تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: دغدغه های سیاسی و ....روزانهء انقلابیون ،دلواپس و بیسواد ..
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
جناب وهرکان
یک بازیگر باید طبق حوزه کاری خودش نظر بده. یعنی ببینه که روحانی برای سینمای کشور چکار کرده ...
یک خواننده باید طبق حیطه کاری خودش نظر بده.
یک متخصص صنعت نفت هم باید به مردم بگه روحانی برای صنعت نفت چکار کرده.

بعد مردم اینها رو کنار هم بگذارند و تصمیم گیری کنند.

رضا صادقی فعال موسیقیه. پس براش مسئله ممنوعیت کنسرت مسئله اصلیه.
در عوض یه فردی که رشتش سیاسته می تونه از دید تخصص خودش مسئله رو ببینه.
درود بردوستان
در جامعه ما دودسته خدمتگزار هستند دسته ای انتصابی ودسته دیگر انتخابی .در مورد انتصابی ها سخن نمیگویم اما درمورد انتخابی ها عرض میکنم که اینها برآمده ازآشی است که شورای منتصب نگهبان برای مردم پخت . بنابراین ایراد در این افراد اگر هست به کسانی برمیگردد که ازسوی آنان معرفی شدند .ممنون
(۱۱/دی/۹۶ ۲۲:۳۴)vahrakan نوشته است: [ -> ]
ببین سلبریتی عیاش وقتی چیزی از سياست نمیدونی،وقتی تخصصت روپایی زدن و آواز خوندنه و تو اموری که نیاز به مطالعات تخصصی داره یه لمپن تمام عیاری!
این میشه که کانون های ثروت و قدرت زمان انتخابات سوارت میشن،تطمیعت میکنن، به وسیله شما بقیه مردم و هم فریب میدن، الان که آبا از آسیاب افتاد و فهمیدید خبری نبوده،خر داغ میکردن!
یکی یکی به غلط کردن میوفتید و آرزو میکنید کاش سال 1400 زودتر برسه!

آخه من نمیدونم رضا صادقی چی از سياست میدونه؟
دکترین دست دراز میدونه؟مدل استحاله از درون گورباچف یا نفوذ اقتصادی مدیچی میدونه؟مکانیزم ماشه میدونه؟
اصلا اینا رو شنیده؟
بابا تو خواننده ای باید بری دو ر می فا سل لا سی تمرین کنی و کنسرت بزاری!
همین!

علی کریمی و مهدوی کیا چی میدونن از نظام سلطه؟از صهیونیسم بین‌الملل؟
اصلاً میدونن اسرائیل چندتا کلاهک اتمی سمت ایران هدف‌گیری کرده؟
از جوخه‌های ترور سرویس های اطلاعاتی دنیا خبر دارن؟
میدونن اسرائیل یه سازمان جاسوسی داشته که تا همین چند سال پیش آمریکایی ها هم ازش خبر نداشتن؟
اینا فقط خوب فوتبال بازی میکردن، همین!
آقا محراب قاسم خانی تو این مملکت تز سیاسی میده!
سرمونو کجا بکوبیم!
بابا تو کارت چیز دیگست،کارت خندوندن مردم تو شبکه نسیمه که نرن ماهواره ببینن!
تو سواد سیاسی نداری یه لمپنی!
اگر نظر شماها بخواد پیاده بشه، این میشه رآکتور اتمی که تکنولوژیش و 6تا کشور بیشتر ندارن رو تو روز روشن پر بتن میکنن در ازاش فلان بازی کامپیوتری زبان فارسی هم میزاره!

اتاق فکرهای جریان برانداز هم خدای سواستفاده از این جهالت های مدرن اند!
میاد میبینه مردم که مطالعه ندارن، حرفهای خواص اهل علم مثل جوادی آملی و عباسی و ازغدی رو هم که گوش نمیکنن،با آمدنیوز تخریبشون هم میکنن!
مردم کیا رو دوست دارن؟

مهدوی کیا، مهناز افشار!
خب مهناز افشار تو با شوهرت بیا رانت واردات شیرخشک و بگیر فلانی تو فیلمت توقیف شده،ما آزادش میکنیم، فلانی تو بیا یوگو ماست میهن و تبلیغ کن اینم پول!

فقط ایام انتخابات مال ما باشید، ما هم فناوری غنی سازی سوخت بیست درصد و که عامل بازدارندگی هشتاد میلیون ایرانی هست و مفت میدیم به اجنبی که برای شما چهار درصدیا، 6تا ایرباس وارد کنیم موقع سفرهای خارجی و فستیوال رفتن اذیت نشید!
همونی میشه امیرالمؤمنین فرمود!
فرمود کسی که با ندای رهبر خودش بیدار نشه، با لگد دشمنان بیدار میشه!
بابا تو جنگ احد 50 نفر حرف پیامبر و گوش نکردن همه داشتن نابود میشدن!
جامعه ای که لیدر سیاسیش مهناز افشار و باران کوثری باشه چی میخواد بشه؟

سلام اضافه کنید به این نمیدانی ها :
* سلبریتی که میلیاردی پول گرفتی و از فستیوال و جشنواره گفتی و ملت رو راحت طلب و تنبل خواندی تو چه میدونی سنگینی مخارج کارگرو
* خانومی که رفتی آلمان زایمان کردی ، تو چه میدونی وطن دوستی و غیرت رو
* خانومی که واسه لخت شدن همکارت تو فیلماش افتخار کردی تو چه میدونی عفت رو ؛ حضور در استادیوم که برایت سهل است تو حتی میتوانی در .....
اصلا یه سوال تو میدونی که نمی دونی ؟!
(۱۱/دی/۹۶ ۲۳:۱۳)سعدی نوشته است: [ -> ]جناب وهرکان
یک بازیگر باید طبق حوزه کاری خودش نظر بده. یعنی ببینه که روحانی برای سینمای کشور چکار کرده ...
یک خواننده باید طبق حیطه کاری خودش نظر بده.
یک متخصص صنعت نفت هم باید به مردم بگه روحانی برای صنعت نفت چکار کرده.

بعد مردم اینها رو کنار هم بگذارند و تصمیم گیری کنند.

رضا صادقی فعال موسیقیه. پس براش مسئله ممنوعیت کنسرت مسئله اصلیه.
در عوض یه فردی که رشتش سیاسته می تونه از دید تخصص خودش مسئله رو ببینه.
جناب سعدی
با این مقیاس شما پس چرا دوستان سیاسی تون در مجلس شورای اسلام به جای صحبت در زمینه قانون و تصویبش در زمین دشمن و فضای مجازی دغدغه شون رفع حصر و کنسرت هاست ....چرا این به اصطلاح سلبریتی ها نخود هر اشی هستند ....چرا به جز یکی دو وزیر ...بقیه در پست های تخصصی خودشون نیستند ....این چرا ها رو باید دوستان شما جواب بدن که هشت سال در دولت میر حسین موسوی و هشت سال در دولت هاشمی و هشت سال در دولت خاتمی باغی و پنج سال در دولت روحانی مسئول این کشور بودند و در سایر موارد هم یا فرماندار و یا نماینده مجلس و یا استاندار و وزیر بودند و البته که افرادی هم که در دولت محمود احمدی نژاد بودند هم باید پاسخ گو باشند با این تفاوت که جناح مخالف این گروه سیاسی بیست و نه سال از سن این انقلاب فرصت تفکر برای این موضوعات رو داشتند و اما از اون استفاده نکردند و حالا حتی با وجود در دست داشتن مجالس شورای اسلامی و شوراهای شهر و دولت و خیلی از جاهای حساس در دستانشون ...باز هم ژست اپوزیسیونی به خودشون می گیرند و از انقلاب طلبکارند .Dodgy
[تصویر: photo5933670793609325378.jpg]
[تصویر: photo5933858208802253652.jpg]
[/b]

[تصویر: photo5931566654771276611.jpg]

[تصویر: photo5933555383543114369.jpg]

[تصویر: photo5933670793609325381.jpg]

.
باور_کنم؟!!!!
.
روح الله زم با آمد_نیوز تا دیروز همه تلاششو میکرد تا دولت رای بیاره!
از دختر وزیر حمایت میکرد!
مرتبطینش با وزیر اطلاعات گفتگو داشتن!
از وزیر اطلاعات تعریف و تمجید میکرد!
.
سلبریتی ها یکدل و متحد بنفش شده بودن واسه رای جمع کردن!
.
یعنی باور کنم سلبریدی ها یهویی اونم بخاطر چند دلار عوارض خروج از کشور پشیمون شدن و مردمو تحریک کردن؟!
.
یعنی باور کنم آمد نیوز یهویی مخالف دولت شد و پرچمدار مبارزه با ظلم و فساد؟!
.
یعنی باور کنم این همه اطلاعاتی که آمد نیوز از پایگاهها و نحوه مقابله با پلیس و... در اختیار جوونای احساساتی مردم قرار میداد یک شبه جمع کرده بود و بدون برنامه ریزی قبلی؟!
.
یعنی باور کنم اینکه قائله از مشهد شروع شد و نزدیکان دولت به علم_الهدی تهمت زدن بابت شروع اعتراضات و بعد عذرخواهی کردن اتفاقی بود؟!
.
یعنی باور کنم دولت بعد پنج سال تازه یاد شفافیت بودجه افتاده؟!
اونم بودجه نهادهای مذهبی فقط؟!
اونم فقط نهادهای مذهبی مخالف دولت؟
تهمت دروغ سایت اعتماد به بودجه آیت الله مکارم هم اتفاقی بود؟!
.
باور کنم دولت اتفاقی خبر بنزین ۱۵۰۰ تومانی و حذف سی میلیون نفر از یارانه رو همزمان با بودجه برخی نهاد های مذهبی رسانه ای کرد؟!
.
اصلا میشه باور کرد محمدرضا خاتمی و مهاجرانی و ممد سوروس نگران آشوب و فتنه شده باشن؟!
.
میشه باور کرد فی*ل*ترینگ که فقط باعث کمرنگ شدن حضور انقلابیون در فضای مجازی شد یک تصمیم اشتباهی سهوی بود؟!
.
یعنی باور کنم شطحیات جدید رییس جمهور درباره بودجه و نهادها و فلان و فلان چیدن میوه فتنه_قلابی نیست؟!
.
باور کنم این شامورتی بازیها واسه لاپوشانی ناکارآمدی عملکرد اقتصادی نیس؟!
.
باور کنم این دلقک بازیها واسه ترسوندن مردم معترض اقتصادی از عواقب اعتراض نیس؟
.
باور کنم این جنگولک بازی ها شاخ و شانه برای نظام و گرفتن امتیاز از همون نهادهای خاص نیس؟!
.
قراره خواسته های به حق مستضعفین مخالف دولت با شهوات ژیگول های طبقه متوسط و بالایی که به روحانی رای دادن جابه جا شه؟!
.
قبولاندن مذاکره و وادادگی جدید به کدخدا در راهه؟!
.
فقط یه چیزو باور دارم!
بانیان این فتنه مثل امثال میرحسین چیز! و ابله نیستن!
.
.
پ.ن؛
باشه بابا ،باور کردم!
.
معین_ثائر
مدیر جان ما هم قبلا ی مطالبی نوشته بودیم هاااا...
به درک!
پکیجی کامل برای براندازی!

برای درک بهتر حوادث اخیر کمی دورتر برویم!
به انتخابات ریاست جمهوری92و شعارها و وعده های انتخاباتی!
مذاکره و تعامل با دنیا و وعده رفع تحریم ها!
سانتریفیوژ باید بچرخد،چرخ زندگی مردم هم باید بچرخد!
روحانی با 17 میلیون رای پیروز انتخابات شد و اسب خود را زین کرد برای شروع مذاکرات!
بزرگترین عملیات روانی تاریخ جمهوری اسلامی شکل گرفت!
تیترهای روزنامه ها بالا رفت!
کلید چرخید،ایران خندید!
پرواز تهران واشنگتن مستقیم!
ایرباس ها به پرواز درآمدند!
بمباران اطلاعات رسانه های زنجیره ای داخلی و خارجی به شکلی بود که همگان دوای درد کشور را در مذاکره با آمریکا میدیدند و اما رهبر فرزانه انقلاب تاکید بر اقتصاد مقاومتی و نگاه به درون داشت!
دیپلمات ها راهی وین و لوزان و ژنو شدند،و به گونه ای حجم تبلیغات سنگین بود، که همگان آنها را قهرمانان دیپلماسی میپنداشتند!

جامعه ایران ظرف چند ماه پخته، و آماده هرگونه امتیاز دادن شده بود،ماموریت با موفقیت در حال انجام بود!

نظام پای میز مذاکره آمد!
افسران اطلاعاتی سرویس های جاسوسی غرب که سالها روی پروژه گورباچفیزم و مدل استحاله از درون انقلاب،کار میکردند به دیپلمات های خود گفته بودند مذاکره بر سر همه چیز!
وندی شرمن مذاکره کننده ارشد آمریکایی گفته بود مذاکرات برای ما حکم مکعب روبیک را دارد که نه یک وجه،بلکه تمام وجوه آن باید درست شود!
اما درایت پیر فرزانه انقلاب،اجازه مذاکره فقط در مسله هسته ای داده شد، تا ضربه ای که در آینده کشور متحمل میشود به کمترین میزان برسد!
اما تیم مذاکره کننده خطوط قرمز را بارها و بارها رد کردند و توافق های موازی با برجام مثل سند 2030 و FATA را امضاء کرد که این کار با اعتراض شدید نیروهای انقلاب مواجه شد!
پرده دوم جنگ روانی،که پروژه شرمنده سازی نام داشت آغاز شد!
استراتژی لباس جدید پادشاه!
هرکس دستاورد های برجام را نمیبیند احمق است!
منتقدین،تندرو دلواپس متحجر و افراطی و کسانی که مخالف پیشرفت جامعه بودند،نامیده شدند!
به هر حال مذاکرات انجام شد و مردم بی خبر از همه جا جشن گرفتند!
هدف اصلی مذاکرات،نابودی عامل بازدارندگی اتمی و گیر دادن دست نظام لای گیره فشار غرب بود!
ماموریت با موفقیت انجام شد!
مکانیزم بازدارندگی از عمد در مذاکرات لحاظ نشد تا اگر آمریکا خلف وعده کرد،که قطعاً میکرد،نظام در توافق بماند و تن به برجام های بعدی دهد!
صنعت بازدارنده اتمی ایران نابود شد و غرب به تعهدات خود پایبند نبود!
تقریباً ایران در مقابل تحریم ها به آسیب پذیری کامل رسیده بود!
نیروهای نظامی و امنیتی مثل سپاه که در کوران تحریم کشور را به جلو میبردند باید در قالب
پروژه ssr تضعیف میشدند!
ریل گذاری کامل برای تحریم های آینده شده بود!
برجام شق خارجی این پکیج طلائی براندازی بود و اما نیاز به برنامه داخلی و ایجاد نارضایتی عمومی هم بود!
امضا وزرا بر روی کاغذ ها چرخید و اجازه واردات صادر شد!
تقریباً همه چیز بود که وارد میشد!
از شیر مرغ تا جان آدمیزاد!
کانتینر پشت کانتینر و کارخانه پشت کارخانه که تعطیل و کارگر پشت کارگر که بیکار!
این امر باعث نارضایتی مردم میشد،اما با فریب افکار عمومی ایجاد نیاز کاذب مسائل سخیفی مثل کنسرت و ربنا و رفع حصر و حضور زنان در ورزشگاه از پاسخگویی فرار میکرد!
موسم انتخابات 96 شد!
وقت تنبیه اشراف غربگرا فرا رسیده بود!
اما قصه رنگ باخته حمله گازانبری در مناظرات تکرار شد!
آنها میخواهند در پیاده‌رو دیوار بکشند!
این بار با 23 ملیون رای دولت تمدید شد!
بودجه 97 وقت زدن تیر خلاص برای ایحاد نارضایتی عمومی بود!
تمام اقلام اعم از بنزین و نان و آب مردم گران و یارانه های ملت قطع شد!
و تحریم پشت تحریم بود که روزانه وضع میشد!
مطالبات مردم از موسسات مالی از عمد پرداخت نمیشد تا آنها در خیابان ها بمانند!
کانال های معاند یکی پس از دیگری متولد شد!
از خیلی قبلتر بردن اینترنت به روستاها به عنوان دستاورد دولت اعلام شده بود!

مردم معترض کف خیابان، پمپاژ اطلاعات در تلگرام،و روستا هایی بدون جاده و محصول اما با اینترنت!
یک پکیج طلائی برانداز!
جنگ و ترور و تحریم قبلاً امتحان شده بود و نتیجه ای نداشت!
تنها یک راه مانده است!
انقلاب اسلامی میراث خون صدها هزار شهید باید از درون نابود میشد!

این داستان ادامه دارد......
meysam_zlf
[b]
پکیجی کامل برای دلواپسانی که 8 سال دیر متوجه شدند

[تصویر: h0h9_%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA+%DA%A9%D8%...%DB%8C.jpg]
سوال من اینه که شما چرا زمانی که همه چیز 400% الی 1000% افزایش قیمت داشت ساکت بودید و الان با افزایش قیمتهای 5% الی 40% مشکل دارید ؟

شما عوض شده اید یا ارزش ها ، مدل دلواپسی عوض شده است ، یا دلواپس ها

شهدا که فقط برای اعتراض به این دوره دولت نبوده اند. ایا زمانی که اقتصاد به افتضاح کشیده شد ، بی احترامی و بی توجهی به مردمی نبود که برای این خاک ، خون داده بودند ؟

ملتی که در مقابل افزایش قیمت 400 درصدی الی 1000درصدی تمام اجناس ساکت بود، محکوم به افزایش قیمت 5درصدی الی 40 درصدی نیز هست .

متاسفانه دیر دلواپس شدید ، اگر حداقل 8 سال پیش دلواپس می شدید، اوضاع بهتر از الان بود...

شما می تونید از دست من ناراحت بشید بخاطر اینکه واقعیات رو بهتون میگم ولی متاسفانه حقیقت تلخه
درود بردوستان
1-میدانیم که نظام ما برخواسته از خودمردم است یکی اینکه مسوولان کشور ایرانی اند ودوم اینکه همه آنان بدون استثنا یا مستقیم ویا غیر مستقیم منتخب مردمند.در نتیجه اگر اشکالی در جامعه هست حتما مقصر اصلی خود مردمند نه بیگانگان
2-دستگاه مدیریت کشور از4 نهاد تشکیل میگردد دو نهاد رهبری وقضائی که به مردم پاسخگو نیستند ودو نهاد مجلس ومجریه مستقیما درمواجهه با مردمند واین دو نهاد اخیر هم دربرابر دو نهاد دیگر باید جواب پس بدهند
3-اگر بحث برسر مشخص کردن مقصرهاست همه نهادها باید پاسخ دهند نه اینکه بار را بردوش تنها قوه مجریه انداخت. نمیتوان تمام عقب ماندگی هارا بردوش یک قوه نهاد وچنین تفکری نتیجه اش وجود 8 دولت بی اعتبار دردوره مدیریت رهبری است در حالیکه احتمالا در سیاستهای کلان باید شک کرد.
4-طبق قانون تغییر الهی تا مردم جامعه تغییر نکنند جامعه تغییر نمیکند بنابراین حکومت باید بستر تغییر را فراهم کند تا جامعه تغییر کند واگر فراهم نکند منجر به اصطکاک وهزینه میشود
حاصل یک تنه به قاضی نرویم تا خشنود برگردیم مسوولان همگی بخودشان سوزنی هم بزنند وریشه امور را در درون جامعه بپندارند موفق باشید
(۱۶/دی/۹۶ ۹:۴۶)Mohammad Trust نوشته است: [ -> ]پکیجی کامل برای دلواپسانی که 8 سال دیر متوجه شدند

[تصویر: h0h9_%D9%82%DB%8C%D9%85%D8%AA+%DA%A9%D8%...%DB%8C.jpg]
سوال من اینه که شما چرا زمانی که همه چیز 400% الی 1000% افزایش قیمت داشت ساکت بودید و الان با افزایش قیمتهای 5% الی 40% مشکل دارید ؟

شما عوض شده اید یا ارزش ها ، مدل دلواپسی عوض شده است ، یا دلواپس ها

شهدا که فقط برای اعتراض به این دوره دولت نبوده اند. ایا زمانی که اقتصاد به افتضاح کشیده شد ، بی احترامی و بی توجهی به مردمی نبود که برای این خاک ، خون داده بودند ؟

ملتی که در مقابل افزایش قیمت 400 درصدی الی 1000درصدی تمام اجناس ساکت بود، محکوم به افزایش قیمت 5درصدی الی 40 درصدی نیز هست .

متاسفانه دیر دلواپس شدید ، اگر حداقل 8 سال پیش دلواپس می شدید، اوضاع بهتر از الان بود...

شما می تونید از دست من ناراحت بشید بخاطر اینکه واقعیات رو بهتون میگم ولی متاسفانه حقیقت تلخه
کسی از دست شما ناراحت نیست جناب محمد حرف شما درسته اما:
بیکاری که زیاد شد
اشتغال که از بین رفت
فاصله طبقاتی که زیاد شد
درامد خانوارها که کم شد
اشکهای مردم از این مشکلات...یعنی الان همه شکم سیرن جیبها پر پوله فقط دلواپسن
باید دید اینها تقصیر کیه
حالا سوال اینه که احمدی نژاد مشکل رو ایجاد کرد...چرا الان بعد ۵سال بدتر شد??
اما اشکال نداره...انشاالله مردم انتخابات مجلس ۹۸ جبران میکنن
این بار نه اصلاح طلب و اصولگرا....چهارتا آدم حسابی انشاالله میفرستیم مجلس
آدرس های مرجع