تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گفتگوی منتظران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
به نام الله

[تصویر: th?id=HN.608050348516509871&pid=1.7]

اللهم عجل لولیک الفرج
بسم الله الرحمن الرحیم

اگر با عاشقان داری ملاقات

مرا نه دوستانم را خبر کن

تو که بابای جمع صالحانی

برای عاصیان کار پدر کن

بیا دست نوازش بر سرم کش

شبی را با من تنها به سر کن

هزاران بار دستم را گرفتی

ز پا افتاده ام لطفی دگر کن

فدای صبر تو پس کی می آیی؟

بیا از وادی غیبت سفر کن
[تصویر: th?id=HN.608050752252284742&pid=1.7]

دلم گرفته از آدمهایی که ظاهری خوب و باطنی سخیف دارند..

بیا که اصل قضیه شمایی و امیدم به شما را باور دارم..
سلام

[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI]
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI]
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI]
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI]
[تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI][تصویر: images?q=tbn:ANd9GcTXVL1zZNiCDqFd3AnDSuo...Tb3MOxuvQI]
شمارش جمعه های سال 93:
آقای من دومین جمعه سال هم می گذرد و تو ...
آقای من!دیگر خسته شدم از این جمله که:[/b]
[b]این جمعه هم گذشت و نیامدی!
جمعه به جمعه چشم من منتظر نگاه تو
کی دل خسته ام شود معتکف پناه تو
زمزمه ی لبان من این طلب است از خدا
کاش شوم من عاقبت یک نفر از سپاه تو
جریـــمه مشـــق امشــب...!
.

.

.

.
صـــد بار بنویس...!
.

.
آقایـی کــه یـــادش نبــــودم...

در قُنـــوت نمـــازش {یـــادم} کـــرد...

آقا جان به خاطر تمام این بی وفایی هایمان ببخشمان
سلام
«کاش یک روز در
خیالت
هم /
مادرت
را مقابلت نزنند»
مي خواستم برم بخوابم !
ولي اين خط رو ديدم حيفم اومد چند كلمه با منتظرانت نگويم
يه بار تو مسجد با روحاني مسجدمون درباره اون حرومزاده ها پرسيدم
آيا اونا حرومزاده بودند ؟
روحاني بهم گفت :
تو از كجا مي دوني كه اونا حرومزاده بودند ؟ اونا مسلمان بودند !!!
بعد نماز موقع برگشت به مغازه با خودم فكر كردم
مگر حلال زاده مي تونه سيلي به مادر بزنه ؟
حلال زاده لگد به پهلوي مادر بزنه ؟
حلال زاده درب خونه رو آتيش بزنه ؟
فرداش بعد از نماز در حالي كه قرآن دست من بود به حاجي گفتم :
يقيناً اونا حرومزاده اند به اين قرآن قسم
فقط و فقط حرامزاده مي تونه به مادر جسارت كنه، كه كرد

بابي انت و امي يا اماه

آقا جون دلم گرفته
دلم از دوریه شما گرفتهآقا جونم ببخش یه مدت همرنگ جماعت شده بودممیدونم میدونم به روی ماهت سیلی زدم غلط کردم غلط کردمغلط کردم آقا جونم خودت میدونی چقدر مادرت فاطمه ی زهرا رو دوست دارمآقا جونم امسال مثله هر سال میزاری چای ریزه روضه هاشون باشم؟امسالم با این همه گناه میزاری؟آقا جون میدونی امسال فرقش چیه با سالایه قبلامسال دوباره کربلا رفتم و آدم نشدم از خودم نا امید شدمامیدم به شماس امیدم به فاطمه ی زهرا (سلام الله علیها)دیشب که چشمام بستم و اومدنتونو تصور کردم داغون شدمدیدم شما اومدید و من خجالت میکشم بیام دیدنتون بخاطره این همه گناه خجالت میکشیدم بیامهمش دعایه عهد خوندم و عهد شکستم هیچ وقت فکر نکردم وقتی اومدید با این همه گناه چیکار کنم همش دعا کردم ببینمتون اما هیچ وقت فکر نکردم چطوری باهاتون روبرو بشم دیشب از خجالت دلم داشت داغون میشد قلبم داشت وایمیستادیه عزیز از دست دادم غمش بی چشم و روم کرد بی حیام کردنعمتاتو ندیدم مهربانیاتو ندیدمعشقم یادم رفت یادم رفت همه زندگیم کیه منو میبخشی آقا جون؟دوباره عینه قدیما دستمو میگیری؟قول میدم قول میدم دیگه طاقتم زیاد بشهیادته میگفتم پدرو مادرم فداتمیخواستی بهم ثابت کنی همش حرفه و عمل نیستثابت شد بد بودنم کاملآ به خودم ثابت شدولی هنوز یه چیزیو مطمئنم آقا جونممطمئنم هنوزم حاضرم جونم بدم براتونآقا جون دلم برات تنگ شد دوباره میای؟دوباره میای تو زندگیم؟آقا جونم دلم خیلی تنگ شده تورو خدا تورو به مادرت قسم بیادوباره بیا تو زندگیم
آدرس های مرجع