تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: درد دلی با کربلا
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
يا امام حسين (علیه السلام)
بغضى دارم
Confused
به نام خدا
کسی چه می داند ؛
شاید " یاسین " همان "یا حسین" باشد ، که بی سر است...
سلام برآقام حسین واولادحسین آقاجان کارم ازدردودل گذشته ونمیدونم چی بگم دهه ی اول محرمت تموم شدهنوزقلبم سنگینه ودلم پره بهم عنایتی کن تابتونم باهات دردودل کنم .....
[تصویر: rose.png][تصویر: rose.png][تصویر: rose.png]سلام بر امام حسینی که به جنبش و نهضت اعتقاد دارد نه به رفاه طلبی به مبارزه اعتقاد دارد نه به سازش به مذاکره برای همراه کردن دشمن اعتقاد دارد نه همراه شدن با دشمن به شهادت اعتقاد دارد نه مرگ در بستر. التماس دعا[تصویر: rose.png][تصویر: rose.png][تصویر: rose.png]
سلام برحسین واولادحسین ویاران حسین(علیه السلام) یادمه یه شب تاصبح توحرم حضرت عباس نشستم ضریح اقاخیلی خلوت بود رفتم یه دل سیرزیارت کردم خودت که میدونی حضرت عباس درطول روز به خاطراینکه اطراف ضریح شماشلوغ بودومن بخاطرشرایط جسمانی وعملی که انجام داده بودم نمی تونستم ازدحام جمعیت اطراف ضریح روتحمل کنم وازدورزیارت نامه می خواندم وسلام میدادم .....اون شب ضریح بی نهایت خلوت بود ومن بعدازطواف ضریح پایین ضریح نشستم ودستانم رابرشبکه های ضریح گرفتم وشروع به دردودل باشماکردم ان شب خیلی گرفته وناراحت بودم بادیدن بیمارانی که به ضریح شمابسته بودندازاینکه بخواهم برای خودم عرض حاجت کنم خجالت میکشیدم چراکه من سلامتی را که بهترین وبزرگترین نعمت است دارا بودم ولی چه کنیم که شماباب الحوائج هستین ومابه شماارادت داریم ومن شرمنده پیش خداباواسطه شمابه درگاه خدامتوسل شدم واقعاپایین پای ضریح شمانشستن چه جای باصفایی است واقعاقطعه ای ازبهشته....همینطورکه نشسته بودم وباشمادردودل میکردم احساس کردم زیرپاهایم خیس است واین رامیدانستم که ضریح مطهرشما روی اب است حالا دلم برای ان لحظه تنگ شده است ازکجابیارم اون لحظه رو ازکجا ازکجا
به نام خدا
با خود فکر می کنم چرا باید
رباب با آب هم قافیه باشد..
روضه خوان ها زیاد شلو غش می کنند، حرمله آنقدر ها هم که می گویند تیر انداز ماهری نبود؛
هدف های روشنی داشت..
تنها تو بودی که فهمیدی استخوانی که در گلوی علی بود ،سه شعبه داشت ..
شش ماه علی بودن را طاقت آوردی ..
خون تو جاذبه زمین رو بی اعتبار کرد
حالا پدرت یک قدم میرود یک قدم برمی گردد..
میرود و برمی گردد..
میرود..
با غلاف شمشیر برایت از خاک گهواره ایی می سازد..
تا دیگر صدای سم اسب های وحشی از خواب بیدارت نکند..
رباب می رسد از راه ..
با نگاه ..
با یک جمله کوتاه..
آقا خودتان سالمید که ان شاءالله...

انا مجنون الحسين (علیه السلام)

همین ...
به نام خدا

رفتم ز پا خاری کشم
محمل ز چشمم شد نهان
یک لحظه من غافل شدم
صد سال راهم دور شد..

یا حسین (علیه السلام)
دلم در این قفس تنگ است
هیچ کجا برای من کرب و بلا نمی شود...

[تصویر: 1333441559.jpg]
بسم الله الرحمن الرحیم

وقتی برای اولین بار چندسال پیش ناحیه مقدسه خوندم، و شنیدم که میگفتن موانع استجابت دعا زیر قبه حسین (علیه السلام) نیست... و دعا زیر قبه حسین (علیه السلام) حتما مستجابه و این یکی از مواردی است که خداوند در عوض خون حسین (علیه السلام) به او داده... به اجابت دعا زیر قبه اش اطمینان پیدا کردم...
حالا امروز میشنوم که میگن اگه بعدش گناه کنی دعای مستجاب شده شاید دیگه عملی نشه...
از صبح هرکاری میکنم با دلم نمیتونم قبول کنم ...
چی کار کنم.... آخه حسین (علیه السلام) با همه فرق میکنه...

باید قبول کنم این حرفو؟؟؟؟
آدرس های مرجع