تالار گفتگوی بیداری اندیشه

مشاهده تالار در قالب اصلی: گفتگوی منتظران
شما درحال مشاهده محتوای قالب بندی نشده این مطلب هستید.برای مشاهده نسخه قالب بندی شده روی لینک فوق کلیک کنید
سلام آقا
نمیدونم میتونم اسم خودم و بزارم منتظر یا نه؟
ولی آقا سعی میکنم کارهایی که در تعجیل ظهورت تاثیر داشته باشه انجام بدم.
آقا به پهلوی شکسته مادرت برای من و همه دوستای جوونم دعا کن .
شاید دعای من رو سیاه قبول نباشه ولی دعای خودت حتما مستجابه.
برای اعلام هر حقیقتی، اول باید آنرا خوب شناخته و تجربه کرده باشیم در غیر اینصورت هر کلمه ی ما همچون صدای طبلی توخالی خواهد بود.
بسم ا...
سلام

تحفه ای هدیه از لسان قاصرم خدمت آقای غریبم:

به دست یک جهان غربت اسیرم
جوانم کن که غربت کرده پیرم
چه می شد ای گل سرخ حسینی
که روزی پیش چشمانت بمیرم...
بسم الله

کوله بارم بر دوش، سفری باید رفت،

سفری بی همراه،

گم شدن تا ته تنهایی محض،

یار تنهایی من با من گفت:

هر کجا لرزیدی،

از سفرترسیدی،

تو بگو، از ته دل

من خدا را دارم...

شاید این چند سحر فرصت آخر باشد که به مقصد

برسیم!
بسم ا...
من از اشکی که می ریزد ز چشم یار می ترسم
از آن روزی که اربابم شود بیمار می ترسم
رها کن صحبت یعقوب و دوری و غم فرزند
من از گرداندن یوسف سر بازار می ترسم
همه گویند این جمعه بیا ... اما درنگی کن!
از اینکه باز عاشورا شود تکرار می ترسم ...
اللهم عجل لولیک الفرج ...

آقا دلم براتون تنگ شده میدونم اگه نمیتونم ببینمتون اشکال از منه ولی خواهش میکنم گوشه چشمی هم به ما و این آدمای توش که یادشون رفته برای چی اومدن ؛ نگاه کنین...

چل لیل به سر آمد و او باز نیامد وین دیده به اشک آمد و هم یار نیامد
یادم آمد یکی از دوستان مخلص را { شاید این جمعه بیاید شاید }
.
.
.

اللهم عجل لولیک الفرج والعافیه والنصر و جعلنا من خیر اعوانه و انصاره وامنتظرین الیه والمستشهدین بین یدیه ....

بگو برای رضای شما چه باید کرد
برای آمدنت جز دعا چه باید کرد
چه سخت می گذرد روزها بدون شما
بگو برای ظهور شما چه باید کرد
دلم ز کثرت غفلت ز یاد تو مرده
بدون ذکر تو آب بقا را چه باید کرد
عجیب شهر دل آشفته پر از کدورت شد
نمانده مهر و خلوص و صفا چه باید کرد
شکست عهد من و قلب پاک تو با هم
مرا بخوانی اگر بی وفا چه باید کرد

کبوتر حرم خیمه گاه تو نشدم
چه شد که مانده ام از تو جدا چه باید کرد
عجل اگر برسد رخصتم نفرمایید
برای رفتن تا کربلا، چه باید کرد
به سینه ای که شکسته چه مرحمی داری
برای آنکه بگیرد شفا، چه باید کرد
تو را به ناله زهرا، تو را به اشک علی
برای یاری حق شما چه باید کرد
سخن از «مهدى» (عليه السلام)، سخن از «هدايت» است.
سخن از «غيبت»، حديث «جستجو» است.
سخن از «انتظار»، روايت «حركت و پويايى» است.
سخن از «ظهور»، بحث از «اشتياق رهايى» است.
«شوق رهايى»، «حركت» مى آفريند، و نتيجه «جستجو»، حصول «هدايت» است.
«شيعه بودن» با جمود و سكون سازگار نيست. «شيعه» يعنى «پيرو» و لازمه «پيروى» جهت گيرى «رفتار و روش»، و شكل گيرى «سلوك و عمل» است.
«شيعه مهدى (عليه السلام)» بودن، با گمراهى و بى تفاوتى در برابر انحرافات نمى سازد.
و «انتظار ظهور» داشتن، با ماندن در تاريكى ها و تسليم در برابر وضع موجود قابل جمع نيست.
سلام آقای مهربون
آقاجان ای امام منتظر میدونم که انتظار تو برای اصلاح شدن ماست و این که اگه ما یار خوبی بودیم هرگز تو در غیبت به سر نمیبردی اما مولای من باور کن مهار این اژدهای نفس بدون عنایت و دعای شما در حق ما امکان نداره. تو رو به حق مادرت زهرا قسم میدم تو قنوت های نماز شبت همه ما رو دعا کن ما خیلی گرفتاریم اما با دعای تو شاید توفیق انسان شدنمان بیشتر بشه.
یابن الحسن باور کن ما شما رو از اعماق جان دوست داریم ولی با وجود این رفتارهای بدمون
فقط میتونیم بگیم شرمنده ایم آقا!شرمنده
سلام بر اقا و سرور خودم اقا صددرصد درسته كه من منتظر واقعي نيستم(به خاطر كاراي روزمره)ولي اقا به حقه خودت خيلي دوست دارم اقا چي ميشه افسارمو از دسته شيطون بگيريو محكم دست خودت نگه داري اقا جون ديشب داشتم خدا رو شكر ميكردم كه خودش خداي منه حضرت محمد(صلّي اللَّه عليه و آله و سلّم) پيغمبرمه علي(علیه السلام) اماممه بي بي فاظمه(سلام الله علیها) مادرمه و11 تااز فرزنداش ستاره هاي اسمونمن كه اخرينشون قوت قلبمه اقا محبتتو تو قلبم دارم ولي ميدونم كمه اقا دوست دارم از حرارت عشقت قلبم اب بشه دوست دارم به خاطر دوريت مريض بشم تا پاي مرگ برم زندگي بي شما به هيچ دردي نميخوره اقا تو محرم كه بيشتريا برا مريضاشون دعا ميكنن من فقط گفتم عجل لوليك الفرج اقا هيچي ازت نميخوام فقط از قول من به خدا بگو اين بندت شعور اينكه اختيارش دست خودش باشه رو نداره اختيارمو بده دست خودت تا شايد ادم بشم اونوقت شما هم به خاطر من به درگاه حق گريه نميكني و طلب امرزش برام نميخواي(افا جون دعا كن برام كه بيام تو صراط مستقيمو هيچ وقت بيرون نيام) [u]اللهم العن اعدا مهدي(عجل الله تعالی فرجه الشریف)[/b]
آدرس های مرجع