نار شهوت را چه چاره نور دین
نورکم اطــفاء نــار الکافریــن
مولانا
نرگس چشم تو در هر گوشه ای
همچو من افتاده دارد صد قتیل
حافظ علیه الرحمه
سلام
لبریز عطش ز نهر بیرون زد و رفت / دریا بکشد منت رودی!؟ هیهات
سلام دوستان!!
با توجه به حذف تاپیکی که قبلا با همین نام و مضمون ایجاد شده و البته با استقبال پرشور کاربران مواجه شده بود، من پیشنهاد می کنم برای اینکه از فضای تالار هم خارج نشیم، از شعرهای مذهبی استفاده کنیم تا اینطوری هم خودمون و هم بقیه بیشتر با اشعار مذهبی آشنا بشن...
اگر موافقید بسم الله... بقیه ی مشاعره رو با اشعار مذهبی ادامه بدیم
یارب! مددی زار نمانم یارب!
زد عشق تو آتشی به جانم یارب!
تا مرا هست نفس
ذکر علی گویم وبس
(۲۸/آذر/۹۰ ۲۲:۵۴)N.Mahdavian نوشته است: [ -> ]سلام دوستان!!
من پیشنهاد می کنم برای اینکه از فضای تالار هم خارج نشیم، از شعرهای مذهبی استفاده کنیم تا اینطوری هم خودمون و هم بقیه بیشتر با اشعار مذهبی آشنا بشن...
علیک سلام
فکر نمیکنم اینکار جواب بده . اشعار هر چی باشند ، اگر تایپیک مثل قبلی ، آمارش بره بالا همونطور میشه . درضمن فکر کنم اگه برای اشعار محدودیت بذاریم ، بعضی ها نمی تونند مشارکت فعال داشته باشند . با محدود کردن اشعار کاربر ها رو محدود می کنیم .
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ساقی ماه رویی ، در دست او سبویی
از گوشه ای درآمد ، بنهاد در مــیانه
مولانا
سلام
حاجیان جمعند دور هم همه / پس کجا رفته حسین فاطمه
حاجیان رفتند یکسر در منا / پس چرا او رفته سوی کربلا
او بجای موی سر،سر میدهد / قاسم و عباس و اکبر میدهد
سعی حج او، صفا با خنجر است / مروه اش قبر علی اصغر است
برداران اين سه بيتي سروده خودمه اميدوارم لذت ببريد
ابرهاي تاريك اورده اند ارمغاني براي ما .......... شياطين برمي خيزند براي شكست ما
شميشر ها ونيزها شكسته اند بر زمين .........ياري نيست كه ياري دهد به دست ما
دودمان به باد رفته است در اين زمان.......................شايد كردگار كند انديشه برما
(افلاطون)

سلام
دل من گم شد،اگر پيدا شد بسپاريد امانات رضا / و اگر از تپش افتاد دلم، ببريدش به ملاقات رضا
از رضا خواسته ام تا شايد بگذارد كه غلامش بشوم / همه گفتند محال است اما دلخوشم من به محالات رضا