تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گفتگوی منتظران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
امروز جمعه نيست ولي دلشكسته‌ام
زيرا به انتظار ظهورت نشسته‌ام
يكشنبه‌اي است تلخ ، نه يكشنبه‌اي سياه
يك جمعه ی جديد خيال تو، اشك و آه
آقا، شكسته بغض قلم را غم زمين
بگذار تا بگويم از اين قرن آهنين
از التهاب نقشه ی جغرافياي شوم
از مرزهاي له شده در سايه ی هجوم
از برج ها كه در تب افسانه‌اي مدرن
تبديل مي‌شوند به بتخانه‌‌اي مدرن
از خشم بمب هاي اتم، نقشه‌هاي جنگ
انديشه‌هاي وحشي تيمورهاي لنگ
از فصل خواب و وحشت كابوس هاي شوم
تكثير بي‌نهايت ويروس هاي شوم
از مرگ اعتماد به دست شغادها
از غفلت بهار، شبيخون بادها
دارد دوباره قلب قلم تير مي‌كشد
تاريخ را چه تلخ به تصوير مي‌كشد
حالا زمان به مرز تحجر رسيده است
يعني كه فصل مرگ تفكر رسيده است؟!

در هر بهار رويش پائيز را ببين
تكرار تلخ، يورش چنگيز را ببين
تكرار تلخ فاجعه، تهديد، انفجار
آيين جهل، زنده بگوري و انتحار
آقا ببين تهاجم اصحاب فيل را
فرعونيان خفته در امواج نيل را
در جست و جوي هيچ تب جنب و جوش را
تزويرهاي اين همه آدم فروش را
ديگر شكسته حرمت سنگين نام ها
در عصر انتقام، ترور، قتل عام ها
حالا بت بزرگ تبر را شكسته است
دروازه ی حقوق بشر را شكسته است
نمرودها دوباره خداي زمين شدند
بت ها، پيمبران دروغين دین شدند
حالا درون قصه ی مادر بزرگ ها
یوسف رها شده است در آغوش گرگ ها
حتي قطار آدميت واژگون شده است
ايثار رنگ باخته، نوعي جنون شده است
قانون ظلم در رگ تاريخ جاري است
دنيا هنوز در هوس برده داري است

عصر مدرن وارث مشتي ژن است و هيچ
انديشه‌اش تصرف اكسيژن است وهيچ
دارد دريچه‌ها همه مسدود مي‌شود
سر چشمه ی اميد گل آلود مي‌شود
ما مانده‌ايم وحسرت ناني كپك زده
با سيبهاي سرخ جهاني كپك زده
ما مانده ایم و صفحهی شطرنج زندگی
با مهره های له شده از رنج زندگی
ما ماند‌ايم و حسر ت تفسير انتظار
ما مانده‌ايم و بغض گلو گير انتظار
ده قرن انتظار، نه، ده قرن خون دل
آقا چه‌ها گذشته به تو؟ مانده‌ام خجل
آقا بگو، بگو كه تو از ما چه ديده‌اي؟
آري بگو، بگو كه چه از ما كشيده‌اي؟
ما در يقين به سينه ی خود مهر شك زديم
حتي به زخم وا شده ی تو نمك زديم
يك عده جيره‌خوار مدرنيسم ها شديم
در جنگلي به نام تمدن رها شديم
يك عده هم جدا شده از عصر آ‌هن اند
حرف از ظهور پست مدرنيسم مي‌زنند

حرف از ظهور پوچي و ترديد بي‌دليل
مرگ حقيقت وخرد و سنت اصيل
يك عده در گرسنگي و فقر سوختند
ايمان به نرخ لقمه ی ناني فروختند
يك عده با يزيد و معاويه ساختند
قرآن به روي نيزه نشاندند و باختند
يك عده از حقيقت تو دور مانده‌اند
در انتظار يخ زده محصور مانده‌اند
مفهوم انتظار تو را ترك كرده‌اند
آيا دعاي عهد تو را درك كرده‌اند؟
گفتند: انتظار همان بي‌قراري است
تنها دعا و گريه وشب زنده‌داري است
مفهوم انتظار تو اين چند واژه نيست
آقا خودت بيا و بگو انتظار چيست؟
اين دردها حكايت و افسانه نيستند
تنها شكايتِ دل ديوانه نيستند
اين دردها حقيقت مسموم عالم‌اند
شمشيرهاي آخته ی ابن ملجم‌اند
از فرقه‌ فرقه تفرقه دلخسته‌ايم ما
ده قرن مي‌شود به تو دل بسته‌ايم ما
از هر سر جدا شده، بگذار بگذرم
از زخم هاي وا شده بگذار بگذرم
بگذار بگذرم كه پُرم از گلايه‌ها
آقا بيا كه خسته شدم از كنايه‌ها
امروز هم به ياد تو كم كم گذشت و رفت
مانند جمعه‌هاي پر از غم گذشت و رفت
آري گذشت و باز نگاهم تو را نديد
فردا دو شنبه است، نه: يك جمعه ی جديد!

گاهی اگربا ماه صحبت کرده باشی
از ما اگر پیشش شکایت کرده باشی

گاهی اگر در چاه مانند پدر آه!
اندوه مادر را شکایت کرده باشی

گاهی اگر زیر درختان مدینه
بعد از زیارت، استراحت کرده باشی

گاهی اگر بعد از وضو مکثی کنی تا
آیینه ای را غرق حیرت کرده باشی

در سال های سال دوری و صبوری
چشم انتظاری را شفاعت کرده باشی

حتی اگر بی آنکه مشتاقان بدانند
گاهی نمازی را امامت کرده باشی

یا در لباس ناشناسی در شب قدر
از خود، حدیثی را روایت کرده باشی

یا در میان کوچه های تنگ و خسته
نان و پنیر و عشق قسمت کرده باشی

پس بوده ای و هستی و می آیی از راه
تا حق دل ها را رعایت کرده باشی

پس مردمک های نگاه ما عقیم اند
تو حاضری، بی آنکه غیبت کرده باشی!

قرآن زبان بگیر و خبر از نهان بده
پیغام وصل مصحف پنهانمان بده

هرچند آیه آیه ی تو نور مطلق است
نور جمال عشق به مستان نشان بده

ای با دلم گره به دل ِ خسته رحم کن
با یک نگه به عاشق دلخسته جان بده

چون استخوان ره ِ گلویم بسته هجر تو
اشکی برای پس زدن استخوان بده

اشکی که ریزم از غم هجران وُ وا شود
این عقده که گرفته به سینه مکان بده

تا کی غم فراق و جدایی عزیز من؟!
صاحب زمان بیا و بها بر زمان بده

من مجرمم بگو تو چرا گریه می کنی؟!
بر نامه ام نظاره کن و سر تکان بده

این عاشق و نگاه تو ای آسمان عشق
پرواز را به یک نگهت یادمان بده

حسین ایمانی
[تصویر: masoomin.gif]

با چه رویی بگوییم اللهم عجل لولیک الفرج؟

حالا من بحث رو به سمت گفتگو منحرف(یا هدایت) میکنم.یه سوالی برام پیش اومده که ترجیح دادم به جای تایپیک زدن اینجا مطرح کنم تا منتظرا در موردش گفتگو کنن

میخواستم بدونم اگه امام زمان بیاد،چطوری ما بفهمیم این کسی که اومده خود امام زمانه؟خب ما نشستیم خونمون دیگه،یه روز بعد از ظهر اخبار میگه یه نفر از اهالی مکه ادعای مهدویت کرده،در بهترین حالت اخبار ما میگه که فردی ادعای مهدویت کرده و در واقع عکس العملی نشون نمیده ولی احتمالا گفته میشه که اینها از مدعین دروغین مهدویتنHuh

از طرفی بی بی سی و سی ان ان و وی او ای (چی شد!!!) هم به حواشی دامن میزنن،لطف کنن دوستان بگن چطوری تشخیص میدن یه نفر مهدی فاطمه هست یا نه.
قبل از هر چیز عرض کنم که بهترین راه تشخیص حق از باطل دست یازیدن به ریسمان الهی و دامن اهل بیت علیهم السلام است. اگر کسی توکل و توسلش درست باشد هیچگاه راه را اشتباه نخواهد رفت. مطالعه احادیث اهل بیت علیهم السلام باعث می شود که درک و شناخت درستی از آخرالزمان، ظهور و امام زمان علیه السلام پیدا کنیم.

اما راههایی را برای شناخت امام زمان علیه السلام پس از ظهور عنوان نموده اند که من به اختصار به عرض می رسانم:

1ـ نشانه های ظهور که در روایات اهل بیت علیهم السلام آمده تا حدودی ظهور امام زمان علیه السلام را روشن می کند.

2- تبعیت از بزرگان مانند سید خراسانی: در روایات هست وقتی که سید خراسانی با امام زمان علیه السلام روبه رو می شود، اورا می شناسد اما برای اینکه برای یاران شبهه ای ایجاد نشود، از حضرت نشانه می خواهد.

3- معجزات حضرت پس از ظهور

4- نشانه های ظاهری حضرت مانند چهره، نشان امامت پشت کتف ایشان و ...
(۱۲/مرداد/۹۲ ۹:۰۳)فریادگر سکوت نوشته است: [ -> ]قبل از هر چیز عرض کنم که بهترین راه تشخیص حق از باطل دست یازیدن به ریسمان الهی و دامن اهل بیت علیهم السلام است. اگر کسی توکل و توسلش درست باشد هیچگاه راه را اشتباه نخواهد رفت. مطالعه احادیث اهل بیت علیهم السلام باعث می شود که درک و شناخت درستی از آخرالزمان، ظهور و امام زمان علیه السلام پیدا کنیم.

اما راههایی را برای شناخت امام زمان علیه السلام پس از ظهور عنوان نموده اند که من به اختصار به عرض می رسانم:

1ـ نشانه های ظهور که در روایات اهل بیت علیهم السلام آمده تا حدودی ظهور امام زمان علیه السلام را روشن می کند.

2- تبعیت از بزرگان مانند سید خراسانی: در روایات هست وقتی که سید خراسانی با امام زمان علیه السلام روبه رو می شود، اورا می شناسد اما برای اینکه برای یاران شبهه ای ایجاد نشود، از حضرت نشانه می خواهد.

3- معجزات حضرت پس از ظهور

4- نشانه های ظاهری حضرت مانند چهره، نشان امامت پشت کتف ایشان و ...

lممنون از برادرم Tishtar که سوال رو مطرح کردن و شما که جواب دادین
اما به عقیده ی من این ها اصلا کافی نیست
مورد 2. خوده سید خراسانی رو چطور تشخیص بدیم؟
مورد 3. به عقیده من این یکی از اشتباهاتمونه که از حضرت کارهای عجیب و غریب انتظار داریم ثانیا میدونیم که الان جادو اینا پیشرفته تر از قبل وجود داره و حتی روش های علمی هست که میشه یه کاره به ظاهر عجیب انجام داد و ثالثا مردم امروز دیگه مردم قدیم نیستن هر اتفاق عجیبی ببینن میگن خب احتمالا یه توجیه علمی براش هست (از همه مهمتر هم همون مورد اولی که گفتم )
ومورد 4 هم قابل تکیه نیست احادیث هم میتونن تحریف شده باشن و هم اینکه میشه این ویژگی ها رو هم دزدید

[b]من فکر میکنم به یک وسیله قوی تر از اینها نیازمندیم !!!

درمورد اون وسیله اساتید بهتر میدونن و میتونن توضیح بدن

اما حتم دارم کسی که ایمان واقعی و معرفت زیادی داره به یاری خدا , گمراه نخواهد شد !!

اینجا برای از تو نوشتن هوا کم است
دنیا برای از تو نوشتن مرا کم است

اکسیر من نه این که مرا شعر تازه ای نیست
من از تو می نویسم و این کیمیا کم است

سرشارم از خیال ولی این کفاف نیست
درشعر من حقیقت یک ماجرا کم است

تا این غزل شبیه غزل های من شود
چیزی شبیه عطر حضور شما کم است

گاهی ترا کنار خود احساس می کنم
اما چقدر دل خوشی خواب ها کم است

خون هر آن غزل که نگفتم به پای توست
آیا هنوز آمدنت را بها کم است

محمدعلی بهمنی

(۱۲/مرداد/۹۲ ۱۲:۳۶)boghz نوشته است: [ -> ]lممنون از برادرم Tishtar که سوال رو مطرح کردن و شما که جواب دادین
اما به عقیده ی من این ها اصلا کافی نیست
مورد 2. خوده سید خراسانی رو چطور تشخیص بدیم؟
مورد 3. به عقیده من این یکی از اشتباهاتمونه که از حضرت کارهای عجیب و غریب انتظار داریم ثانیا میدونیم که الان جادو اینا پیشرفته تر از قبل وجود داره و حتی روش های علمی هست که میشه یه کاره به ظاهر عجیب انجام داد و ثالثا مردم امروز دیگه مردم قدیم نیستن هر اتفاق عجیبی ببینن میگن خب احتمالا یه توجیه علمی براش هست (از همه مهمتر هم همون مورد اولی که گفتم )
ومورد 4 هم قابل تکیه نیست احادیث هم میتونن تحریف شده باشن و هم اینکه میشه این ویژگی ها رو هم دزدید

[b]من فکر میکنم به یک وسیله قوی تر از اینها نیازمندیم !!!

درمورد اون وسیله اساتید بهتر میدونن و میتونن توضیح بدن

اما حتم دارم کسی که ایمان واقعی و معرفت زیادی داره به یاری خدا , گمراه نخواهد شد !!

به نام الله

یکی از مهم ترین دلالیلی که می گن باید امام زمانت را بشناسی همینه!قدیما که مطالعه می کردم می خوندم که خیلی ها اون زمان امام را رد می کنند و میگن امام زمان نیست و یا میگن دین جدیدی آورده!

اولین و اصلی ترین چیزی که باید بدونیم معرفت به اصل مقام امامت هست تا بدونیم اصلا چه کسی می تونه امام باشه و چه کارهایی در شان امام هست و چه کارهایی در شان او نیست!و بعد هم معرفت به شخصیت ایشان هست که در روایات به آن اشاره شده

معجزه چیزی است که در وجود آدم تاثیر میذاره و با جادو فرق داره وقتی در مورد معجزات آقا بیشتر بدونیم شاید کمتر دچار خطا بشیم.مثلا این که همه ی سلاح های جهان از کار می افتن میشه جادو بشه ؟یا قطعا معجزه ست؟

اصولا احدیثی هم که در منابع شیعه ذکر میشه سندیت قابل قبولی داره و احتمال کمتری برای جعل داره پس میشه اعتماد کرد

ولی مهم ترین مهمترین و مهم ترینش همون معرفت به اصل مقام امامت و شخصیت ایشان هست

چیزی که مردم همزمان با امامان قبلی نمی دانستند و به همین دلیل آنها را به شهادت رساندند
(۱۳/مرداد/۹۲ ۱۵:۱۳)ats نوشته است: [ -> ]به نام الله

یکی از مهم ترین دلالیلی که می گن باید امام زمانت را بشناسی همینه!قدیما که مطالعه می کردم می خوندم که خیلی ها اون زمان امام را رد می کنند و میگن امام زمان نیست و یا میگن دین جدیدی آورده!

اولین و اصلی ترین چیزی که باید بدونیم معرفت به اصل مقام امامت هست تا بدونیم اصلا چه کسی می تونه امام باشه و چه کارهایی در شان امام هست و چه کارهایی در شان او نیست!و بعد هم معرفت به شخصیت ایشان هست که در روایات به آن اشاره شده

معجزه چیزی است که در وجود آدم تاثیر میذاره و با جادو فرق داره وقتی در مورد معجزات آقا بیشتر بدونیم شاید کمتر دچار خطا بشیم.مثلا این که همه ی سلاح های جهان از کار می افتن میشه جادو بشه ؟یا قطعا معجزه ست؟

اصولا احدیثی هم که در منابع شیعه ذکر میشه سندیت قابل قبولی داره و احتمال کمتری برای جعل داره پس میشه اعتماد کرد

ولی مهم ترین مهمترین و مهم ترینش همون معرفت به اصل مقام امامت و شخصیت ایشان هست

چیزی که مردم همزمان با امامان قبلی نمی دانستند و به همین دلیل آنها را به شهادت رساندند

آخه به این سادگیهام نیست...فرض کنید که امروز امام زمان بیاد.بعد (مثلا) بگه که حجاب دیگه توی دین نباید وجود داشته باشه،از فردا حکم حجاب به مسلمونا ساقط میشه،محرم نا محرم هم از بین میره!
حالا اینا رو همینطوری مثال زدم،ولی همینطوری که میدونید وقتی حضرت بیان خیلی از احکامی که الکی به وجود اومدن رو بدعت اعلام میکنن و اونها رو از بین میبرن.

حالا اینجا اوضاع سخت میشهSmileاحتمالا (بعضی از) مراجع تقلید به مبارزه با امام بلند میشن و میگن که این یه دین دیگه ست ما هم این وسط میمونیم که کی راست میگه
بله راحت نیست ولی اگه دنبال اسلام واقعی رفته باشیم این اتفاق نمی افته .یعنی مطالعه و تحقیق کرده باشیم

ما می خواهیم همین طور بشینیم و بگیم چه کار کنیم؟مطمئن باشید اگه به وظایفمون که همون معرفت به اسلام و امامت هست ؛عمل کنیم خودشون دستمون را می گیرند و دچار مشکل نمیشیم.ان شاء الله

استادمون همیشه می گفت:ببینید امروز چه وظیفه ای دارید همون را انجام بدید.

آدرس های مرجع