(۲/اسفند/۸۹ ۱۳:۰۴)bahar2006 نوشته است: [ -> ]سلام بر دوستان عزيز و زحمت كش و دوستاني كه دوست دارن يه منتظر واقعي باشن!
(۲/اسفند/۸۹ ۱:۲۵)علی 110 نوشته است: [ -> ]والله قسم من لایق عنوان مدیر بخش مهدویت نیستم و اینم خوب میدونم
منی که یه مشت اطلاعات شاید فقط دارم و رفتارم به منتظر که هیچ به شیعه که هیچ شاید به زور به محب
و دعا کنید برای تالار یه مدیر لایق در بخش مهدویت پیدا بشه که از شر حقیر هم خلاص بشید
اين حرفا چيه كه ميزنين علي آقا چرا فكر مي كنيد مدير لايقي نيستين ميدونين ما چقدر از شما درس گرفتيم اگه به خاطر وجود شما تو اين تالار نبود اگه پست هاي خوب شما نبود اگه گفت و گو هاي خوب شما با دوستانتون نبود من اومدن به اين تالار را ادامه نمي دادم.
اين حرفا را نزنين و به جاش سعي كنين به سمتي پيش برين كه لايق باشين به سمتي پيش برين كه با خودتون بگين دارم تمام سعيو مي كنم تا لايق باشم به خدا قسم مدير تالار بودن فقط يه اسمه آنچه كه مهمتر هست اطلاعاتي هست كه در اختيار ما قرار مي دين و ما رو به سمتي جهت ميدين كه امام زمانمون رو بيشتر و بيشتر بشناسيم و بيشتر و بيشتر ياد كنيم از ديروز بيشتر حتي به اندازه يه بندانگشت.
خدا يار و ياورتون باشه
يه دل پري دارم يه اقيانوس اشك و آه
امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) دوس دارم با تمام وجودم به يادت باشم!
دوس دارم با تمام وجودم عاشقت باشم!
دوس دارم تنها هدف زندگيم تا رسيدن به خدا تو باشي و اهل بيت پيامبر (صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم)!
دوس دارم با تمام سلول هاي بدنم با هم بگين اللهم كن لوليك... !
دوس دارم وقتي از خواب بلند مي شم ذكرم دعاي فرجت باشه تا وقتي كه مي خوابم!
دوس دارم هر قدمي كه برمي دارم به يادت و به خاطر فرجت باشه!
دوس دارم هر روز و هر روز هر ساعت و هر دقيقه و هر ثانيه و هر صدم ثانيه احساس كنم براي تو آقام كه دارم زندگي مي كنم!
دوس دارم ...
آقام چكار كنم كه اين دوس دارمام تمومي نداره و تو راهي كه قدم گذاشتم مثل آدمي كه دو تا پاش لنگه جلو مي رم.
كمكم كن كمكم كن
كمكم كن تا اين دلم شفا پيدا كنه!
كمكم كن تا ايت ذهنم شفا پيدا كنه!
كمكم كن تا اين راه رفتنم درست بشه!
آقام ،امامم،پيشوام نمي دونم با چه رويي نگاهت كنم نمي دونم با چه رويي اين همه سال ازت غافل بودم!
خدايا دلم از خودم گرفته امامم رو نمي شناسم، امام رو از ته ته قلبم صدا نمي كنم حتي بلد نيستم درست و حسابي باهاشون سلام وعليك كنم.
دلم بيماره كه قلبم باهام راه نمياد شفامون بده يا امام زمان عليه السلام
آقام شرمندم شرمندم راهي ندارم جز شما مي دونم اونقدر پاك نيستم كه مورد عنايت شما قرار بگيريم ولي اگه عنايت شما نباشه چطور زندگي كنم!
اين دل من كلي حرف داره كه ناتموم مي مونه چون فقط حرف حرف ...!
خدايا ما رو از منتظران واقعيه حضرت قرار بده و قدم هامون رو استوار كن! آمين يا رب العالمين!
در پناه حق
واقعا وقتی این رو خوندم قلبم به درد اومد!
واقعا آمین یا رب العالمین...
نمیدونم...واقعا نمیدونم آخه ما شیعیان به کجا رسیدیم؟؟
البته خودمو میگم...واقعا حیفه که نام مقدس شیعه با وجود من لکه دار بشه...
منی که حتی باکمال شرمندگی درست و حسابی به نمازم اهمیت نمیدم
منی که هنوز که هنوزه آقامو،امام زمانمو،خدارو،کتاب خدارو،پیغمبر(صلی الله علیه و آله) و ختندان مطهرش رو،دینمو،مذهبمو،نشناختم...وشاید حتی درست و حسابی تلاش هم نمیکنم...
منی که دلم سیاهه به هزارتا گناه و کینه و ...
چطور میتونم بگم که شیعه ام؟؟
اما خدایا!من به تو امید دارم...
خودت گفتی کسانی که از رحمتت ناامید بشن بدجوری گمراهن...
خدایا من عاشقتم...اینو هم میدونم که واقعا صداقتم رو تو عشقم بهت ثابت نکردم...شاید حتی درست و حسابی تلاش هم نمیکنم...
اما...بازم میگم ناامید نمیشم...
من بهت امید دارم...
آقا جان!ای امام مهربانی!ای که عدل وعده داده شده ی خالقمونی!
ای کسی که از طرف خدا میای تا مارو نجات بدی!تا به قول استاد رائفی بشی رابط ما برای اتصال به منبع نور و انرژی...نمیدونم چطور باید شمارو تو صیف کرد...من عاجزم...من درموندم...من آخه به جز خدا کیو دارم...؟؟خداهم که شمارو برای ما آفریده!
آقا جان برامون دعا کن...یا بقیة الله!یا محمد ابن الحسن(عجل الله تعالی فرجه الشریف)!یا حجة الله...
ادرکنا...ادرکنا...ادرکنا...
اللهم بلغ مولانا امام الهادی المهدی القائم بامرک صلوات الله علیه و علی آبائه الطاهرین عن جمیع المومنین و المومنات...اللهم اجعلنی من انصاره و اعوانه و الذابین عنه و المسارعین الیه فی قضا حوائجه والممتثلین لاوامره و المحامین عنه و السابقین الی ارادته و المستشهدین بین یدیه...اللهم ارنی اطلعة الرشیدة و الغرة الحمیدة وکحل ناظری بنظرة منی الیه و عجل فرجه و سهل مخرجه و اوسع منهجه و اسلک بی محججه...
العجل العجل یا مولای یا صاحب الزمان...
آمین یا رب العالمین...
(این فقط یه درد و دل بود با آقامون و با خالقم...خدای مهربونم...ببخشید اگه خیلی ضعیف بود!التماس دعا!)...