگنا قرار می گیرد، حزب الله و بسیج و خانواده شهدا به کار می آیند و بعد از رفع تنگنا به فراموشی سپرده می شوند .

این روزها روزهای سختی است که دوستان انقلابی در برزخی عجیب فرو رفته اند .

از یک سو باز هم شاهد ظلم به مردم مستضعف و ارزشی و صاحبان اصلی انقلاب هستیم و از دیگر سو باید دم فرو بندیم تا متهم به مخالفت با نظام و رهبر و ارکان نظام و چه چه نشویم ...

الملک یبقی مع الکفر و لا یبقی مع الظلم
(۷/اردیبهشت/۹۶ ۱۷:۳۱)مصباح نوشته است: [ -> ]سلام

ببخشید اگه رفتارای خدام حرم (با هر منطق و علتی، درست یا غلط...) به پای آقای رئیسی یا حکومت! گذاشته می شه، نمی شه بر همین اساس رفتار، مواضع و صحبت های حامیان احمدی نژاد رو هم به لیدرهای بهاری و شخص ایشون منتسب کرد؟ (لطفا با لحن سوالی بخونید)

چه دلیل و توجیهی برای این صحبت ها وجود داره؟
واضح تر از این که این یه عده از حامیا عملا دارن اهداف و تفکراتشون رو بیان می کنند؟
مواضع شخص احمدی نژاد نسبت به این حرف ها و انتساب این افراد به عنوان حامی خودشون چی بوده؟ تایید؟ تکذیب؟

[تصویر: photo_2017_04_27_17_17_27.jpg]
[تصویر: photo_2017_04_27_17_17_43.jpg]

چیزی که شما در مورد بهاری ها میگید یه رفتار موردی و خاص نیست

4 5 ساله تفکر اینها ایدئولوژیشون با انقلاب زاویه گرفته

اما در مورد خدام

حتماً توقع داشتید احمدی نژاد بره زیر قبه و مردم شروع کنن به شعار دادن و سلفی گرفتن و خدام بر بر نگاش کنن؟

اتفاقا برخوردشون تا جایی که تو فیلم دیدم مناسب بود و لازم

یبار اومده حرم و این برخورد رو کردن شما اینطور کلیپش کردید....اصلا قابل مقایسه س؟

احمدی نژاد حداقل به خاطر خودشم که شده و نه برای انقلاب باید یه مدت به کار دانشگاه خودش بپردازه
سلام

(۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۹:۵۳)عبدالرحمن نوشته است: [ -> ]چیزی که شما در مورد بهاری ها میگید یه رفتار موردی و خاص نیست

4 5 ساله تفکر اینها ایدئولوژیشون با انقلاب زاویه گرفته

اما در مورد خدام

حتماً توقع داشتید احمدی نژاد بره زیر قبه و مردم شروع کنن به شعار دادن و سلفی گرفتن و خدام بر بر نگاش کنن؟

اتفاقا برخوردشون تا جایی که تو فیلم دیدم مناسب بود و لازم

یبار اومده حرم و این برخورد رو کردن شما اینطور کلیپش کردید....اصلا قابل مقایسه س؟

احمدی نژاد حداقل به خاطر خودشم که شده و نه برای انقلاب باید یه مدت به کار دانشگاه خودش بپردازه

1. من یه رفتار خاص رو نگفتم. گفتم تفکرات و ایدوئولوژیشون... واضح تر از این باید می گفتم؟؟!!
2. در مورد خدام من هیچ توقعی نداشتم و چیزی نگفتم و قضاوتی نکردم
3. من کلیپش کردم؟ یا حداقل من این کلیپ رو منتشر کردم؟؟ یا من درمورد کلیپ حرفی زدم ؟؟!!
متاسفم برای رفتار و برخوردتان که اصلا متوجه حرف و منظور من نشدید و به خودتان اجازه می دید با عینک خودتان بقیه رو قضاوت کنید
(۱۱/اردیبهشت/۹۶ ۱۰:۰۶)مصباح نوشته است: [ -> ]سلام

1. من یه رفتار خاص رو نگفتم. گفتم تفکرات و ایدوئولوژیشون... واضح تر از این باید می گفتم؟؟!!
2. در مورد خدام من هیچ توقعی نداشتم و چیزی نگفتم و قضاوتی نکردم
3. من کلیپش کردم؟ یا حداقل من این کلیپ رو منتشر کردم؟؟ یا من درمورد کلیپ حرفی زدم ؟؟!!
متاسفم برای رفتار و برخوردتان که اصلا متوجه حرف و منظور من نشدید و به خودتان اجازه می دید با عینک خودتان بقیه رو قضاوت کنید

این بده که یبار من منتقد حرف شما باشم؟

منظورم از کلیپش کردید جریان مخالف رد صلاحیت احمدی نژاده

و اینکه حرف زدید و قضاوت کردید یبار دیگه پستتون رو بخونید

یکم بخونید دوباره بعد ناراحت بشید

من سعی میکنم دیگه در مورد احمدی نژاد حرف نزنم تا فاز بعدیش که ان شاء الله به اون موقع نرسه چون همش تفرقه س بین خودی ها و البته ناخودی هم بعضا هست که اشاره کردم
[تصویر: photo5780691158106744978.jpg]

صرفا جهت یاداوری به اقایون اصلاحات چی و ابطال طلب و کارگزاران

غلامحسین کرباسچی، مفسد اقتصادی اصلاحات یکی از اولین کسانی بود که فساد دستگاههای دولتی را رقم زد و در واقع بستر دولت اصلاحات بود که افرادی همچون کرباسچی را به مسند قدرت رساند.

کرباسچی مبدع رسوخ فساد سازمان یافته به بدنه سیاسی کشور است؛ در سال 1377 کرباسچی به همراه عدهٔ دیگری از معاونانش و شهرداران مناطق تهران دستگیر و بازجویی شد.
جلسات محاکمه کرباسچی هر شب به طور مستقیم از تلویزیون پخش می شد.
رسیدگی به اتهامات غلامحسین کرباسچی به عنوان شهردار تهران و حدود 104 متهم دیگر پرونده اختلاس در شهرداری که همگی مدیران بالادستی و میانی شهرداری و پیمانکاران را تشکیل می دادند، در هشت جلسه به طول انجامید.

در جریان برگزاری این جلسات گمانه زنی ها و تحلیل های متعددی در باب اتهامات غلامحسین کرباسچی مطرح می شد.
کرباسچی از سوی قوه قضائیه به اتهام جرایم مالی محاکمه و به 3 سال حبس و 10 سال محرومیت از مشاغل دولتی و جزای نقدی محکوم شد؛ وی از جمله متهم به استفاده از امکانات شهرداری تهران در جهت حمایت از کاندیدای خاص در انتخابات هفتم ریاست جمهوری بود که پیش از محاکمه به اتهام اختلاس مدتی را در بازداشت گذراند.

موارد جرم:

در خصوص پرداخت مبلغ دومیلیارد و ششصد میلیون ریال(2600000000ریال) به ستاد انتخابات کارگزاران توسط آقای علی هاشمی
مبلغ دویست و پنجاه میلیون ریال (250000000 ریال) به آقایان تاجران و تقوی منش در انتخابات دوره‌ی پنجم مجلس شورای اسلامی
مبلغ ششصد میلیون ریال (600000000 ریال) به آقای بهزادیان
برداشت مبلغ ششصد و هفتاد میلیون ریال (670000000) در دو نوبت توسط شخص آقای کرباسچی و خرید نود هزار دلار آمریکا (90000دلار) از به اصطلاح حساب مدیران ودر اختیار صادق خرازی قرار داد.
برداشت و پرداخت مبلغ دویست میلیون ریال (200000000 ریال) از حساب شهرداری به سازمان همیاری شهرداری آذربایجان غربی بابت بدهی شخصی آقای غلامحسین کرباسچی
برداشت 600000000 ریال از وجوه متعلق به شهرداری به نفع غیر
در مورد اتهام دیگر متهم مبنی بر تضییع و تصرف غیرقانونی و غیر مجاز جمعا به مبلغ 35911481900ریال
مورد دیگر بیست میلیارد ریال (20000000000 ریال) دریافتی از ستاد مبارزه با مواد مخدر

تخفیف دریافتی به مبلغ یک میلیارد و شصت و چهار میلیون و ششصد و سی نه هزار وهفتصد ریال (1064639700 ریال)
در مورد تبانی در معاملات دولتی و فروش دستگاههای چاپ و متعلقات آن از مایملک شرکت چاپ شهرداری تهران
و
چرا ممکن است شكست اصولگرايان حتمي باشد؟

دليلِ ادعایِ امکان شكست نامزدهاي اصولگرا اين است كه آنها نه تنها روشِ صحيحي براي جذب آراء‌ خاكستري ندارند بلكه شيوه‌ی انتخاباتي آنها دفع كننده‌ی اين طيف از آراء است! برنده‌ی انتخابات آن كانديدايي است كه بتواند آراء خاكستري را جذب كند!

براي جذب آراء خاكستري نياز به چند فاكتور مهم است:

1- كاريزماي شخصي

2- منتقدِ وضع موجودِ همه قوا (نه فقط دولت)
3- عدم خط‌كشي‌ بين مردم
4- خود را برتر از مردم ندانستن
5- صداقت دروني و واقعي براي اجراي وعده‌هاي انتخاباتي
6- داشتن وعده‌‌هايي منطبق با اولويت مردم
7- عدم حمايتِ شخصيت‌هاي منفور مردم از نامزد مورد نظر
8- هم رنگ مردم بودن

بدترين روش براي جذب آراء خاكستري شيوه‌اي است كه حاميانِ اصولگرا در حال انجام آن هستند. يعني تلاش وافري براي جذب حاميان خاتمي و احمدي‌نژاد با روش‌هاي جعلي دارند كه دقيقاً‌ نتيجه عكس دارد!

طرفدارانِ پر و پا قرص احمدي‌نژاد و خاتمي كه دست از مسير خود بر نمي‌دارند و ديگراني هم كه در انتخابات رياست جمهوري به اين دو رأي دادند، به دليل شيوه‌هاي انتخاباتي اين دو نفر جذبِ آنها مي‌شوند!

نتيجه اينكه انتشار تصاوير خاتمي و رئيسي و يا انتشار حمايت‌هاي جعلي احمدي‌نژاد از نامزدهاي اصولگرا نه تنها هيچ تأثيري در پيروزي در انتخابات ندارد بلكه قطعاً نتيجه عكس دارد!
من شنیدم میگن عکس آقای رییسی رو کنار خاتمی گذاشتن باورم نمیشد فک کردم شوخی. میکنن یا فتوشاپ بوده الان که اینجام خوندم فهمیدم مثل اینکه واقعیه !!!!

یعنی واقعا همچین کاری کردن ??? خب این خودش اعلام واضح اینه که آقای خاتمی بسیار محبوبه و ما میخوایم رای های خاتمی رو هم با این کار جذب کنیم Angel

باورم نمیشه واقعا چطور ستاد آقای رییسی همچین اشتباه بزرگی رو مرتکب شده !!! بعدم همه میدونن ایشون هیچ سنخیتی با اصلاحات و آقای خاتمی نداره پس معنی این کار چی بوده ???

واقعا طنزه !!!
من نظرم عوض شد میخوام به آقای رییسی رای بدم Big Grin
متحول شدم Big Grin
(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۱۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]من شنیدم میگن عکس آقای رییسی رو کنار خاتمی گذاشتن باورم نمیشد فک کردم شوخی. میکنن یا فتوشاپ بوده الان که اینجام خوندم فهمیدم مثل اینکه واقعیه !!!!

یعنی واقعا همچین کاری کردن ??? خب این خودش اعلام واضح اینه که آقای خاتمی بسیار محبوبه و ما میخوایم رای های خاتمی رو هم با این کار جذب کنیم Angel

باورم نمیشه واقعا چطور ستاد آقای رییسی همچین اشتباه بزرگی رو مرتکب شده !!! بعدم همه میدونن ایشون هیچ سنخیتی با اصلاحات و آقای خاتمی نداره پس معنی این کار چی بوده ???

واقعا طنزه !!!
متحول شدم Big Grin
سلام خانم پارمیس
این که عکس خاتمی یاغی رو در کنار رییسی منتشر کنند زیاد تعجب نداره ....باید دید کی این رو منتشر کرده ....فعلا در دست اقایون جلبکی و ابطال طلب داره دست به دست میشه ...اما توسط ستاد رئیسی منتشر نشده
(۱۲/اردیبهشت/۹۶ ۱۳:۱۸)پارمیس نوشته است: [ -> ]من شنیدم میگن عکس آقای رییسی رو کنار خاتمی گذاشتن باورم نمیشد فک کردم شوخی. میکنن یا فتوشاپ بوده الان که اینجام خوندم فهمیدم مثل اینکه واقعیه !!!!

واقعا طنزه !!!
متحول شدم Big Grin

همون کسایی که سعید مرتضوی رو فرستادن برنامه آقای رییسی و معلوم نیست کی پیداش کردن و ازش عکس گرفتن و خودشون منتشر کردند همون خنگ هایی که همه تلاششون رو میکنن تا رییسی رو از چشم ها بندازن همچین طنزی رو رقم زدند

این یعنی برعکس حرف شما

خاتمی اونقدر از چشم ها افتاده که برای اینکه رای ها رو کم کنند چنین عکسی رو میسازن و منتشر می کنند

الحمدلله الذی جعل اعداءنا من الحمقاء
آدرس های مرجع