تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درد دلی با کربلا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
بسم الله الرحمن الرحیم

میگن وقتی که مولا علی (علیه السلام) کنار بستر حضرت زهرا(سلام الله علیها) گریه میکردند، مادر(سلام الله علیها) بادستهاشون مدام اشکهای صورت علی را پاک میکردند و دستهاشون رو به آسمون بلند کرده و دعا میکردند... مولا(علیه السلام) میپرسند فاطمه جان چرا این کار را میکنی؟ میگویند: دستهایی که اشک مظلوم را پاک میکنه اگه به آسمون بلند بشه دست خالی برنمیگرده...

ولی...
ولی یه جایی هم بود که ...
یه جایی هم بود به اسم کربلا...
که امام حسین(علیه السلام) به جای اشک، خون علی اصغر مظلومش (علیه السلام) را با دستانش پاک کرد و به آسمان پرتاب کرد...
.
.
.

کسی میدونه حسین(علیه السلام) اون موقع چه دعایی کرد؟
تشکر دوستان...
سروده های زیبایی بود...
خدا خیرتان بدهد...
التماس دعا...
(۱۳/خرداد/۹۲ ۱۴:۰۴)neda نوشته است: [ -> ]
بسم الله الرحمن الرحیم
کسی میدونه حسین(علیه السلام) اون موقع چه دعایی کرد؟

سلام

آنگاه خون‏ها را به سوى آسمان پاشيد و گفت:
اللَّهُمَّ إِنْ حَبَسْتَ عَنَّا النَّصْرَ فَاجْعَلْ ذلِكَ لِما هُوَ خَيْرٌ لَنا؛ بار الها! اگر در اين دنيا ما (در ظاهر) بر اين قوم پيروز نشديم، بهتر از آن را روزى ما فرما». «1»

در روايت ديگرى آمده است كه امام حسين عليه السلام فرمود:
لا يَكُونُ أَهْوَنَ عَلَيْكَ مِنْ فَصيلٍ، اللَّهُمَّ إِنْ كُنْتَ حَبَسْتَ عَنَّا النَّصْرَ، فَاجْعَلْ ذلِكَ لِما هُوَ خَيْرٌ لَنا؛ خدايا! فرزندم نزد تو كمتر از بچّه ناقه صالح پيامبر نيست. خدايا! اگر پيروزى (ظاهرى) را از ما دريغ داشته‏اى بهتر از آن را روزى ما فرما!». «2»

در روايت ديگر آمده است، امام دستانش را زير گلوى طفل گرفت و گفت:
يا نَفْسُ اصْبِري فيما أَصابَكِ، الهي تَرى‏ ما حَلَّ بِنا في الْعاجِلِ فَاجْعَلْ ذلِكَ ذَخيرَةً لَنا في الْاجِلِ‏؛ اى نفس! در برابر اين همه مصيبت شكيبا باش! خدايا! تو مى‏بينى كه در اين دنياى فانى چه مصائبى براى ما رخ داده، پس آن را براى روز رستاخيزمان ذخيره ساز!».«3»

در روايت ديگرى آمده است كه امام عليه السلام گفت:
اللَّهُمَّ أَنْتَ تَعْلَمُ أَنَّهُمْ دَعَوُنَا لِيَنْصُرُونا فَخَذَلُونا وَ أَعانُوا عَلَيْنا، اللَّهُمَّ احْبِسْ عَنْهُمْ قِطَرَ السَّماءِ، وَ احْرِمْهُمْ بَرَكاتِكَ، اللَّهُمَّ لا تُرْضِ عَنْهُمْ أَبَداً، اللَّهُمَّ إِنَّكَ إِنْ كُنْتَ حَبَسْتَ عَنَّا النَّصْرَ في الدُّنْيا، فَاجْعَلْهُ لَنا ذُخْراً فِي الْآخِرَةِ وَ انْتَقِمْ لَنا مِنَ الْقَوْمِ الظَّالِمينَ‏؛ خدايا! تو مى‏دانى كه اينان ما را دعوت كردند تا به يارى‏مان بشتابند ولى ما را رها كردند و در برابر ما بپاخاستند، خدايا! باران آسمان را از آنان دريغ‏دار و آنان را از بركاتت محروم كن. خدايا هرگز از آنان خشنود مشو. خدايا اگر در دنيا، پيروزى را از ما دريغ داشته‏اى، آن را ذخيره آخرت ما قرار ده و از گروه ستمكاران انتقام ما را بستان».«4»

(1) مقتل الحسين خوارزمى، ج 2، ص 32 و بحارالانوار، ج 45، ص 46
(2) بحارالانوار، ج 45، ص 46-
(3) معالى السبطين، ج 1، ص 419
(4) ينابيع المودّة، ج 3، ص 77

حضرت امام باقر عليه السلام فرمودند : «فَلَمْ يَسْقُطْ مِنْ ذلِكَ الدَّمِ قَطْرَةٌ إِلَى الْأَرْضِ‏؛ از خون گلوى على اصغر كه امام آنها را به آسمان پاشيد، قطره‏ اى به زمين برنگشت!».
بسم الله الرحمن الرحیم

با سلام و عرض تسلیت شهادت حضرت امام موسی کاظم (علیه السلام) و رحلت امام خمینی (رضوان الله تعالی علیه) و قیام خونین 15 خرداد. از نوشته های زیبای شما دوستان گرامی تشکر می کنم. ان شاء الله به حق 14 معصوم (علیهم السلام) به راه راست هدایت شویم و از آن منحرف نشویم. الهی آمین.

هر آزاده ی با انصاف با هر عقیده و مذهب و مرامی، وقتی حکایات فداکاری حضرت اباعبدالله الحسین (علیه السلام) و یاران وفادارشان را می شنود، لب به تحسین می گشاید. ما نیز با افتخار و با تمام وجود می گوییم:

السلام علیک یا اباعبدالله الحسین

التماس دعا؛ در پناه حق زنده و پیروز باشید.
[تصویر: 202.png]

[تصویر: Bas_kon_Robab.jpg]

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
من از کودکی عاشقت بوده ام
قبولم نما گرچه آلوده ام...

[تصویر: 1371015928239148_orig.jpg]
رمضان آمده مهمان ربابیم همه
دم افطار اگر تشنهء آبیم همه...

[تصویر: 13900911142043937_PhotoL.jpg]
[تصویر: 202.png]

خون چرا از دوری خاکت نبارم؟ کربلا!
مانده‌ام من بی تو از دنیا چه دارم کربلا!

گفته‌اند از آسمان‌ها، من ولی از کودکی
در هوای بوی خاکت بی‌قرارم کربلا

روزها را هی شمردم تا که شد وقت سفر
تا بیایم لحظه‌ها را می‌شمارم کربلا

دست خالی آمدن سوی تو خوش اقبالی است
دارم آه و تشنگی در کوله بارم کربلا

خاک ما گِل کرده‌اند از روز اول با فرات
زاده‌ی عشق تواند ایل و تبارم کربلا

بی‌قرار از دیدن سقای تشنه پیش آب
اشک ریزان تا قیامت روزه دارم کربلا

من کبوتر نیستم - حالا بماند چیستم -
هر چه هستم، بسته بر این در مهارم کربلا

با ملائک‌ روضه می‌گیریم بگذارند اگر
ذره‌ای از تربتت را در مزارم کربلا

«عاقبت خاک گِل کوزه گران» هم گر شوم
با نسیم آید به سوی تو غبارم کربلا

آمدم، رفتم، چه می‌شد برنگردم یک سفر
مثل حر روزی بگیری در کنارم کربلا

قاسم صرافان

[تصویر: Salam_Bar_Imam_Hosain.png]
توی این ماه مبارک و توی این گرما، زیر آفتاب وقتی که خیلی تشنه شدیم، یادی هم از ارباب بی کفن کنیم ...

السلام عليک يا اباعبدالله الحسين (علیه السلام)
تا الان به بند 79 دعای شریف جوشن کبیر اینطوری نگاه کرده بودید ؟!!

یا رازِقَ الْطِّفْلِ الصَّغیرِ
اى روزى ده کودک خردسال

یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ
ای رحم کننده بر پیر کهن سال

یا جابِرَ الْعَظْمِ الْکَسیرِ
اى جوش دهنده استخوان شکسته

یا عِصْمَهَ الْخاَّئِفِ الْمُسْتَجیرِ
ای نگهدار ترسان پناهنده

السلام عليک يا اباعبدالله الحسين (عليه السلام)
آدرس های مرجع