تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درد دلی با کربلا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
(۳۰/شهریور/۹۰ ۱۴:۴۰)seyed reza نوشته است: [ -> ]
جاداره که بگم
موقعی که اونجا بودیم. کاروان ما روحانیش که بار اولش بود که میومد. مداح هم نداشت. مدیر هم که قربونش برم...
خدا به همه شون اجر بده.
یه روز رفتم حرم امام حسین (علیه السلام) دیدم یه صدایی میاد. آره یکی داشت روضه میخوند. روضه ها!!! عجب سوزی داشت
کجا؟ زیر گنبد دقیقا روبه روی ضریح تو فاصله ی یه متری. اونایی که رفتن میدونن خادم های حرم نمیذارن کسی اونجا چیزی بخونه. میگن برو تو صحن.
ولی عجب روضه ای بود. جا نبود که بشینیم. داشتم دنبال جا میگشتم که بشینم و دل بزنم به دریا و حواسم اصلا نبود که چی میگه. ولی نمیدونم چرا اشکام میومد.
به زحمت یه جا پیدا کردم. نشستم دیگه نفهمیدم کی تموم شد. در اصل روضه ی بدون آهنگ یا درددل بود.
داشت میگفت که
بچه ها میدونید چرا این کفترا میرن تا حرم عباس و بر میگردن؟ میرن اونجا نمیشینن میان اینجا میشینن. آخه عباس که دست نداره بهشون غذا بده.(چه حالی بود اون لحظه)
و یه تیکه ی دیگه:
نمیدونم تا حالا رفتید پایین کنار قبر عباس یا نه. اخه چرا انقدر قبرش کوچیکه؟ مگه عباس رشید نبود؟ چیکارش کردن؟
همین جا ها بود که یکی از خادم ها اومد گفت برید تو حیاط و بساطمون رو جمع کرد.
اون بنده ی خدا گریه اش شدید تر شد. گفت امام حسین میبینی اینجا هم نمیذارن راحت باشیم.
این جمله همان و رنگ خادم رفتن همان. داشتم میرفتم که دیدم هنوز داره با طرف حرف میزنه که احتمالا از دلش دربیاره

یه روضه ی سه نفره هم شرکت کردیم. خدا قسمت همه بکنه انشاالله. هر چی غریب تر باحال تر. اینو با گوشت و خون حس کرده ام.
رفتم حرم حضرت عباس داشتم از کنار ضریح رد میشدم که یه صدای ضعیف شنیدم. نگو بنده ی خدا نذر کرده بود کنار ضریح حضرت عباس روضه بخونه. اونا هم که نمیذاشتن مجبور بود آروم بخونه. یک بنده خدای دیگه هم سمت چپش وایساده بود و اروم گریه میکرد. منم دیدم سمت راستش خالیه رفتم سمت راستش ایستادم ولی حیف که دیگه آخرش بود
التماس دعا
یاعلی

ارباب همه شب ریخته از دیده من خون گلویت خوش به حالتون بخدا چه لحظاتی رو شکار کردین . آقا با این خاطره داغ دلمونو تازه کردید . اصلاً همینکه اسم این تاپیک رو میبینم چشمام پر میشه دیگه جون خاطره خوندن برام نمیمونه . بخاطر همین زیبا ترین لقب که نه تعریفی که میشه از مولا داشت " یا قتیل العبرات " همون تعریفی که پدر از پسرش کرد .
یه مداحی واسه دانلود میذارم وصف الحال اوناییکه رفتن و الان دلتنگ شدن .
آقا پس کی ؟؟؟؟ نکنه جان مولا سفر آخرمون بوده ؟!آقا من خداحافظی نکردم زیارت وداع نخوندم . میدونم که یادته . میدونم ....

http://up.behtarin.com/uploads/568b530ba61.wma
بی ربط به موضوعه ولی انشاالله که خرده نگیرید بر من
از کربلا بدتر هم داریم. غریب تر. مظلوم تر. جایی که نه پناهی، نه سرپناهی، نه صحنی، نه گنبدی نه روضه ای نه... خلاصه بگم که از کربلا دلگیر تره. به معنای واقعی اونجا حس میکنی که یه چیزی صاف از هوا اومد و رو دلت نشست. سنگینی رو حس میکنی با تمام وجود. غربت رو به چشم میبینی. نمیدونی چیکار کنی. اصلا چیکار میتونی بکنی؟
از بقیع بگم خودم اتیش میگیرم. به خود گمراهم که نگاه میکنم میبینم که چقدر نامردم. خدا چقدر توفیق بهم داده منم خوب از خجالتش در اومدم با گناهام.
اینجوری براتون بگم که یه عکسیه که همیشه میبینید توش 4تا قبره. اما این عکسه حتی عکس هم نیست
خواستم خاطراتشو بگم. دیدم سفر سراسر معجزه بود گفتم بعدا به طور کامل و مشروح بنویسم.
یا علی
(۳۰/شهریور/۹۰ ۲۳:۴۷)seyed reza نوشته است: [ -> ]بی ربط به موضوعه ولی انشاالله که خرده نگیرید بر من
از کربلا بدتر هم داریم. غریب تر. مظلوم تر. جایی که نه پناهی، نه سرپناهی، نه صحنی، نه گنبدی نه روضه ای نه... خلاصه بگم که از کربلا دلگیر تره. به معنای واقعی اونجا حس میکنی که یه چیزی صاف از هوا اومد و رو دلت نشست. سنگینی رو حس میکنی با تمام وجود. غربت رو به چشم میبینی. نمیدونی چیکار کنی. اصلا چیکار میتونی بکنی؟
از بقیع بگم خودم اتیش میگیرم. به خود گمراهم که نگاه میکنم میبینم که چقدر نامردم. خدا چقدر توفیق بهم داده منم خوب از خجالتش در اومدم با گناهام.
اینجوری براتون بگم که یه عکسیه که همیشه میبینید توش 4تا قبره. اما این عکسه حتی عکس هم نیست
خواستم خاطراتشو بگم. دیدم سفر سراسر معجزه بود گفتم بعدا به طور کامل و مشروح بنویسم.
یا علی
آخر یه روز شیعه برات حرم میسازه
بنام ستار معاصی عاصیان

کریم کاری به جز،جود و کرم نداره
آقام تو مدینه است، ولی حرم نداره

آخر یه روز برا حسن (علیه السلام) حرم می سازیم ،حرم برای اون شه کرم می سازیم

[تصویر: imamhassan1.jpg]

کربوبلا ای کاش من مسافرت بودم

محرمی کاش میشد که زائرت بودم مسافرت بودم
ذکر حسین این شبها شده گل آهنگم
از حرم اربابم نگو که دلتنگم
من موج فراتم که همش در تب و تابم
ازکرببلا برام نگید خیلی خرابم
دل تنگه حسینه بین الحرمینه
کرببلا می دونی چقدر گرفتارم
کبوتر زخمی صحن علمدارم ببین گرفتارم
صحن چشام ابریه بارون الماسه
روح و دل و جون من تو کف العباسه دل پیشه عباسه
کاشکی به زیارتش بشم دوباره نائل
دل پر میزنه تا که میگم یا ابوفاضل
ساقی مودب ای حامی زینب
[تصویر: ?di=UX8V]

عشقی چو برگزیدیم‌گفتیم یا اباالفضل
از عاقلان بریدیم گفتیم یا اباالفضل

بازار عشق عباس گرم است همچو خورشید
ما عشق او خریدیم گفتیم یا اباالفضل

هر هیئتی که رفتیم پرچم به دست او بود
با سر سویش دویدیم گفتیم یا اباالفضل

از زینب و رقیه زهرا همه امامان
هر روضه‌ای شنیدیم گفتیم یا اباالفضل

بین حسین و عباس در کربلا نشستیم
خیل ملک چو دیدیم گفتیم یا اباالفضل

از هیبت علی و ایوان شنیده بودیم
تا در حرم رسیدیم گفتیم یا اباالفضل

با عشق و مشق عباس هر شب به خواب رفتیم
آرام آرمیدیم گفتیم یا اباالفضل

بر مشک چشمهامان تیر غمش چو بنشست
آهی ز دل کشیدیم گفتیم یا اباالفضل

اشکم زبان گشود و با اشک مشک می گفت
تا بر حسین چکیدی گفتیم یا اباالفضل

بر کام تشنه او یک عمر گریه کردیم
هر جا که آب دیدیم گفتیم یا اباالفضل

بر روضه های سخت و سنگین فاطمیه
تا پیرهن دریدیم گفتیم یا اباالفضل

صدها سخن ز رزم شبه علی شنیدیم
چون مثل او ندیدیم گفتیم یا اباالفضل
(۲۷/شهریور/۹۰ ۸:۲۸)rajaby نوشته است: [ -> ]سلام .من تازه این تاپیک رو دیدم .شاید چون امیدوار شدم به رفتن ...
بچه های بیداری اندیشه ای مطمئنم بین الحرمین یادتون میافتم .خیلی مطالب این تاپیک بهم چسبید .
من ان شاءالله اگه امام بطلبه و زنده باشم اواخر مهر قراره عازم بشیم .
فقط یکم میترسم .دیروز هم شنیدیم مدیر عامل کاچیران و همکارش رو وهابی ها اطراف کربلا شهید کردن .
برامون دعا کنید .توصیه هاتون چیه برای رفتن ؟ لطفا بچه هایی که رفتن یکم راهنمایی کنن چیکارکنم که اماده تر برم و افسوس کمتری بخورم.ممنون

خیلی خوشحال شدم........خوش به سعادتتون
ان شاءالله روزیه همه اعضای تالار بشه...نایب الزیاره همه مجنون الحسینها باشید.
زائر دست بسته

ای همه بود و هست من، بسته به تار موی تو
زائر کعبه ای ولی کعبه کجا و روی تو؟
تو به کنار کعبه ای گرم دعا برای من
من دل شب به کوچه ها، در پی جستجوی تو
کوچه به کوچه هر قدم، سعی صفا و مروه ام
لحظه به لحظه ذکر من، یکسره گفتگوی تو
حلق من ار بریده شد، در ره عشق تو چه غم؟
وای به حال من اگر تیغ بُرَد گلوی تو!
روی تو غرق بوسة خاتم الانبیا شده
حیف بود که سنگ کین، بوسه زند به روی تو
خصم سر تو را برد تا که به هم گره خورد
پنجة قاتل تو و طرّة مشک بوی تو
زائر دست بسته ام، رو به رویت نش ت سه ام
در یم خون گشوده ام، چشم دعا به سوی تو
گو بکشند هر طرف، پیکر بی سر مرا
تا بزنم به زخم تن، بوسه به خاک کوی تو
سر چه بود که تا کنم، نثار خاک مقدمت؟
جان دو طفل کوچکم، فدای تار موی تو
سوز درون "میثمت"، وقف همارة غمت
نخل همیشه سبز او، آب خورد ز جوی تو

غلامرضا سازگار - آتش مهر
این چند وقته خیلی دلم گرفته،دلم می خواد برم کربلا ولی نمی تونم برام دعا کنید که این توفیق نصیبم بشه!!
انشاالله خدا قسمت همتون بکنه!!دیدن این تصاویر خالی از لطف نیست.[تصویر: 100571_127.jpg]

[تصویر: 100572_439.jpg]

[تصویر: 100573_961.jpg]

[تصویر: 100574_681.jpg]

[تصویر: 100575_299.jpg]

[تصویر: 100576_316.jpg]

[تصویر: 100577_796.jpg]

[تصویر: 100578_708.jpg]

[تصویر: 100579_546.jpg]
بنام ستار معاصی عاصیان
[/font]
کربلا کعبه دلهاست خدا می داند
دیدنش آرزوی ماست خدا می داند

[font=Arial]یا علی (علیه السلام) مدد است.
از فراسوی ازل تا ابد ای حلق بریده
می رود دایره در دایره پژواک صدایت
آدرس های مرجع