(۱۵/تیر/۹۰ ۱۸:۲۳)سکوت نوشته است: [ -> ]صدای پاهای امام زمان می آید...
ایهاالناس...می دانید ظهور نزدیک است؟!
ظهور همیشه نزدیکه منهتا ما باید به خودمون بیایم
تا این اش اونم همون کاسست
یا بارد
....
صدای پای امام زمان می آید.....
....
اومی آید....
هماره ندبه می خوانم و اشک می ریزم. «این صاحبُ یوم الفتح و ناشر رایه الهدی» «کجاست صاحب روز فتح و برافرازنده پرچم هدایت در جهان «این مؤلف الصلاح و الرضا» کجاست آن مصلح امور عالم، که پریشانی های خلق را اصلاح و دل او را خشنود می سازد». آقا! هر روز خورشید را به دیده میهمان می کنم و باز ستاره و خورشید و ستاره و...
تا حالا به لحظه ای که امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) میاد فکر کردید
ما خوشحالیم!
غرب در چه حالیه؟!
درخواست ها برای دیدار با امام
و ...
اگه اون لحظه ها رو تصور کنید بدون شک از ته دلمون برای
ظهورش دعا می کنیم برا دوباره اومدنش
شرمم کشد که بی تو نفس میکشم هنوز * تا زنده ام بس است همین شرمساریم
به خاک پای تو سوگند و جان زنده دلان * که من به پای تو مردن ارزومندم
یا اباصالح
سلام
من نمیدانم که با بودن آخرین حجت الله زندگی چه لذت حقیق خواهد داشت اگر ما میدانستیم امام ظهور میکرد .
در جایی خواندم که خدا خطاب به یکی از پیامبران فرمود که اگر بندگان من میدانستند که من به آنان چه علاقه ای دارم بدنشان از شدت درک این واقعه بند بند میشد .
حال امام معصوم نیز همین حال رو نسبت به ما دارن . ای وای که ما غافلیم . ای وای.
ندبه دوباره جهان آغاز می شود:
«اَیْنَ مُبیدُ اَهلِ الفُسُوقِ و العِصْیان... این طامِسُ اثارِ الزَّیغِ و الْاَهْوا،»
«کجاست آن که اهل فسق و عصیان و ظلم را نابود می کند و هلاک می گرداند، کجاست آن که آثار اندیشه باطل و هواهای نفسانی را محو و نابود می سازد»
(۱۸/تیر/۹۰ ۱:۳۱)vavp نوشته است: [ -> ]سلام
من نمیدانم که با بودن آخرین حجت الله زندگی چه لذت حقیق خواهد داشت اگر ما میدانستیم امام ظهور میکرد .
...
سلام
من کارم بازرسی اسکلت فلزی هست
همیشه پیش خودم فکر می کنم
چه حالی داره نقشه ساختمان رو ببری پیش امام زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بگی، آقا جان مهندس سازه این جای نقشه رو این جوری کشیده، نظر شما چیه ؟
چه لذتی داره
پروردگارا ما را از این لذت محروم مفرما
سلام رفقا
به نظرم واقعاً جای شکر داره که در این تالار حضور داریم
در عرصه ی وب نمیدونم تالاری هست که محبوبترین شخصیت در اون امام زمان باشه یا نه؟؟؟
به هر حال جمع شدن این همه دوستاران و عاشقان حضرت حجت در یک تالار گفتگو نعمتی است که جای شکر بسیار داره
شکرش هم فقط به زبان نیست!!!!!
یا علی